Live kanaler

Vistis vinyler

Det bliver vildt, funky og varmt, når først pladespillerne kommer i omdrejninger. Vært og dj Jonas Visti børster støvet af vinylerne, som han har rejst rundt i verden for at finde. Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik. Hver uge fortæller en gæste-dj om sit forhold til plader og sine yndlingsmix.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Daft Punk er nogle gemene tyveknægte!

  Så blev det Daft Punks tur til at få trukket buksen ned for åben mikrofon. Der venter sig så alvorlige afsløringer i dagens program, at Jonas Visti sender en musikalsk jobansøgning med det samme, i håb om at kunne lukrere lidt på Daft Punks fald fra tinderne. I resten af programmet er der dog ret god stemning, hvor der også bliver disket op med et par sjældenheder, som er fragtet skånsomt hjem fra de varme lande. Og hvis du sidder og tænker, om vi mon både skal til Brasilien og Afrika, så kan man jo spørge dig i samme ombæring: Har Paven en sjov hat?

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Nu skal der quizzes!

  Ja, bevares - der skal quizzes. Men det fylder jo ret beset kun omtrent 4 minutter af programmet. Så det var egentlig bare fordi der manglede lidt fantasi, da titlen skulle findes på. Der er endelig blevet skruet lidt ned for humørknappen, men Jonas Visti har altså stadig umanerlig mange gode ting til dig i denne udsendelse, som for eksempel en omgang egyptisk funk fra en super imødekommende fyr der hedder Mursi, der synger som om hans liv var én lang sommerferie. Vi skal også en tur til Mali, Cuba, Trinidad, Nigeria og selvfølgelig Guds yndlings feriedestination: Brasilien. Velbekomme!

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Nu med nye dumme introer

  Ja, der går næsten rollespil i den når introerne til de to timer bliver rullet ud. Den nye effektmaskine der blev lanceret i sidste uge, rumsterer nemlig stadig i programmet, og Jonas Visti har i det hele taget svært ved at holde fingrene fra den store lysende humørknap, der er i radiostudiet for tiden. Men se nu bare bort fra det, min kammerat, for vi skal både høre fantastisk musik fra Storbritannien, Mali, Tyskland, Indien, Nigeria, USA, Brasilien og jeg skal komme efter dig, skal jeg! Udover det skal vi høre en meget lidt sand - dog meget spændende - historie om en indisk prinsesse der synger en hvis legemesdel ud af buksen. Det bliver henrivende, vildt og faktisk også en smule genkendeligt, da vi også skal høre et svensk/amerikansk lommemix, som den trofaste lytter af programmet har hørt før. Nu kunne jeg egentlig godt stoppe med programbeskrivelsen, men fortsætter bare lige lidt fordi jeg kan.. Det bliver fedt! Glæd dig!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Nu med sindssygt mange lydeffekter

  Kortene på bordet: Jonas Visti har fået en ny effektmaskine til sin vokal, og det kan høres allerede fra udsendelsens start, hvor han ikke kan holde fokus på hvad programmet egentlig handler om. Men når nyhedsværdien har lagt sig, så bliver der altså spillet brandvarm dansemusik fra algeriet, congolesisk rumba og super hemmelig musik fra Guadeloupe. Udover det har en god ven af programmet Thøger Dixgaard udlånt to af sine skarpeste library plader, som vi kan forsøde øregangene med. Og ja, så sker der sgu også det kontroversielle at reggae musikken for første og nok også eneste gang bliver præsenteret i dagens program. Men det er lavet af Nina Simone, så det lyder skide godt - bare rolig min gode ven. Til syvende og sidst skal det jo også oplyses at Jonas Visti dykker ned i et hammer aktuelt og spændende spørgsmål, der optager rigtig mange danskere for tiden, nemlig om coronavirussen overhovedet findes!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  En udgave med sus i kasketten

  Ja, okay... Titlen på dagens program er måske ikke det mest geniale der er blevet fundet på til dato. Men Herre Gud, der er altså i sandhed meget god musik at komme efter i dagens program: Dybe vestafrikanske dansable hemmeligheder, 3-4 über sjældne brasilianske LP'er og en særdeles funky overraskelse fra 90'erne: Lenny Kravitz der ellers normalt ikke har noget som helst at gøre i dit favorit solskinsprogram: Vistis Vinyler.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Nu med ny forbedret smag!

  Den første i udsendelse i 2021 - og hvilken en! Der er nyproducerede jingler, nyoptanket energi og nyindkøbte plader for alle pengene i programmet hvor vi blandt andet skal høre noget kosmisk boogie fra Nigeria anno 1980, vi skal også have nogle helt vildt dansable toner og rytmer fra en sydafrikansk kvinde der hedder Kuteleza og så skal vi faktisk også beskæftige os med et af musikhistoriens aller største mysterier: Hvordan det lykkedes den super dårlige saxofonist Neil A. Williford at få udgivet en meget tvivlsom gospelplade for godt og vel 20 år siden. Det bliver med andre ord knippel godt.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Hits for kids og en blød soulet hyldest til Jesus Kristus

  Vorherre til hest, hvor er der dog meget god musik i dagens udsendelse. Din vært Jonas Visti har været i arkiverne og fundet en gammel og semi-aktuel diskussion frem om hvad RIGTIG jazz egentlig er. Udover det skal vi altså både have et super brasiliansk cover af et Sade nummer, organisk afrohouse fra Zimbabwe 1996 og en spirituel vild skæring fra Joe Henderson og Alice Coltrane. Udover det har Jonas modtaget en lytterklage fra sin mor, der klager over at der bliver bandet for meget i programmet. Det er naturligvis blevet taget til efterretning. (Sendt første gang 17. oktober 2020).

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Året der gik 2020

  Året går på hæld og Vistis Vinyler evaluerer sig selv. Hvis du ellers kan abstrahere fra det selvsmagende faktum at Jonas Visti fortæller om Jonas Vistis eget program: Vistis Vinyler, så er der flere god tilbageblik. Blandt andet på 3 måneders sending fra Brasilien, diverse musikalske tyverier fra både Krumme, Justin Timberlake og Rhye. Vi ser også tilbage på flere gode pladefund og generelt bare rigtig meget god musik der er strømmet igennem pladespillerne i 2020.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  På med den islandske sweater

  Selvom den er fyldt med ketchuppletter fra sidste sommers jazzfestivaler, så skal altså finde den islandske sweater frem. Det skal du fordi vi skal høre en præmiere på den danske DJ Jesper Lemkes mixtape 'Vacation in Kópavogur' fyldt med små auditive islandske portionsanrettede hapsere, som du kan blive et lykkeligere menneske af at indtage. Ja, okay - det var måske lidt bøvlet formuleret, men det er altså et skide godt mixtape! Udover det: en portion støvet og beskidt jazzet soulmusik fra USA, masser af Brazil og til sidst lidt fin fransk latin med underdelinger der kan spille underdelene af dig.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Fortsætter programmet overhovedet?

  Wauw, hvor skal vi høre meget god musik i dag! Man får lyst til at bande helt vildt, men det er Jonas Visti stoppet med efter utallige lytterklager fra hans mor. Og så er afgørelsens time kommet. Fortsætter Vistis Vinyler i 2021? Det får du altså svar på i dagens udsendelse, hvor spændingen bliver trukket - hånden på hjertet - måske lidt for lang tid. Men i vanlig stil er der både eksotisk musik og spændende umotiverede dansebevægelser fra din krop, når P8's solskinsprogram #1 ryger ud af din radio.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  En meget folkelig udgave

  Så er det altså bare med at finde alle dine allermest irriterende stemmeøvelser frem, for der skal synges fællessang i Vistis Vinyler. Det foregår naturligvis på portugisisk, så Jonas Visti har fundet 4 meget enkle Brasilianske sange frem, som du nemt kan lære udenad og irritere dine venner med. Det er så simpelt at selv de yngste også kan være med. Udover det skal vi høre både Orlandivo, lummer soul, følsom og kitch jazzpop fra 70'erne og alt det der jazz. Det bliver med andre ord helt sindssygt folkeligt!

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  En skide følsom udgave

  Jonas Visti har linet en solrig og festlig første time op fyldt med brasilianske dansable lækkerier. Men når den er veloverstået, så skal vi ned i gear og have det helt stille, roligt og skide følsomt på en etiopiske måde. Du kommer til at have det roligt og intenst på én og samme tid, når vi skal lægge øre til den ene gamle støvede sjæler efter den anden. Hold da magle hvor bliver det sindssygt harmonisk og fredfyldt i dit solskinsprogram nummer 1 på P8 Jazz.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  En måske lidt kedelig udgave

  Jonas Visti er stadig vildt stolt over sidste weekends genreopfindelse, hvor en marokkansk habibi funk musiker blev mixet sammen med Michael Bundesen, der affødte genren "HaShubibi Dua Funk". Så selvom der er en meget sjov Cirkelineparodi midt i første time, så kommer vi bare slet ikke derop. Til gengæld er der sindssygt meget god musik på programmet, der både tæller Roy Ayers, Idris Muhammad, Tim Maia og Gal Costa. Så der er stadig i hvert fald minimum 77 grunde til at trykke play på dagens udsendelse, som der - som sædvanlig - er blevet lagt masser af kærlighed i.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  HaShubibi Dua Funk

  Michael Bundesen er gået bort og det skal naturligvis markeres med lidt ukendte funk og brazil hits fra den folkekære gruppe. I den forbindelse har Jonas Visti også merged et Shu-Bi-Dua nummer med en gammel marokkansk Habibi funk indspilning fra starten af 70'erne. Det bliver jo i sagens natur til den nye genre: 'HaShubibi Dua Funk', der bare lyder tæskehamrende godt. Udover det så skal vi høre en trestemmig introduktion af et fantastisk japansk city popnummer (hverken en eller tostemmigt var nok). Og så runder vi også Jimi Hendrix' gamle trommeslager Buddy Miles, der har begået en helt uhyggelig beskidt soulet udgave af Neil Young nummeret Down By The River. Hallo... Det bliver skide godt!

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Justin Timberlake er også en gemen tyv!

  Nu er den sgu gal igen! Tim Maias musikalske gravkammer har ikke kun haft besøg af Krumme og Michael Hardinger. Nej, Justin Timberlake har også været forbi med sine lange popfingre. Det skal vi til bunds i! Udover det dykker vi ned i Bennys Badekar, der lige er blevet genudgivet på en dobbelt LP. Og så springer Jonas Visti ud som sanger for en kort bemærkning, fordi han har fået så meget kærlighed fra Vistis Vinylers lyttere gennem tiden. Glasset med kærlighed er med andre ord skvulpet over, og det er på tide at give noget tilbage til Danmarks sødeste radiolyttere. Alt det + meget mere i dit mest solrige jazzprogram på P8 Jazz.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Hvor Dansk? Sådansk!

  Hvor dansk kan et radioprogram egentlig blive? Sådansk! Det går mange danskere og spørger sig selv om for tiden. Jonas Visti prøver at finde ud af det denne udsendelse, hvor hele første time er præget af dyre danske psykedeliske jazzrockede plader, dansk kitch og poppet boogie fra 80'erne og en omgang kristen men sindssygt episk og beskidt soulmusik. Udover det får du et udsnit af et genialt mixtape 'Aw Godaw' kreeret af Slick Nick & Cheese-A-Lot. Og bedst som du tror det ikke kan blive mere dansk og folkeligt, kommer Jonas Vistis mormor igennem på en telefon og finder ud af hvad programmet egentlig hedder.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Gammel med de gamle

  Hvor dyb en stemme skal der til for at præsentere lummer brasiliansk r'n'b fra 90'erne? Hvor meget boogie kan man egentlig nå at spille i ét enkelt program? Og er der, ligesom på brætspil fra Hasbro, en aldersgrænse for hvor ung eller gammel du kan være, før du gider lytte til Vistis Vinyler? Få svar på alt det + meget mere i dagens udsendelse.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Hvem sagde dansk kristen spejderdisco?

  Ej, men for faen hvor skal vi bare høre meget dansk musik i dagens udsendelse! Jonas Visti har gravet definitionen af dansk kitch musik frem, som især blev produceret i løbet af 70'erne og 80'erne. Indrøm nu bare du aldrig har hørt om kristen dansk spejderdisco. Eller hvad med yderst tvivlsom discojazzet soul fra en fyr der kaldte sig selv for Tommy P? Det bliver faktisk generelt ret tvivlsom i den første del af programmet. Men som vi altid siger i programmet her: Intet er så kitch at det ikke er godt for noget.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Krumme er en gemen tyv!

  Ja, så fik vi sgu det med. I dagens udsendelse bliver du præsenteret for en vaske ægte musikalsk smoking gun. Jonas Visti har taget Michael Hardinger og Krumme på fersk gerning i at stjæle musik fra den store brasilianske sanger Tim Maia. Det bliver ikke kønt, men sandheden skal frem i lyset i time nummer 2. Udover det så får du endnu en omgang edits - gamle japanske og brasilianske dansenumre der har fået et ansigtsløft. De er blevet støvet af, strammet op og blevet mere klubegnet. Der er med andre ord højt humør over det meste af linjen, nu hvor Jonas er tilbage efter at have været smittet med den famøse virus i et par uger.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Live fra Bunkeren

  For første og givet vis også sidste gang i Vistis Vinylers historie, slækker Jonas Vistis på det han faktisk er ansat til, som jo er at fortælle dig om musikken vi hører. Der bliver gjort plads til 20 minutters uafbrudt borgerrettighedsmusik i den sorte boldgade uden nogen dikkedarer. Roy Ayers, Otis Redding, Gil Scott-Heron, N.W.A og Stevie Wonder skal nok fortælle dig alt hvad du har brug for. Udover det skal vi til Cameroun, Cuba, Korea og måske (men også KUN måske) en hurtig tur til Brasilien. (Sendt første gang 6. juni).

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Gilberto Gil (special)

  Jonas Visti er blevet inviteret indenfor i Gilberto Gil's private hjem i Salvador. På trods af stor nervøsitet og en streng dørvogter, lykkedes det at få optaget et langt interview med den brasilianske legende, der udover at have været en definerende stemme på den brasilianske musikscene siden 60'erne, også var Brasiliens kulturminister i Lulas regering i løbet af 00'erne. En lang fantastisk karriere kogt ned til 2 timers brasiliansk solbeskinnet radio fra det nordøstlige Brasilien. (Sendt første gang 15. februar).

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Føj for en erotisk og varm omgang!

  Nu skal du holde tungen lige i munden, ok? I dagens udsendelse får du nemlig både noget sydafrikansk synthesizerpræget soul/boogie fra 80'erne OG en brasiliansk sjæler som kommer til at smelte dit i forvejen utroligt varme hjerte. Udover det skal vi høre et af Jonas Vistis yndlings DJ live mix fra Danmark - et mix som Anders Brixen / Tue Track lavede for snart 10 år siden. Det hedder 'Escape To Paradise And Live Like a Lover' og når let og elegant igennem hele 27 forskellige erotiske og lumre soulede jazzplader på kun 35 minutter(!) Det er helt genialt! Så er du altså advaret.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Sort soul fra Guds eget land

  Hold nu fast hvor bliver du endnu engang udsat for eksotiske vibrationer og følelser, når du i dagens udsendelse skal høre musik fra både Ghana, Etiopien, Brasilien og Guadeloupe. Men vi skal også en tur til Guds eget land: USA som jo har været storleverandør indenfor den lumre og lækre jazzede soul funk som vi elsker den her i programmet. Jonas Visti er også faldet over en meget fremsynet etiopisk fyr som allerede i midten af 70'erne sang om den danske blogger Fie Lauersen, hvilket er på samme tid både sjovt, vellydende og en smule mystisk. Du bliver med andre ord proppet med gode ting i dagens program. Så er det sgu sagt én gang for alle.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Nu gælder det Etiopien!

  På trods af at Etiopien er et af verdens fattigste og mindst udviklede lande, så har landet stadig en utrolig rig og sprudlende musikhistorie, som du skal have en smagsprøve på i dagens udsendelse. Du kommer faktisk til at blive lidt rundtosset over al den sjælfulde, rytmiske og smukke musik der er kommet fra det Østafrikanske land. Udover det får du også lidt fransk discopræget zoukmusik fra midten af 80'erne, et par brasilianske MPB klassikere og lidt rødglødende vestafrikansk afrobeat fra genrens faderfigur: Fela Kuti. Wauw, hvor skal du glæde dig!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Farlig kriminel og andre fede genre

  En gammel kending i Vistis Vinyler bliver for en kort bemærkning genoplivet endnu engang, nemlig genren 'farlig kriminel', som en Københavnsk DJ nærmest har lavet et helt mixtape om. Det har Jonas Visti på tyvagtig og kriminel vis klippet ud og placeret i dagens program der også byder på indisk psykedelisk hard rock af den dybeste slags. Du bliver også præsenteret for et hemmeligt somalisk dansabelt kassettebånd som giver dig lyst til at flytte til Afrika lige med det samme. Men andre ord: det bliver skide godt!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Vi tager sgu til Guadeloupe

  Overskriften siger det hele. Og indrøm det nu bare med det samme: du har aldrig været på Guadeloupe og ved ikke en rygende fis om det. Så tryk play og bliv overdynget med fjerne musiktraditioner som slet ikke virker så distancerede og underlige som det på papiret kan se ud. Udover det, så får du også serveret en omvendt programoversigt, hvor Jonas Visti fortæller dig om alt det han lige akkurat IKKE fik plads til i dagens udsendelse, hvilket til gengæld kan virke en lille smule underligt. Men herre gud.. Alt det + meget i dit mest solrige lørdagsprogram: Vistis Vinyler.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Afrikansk eksplosion

  Jonas Visti har fundet nogle af de mest dansable afrikanske plader frem der står i samlingen. Du forstår næsten ikke hvor meget afrikansk vi skal svømme rundt i, i dagens udsendelse. Men det behøver du faktisk heller ikke - for du skal bare mærke det i hofterne, ballerne og i de kropsdele du ikke var klar over du havde. Udover det skal vi dykke ned i en formidabel brasiliansk komposition som både Cornelis Vreeswijk og Daimi har fortolket. Er du sindssyg, hvor bliver det bliver fedt!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Tilbage fra sommerferie

  Vistis Vinyler er tilbage efter en alt for lang sommerferie! Du har måske ikke tænkt så meget på programmet den sidste måned, men Jonas Visti har tænkt rigtig meget på dig og al den musik som du skal udsættes for i det her solrige genåbningsprogram. For første gang i programmets historie skal vi snuse til lidt house musik, som på meget pædagogisk vis bliver sneget ind i programmet, så du ikke kommer til at kløjes i din eksotiske eftermiddagsdrink. Udover det bliver du præsenteret for den meget nicheprægede genre 'pornomusik', da Jonas har fundet et soundtrack fra en fransk pornofilm fra 1980. Her kan du også få et nys om genrens udvikling frem til i dag. Alt det plus meget mere i dit mest farverige lørdagsprogram: Vistis Vinyler.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Gæste-dj Tue Track

  Det bliver vildt, funky og varmt, når først pladespillerne kommer i omdrejninger. Vært og dj Jonas Visti børster støvet af vinylerne, som han har rejst rundt i verden for at finde. Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik. Hver uge fortæller en gæste-dj om sit forhold til plader og sine yndlingsmix. (Sendt første gang 20. juli 2019).

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Gilles Peterson (special)

  I denne specialudgave af Vistis Vinyler har Jonas Visti besøg af den britiske radiovært, pladeselskabsejer og DJ, Gilles Peterson. En mand der igennem fire årtier har haft en finger med i spillet i rigtig mange musiksammenhænge. Han var frontmand i udbredelsen af acidjazzen, han har udgivet et hav af compilations, arrangeret festivaler, åbnet radiostationer og DJ'et over hele verden. Gilles er en sand trendsætter og når han åbner munden, er der rigtig mange der lytter. (Sendt første gang 14. december 2019).

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Gæste-dj Kenneth Bager

  Det bliver vildt, funky og varmt, når først pladespillerne kommer i omdrejninger. Vært og dj Jonas Visti børster støvet af vinylerne, som han har rejst rundt i verden for at finde. Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik. Hver uge fortæller en gæste-dj om sit forhold til plader og sine yndlingsmix. (Sendt første gang 28. september 2019).

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Gæste-dj Thøger Dixgaard

  Det bliver vildt, funky og varmt, når først pladespillerne kommer i omdrejninger. Vært og dj Jonas Visti børster støvet af vinylerne, som han har rejst rundt i verden for at finde. Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik. Hver uge fortæller en gæste-dj om sit forhold til plader og sine yndlingsmix. (Sendt første gang 19. oktober 2019).

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Live Fra Bunkeren

  I dag står den på sommerferieafslutning i Vistis Vinyler, der holder sendepause og først vender tilbage d. 1. august. I den forbindelse er der blevet støvet gamle klassikere af - og her snakker vi om Fela Kuti, Orlandivo, Gilberto Gil, Tim Maia og andre folk i den liga. Du får tilmed - givet vis for første gang i tilværelsen - en smagsprøve på hvor fed boogie Svenskerne kunne lave tilbage i begyndelsen af 80'erne. Stærke sager skal vi ellers love for! Udover det får du toppet det hele med 5 danske ret så nostalgiske vinyler der alle omhandler den gode gamle sommer fra dengang Morten Korch var knægt.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Live Fra Bunkeren

  'Av for fan' kommer man let til at udbryde, når du hører nogle af de plader, der bliver præsenteret i dagens udsendelse. Når du har bandet færdig, så skal du være vidne til noget fransk kærlighedsmusik fra 70'erne, ukendte skatte fra Cameroun og 4 minutters samvær med den hemmelige men meget charmerende afrikaner Fotso Haïata. Jonas Visti bliver næsten buhet ud af sit eget program, da han bekender kulør og fortæller at du i virkeligheden ikke bør gå op i om dine vinyler er førstetryk eller genoptryk. Ellers kunne du jo ligeså godt samle på frimærker. Så tag den lige med ro, makker!

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Live Fra Bunkeren

  Vistis Vinyler har 1 års fødselsdag og det bliver fejret med et godt tilbud! Du kan få al den zouk, highlife og brasilianske musik du drømmer om for den nette sum af 2 timers nærvær. Udover fødselsdagsfejringen disker Jonas Visti også op med en saftig bøf, som han håber på at formanden for cavlingkomiteen Tine Götzsche bider mærke i. En afsløring som muligvis kan skaffe P8 Jazz sin første cavlingpris. En dansk producer har nemlig tyvstjålet fra et nummer fra Curtis Mayfield! Det kan med andre ord næsten ikke bliver mere spændende i denne 1 årsjubilæumsudsendelse.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Live fra Bunkeren

  I dagens udsendelse behandler Jonas Visti nogle af livets større eksistentielle spørgsmål. Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med livet? Kan man egentlig mixe italienske soundtracks og Pink Floyd sammen? Og hvor meget amerikansk jazzfunk kan man nå at spille på ét kvarter? Du får svar på det hele, men sidder nok stadig tilbage og undrer dig over hvorfor musik fra specielt Guadeloupe og Brasilien kan lyde så usandsynligt godt og lækkert. Afslutningsvis får du serveret - hvad flere førende forskere på området mener - et af sydamerikansk hårdeste trommebreaks overhovedet. Av for søren!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Live fra Bunkeren

  Jonas Vistis mellemstore ego bliver sat på prøve i dagens udsendelse, hvor han har givet plads til en gammel børneplade fra 70'erne der overtager værtsrollen for en stund. Ja, det lyder måske lidt underligt, men så bare vent til du - måske - for første gang i dit liv hører kinesisk boogie og derefter et sindssygt fint stykke dansk musik der hedder Kålormesangen. Udover det bliver der åbnet dyr orange vin og grinet falsk til lyden af fantastisk zouk fra Guadeloupe. Du forstår måske halvdelen men føler den med al sandsynligt 100%.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Live fra Bunkeren

  Der er gang i bunkeren i Østre Anlæg i det indre København, hvor Jonas Visti denne gang har linet den mest alsidige udsendelse op i programmets levetid. Du bliver proppet med fængende soul fra Tjekkoslovakiet, krimifunk fra Italien, fransk duopop med lumre undertoner, intens kærlighedsmusik fra Philipinerne og boogie fra en brasiliansk fyr der hedder Denny du ville ønske du havde gået i parallelklasse med. Det hele er næsten ved at gå op i pot og pagne, lige indtil Birgit Lystager dukker op og sætter tingene på plads i dagens kakofoniske vinylshow.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Live fra Bunkeren

  Der bliver skålet i dyr champagne og grinet utrolig falsk i denne udgave af Vistis Vinyler. Jonas Visti er nemlig tilbage og har barrikaderet sig i en lille bunker i Østre Anlæg i det indre København og lavet et interimistisk radiostudie. Ikke engang 3. verdenskrig vil nu kunne stoppe programmets eksistens med andre ord. Efter at have spillet udelukkende brasiliansk musik i 3 måneder, bliver der nu åbnet op for resten af verden. Du skal med andre ord blandt andet høre dansemusik fra Guadeloupe, sjældne rytmer fra Elfenbenskysten og episk panfløjtemusik fra Rumænien. Det bliver med andre ord sindssygt fedt og en lille smule underligt.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Fra São Paulo

  Det sidste program fra São Paulo i et par uger byder både på spirituelle og religiøse oplevelser. Jonas Visti har været til candomblé fest (Festa de Candomblé), som på mange måder var en vild oplevelse, der både resulterede i åndelige bekendelser og en stor håndfuld popcorn kastet direkte i ansigtet. Udover det bliver der spillet lidt high lights fra et plademarked i bydelen Pinheiros som Jonas besøgte i løbet af ugen. Slutteligt finder vi måske også ud af i dette program om der er grænser for hvor meget solskin, varme og hvor mange tropiske rytmer man kan sende ud af en lille DAB-radio. (Sendt første gang 1. februar).

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Fra São Paulo

  Brasilien er et vildt land, og landets store kontraster begynder langsomt at vise sig, som dagene skrider frem. Udover det gennemgår Jonas Visti nogle forskellige typer pladeforretninger i forskellige prisklasser, som du kan orientere dig efter. Ikke kun i São Paulo, men også i resten af verden. Jonas har også været ude og køre metro i rush hour og blev næsten klemt ihjel af en stor brasiliansk numse. Heldigvis overlevede han og er hermed endnu engang klar til at lave 2 timers radio fra solskinnets land nummer #1: Brasilien.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Fra São Paulo

  I denne udgave af Vistis Vinyler får du endnu engang de seneste varme og eksotiske plader Jonas Visti har været ude og finde i São Paulos bymidte. Der er både nogle helt billige fund og et par køb i den tungere ende. Udover det, så har Jonas mødt gud, han er blevet brændt af som en rigtig brasilianer bliver det, og så bliver den brasilianske saudade også præsenteret for aller første gang. Slutteligt finder du også ud af hvor meget solskin der egentlig kan være i en standard DAB radio der måler B: 25 x H: 15 x D: 13 cm: nemlig virkelig, virkelig meget. Alt det plus meget mere i dit rejseprogram #1: Vistis Vinyler. (Sendt første gang 18. januar).

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Fra São Paulo

  Jonas Visti har rykket teltpælene op og er flyttet til Brasilien, hvorfra der bliver sendt varm og eksotisk radio i 5 måneder. Radio fyldt med stærke drinks, flot kulør og tropiske rytmer. Dette første program bliver sendt fra São Paulo. En by der har flere pladebutikker end man kan tælle til, hvilket i sagens natur gør det til et af de bedste steder af begynde udsendelsesrækken. Du er selvfølgelig inviteret med på denne rejse, som ingen rigtig ved hvor ender. Én ting er dog sikkert... Du kommer til at høre vildt mange gode vinyler, som du ellers aldrig ville have stiftet bekendtskab med. (Sendt første gang 11. januar).

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Lørdag 4. apr. 2020

  Det bliver vildt, funky og varmt, når først pladespillerne kommer i omdrejninger. Vært og dj Jonas Visti børster støvet af vinylerne, som han har rejst rundt i verden for at finde. Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik. Hver uge fortæller en gæste-dj om sit forhold til plader og sine yndlingsmix.

  Musik