Live kanaler

Mads & Monopolet - podcast

Mads & Monopolets redigerede udgave.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:40:59
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 15. feb. 2020

  Monopolet: Jonatan Spang, Sara Blædel og Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Preben har arrangeret et go-kart event i sit firma men er i tvivl om hans overvægtige kollega kan være i go-karten. 2. Line er i tvivl om, hvordan man opfører sig på Tinder. 3. Signe spurgte om man godt kan give genbrugsting i gave 4. Preben var sin kone utro for en del år tilbage, nu har han fået ny tandlæge, som er kvinden, han dengang var utro med. 5. Prebens kæreste har bedt ham om ikke at sidde med sin Nintendo switch om aftenen, men i stedet læse en bog som hende. 6. Lises mand vil ikke fejre deres kommende sølvbryllup 7. Fridas far er musiker og har levet et usundt liv med for meget alkohol, cigaretter og dårlig kost. 8. Matilde er en del af en venindegruppe på 6, hvoraf kun 5 er inviteret med til en kommende fødselsdagsfest. 9. Olivias naboer har sex præcis kl. 23 fredag og lørdag, og det larmer. 10. Cille ser en fyr, der konsekvent lader hende betale regningen, når de er ude at spise.

  Underholdning
 • 1:41:17
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 8. feb. 2020

  Monopolet: Søren Fauli, Signe Lindkvist og Anders Agger. Vært: Mads Steffensen. 1. Cecilie skal på date og er i tvivl om hun skal fortælle, hun har et synshandikap. 2. 22-årige Sara har fået konstateret en hormonel sygdom, og lægerne siger, at hun skal skynde sig at få børn. 3. Stine er i tvivl om man kan bede gæsterne til et bryllup om ikke at bruge smartphones 4. Laura havde hed sex med en belgisk danser, Dino. 5. Mie har en kraftig mistanke om, at en medstuderende har stjålet hendes armbånd. 6. Preben har opdaget at hans ekskærestes lejlighed bliver brugt til escort. 7. Niels ekskone har frabedt sig, at han giver deres barn en rejse i konfirmationsgave. 8. Sofies far begik selvmord, men Sofie er i tvivl om, hvor åben hun skal være omkring det. 9. Pernille søger nyt arbejde og er i tvivl, om hun skal skrive sit tidligere job som butikschef i en sexshop på sit CV. 10. Lotte er på en arbejdsplads med en flok mandlige kollegaer, der har en meget sexistisk tone.

  Underholdning
 • 1:48:08
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 1. feb. 2020

  Monopolet: Sofie Linde, Tommy Ahlers og Nicolaj Kopernikus. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Sia har en Instagram-profil, hvor hun viser sin trænede krop, men hun frygter at påvirke sine følgere negativt. 2. Peter er i tvivl, om medarbejderne under 18 skal med til firma-påskefrokosten, hvor der bliver drukket rigeligt. 3. Prebens 9-årige søn var ude for en ulykke og har fået en erstatning på en million kroner. 4. Solvejg har fået en anonym besked om, at hendes mand er hende utro. 5. Berit og Prebens søn bliver drillet med sin lyserøde hue i børnehaven. 6. Spontane Sonja havde fantastisk sex på en tropeø med Dan the Man. Hun er i tvivl, om de skal ses igen. 7. Milles chef har påtalt, at hendes 10-tal ikke er noget at fejre 8. Maja er 24 og er blevet forelsket i en mand på 55. 9. Philip er ved at starte en ny virksomhed op og er i tvivl, om han skal sige det til sin nuværende chef. 10. Lise er frustreret over, at der ikke hænger et foto af hende og hendes mand gennem på svigermorens væg.

  Underholdning
 • 1:41:40
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 25. jan. 2020

  Monopol: Ida Auken, Ellen Hillingsø og Mads Langer. Vært: Mads Steffensen. 1. Mi er adopteret fra Korea og oplever ofte folk henvende sig med fordomsfulde kommentarer. 2. Rasmus er i tvivl, om hans søn skal have et smart watch i fødselsdagsgave, hvor man bl.a. kan overvåge ham. 3. Emma og Anna er i tvivl, om de for anden gang skal give 2000 kr til at støtte en afrikansk piges skolegang. 4. Sigurd og hans coverband vil gerne af med en person i bandet. 5. Lene og Lars er i tvivl, om de kan nægte deres 7-årige søn at komme i hjem, hvor der bliver røget. 6. Sofias veninde er blevet skilt og vil ikke have at Sofia taler med venindens eksmand. 7. Lene har lige fået at vide, at hendes tlf. regning gennem 4 år er blevet betalt af hendes venindes firma. 8. Rikke har barn med en australier, men hun længes efter Danmark. 9. Mikkel har opdaget, at hans storesøster, som er i gang med at blive gravid med sin kæreste, er utro. 10. Preben gider ikke bruge tid og penge på at rejse til bryllup i Mexico.

  Underholdning
 • 1:43:40
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 18. jan. 2020

  Monopolet: Peter Mygind, Margrethe Vestager og Søren Rasted. 1. Anne er frustreret over, at folk stirrer på hende, fordi hun mangler den ene arm. 2. Katja er vild med en kvinde, der bor i London, men har 'flyskam' over at skulle besøge hende. 3. Lasses forældre poster altid billeder på de sociale medier af ham og hans søskende. 4. Sabrinas mor vil ikke have noget med hendes nye kæreste at gøre, fordi han ryger hash. 5. Sif er bekymret for overboens 1-årige barn, der hele tiden græder. 6. Søren har billetter til sommerens EM-finale, der bliver spillet i England. Han er tvivl om han skal tage afsted, fordi finalen ligger samme dag, som hans hustru har termin. 7. Jette er i tvivl, om hun kan tillade sig at ønske kolde kontanter i fødselsdagsgave. 8. Dittes mand har været hende utro og forladt hende. Nu ved hun ikke, om hun kan tilgive ham. 9. Berits kæreste ikke vil sige, 'jeg elsker dig' til hende. 10. Yrsa og Prebens naboer i sommerhuset tuder med et horn, hver gang den anden nabos hund gør.

  Underholdning
 • 1:42:40
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 11. jan. 2020

  Monopolet: Lina Rafn, Hella Joof og Søren Pind. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Sofie skal på ferie med sin kæreste, nu har moren meddelt, at de tager på samme rejse. 2. Lone og hendes mand er i tvivl, om de godt kan give alkoholfri øl til deres 11-årige søn. 3. Vicki kom til at kysse med sin læge og hun har en gynækologisk undersøgelse hos ham om et par uger. 4. Berit kan slet ikke holde sine svigerforældre ud. 5. Preben og Berit havde morgensex og fik en seddel fra en nabo, som skrev, det var frækt at lytte med. 6. Mathias og hans venner er uenige, om man kan levere en vin tilbage på en restaurant. 7. Emilie er i tvivl, om hun skal have sin søsters bonusbørn med på et familiefoto. 8. Cornelia har ikke lyst til at være sammen med sin veninde, fordi hun synes, venindens barn er uudholdeligt. 9. Tilde har inviteret sin veninde til koncert samme dato som en veninde fra udlandet kommer på besøg. 10. Anna arbejder i udlandet og flirter med en anden dansker, Preben, men de er begge i forhold.

  Underholdning
 • 1:46:33
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 4. jan. 2020

  Monopolet: Asger Aamund, Johanne Schmidt-Nielsen og Anders Morgenthaler. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Sofies svigermor er begyndt at købe præcis samme tøj som Sofie. 2. Mortens ven hjalp med at reparere hans bil og afleverede den ovenikøbet retur - her fik vennen en fartbøde på 2500 kr. 3. Ninas mor ytrer sig racistisk på facebook 4. Preben og Berit skal giftes, og Berit ønsker at familiepræsten, som har viet Berit én gang før, skal vie dem. 5. Carina er ved at gå ud af sit gode skind over at hendes kæreste er overdrevet tæt med sin søster. 6. Charlotte er ensom og er i tvivl om, hvordan hun får skabt et netværk. 7. Berit har en gammel Swansea FC trøje, hun vil forære sin walisiske flirt. 8. Mikkel oplevede for nyligt et par i supermarkedet som byttede æg rundt i æggebakkerne, så de kunne få de største. 9. Julie er i tvivl, om man godt må gå efter en fyr, som er i forhold. 10. Borghild er i tvivl, om man kan invitere gæster med på et afbud, når andre gæster melder fra med kort varsel.

  Underholdning
 • 1:20:29
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 28. dec. 2019

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:00:09
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 24

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:46:26
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 23

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:44
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 22

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:45:27
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 21. dec. 2019

  Monopolet: Signe Lindkvist, Mads Christensen og Søren Fauli. Vært: Mads Steffensen. 1.Berit er træt af sin anmassende svigerforældre 2. Emil holder med Philadelphia Eagles og parkerer hver dag på job på plads nummer 11, som er nummeret på hans yndlingsspiller. 3. Melissas kæreste vil ikke acceptere hendes ønske om at være sammen med en anden kvinde, og at hun ønsker at prøve at bo i udlandet. 4. Bo er blevet skilt og skal for første gang holde jul uden sine børn. 5. Ja eller nej til besøg fra afrikaner fyr 6. Vika har sin fars gravsten stående i sin brusekabine. 7. Nina har skrevet seksuelt med en anden mand og er i tvivl, om hun har været utro på skrift. 8. Anna er frustreret over at hendes bror har sendt et udførligt excel-ark for juleaftens indkøb og deling af udgifter. 9. Amanda er i tvivl om hun skal blive i et job i Asien, som hun er virkelig træt af. 10. Silja er træt af sin kæreste, som aldrig tager initiativet i forhold til deres to fælles små børn.

  Underholdning
 • 1:38:26
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 21

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:53:10
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 20

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:51:22
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 19

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:06
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 18

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:42:01
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 17

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:53:45
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 16

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:40:32
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 15

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:37
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 14. dec. 2019

  Monopolet: Pernille Rosenkrantz-Theil, Jan Gintberg og Christian Stadil. Vært Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Anna er diabetiker og er frustreret over, at hendes mand højlydt nyder søde sager. 2. Ditte er i tvivl, om hun kan gøre årets mandelgave til en velgørenheds-gave. 3. Silja har arvet en kjole fra sin farmor, men nu har Siljas far foræret kjolen til sin nye kone. 4. På Olines job har de nissevenner, men ham Oline er nisse for forærer Olines gaver videre. 5. Lars bonusmor ønsker at blive begravet ved siden af Lars' mor, hvor faren også skal begraves. Det har Lars og hans bror det skidt med. 6. Jesper har et maleri han holder meget af, men hans hustru hader det. 7. Mia og hendes mand og børn har ingen at holde nytår med. 8. Nanna og Signe er ked af den måde, deres bror opdrager på. 9. Lotte var til julefrokost og kyssede med en fyr, der har en kæreste. 10. Nanna ved ikke, om hun kan sige til Preben fra sin studiegruppe, at hans kæreste ikke kan komme med på deres kommende sommerhustur.

  Underholdning
 • 1:45:39
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 14

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 13

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:50
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 12

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:46:55
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 30. nov. 2019

  Monopolet: Nanna Øland Fabricius, Huxi Bach og Peter Mygind. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Pi har skiftet navn. Tidligere hed hun Jytte. Men ikke alle i hendes familie vil acceptere det. 2. Stine er i tvivl om hun skal forlænge sine forældres gravsted eller ej. 3. Sofies børn får en mindre gave af Sofies søster, end hvad Sofie giver søsterens børn for. 4. Hannah har mødt en columbiansk salsadanser, men han har en kæreste, så hun er i tvivl, om hun skal gå efter ham. 5. Morten er succesfuld på job og som far og kæreste, men han har ingen venner. 6. Maja er frustreret over, at hendes kæreste ikke vil bruge cykelhjelm. 7. Viktor har dårligt syn og kan få forlænget sin forberedelsestid til eksamen. Men det vil betyde, at hans studiegruppe går glip af studiets skitur. 8. Peter er i tvivl, om det var rigtigt at gå fra hans eks. 9. Sofia har en veninde, der er meget nærig. 10. Astrid er i tvivl, om hun skal holde jul hos sin mor eller far, som er skilt.

  Underholdning
 • 1:48:18
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 23. nov. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Monopolet: Leonora Christina Skov, Abdel Aziz Mahmoud og Uffe Buchard. 1. Silja kan ikke holde op med at tænke på sin ekskæreste 2. Caya er i tvivl om, hvordan gevinsten skal fordeles, hvis hun tager skrabelodder med til julebanko 3. Kamilla vil lære sin datter, at hun ikke må gå med fremmede, og overvejer at lave en test med en falsk børnelokker 4. Bente er frustreret over, at hun er blevet kaldt "den lille pige" af en mandlig kunde til et forretningsmøde 5. Kasper er i tvivl, om han skal droppe sin cykelrejse, fordi hans farmor er gammel og syg 6. Ditte har købt tallerkener i genbrug til sin datter, men nu har hun fundet ud af, at stellet har tilhørt den engelske kongefamilie 7. Anders og Marie overvejer at hoppe af julegaveræset 8. Karla er halvt asiat og hun er træt af, at hendes venner joker med det 9. Peters søn spiller fodbold på et hold, hvor træneren skælder sin egen søn ud 10. Søren ved ikke, hvad han skal gøre med de teaterbilletter, han har fået af sin ekskæreste

  Underholdning
 • 1:45:05
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 16. nov. 2019

  Monopolet: Dar Salim, Lina Rafn og Ida Auken. Dilemmaliste: 1. Jesper er træt af, at en fyr i vennegruppen altid tager sin baby med 2. Elses eksmand vil gerne have, at Else ændrer sit efternavn tilbage til sit pigenavn 3. Idas kolleger kommer med upassende kommentarer om Idas modermærker i ansigtet. 4. Christians genbo har en meget skarp lampe, der lyser over mod Christians lejlighed. 5. Alex er frustreret over, at herrejulefrokosten med gutterne fra hans gymnasium er meget sexistisk. 6. Amanda er begyndt at date en fyr, men har ikke fået fortalt ham, at hun har haft sex med hans bedste ven. 7. Nikolaj er i tvivl om, hvorvidt han kan kondolere overfor fremmede mennesker på kirkegården. 8. Prebens kæreste inviterer altid sin eksmand og ekssvigermor med, når der er ting, der skal fejres. 9. Berit er frustreret over at hendes kollegaer hapser fra morgenmadsbuffeten uden at betale 10. Elisabeth oplever at folk forstyrrer hendes koncertoplevelser ved at sidde og filme konstant.

  Underholdning
 • 1:45:27
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 9. nov. 2019

  Monopolet: Johanne Schmidt-Nielsen, Ane Cortzen og Eske Willerslev. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1. Stine overvejer at blive besøgsven for en ældre mand. 2. Mette har en ven i Tanzania, som nu flere gange bedt Mette overføre penge til ham. 3. Katrine vil kalde sin hund for Else - men hendes nabo hedder også Else. 4. Sisse fortalte som barn sin skoleleder, at hendes mor havde et alkoholmisbrug, men skolelederen reagerede aldrig. 5. Kristina har mødt sin drømmemand, men han stinker af sved. 6. Anders oplever, at cyklister bliver irriterede, hvis han ligger på hjul på cykelstien. 7. Sofies kæreste gamer 2-3 timer hver dag, og det frustrerer hende. 8. Maj og Torben er stærkt generet af naboens brændeovns-røg. 9. Kalle og hans studiegruppe lånte en medstuderendes lejlighed til et filmprojekt, og i den forbindelse brændte en stjernekaster hul i en bordplade. 10. Sofie har mødt en irsk fyr i Australien, men nu er hun kommet til at have sex med hans svenske ven.

  Underholdning
 • 1:41:39
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 2. nov. 2019

  Monopolet: Hella Joof, Annette Heick og Asger Aamund. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Line har fået en svigerdatter, der konstant siger tusind tak 2. Nanna blev ikke inviteret til sin brors fødselsdag for nyligt. 3. Stina er 25 og vil gerne have et brystløft 4. Berit er i tvivl, om hendes datter skal kende sandheden om at datterens far var Berit utro. 5. Mie har fået en spiral og er i tvivl om hun skal bede kæresten betale halvdelen 6. Jespers kæreste mistede sin pung, og nu har personen, der fandt pungen bedt om at få et gavekort. 7. Medarbejderne på Sonjas arbejdsplads forsøger at få chefen fyret. 8. Amandas far er adopteret, og Amanda er i tvivl, om de skal hjælpe faren med at få kontakt. 9. Bente har opdaget at forældrene til de børn, hun er babysitter for, har sat overvågningskamera op. 10. Jonas og resten af spilklubben er trætte af, at et medlem i klubben aldrig lægger hus til.

  Underholdning
 • 1:43:21
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 26. okt. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Monopolet: Morten Albæk, Stéphanie Surrugue og Christian Stadil. 1) 25-årige Sanne er blevet inviteret på middag af sin 70-årige kioskmand. 2) Anna er træt af at lave specialkost til sin veganer-veninde, fordi veninden falder i og spiser kebab og flødeis til natmad efter deres byture. 3) Ulla er hemmeligt forelsket i Torben og overvejer at sende ham et kærestebrev. 4) Sofie planlægger en charterferie for hele familien og overvejer, om det er ok IKKE at invitere sin bonusdatter med. 5) Nina er træt af at blive mobbet af sin venindes mand Preben. 6) Rebecca er begyndt at date sin nye kollega og er i tvivl, om hun skal fortælle ham, at hun engang har haft sex med deres chef. 7) Bo's gode ven har meget fremmedfjendske holdninger. 8) Ditte har haft en affære med en kvinde, som venter barn med sin kæreste. 9) Mettes datter på 11 føler sig udenfor i klassen, fordi hun ikke må være lige så meget på de sociale medier. 10) Rikke har fået forbud mod at tage stiletter på til fest i aften.

  Underholdning
 • 1:44:22
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 12. okt. 2019

  Monopolet: Kjartan Arngrim, Sara Blædel og Simon Jul. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Jan er frustreret over, at hans venner kun sms'er og ikke giver sig tid til at ringe til fødselsdage 2.Berit og Prebens 7-årige datter er begyndt at imitere sproget fra gangster-rap 3.Sisse er frustreret over, at hendes veninde altid inviterer til fødselsdag uden mad og drikke 4.Malvina har ikke set sin far i 8 år, nu er han alvorligt syg, og hun er i tvivl, om hun skal se ham. 5.Matilde og Signe har altid meget røde kinder, og folk påtaler det konstant. 6.Christina er livredder og i en svømmehal, hvor de er i tvivl om, hvor transkønnede skal klæde om. 7.Nannas naboer laver en tilbygning, der kommer til at tage Nannas udsigt. 8.Lisa er ked af, at der var en stripper til hendes kærestes polterabend. 9.Berit og Preben ved ikke, om de skal takke ja til den udstationering, Preben har fået tilbudt. 10.Cille vil gerne have de koncertbilletter, hun gav til sin ekskæreste koncertbilletter, før de gik fra hinanden.

  Underholdning
 • 1:46:51
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 5. okt. 2019

  Monopolet: Lis Sørensen, Sofie Linde og Søren Pind. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Birgitte er i tvivl, om hun er forpligtet til at invitere en gammel vennegruppe til sit bryllup. 2.Josefine er frustreret over rygere, der smider deres skodder 3. Theas far på 50 har fået en kæreste på 25. 4. Matilde overvejer at foreslå sin mor at få botox. 5. Signe har i 4 år haft en flirt med latinamerikanske Juan Pablo, men nu er hun begyndt at kysse med danske Preben. 6. Michaels ven er blevet utroligt overvægtig. 7. Josefines far poster racistiske og upassende kommentarer på Facebook. 8. Karinas kæreste er irriteret over, at Karina poster letpåklædte fotos på sin Instagram. 9.Anita satte et skab til storskrald, som naboen nu har hapset og sat til salg. 10.Simon er på mandetur i Düsseldorf og i nat kom en af gutterne til at smadre en rude.

  Underholdning
 • 1:45:31
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 28. sep. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Monopol: Anders Morgenthaler, Pernille Rosenkrantz-Theil og Martin Krasnik. Dilemmaer: 1. Bo føler sig ofte tvunget til at hjælpe værtspar med oprydning. 2. Bolette og hendes mand er uenige om de skal have en flagstang i haven. 3. Marie har fundet ud af, at hendes veninde har opfundet en kæreste. 4. Anna er blevet inviteret til Caribien, men vil ikke flyve pga klimaet. 5. Jonas ved ikke om han skal beholde et knivsæt som han har fået med posten ved en fejl. 6. Oline ved ikke om hun skal gå i seng med sin ekskærestes onkel. 7. Trine er som den eneste på arbejdspladsen ikke blevet inviteret på jagttur af chefen. 8. Anton har sat store KLM højtalere op i stuen - kæresten er meget utilfreds. 9. Sif er i et forhold med en fyr, men hun ved ikke, om hun skal prøve at være sammen med en pige. 10. Emmas kollektiv ved ikke hvad de skal stille op med et akvarie, som de har fået i gave.

  Underholdning
 • 1:47:50
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 21. sep. 2019

  Monopolet: Signe Lindkvist, Bjarke Ingels, Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Marie er frustreret over, at hendes mand drikker sig plakatfuld hver weekend. 2. David er klimabevidst, men vil gerne uddanne sig til pilot. 3. Sofies datter har spist sin fætters mælketænder 4. Simons kone vil gerne dyrke BDSM, men Simon er slet ikke til den form for afstraffelses-sex. 5. Berit hader sin mands nyanlagte cykelstyrs mustache. 6. Toms kone bliver ked af det, når han kigger efter andre kvinder. 7. Teis synes, at hans brors kæreste lægger bånd på broren. 8. Victoria synes at hendes kollega i en stor international virksomhed går upassende klædt i korte nederdele og mavebluser. 9. Malene blev 40 i august og har nogle venner, som hun synes gav hende en meget lille gave. 10. Sofus har fået viden om at en kollega på hans arbejdsplads skal fyres

  Underholdning
 • 1:45:29
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 14. sep. 2019

  Monopolet: Søren Fauli, Annette Heick, Natasha Al-Hariri. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. 20-årige Nicoline er blevet inviteret ud at spise af en 60-årig advokatfuldmægtig. 2.Lotte skal giftes og er i tvivl, om hendes handicappede kusine skal med. 3. Sisse har haft en bolleven, der samtidig er fysioterapeut og har ordnet hendes ryg. Nu har Sisse fået en kæreste og er i tvivl, om behandlingerne kan fortsætte. 4. Louise og hendes venner var på ferie og kom til at tage en bilnøgle fra et par, der boede i samme sted, hvilket betød, de missede deres fly. 5. Stine er frustreret over, at folk i svømmehallen ikke vasker sig ordentligt, inden de hopper i. 6. Ulrik er i tvivl, om han skal tage kontakt til sin mor. 7. Anne har det svært med at hendes italienske roommate har gang i mange kvinder på én gang. 8. Mia er transkønnet, men en ven kalder hende, det navn hun skiftede fra for 5 år siden. 9. Jakob er frustreret over sin dovne hjemmearbejdende kollega. 10. Preben tænder ikke på sin kæreste.

  Underholdning
 • 1:44:52
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 7. sep. 2019

  Monopolet: Susse Wold, Uffe Buchard og Søren Rasted. 1.Katrine er frustreret over, at hendes kæreste konstant tjekker ud af deres samtaler. 2. Preben er i tvivl, om han skal fortælle sine nye studiekammerater, at han er tidligere misbruger. 3. Sannes sygemeldte kollega poster træningsfotos på Facebook, selv om hun er sygemeldt på grund af fysiske skavanker. 4. Mettes eks har ved en fejl betalt hendes forsikringer gennem 12 år. 5. Christina blev vækket om natten efter en fest, af at hendes kæreste og kollega havde sex, og de endte med at have en trekant. 6. Sofie er irriteret over, at hendes fars kone altid skal med, når hun gerne vil se sin far. 7. Peters nabo lytter med over hækken. 8. Sofia er blevet forelsket i en egyptisk fyr. 9. Michael er blevet inviteret til årlig mandehygge med sine to svogre, men han gider ikke rigtigt. 10. Maja er blevet vild med sin ekskærestes ven.

  Underholdning
 • 1:46:55
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 31. aug. 2019

  Monopolet: Puk Damsgård, Hella Joof og Jonatan Spang. Dilemmaliste: 1.Anne-Sophie bliver provokeret af, at der hver morgen i toget sidder et teenagepar og kysser hinanden. 2. Lises barn er blevet inviteret til en fødselsdag, hvor forældrene har bedt om kun at få hjemmelavede gaver. 3. Signe er blevet vild med sin kiropraktor 4. Maria har aldrig fortalt sin religiøse mand, at hun for syv år siden blev gravid med ham og fik en abort i hemmelighed. 5. Izabella ved ikke, om hun skal sige ja til en praktikplads hos en kunstner. 6. Julie er træt af, at der ligger hestepærer på den sti, hvor hun dagligt går ture. 7. Milles datter vil ikke gå i bad med sine klassekammerater, fordi hun er den eneste, der ikke barberer al kønsbehåringen af. 8. Sofie skal til et bryllup, hvor hendes ekskæreste også kommer. 9. Charlottes kollega har bulimi. 10. Katrine er blevet vild med sin bolleven.

  Underholdning
 • 1:51:16
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 24. aug. 2019

  Monopolet: Margrethe Vestager, Nicolaj Kopernikus og Jan Gintberg. Dilemmaer: 1.Anette har fået et koncert-gavekort i fødselsdagsgave for 4 år siden, som hun aldrig har fået indløst. 2. Mathias to roomies vil have en plakat med 36 brystvorter op at hænge. 3. Mads er blevet inviteret til Hawaii af sin far, samtidigt med at moren har inviteret hele familien til Klitmøller - Cold hawaii 4. Mikkels mor er alkoholiker og han er i tvivl, om hun skal inviteres med til hans bryllup. 5. Lisa har tjekket sin kærestes Instagram, og kan se han sender nøgenfotos og flirtende beskeder til andre kvinder. 6. En far i Mettes datters klasse har inviteret 4 ud af 7 piger i klassen på sommerhustur. 7. Michael har en kraftig mistanke om at hans ven har stjålet solbriller fra Michaels anden ven. 8. Kaja er udstationeret med sit job i Oslo, nu har hun mødt en sød fyr, og er i tvivl om hun skal blive i Oslo. 9. Sonja gav for 8 år siden et nøgenfoto til sin daværende kæreste. 10. Trine har mistet en fin arvering

  Underholdning
 • 1:44:53
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 17. aug. 2019

  Monopolet: Dar Salim, Sara Blædel, Johanne Schmidt-Nielsen. Dilemmaer: 1. Berit overvejer at stjæle sin nabos kat 2. Ditte har holdt fest i sin fars have og har efterfølgende opdaget, at faren havde overvågningskamera på 3. Anja elsker at høste, men hun oplever, at vennerne bliver sure over, at hun prioriterer høsten over dem. 4. Søren har fået viden om, at han måske er far til en 12-årig dreng. 5. Pia er frustreret over, at hun får gaver som en toiletbørste og træsko af sin mand. 6. Sofies mand gennem 5 år har foreslået, at de prøver åbent forhold af. 7. Hanne er i tvivl, om hun skal sige til sin gamle veninde, at hendes børn er overvægtige. 8. Peter gik til fodbold, da han var barn, hvor en af kammeraterne på døde af leukæmi. Det er 25 år siden, og Peter er i tvivl,om han skal kontakte forældrene til hans gamle ven. 9. Bodil hader, at hendes mand kalder hende hans ekskones navn. 10. Trine har et stort modermærke i panden, og hun er i tvivl, om hun skal skjule det på fotoet i sine jobansøgninger.

  Underholdning
 • 1:41:56
  Mads & Monopolet - podcast

  På Smukfest

  Monopolet: Stéphanie Surrugue, Søren Pind og Simon Jul Dilemmaer: 1. Natalie har fået en lysestage af sin mormor, der ligner en tissemand. 2. Nannas kæreste har ikke lyst til at flytte sammen med hende. 3. Nicola er forelsket i en fyr fra Schweiz, der har en kæreste. 4. Marina og Anne er frustrerede over, at deres naboer i teltlejren på Smukfest spiller dødsmetal kl. 6 om morgenen. 5. Signe og hendes søster har fået lovning på et arveforskud på 300.000 hver, men har kun fået 180.000. 6. Anne Marie er frustreret over, at folk hører høj musik i høretelefonerne i stillezone i toget. 7. Sisse er i starten af 40'erne og er forelsket i en kvinde, der er 20 år yngre. 8. Stig og Susanne føler sig udnyttet af deres ellers søde naboer, som beder dem om alt fra urter, mælk, sukker og børnepasning. 9. Tina er 26 og har siden hun var 19 været sammen med 16 fyre. Hun er bekymret for, om hendes nye kæreste vil synes, hun er promiskuøs.

  Underholdning
 • 1:14:16
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 29. jun. 2019

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:34:22
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:51
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:09
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:39
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:44:19
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:47:23
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 22. jun. 2019

  Monopolet: Anders Agger, Jan Gintberg og Pernille Rosenkrantz-Theil. Dilemmaer: 1.Camilla og hendes mand er i tvivl, om de skal bosætte sig i Canada eller Danmark. 2. Sofie og Regitze har netop opdaget, at den samme fyr har inviteret dem på date. 3. Berits gode venner tjekker konstant deres smartphones, når de mødes til middage. 4.Signe har en kæreste på 11. år, som hun har børn med, men hun er forelsket i en anden. 5. Julies kæreste vil ikke deltage i begravelser. 6. Karlas underboer havde for nyligt sex på altanen. 7. Mette kæreste vil ikke have barn nummer 2, selv Mette ønsker sig det inderligt. 8. Signes tidligere kollega har søgt job samme sted, som Signe arbejder. Signe er i tvivl, om hun skal sige til sin chef, at den tidligere kollega er inkompetent. 9. Henriettes datter går leger kun med drenge, og Henriette er i tvivl, om hun kan bede klassekammeraterne om, at hun bliver inviteret til drengenes frem for pigernes fødselsdag. 10. Birgitte er 30 år og har aldrig haft en kæreste.

  Underholdning
 • 1:45:10
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 15. jun. 2019

  Mads & Monopolet på Folkemødet 2019. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:43:40
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 8. jun. 2019

  Monopolet: Bjarke Ingels, Ane Cortzen, Søren Rasted. Dilemmaer: 1. Kasper har opdaget, at hans rengøringsdame drikker af hans spiritusflasker. 2. Joseph skal fejre sæsonafslutning med sit fodboldhold, nu har nogle stykker foreslået en stripper som underholdning, hvilket Joseph ikke er begejstret for. 3. Margit var på ferie i Cambodia og mødte en meget venlig guide, som nu beder hende om penge . 4. Preben er forelsket i sin veninde, som har en kæreste. 5. Lina er disponeret for brystkræft og er i tvivl, om hun skal blive screenet og få vished. 6. Kjerstis morfar er død, nu er hun i tvivl, om hun skal til begravelsen eller til en koncert med Spice Girls, hun har glædet sig til i et halvt år. 7. Kirsten er frustreret over, at naboen har bygget en stor tagterrasse med udsigt ud over Kirstens have. 8. Lykkes mand gider ikke med til sommerfest i hendes mødregruppe. 9. Sarah hader, når gæster går i bare fødder i hendes hjem. 10. Søren er 24 år og jomfru, og han overvejer at gå til en prostitueret.

  Underholdning
 • 2:02:47
  Mads & Monopolet - podcast

  Mads & partilederne - podcast

  Mads & Partilederne. Hør partilederne i debat lørdag før Folketingsvalget. Værter: Mads Steffensen og DR's politiske analytiker Jens Ringberg.

  Underholdning
 • 1:46:40
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 25. maj 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Direktør & filosof Morten Albæk, debattør Natasha Al-Hariri og bestyrelsesformand Søren Pind.

  Underholdning
 • 1:42:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 18. maj 2019

  Monopolet: Søren Fauli, Signe Lindkvist og Hella Joof. Dilemmaliste: 1.Nadias veninde har selv meldt sig til at være brudepige til Nadias bryllup, men Nadia vil ikke have hende som brudepige. 2. Lotte er bekymret for klimaet og er hun frustreret over, at hendes kollegaer flyver meget. 3. Jens Peter ved ikke, om han skal italesætte sine medcyklisters buttcracks. 4. Anna blev skilt for 10 år siden, men vil gerne have sin eksmand tilbage. 5. Frederikke er blevet inviteret på en dyr rejse af en fyr. 6. Sofie ved ikke om hun skal tage til gallafest på Cambridge eller til sin dimission som jordemoder. 7. Mille arbejder i en bager og oplever, at kunderne er ekstremt uhøflige. 8. Anders og Lines 15-årige søn skal til en fest, hvor forældrene ikke er hjemme. 9. Solvejg er ked af at hendes søn har valgt både at kalde Solvejg og hendes eksmands nye kone for farmor, når der om lidt kommer et barnebarn. 10. Prebens kæreste er faldet af på den med træning, efter de blev forældre for et par år siden.

  Underholdning
 • 1:44:29
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 11. maj 2019

  Monopolet: Sarah Blædel, Jonatan Spang og Emil Simonsen. Dilemmaliste: 1. Sarah føler, hun har noget uafklaret i forhold til sin eks. 2. Preben og Preben er imod, at titlen formand er blevet ændret til forperson i deres elevrådsbestyrelse på højskolen. 3. Rasmus overbo har meget sex og stønner meget højt. 4. Søren var i 2008 sammen med en kvinde fra Prag. Nu har han fundet ud af, at hun har et barn, som ligner Søren på en prik. 5. Trine skal til Polterabend samme dag, som hendes yndlingshold, Liverpool, skal spille finale i Champions league. 6. Lise har løjet om sin uddannelse i et halvt år for at imponere en lærervikar kollega. 7. Ida er ked af at hendes tandkød er meget synligt. 8. Lones datter bor i USA og skulle hjem til DK på ferie her i maj. Men nu har datterens værtsmor bedt hende blive. 9. Alexander arbejder i en international virksomhed og er i tvivl, om han kan tage shorts på på job. 10. Preben er frustreret over at hans kæreste er økonomisk uansvarlig.

  Underholdning
 • 1:43:40
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 4. maj 2019

  Monopolet: Nanna Øland Fabricius, Peter Mygind og Abdel Aziz Mahmoud. Dilemmaer: 1. Tenna har set en kvinde tisse i fællesbadet, der hvor hun træner. 2. Marie er højgravid og oplever ofte, at unge friske mennesker moser sig foran hende i elevatoren. 3. Christian har en god veninde som han har haft sex med. Nu har han også været sammen med hendes storesøster. 4. Bo er blevet clean og er brudt ud af en vennegruppe, fordi de tager stoffer, men nu føler han sig ensom. 5. Mortens veninde har uden at spørge om lov brugt Mortens Spotify abonnement. 6. Hanne vil gerne have sin mor begravet i haven, men moren har ønsket at blive begravet ved siden af sin afdøde mand. 7. Sofie vil gerne invitere sin gode ven på en weekendtur til Paris men er i tvivl om hans kæreste vil misforstå det. 8. Maria og hendes kæreste er ikke enige om hvor meget sex, de skal have. 9. Line er med i en gavekasse på jobbet, men nu har kollegerne glemt hendes 30 års fødselsdag. 10. Fie føler sig uvelkommen i sin fars nye familie.

  Underholdning
 • 1:45:02
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 27. apr. 2019

  Monopolet: Tegner og filminstruktør Anders Morgenthaler, chefredaktør Martin Krasnik og politiker Ida Auken. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:45:06
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 13. apr. 2019

  Monopolet: Susse Wold, Huxi Bach og Jan Gintberg. 1. Mette er træt af, at hun som single skal give samme beløb til en bryllupsgave som de vennepar, der er med i gaven. 2. Patrick og hans vennegruppe oplevede en irsk sangerinde synge så højt, at de ikke kunne tale sammen. 3. Ida er aseksuel og er i tvivl, om hun skal fortælle det på første date. 4. Cæcilie er gravid og oplever at folk hele tiden rører ved hendes mave. 5. Cathrine og hendes kæreste har forskellige ønsker for fremtiden, og hun er derfor i tvivl, om de skal splitte op. 6. Astrid har splittet en dukke ad for at bruge fyldet til et kunstprojekt, men nu har en af hendes medstuderende eftersøgt dukken. 7. Livas underviser har sendt en venneanmodning på Facebook, hvilket Liva finder upassende. 8. Lisette har fået et job, hvor hun skal udenfor sit felt, og hun overvejer derfor at sige op. 9. Majken har kysset med sin venindes ekskæreste. 10. Lise og hendes kæreste blev filmet af naboens datter, da de forleden kyssede på deres terrasse.

  Underholdning