Live kanaler

Danmark til VM

Sport

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 39:36
  Danmark til VM

  Nok snak

  Nu er det tid til bold. I denne sidste Danmark til VM før lørdagens kamp får du alt om den irske landsholds-trup. Lars Høgh fortæller om VM 86 og landsholdspillerne giver deres bedste VM-minder. Tilrettelæggelse: Anders Hagen.

  Sport
 • 52:38
  Danmark til VM

  Chok!

  Weekenden bød på skadeslagregn over landsholdet. Vi samler stumperne og kigger på lazarettet. Tilrettelæggelse: Anders Hagen.

  Sport
 • 58:10
  Danmark til VM

  Verdens bedste uger

  Vi er på vej ind i nedtællings-ugen. Danmark til VM er rystende nervøse, men har heldigvis fuld plade på gode VMgæster. Andreas Kraul dissekerer den danske og irske trup. Og hør lommentatorlegende Svend Gerhs fortælle om Danmarks første jomfruelige VM tur i 1986. Tilrettelæggelse: Anders Hagen.

  Sport
 • 1:10:17
  Danmark til VM

  Den er hjemme

  Vi er super optimister i denne uge. De danske angribere bomber i klubberne og vi fejrer det med en nyt afsnit om Danmarks landshold. Andreas Kraul fortæller om hvor meget VM betyder for transfer. Vi går bag fjendens linjer i Irland hos en dansk fodboldspiller med seneste nyt fra Irland. Og endnu en lansholdslegend er i studiet og berettet om sin landsholds-karriere. Tilrettelæggelse: Anders Hagen.

  Sport
 • 55:22
  Danmark til VM

  Lodtrækning

  Det er D-dag. Draw-dag. Tirsdag blev Danmarks playoffmodstander fundet. I ugens udgave af 'Danmark til VM' kan du høre Andreas Krauls analyse af Irland. Vi kigger på hvordan landsholdspillerne har klaret sig i weekendens klubkampe. Riza Durmisi fortæller om sin skade. Og René Henriksen fortalte om at være med til VM og vinde playoffkampe. Tilrettelæggelse: Anders Hagen.

  Sport