Live kanaler

Mads & Monopolet - podcast

Mads & Monopolets redigerede udgave.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:44:14
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 27. jun. 2020

  Monopolet: Jan Gintberg, Annette Heick og Eske Willerslev. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Martin har smidt en stor del af sin kærestes gamle ting på lossepladsen. 2.Camilla blev mobbet i folkeskolen og overvejer at fortælle sine gamle klassekammerater, hvad det gjorde ved hende. 3. Vibeke har en mistanke om, at hendes lokale pizzamand laver sorte penge. 4. For 12 år siden tog en fyr nøgenfotos af Cecilie, og hun overvejer at skrive til ham for at sikre sig, han har slettet billederne. 5. Idas svigerforældre laver deres stemme om, som om de er Ida's baby. 6. Sofies ekskæreste træner med sin nye kæreste i samme fitnesscenter som Sofie. 7. Marie er forelsket i sin afdøde venindes mand. 8. Gitte har mistet en nær ven, men kan kun være med til begravelsen ude foran kirken pga Corona. 9. Mads deler bolig med en fyr, der fester meget og samtidig skal man gå igennem Mads' soveværelse for at gå på toilettet. 10. Annes kæreste er ikke inviteret med til bryllup i familien.

  Underholdning
 • 1:55:53
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:43:53
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:41:55
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:28:53
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:36:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Sommerpodcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:44:26
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 20. jun. 2020

  Monopolet:Anders Morgenthaler,Signe Lindkvist og Iben Maria Zeuthen. Vært:Mads Steffensen 1. Jane har været til fest hos en veninde, og veninden sørgede for at betale for parkering via app. Men efterfølgende havde alle 6 biler fået P-bøder. 2. Cilles veninde døde for 8 år siden og i den forbindelse tog Cille en dagbog med seksuelt indhold fra venindens værelse. 3. Lasse har en god træningsmakker, men en tredje fyr vil nu træne med dem, men han er useriøs omkring træningen. 4. Ronja er i tvivl om hun skal invitere sin alkoholiske far til sin datters barnedåb. 5. Johannes lillebror har planlagt, at deres lillesøster skal have en brugt taske i 40 års fødselsdagsgave. 6. Jens kærestes har fået en ny ven, en mand. Og Jens er jaloux på det nye bekendtskab. 7. Jespers mor roder i hans lejlighed, når hun er på besøg. 8. Stine er misundelig på sine veninder, som får masser af Tinderdates. 9. Stines forældre tager penge for deres tjenester. 10. Berit er blevet af-inviteret til en barnedåb.

  Underholdning
 • 1:50:25
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 13. jun. 2020

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:44:40
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 6. jun. 2020

  Monopolet: Leonora Christina Skov, Søren Fauli og Pernille Rosenkrantz-Theil. Vært: Mads Steffensen. 1. Malte træner udendørs, men nu er en fremmed mand begyndt at stoppe op for at træne med. 2. Molly har mistet sin mor. Nu er hun i tvivl, om hun vil se det sidste foto, der blev taget af hende. 3. Annette føler, at en anden mor i hendes søns børnehave, påtvinger Annette ugentlige legeaftaler. 4. Julie er forelsket i en indremissionsk fyr. 5. Anna skal på sommerhustur med et vennepar og synes hun skal betale mindre fordi hun er enlig. 6. Karla er i tvivl, om hun har bortført naboens kat. 7. Det frustrerer Hanna, at hendes kæreste ikke vil flytte sammen med hende. 8. Anne har bipolar lidelse og er i tvivl, om hun skal fortælle det allerede på første date. 9. Lea ved ikke, om hun skal sige farvel til sin bedstemor, der ligger for døden, fordi deres forhold for år tilbage blev brudt. 10. Sally er i tvivl, om hun kan gå efter en fyr, som hendes veninde netop er begyndt at date.

  Underholdning
 • 1:46:06
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 30. maj 2020

  Monopolet: Johanne Schmidt-Nielsen, Nicolaj Kopernikus og Natasha al-Hariri. Vært: Mads Steffensen. 1. Amalie skal på Tinderdate. På sin profil har hun langt hår, men er nu klippet helt kort 2. Bror mangler opmærksomhed fra sine forældre, fordi deres tid går med at passe hans depressive søster 3. Mille er i en mødregruppe, hvor en af kvinderne tager sin mand med. 4. Da Mette blev student frøs hendes venindegruppe hende ud. 10 år efter påvirker det hende stadig. 5. Maria og Bryan bor i Mozambique og har købt en leopardskildpadde og ved ikke, hvad de skal gøre med den. 6. Trine har lavet en halvnøgen kalender, som nu er i hendes ekskærestes varetægt. 7. Magnus og Emma har fundet en gravsten i deres loftrum. 8. Nanna er i forhold på 10. år men er faldet pladask for en anden mand. 9. Katja og hendes kæreste har ved en fejl modtaget to 3D printere. 10. Sonja har lyst til at være sammen med sin 20 år ældre roommate.

  Underholdning
 • 1:44:15
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 23. maj 2020

  Monopol: Tommy Ahlers, Hella Joof og Morten Albæk. Vært: Mads Steffensen. 1. Sasja er træt af at høre på sine forældres ligegyldige smalltalk. 2. Kalle har en plet på sin straffeattest, fordi han engang tog en kop kaffe uden at spørge sin chef. 3. Yvonne er ikke blevet inviteret med på vennegruppens årlige sommerhustur. 4. Tilde er blevet glad for en fyr efter første date, men har fundet ud af, at han har løjet overfor hende, og nu kan hun ikke finde ud af, om hun skal droppe ham. 5. Ditte er frustreret over, at hendes eksmand har solgt Dittes gamle hollandske skolevask. 6. Christopher er i tvivl, om han skal fortælle sin ven, at hans kæreste har været ham utro. 7. Katjas svigerindes søster poster uheldige billeder af Katja på de sociale medier. 8. Silja ved ikke, om det sender et forkert signal, hvis hun tager en sort kjole på til sit bryllup. 9. Preben tror ikke, at hans mor er klar over, at hun sender billeder til ham på Snapchat. 10. Salem vil forbyde sine gæster at have sko på indenfor.

  Underholdning
 • 1:45:33
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 16. maj 2020

  Monopolet: Andrea Elisabeth Rudolph og Abdel Aziz Mahmoud. Vært: Mads Steffensen. 1. Julie har forelsket sig i den samme kjole, som hendes veninde har købt til sit studenter-outfit 2. Josefines nabo har klaget over, at Josefine trykker snooze på sin telefon i lang tid 3. Martin er irriteret på sin bonusbror, fordi han praler og tager al opmærksomheden til familiesammenkomster 4. Søs og Astrid overvejer, om de skal fortælle deres fælles ven, at han ikke er god i sengen 5. Sophie skal selv betale regningen, når hendes veninde inviterer på fødselsdagsmiddag på restauranter, der ikke ligefrem har SU-venlige priser 6. Louise er træt af, at samtalen i hendes venindegruppe altid handler om børn 7. Cecilies er frustreret over, at hendes venner smider cigaretskodder på jorden 8. Anna føler, at hendes kæreste og lillesøster flirter med hinanden 9. Amanda er i tvivl om, hvornår hun skal fortælle en kommende arbejdsgiver om sin graviditet 10. Trine har opdaget, at hendes gode venindes mand er på Tinder

  Underholdning
 • 1:37:39
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 9. maj 2020

  Monopolet: Dar Salim og Ibi Makienok. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1. Berits nye kæreste vil ikke have, at hun ser sin gode ven, fordi de tidligere har haft sex. 2. Sofia er i tvivl, om hun skal få taget en dna-test for at klarlægge om hendes far er hendes biologisk far. 3. Nina er blevet lun på sin kørelærer. 4. Lotte går fuld tid som Domina efter sin barsel men er i tvivl om, hvor åben hun skal være om sit erhverv. 5. Preben synes, det er pinligt, at hans gå-makker konstant belærer andre gående om færdselsreglerne. 6. Hannahs mor har bedt hende sige til sin far, at han er blevet for tyk. 7. Preben er gift og er nybagt far, men han har fået følelser for en gammel flamme. 8. Martin er i tvivl, om han skal fortælle en kommende arbejdsgiver, at han i starten af 2021 rejser til Australien i et halvt år. 9. Solvejg ved ikke, om hun skal smide gamle pornoblade og sexlegetøj ud, så børn eller svigerbørn ikke finder det, når hende og hendes mand på 70+ går bort en dag.

  Underholdning
 • 1:41:58
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 2. maj 2020

  Monopolet: Søren Rasted og Helle Thorning-Schmidt. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1.Christian har en veteranbil, men oplever at især midaldrende mænd kommer med nedladende kommentarer. 2. Sille blev mobbet i folkeskolen og er i tvivl, om hun skal kontakte mobberne. 3. Oles kæreste er blogger og youtuber, og Ole synes, de ting, hun laver, er pinlige. 4. Preben tog en filmrulle ud af et spejlreflekskamera på et loppemarked, og er nu i tvivl, om han skal få billederne fremkaldt. 5. Rasmus var sammen med en kvinde for 9 måneder siden, der nu har fået et barn og Rasmus er i tvivl, om han er faren. 6. Camilla er frustreret over, at hendes kæreste aldrig deler fotos af hende på sin Instagram. 7. Jannies naboer har bedt hende sprøjte sin have for mælkebøtter. 8. Astrids kæreste hører konstant lydbøger, og hun føler sig udenfor. 9. Sofie har opdaget, at hendes kæreste gennem et år er biseksuel. 10. Tor har solgt en cykel på dba og nu vil køberen gerne lade handlen gå tilbage.

  Underholdning
 • 1:45:30
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 25. apr. 2020

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:43:53
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 18. apr. 2020

  Monopolet: Signe Lindkvist og Jan Gintberg. Vært: Mads Steffensen. 1.Signe er i tvivl, om man kan gå efter en fyr, der er i et forhold. 2. Amanda er frustreret over at hendes svigerfamilie altid køber billigt bras i Netto i gave, når signes børn har fødselsdag. 3. Lars skal være forlover og er i tvivl, om han skal nævne brudgommens afdøde lillebror i sin tale. 4. Sofia er træt af at hendes veninde laver middage af skraldemad fra supermarkederners containere. 5. Annes underbo laver konstant stemmeøvelser og synger evergreens med sin halvdårlige sangstemme. 6. Joen har opdaget, at hans kollegas 15-årige søn lyver sig ældre på Tinder. 7. Amalie har matchet med en sød fyr på Tinder, men for nogle måneder siden havde hun sex med fyrens far. 8. Rikkes far har altid været fraværende, nu er hun gravid og bliver pludselig meget påvirket af situationen. 9. Sifs kæreste har fået en ny udenlandsk veninde, der bad ham om hjælp til at finde ud af en kvittering for en vibrator, nu skal kæresten mødes med hende.

  Underholdning
 • 1:20:29
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 28. dec. 2019

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:00:09
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 24

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:46:26
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 23

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:44
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 22

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:45:27
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 21. dec. 2019

  Monopolet: Signe Lindkvist, Mads Christensen og Søren Fauli. Vært: Mads Steffensen. 1.Berit er træt af sin anmassende svigerforældre 2. Emil holder med Philadelphia Eagles og parkerer hver dag på job på plads nummer 11, som er nummeret på hans yndlingsspiller. 3. Melissas kæreste vil ikke acceptere hendes ønske om at være sammen med en anden kvinde, og at hun ønsker at prøve at bo i udlandet. 4. Bo er blevet skilt og skal for første gang holde jul uden sine børn. 5. Ja eller nej til besøg fra afrikaner fyr 6. Vika har sin fars gravsten stående i sin brusekabine. 7. Nina har skrevet seksuelt med en anden mand og er i tvivl, om hun har været utro på skrift. 8. Anna er frustreret over at hendes bror har sendt et udførligt excel-ark for juleaftens indkøb og deling af udgifter. 9. Amanda er i tvivl om hun skal blive i et job i Asien, som hun er virkelig træt af. 10. Silja er træt af sin kæreste, som aldrig tager initiativet i forhold til deres to fælles små børn.

  Underholdning
 • 1:38:26
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 21

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:53:10
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 20

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:51:22
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 19

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:06
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 18

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:42:01
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 17

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:53:45
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 16

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:40:32
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 15

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:37
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 14. dec. 2019

  Monopolet: Pernille Rosenkrantz-Theil, Jan Gintberg og Christian Stadil. Vært Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Anna er diabetiker og er frustreret over, at hendes mand højlydt nyder søde sager. 2. Ditte er i tvivl, om hun kan gøre årets mandelgave til en velgørenheds-gave. 3. Silja har arvet en kjole fra sin farmor, men nu har Siljas far foræret kjolen til sin nye kone. 4. På Olines job har de nissevenner, men ham Oline er nisse for forærer Olines gaver videre. 5. Lars bonusmor ønsker at blive begravet ved siden af Lars' mor, hvor faren også skal begraves. Det har Lars og hans bror det skidt med. 6. Jesper har et maleri han holder meget af, men hans hustru hader det. 7. Mia og hendes mand og børn har ingen at holde nytår med. 8. Nanna og Signe er ked af den måde, deres bror opdrager på. 9. Lotte var til julefrokost og kyssede med en fyr, der har en kæreste. 10. Nanna ved ikke, om hun kan sige til Preben fra sin studiegruppe, at hans kæreste ikke kan komme med på deres kommende sommerhustur.

  Underholdning
 • 1:45:39
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 14

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 13

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:50
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 12

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:14:59
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 29. dec. 2018

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:57:34
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 24

  Julekalender - låge nummer 24. Tv-vært Stephanie Surrugue, filminstruktør Hella Joof og skuespiller Nicolaj Kopernikus sad i Monopolet. Programmet blev sendt fra Betty Nansen Teatret d 1. december 2012.

  Underholdning
 • 1:47:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 23

  Julekalender - låge nummer 23. Tv vært Jens Olaf Jersild, sangerinde Lina Rafn og komiker Sebastian Dorset sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 24. marts 2012.

  Underholdning
 • 1:40:41
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 22. dec. 2018

  Monopolet: Hella Joof, Huxi Bach og Andrea Elisabeth Rudolph. Dilemmaliste: 1. Annes chef vil betale for hendes frisørregning, men hun fik i virkeligheden en brazilian wax. 2. Gunilla har mistanke om at to af hendes søns perifære venner handler med hash. 3. Troels er frustreret over at hans ven, har bedt om at gæsterne selv tager sprut med til hans fødselsdag. 4. Ditte og hendes kæreste kan ikke blive enige om, hvor de skal holde jul. 5. Laura spiser sundt og skal dagligt høre for det på jobbet. 6. Oline blev voldtaget for 5 år siden og er i tvivl om, hvordan hun fortæller det til de fyre, hun dater. 7. Lise Lottes bror skal have et barn og han har nu taget det navn, Lise Lotte ville bruge til et barn en dag. 8. Clara tør ikke fortælle sine forældre, hun er homoseksuel. 9. Liva ser det som en del af sin feministiske kamp at lade hårene på sine ben gro, men er i tvivl om hårene skal af nytårsaften. 10. Lenes onkel overfører fast penge til hende, og Lene er i tvivl om fasteren skal vide det.

  Underholdning
 • 1:37:33
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 22

  Julekalender - låge nummer 22. Tv vært Jens Olaf Jersild, forfatter Maise Njor og daværende bestyrelsesformand i Parken Flemming Østergaard sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 9. april 2011.

  Underholdning
 • 1:39:27
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 21

  Julekalender - låge nummer 21. Tv-vært Signe Lindkvist, filminstruktør Søren Fauli og tv-vært Jens Olaf Jersild sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 19. februar 2011.

  Underholdning
 • 1:33:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 20

  Julekalender - låge nummer 20. Daværende bestyrelsesformand i Parken Flemming Østergaard, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og modeekspert Uffe Buchard sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 24. april 2010.

  Underholdning
 • 1:29:44
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 19

  Julekalender - låge nummer 19. Skuespiller Nicolaj Kopernikus, musiker Annika Aakjær og daværende politiker Søren Pind sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 6. februar 2010.

  Underholdning
 • 1:40:32
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 18

  Julekalender - låge nummer 18. Musiker Søren Rasted, forfatter Suzanne Bjerrehuus og filminstruktør og tegner Anders Morgenthaler sad i monopolet. Programmet blev sendt d. 28. november 2009.

  Underholdning
 • 1:36:31
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 17

  Julekalender - låge nummer 18. Musiker Søren Rasted, forfatter Suzanne Bjerrehuus og filminstruktør og tegner Anders Morgenthaler sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 28. november 2009.

  Underholdning
 • 1:39:22
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 16

  Julekalender - låge nummer 16. Filminstruktør Hella Joof, modeekspert Uffe Buchard og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 14. november 2009.

  Underholdning
 • 1:43:15
  Mads & Monopolet - podcast

  Lørdag 15. dec. 2018

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:33:38
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 15

  Julekalender - låge nummer 15. Bestyrelsesformand Asger Aamund, Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og modeekspert Uffe Buchard sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 1. november 2008.

  Underholdning
 • 1:28:17
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 14

  Julekalender - låge nummer 14. Forfatter Suzanne Bjerrehuus, Komiker Sebastian Dorset og daværende politiker Søren Pind sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 7. juni 2008.

  Underholdning
 • 1:33:18
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 13

  Julekalender - låge nummer 13. Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, sangerinde Annette Heick og Monopol-debutant skuespiller Nicolaj Kopernikus sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 19. april 2008.

  Underholdning
 • 1:25:35
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 12

  Julekalender - låge nummer 12. Daværende bestyrelsesformand i Parken Flemming Østergaard, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og Tv-vært Jens Olaf Jersild Programmet blev sendt d. 24. november 2007.

  Underholdning
 • 1:19:05
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 52

  Mads & Monopolet Highlights. Få et genlyt med årets bedste dilemmaer og hør, hvad der skete, efter vi slap dem i radioen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:41:10
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 24

  Sendt d. 18. februar 2012. I monopolet var de daværende X Factor dommere, Thomas Blachman, Pernille Rosendahl og Mik Hedin aka Cutfather Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:42:31
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 51

  Monopolet: Administrerende direktør Christian Stadil, sangerinde Annette Heick og satiriker Huxi Bach. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1. Casper er træt af, at han skal holde juleaften to gange i streg, fordi hans svigerfamilie holder jul d. 23. decemer. 2. Flora har sagt ja til at tage til Lissabon med en fyr, som hun ikke rigtigt er vild med. 3. Malenes svigermor vil blande sig i gæstelisten til Malene og hendes kærestes bryllup. 4. Signe har cuttet forbindelsen til sin alkoholiske mor, men er nu inviteret til barnedåb, hvor moren kommer. 5. Vigga har været til julefrokost, hvor en sofa blev ødelagt, fordi én kastede op på den. 6. Thea fandt for et halvt års tid siden ud af, at hendes kæreste er sexafhængig. 7. Signe er frustreret over, at svigerforældrene konstant tilbyder sukker til Signes børn. 8. Lisbeth hader, når hendes kæreste, Peter, kalder hende 'skat'. 9. Miriam har barn med en fyr, der holder det hemmeligt for sine omgivelser. 10. Helle er i tvivl om julegaven til sine forældre.

  Underholdning
 • 1:38:59
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 23

  Sendt d. 7. maj 2011. I monopolet var komiker Jan Gintberg, Tv-vært Signe Lindkvist og filminstruktør Søren Fauli. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:51:56
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 22

  Sendt d. 26. november 2011. I monopolet var politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, modeekspert Uffe Buchard og musiker Søren Rasted - vi sendte fra Den Frie Lærerskole i Ollerup ved Svendborg. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:33:48
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 21

  Sendt d. 15. maj 2010. I monopolet var bestyrelsesformand Asger Aamund, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:45
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 20

  Sendt d. 27. februar 2010. I monopolet var filminstruktør Hella Joof, modeekspert Uffe Buchardt og foredragsholder & forfatter Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:41:14
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 19

  Sendt d. 21. februar 2009. I monopolet var politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, bestyrelsesformand Asger Aamund og foredragsholder & forfatter Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:30:21
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 18

  Sendt d. 21. februar 2009. I monopolet var foredragsholder & forfatter Mads Christensen, direktør Anna Thygesen og daværende FCK-boss Flemming Østergaard. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:29:35
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 17

  Sendt d. 18. april 2009. I monopolet var sangerinde Annette Heick, filminstruktør & tegner Anders Morgenthaler og modeekspert Uffe Buchard. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:50:31
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 50

  Monopolet: Skuespiller Nicolaj Kopernikus, politiker Johanne Schmidt-Nielsen og modeekspert Uffe Buchard. Plus gæsteoptræden af Søren Huss. Dilemmaliste: 1. Mortens søster vil holde jul i regneark. 2. Maria er frustreret over, at hun står med alt arbejdet omkring hende og mandens hund. 3. Sofie vil gerne fortælle sin familie, at hun er homo- og biseksuel. 4. Mia er feminist og modstander af at der i kærestens familie er tradition for at mænd og kvinder splitter op efter julemiddagen, hvor mændene spiller kort, mens kvinderne rydder af. 5. Emma er i tvivl om man skal have sex på første date eller vente til senere. 6. Sara og Rikke er i tvivl, hvad der skal ske med deres farmors aske. 7. Søs og Lars er flyttet på villavej og er ufrivilligt kommet med i en fælles flag-ordning. 8. Jakobs søn vil helst holde jul hos Jakobs ekskone. 9. Tobias går i 1. g men vil hellere forfølge sin drøm om dans og musical. 10. Laura er ude at rejse og er blevet forelsket i Carlos, men har en kæreste.

  Underholdning
 • 1:37:08
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 16

  I speaken siger jeg d. 30. september, men programmet blev sendt d. 13. september 2008. I monopolet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, stand up komiker Sebastian Dorset og foredragsholder & forfatter Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:35:17
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 15

  Sendt d. 10. maj 2008. I monopolet var politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, Tv-vært Jens Olaf Jersild og filminstruktør Søren Fauli. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:27:28
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 14

  Sendt d. 1. december 2007. I monopolet var musiker Søren Rasted, foredragsholder & forfatter Mads Christensen og forfatter Suzanne Bjerrehuus. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:30:05
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 13

  Sendt d. 25. august 2007. I monopolet var Tv vært Jens Olaf Jersild, sangerinde Annette Heick og daværende FCK-boss Flemming Østergaard. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:41:19
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 12

  Sendt d. 21. april 2007. I monopolet var forfatter Maise Njor, modeekspert Uffe Buchard og Tv-vært Jens Olaf Jersild. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:21:23
  Mads & Monopolet - podcast

  Highlights - uge 52

  Vært: Mads Steffensen. Monopolet er sendt på juleferie og Mads er bevæbnet med en masse highlights fra det sidste halve år. Store og små øjeblikke fra nogle af årets mange dilemmaer og diskussioner - og så får du opfølgningerne med. For hvordan er det så gået med dem, der ringede og skrev ind. Hvad skete der efter at vi slap dem i radioen?

  Underholdning
 • 1:31:29
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 24

  Sendt d. 10.december 2011. Panelet bestod af erhvervsmand Asger Aamund, musiker Lina Rafn og skuespiller Nicolaj Kopernikus. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:19:16
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 23

  Sendt d. 16.april 2011. Panelet var Søren Rasted, forfatter Suzanne Bjerrehuus og balletchef Nikolaj Hübbe. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:14:40
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 22

  Sendt d. 8.januar 2011. Panelet var musiker Søs Fenger, erhvervsmand Asger Aamund og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:29:00
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 21

  Sendt d. 15.maj 2010. Panelet bestod af erhvervsmand Asger Aamund, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:26:10
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 20

  Sendt d. 12.juni 2010. Panelet var entertainer Annette Heick, tv-journalist Jens Olaf Jersild og livsstilsekspert Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:33:27
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 19

  Sendt d. 6.marts 2010. I anledningen af 100 året for kvindekampen sendte vi live fra kvindehjemmet Dannerhuset i København. Det var forfatter Suzanne Bjerrehuus, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og komiker Jan Gintberg, der sad i monopolet. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:30:28
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 18

  Sendt d. 20.marts 2010. Panelet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, livstilsekspert Mads Christensen og skuespiller Nicolaj Kopernikus. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:45:30
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 50

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Pernille Rosenkrantz-Theil, Jan Gintberg, Per Vers 1. Casper vil gerne have slået reglerne for pakkeleg fast. 2. Mona ved ikke om hun skal holde jul med sin familie eller med sin ex 3. Karolines kæreste vil ikke kysse. 4. Stinnas mand vil gerne have sine mange jagttrofæer i stuen. 5. Isabel er i tvivl om hun og kæresten skal fortsætte med modellen 'husmor for husleje'. 6. Connies mand har nogle gange lyst til at gå i dametøj 7. Julies farmor tagger hende i alle konkurrencer på FB. 8. Tjalfe er i tvivl om hvor meget han må nævne sin ex. 9. Jannes mor taler hårdt til Jannes små søskende. 10. Mette får en massagestol i julegave - og det glæder hun sig IKKE til.

  Underholdning
 • 1:30:30
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 17

  Sendt d. 13. juni 2009. Aqua var samlet i en særudgave af Monopolet i forbindelse med deres genforening. Panelet var derfor Lene Nystrøm, René Dif, Søren Rasted & Claus Norreen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:27:57
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 16

  Sendt d. 23.maj 2009. Panelet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, tv-journalist Jens Olaf Jersild og modeekspert Uffe Buchard. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:27:39
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 15

  28.marts 2009 - Panelet var skuespiller Hella Joof, erhvervsmand Asger Aamund og komiker Lars Hjortshøj. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:23:17
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 14

  Sendt d 25.april 2009. Panelet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, filminstruktør Søren Fauli og komiker Sebastian Dorset. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:21:04
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 13

  Sendt d. 24.maj 2008. Panelet var tegner/filmskaber Anders Morgenthaler, entertainer Annette Heick og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:09:53
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 12

  Sendt d. 15.marts 2008. Panelet var tv-vært Signe Lindkvist, komiker Sebastian Dorset og FCK-boss Flemming Østergaard (Don Ø). Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 53:31
  Mads & Monopolet - podcast

  Julekalender låge nr. 11

  Sendt d. 18.august 2007. Panelet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, politiker Søren Pind og skuespiller Hella Joof. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:40:31
  Mads & Monopolet - podcast

  Highlight – Uge 51

  Vi ser tilbage på årets bedste dilemmaer, og du får også at høre, hvad der skete, efter vi slap dem i radioen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Mads & Monopolet - podcast

  Highlights

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:04:35
  Mads & Monopolet - podcast

  Live fra Aveny-T - Uge 50 2015

  Monopolet: Komiker Jan Gintberg, filminstruktør Hella Joof og radiovært Simon Jul. 1. Nikolaj spurgte om han kunne sætte sin fars gravsten i han og konens pyntejordbær bed. 2. Signe har et crush på sin underviser og overvejer at lægge sit telefonnummer i hans dueslag. 3. Susannes forældre giver kun julegaver til Susannes biologiske børn og ikke til hendes bonusbørn. 4. Liv har en roomie, der tager meget højlydte bade og fornøjer sig med bruseren. 5. Lone er HIV positiv og ved ikke om hun allerede på første date skal fortælle det 6. Kaare og hans kæreste skal giftes og derfor mener hun ikke, der er råd til, at Kaare køber en playstation 7. Elisabeth har været hos en frisør elev, som, hun tænker, burde studere noget akademisk. 8. Gry er splittet mellem sine søstre og hendes mors nye mand, når hun skal vælge, hvor julen skal holdes. 9. Sofia har en bonussøn på 18, som har lavet øl julekalender med en pilsner til hver dag i december. 10. Julie har mødt en gift mand i New Zealand og overvejer at droppe sine moralske skrupler og hoppe i kanen med ham.

  Underholdning
 • 1:40:19
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 49 2015

  Monopolet: politiker Morten Messerschmidt, journalist Stéphanie Surrugue og musiker Søren Rasted. Dilemmaer: 1.Mathildes svigermor ønsker sig en nøgle til hende og kærestens hjem i julegave. 2. Maria har fået ny kæreste, men hendes gamle klike, som inkluderer hendes ekskæreste, vil helst ikke have ham med til julefrokost i dag. 3. Signe har haft et romantisk forhold til sin værtsfar i Libanon, hvor hun lige nu studerer. 4. Mia er træt af julegaveræset, hvor hun skal købe ligegyldige gaver til sine i forvejen over forkælede niecer og nevøer. 5. Nannas mor har fået en ny kæreste, som er småracistisk. 6. Preben har fået tilbudt et kørekørt af sine forældre, fordi han ikke ryger. Men de ved ikke, at han ryger til fester i smug. 7.Sidsels bror har været utro og fået et barn udenfor sit ægteskab. Han ser sin affære og barnet stadigvæk uden at hans kone ved det. 8. Rebecca og Søren har fået en datter, og nu er mormor ked af, at papmormor gerne vil kaldes ‘Momse’. 9. Sidses kæreste får telefonnumre fra fremmede kvinder i byen

  Underholdning
 • 1:38:14
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 48 2015

  Monopolet: Sanger Christopher, modeekspert Uffe Buchard og erhversleder Stine Bosse. Dilemmaer: 1.Kathrine er synshandicappet og vil gerne bo i byen hvor hendes muligheder for at bevæge sig rundt er bedre, men kæresten vil til gengæld bo på landet. 2.Kaspers forældre er for nylig blevet skilt og nu har hans far haft seks forskellige kærester på halvandet år. 3. Elisabeth og hendes mand mistede deres søn da han var 4 måneder, og svigermor har lige siden lagt grim pynt på gravstedet. 4. Ane og Cecilies roommate er ude at rejse, og de har mest lyst til, at hun ikke skal flytte ind igen, når hun kommer hjem 5. Anna har en svigermor, som sender utrolig mange upassende emojis såsom kyssemund, sexede læber og den slags. 6. Sofie er stadig forelsket i sin ekskæreste og ved ikke, om hun skal breake sine følelser overfor ham. 7. Benjamins mor er syg og derfor ved Benjamin ikke, om han kan tillade sig at flytte fra hjembyen til København, hvor han gerne vil arbejde. 8.Rosas familie har en designvirksomhed, og faren vil ikke have, at Rosas søn skal have ting fra konkurrerende designvirksomheder i dåbsgave. 9. Nina er begyndt at se en fyr som er samme højde som hende, og hun ved derfor ikke om hun skal tage stiletter på, når de skal på date i aften.

  Underholdning
 • 1:44:35
  Mads & Monopolet - podcast

  Mads og monopolet - uge 47 2015

  Monopolet: Sanger Lina Rafn, Iværksætter Emil Thorup, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil 1. Johannes’ kæreste dyrker styrkeløft og sammen har de planlagt tur til USA til sommer, hvor kæresten skal stille op i VM. Men nu skal Johannes’ søster giftes på lige præcis det tidspunkt. 2. Bettys lektor på universitetet er god men han giver hende upassende klap bagi. Skal hun sige det til ledelsen og måske få ham fyret eller lade det ligge og beholde den ellers dygtige lektor. 3. Heidi overvejer at blive skilt fra sin mand, som hun har 2 børn med. Han har været utro, men siger det er slut og prøver at vinde Heidi tilbage, men hun synes det er for sent. 4. Rebecca går op i miljøet og synes det er spild af vand at man trækker ud hver gang man bare har tisset på toilettet. Kan hun tillade sig at bede sine gæster om ikke at trække ud? 5. Signe tænker stadig på en gammel flirt, men har nu mødt en ny dejlig fyr, som hun godt ku se en fremtid med. Problemet er at den nye fyr lyder fuldstændig som den gamle flirt når de har sex. 6. Amanda har haft en kæreste i knapt et år. De snakker om at flytte sammen. Men Amanda er ryger og kæresten ved det ikke. Skal hun sige det nu eller holde det hemmeligt og stoppe når de flytter sammen. 7. Kirstines kæreste er på SU og hun giver derfor ofte biograf-billetter, middage osv. Men nu har kæresten pludselig råd til PC opgraderinger til 3500,- og det synes Kirstine ik er ok. 8. Rebekka skal holde 18 års fødselsdagsfest i aften Hun vil gerne sende familiemedlemmerne hjem v. 23-24 tiden og bare holde fest med vennerne. Men faren synes ikke kan man tillade sig at smide gæster hjem fra en fest. 9. Lærke har været sammen med en sød fyr hun gerne vil se igen, men han har en meget stor penis! For stor, synes Lærke. Skal hun stoppe med ham eller sige det?

  Underholdning
 • 1:53:13
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 45 2015

  Monopolet: Direktør & filosof Morten Albæk, radiovært Simon Jul og filminstruktør Hella Joof. Dilemmaer: 1.Leamaijas mor er jordemoder og har tilbudt at tage imod barnet, når Leamaija og hendes kæreste skal være forældre til januar. 2. Niels far har en kæreste, der prøver lidt for hårdt at blive venner med Niels. 3. Katja spurgte om hun skal blive testet for en arvelig sygdom, som hun er genetisk disponeret for. 4.Hannes 16-årige søn vil gerne købe et par Louboutin sko til 7.300 kr. 5.Richard er adopteret og har nu fundet sin biologiske mor, men ved ikke om han skal kontakte hende. 6. Sara på 23 ved ikke om hun skal fortælle sin nye kæreste, at hun har været sammen med 50 fyre inden ham. 7. Lars’ nye roomie vil ikke have, at han går nøgen rundt i lejligheden, selv om det var præmissen, da hun flyttede ind. 8. Johanne og hendes veninder har en veninde, der skal giftes. Men den kommende mand kan ikke lide veninderne, og derfor er de ikke inviteret med. 9. Julies underboer er fra Indien og steger karry morgen, middag og aften.

  Underholdning
 • 1:47:36
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 44 2015

  Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, bestyrelsesformand Asger Aamund og satiriker Huxi Bach. Dilemmaer: 1.Nichlas og Louise er uenige om, hvorvidt der skal en bavian op at hænge i deres stue. 2.Rita orker ikke at tage i sommerhus med sine veninder, der alle har børn og ikke rigtig taler om andet. 3.Annes veninde er blevet forelsket i en indsat, der sidder inde for mord. 4.Stine og Sofie var i tvivl, om det er en god ide at tage på sejltur alene med 50-årige amerikanske Rich. 5.Rasmus ved ikke om han skal opsøge sin far, selvom faren aldrig har vist interesse i ham. 6.Stines veninde vil flytte fra København til fyn med sin chef, der er 20 år ældre end hende selv. 7.Ida er vegetar og hader kødindustrien. Hun arbejder i en børnehave og ved ikke, hvor ærligt hun skal svare, når børnene spørger om hendes madvaner. 8.Sørens kæreste er blevet gravid med en donor, uden at fortælle Søren om det først. 9.Birthe og hendes mand sover altid nøgne, men ved ikke om de skal tage tøj på, når deres barnebarn kommer op i sengen. 10.Sine er kørt ind i en sten i svigerforældrenes bil og har lavet en ridse på kofangeren.

  Underholdning
 • 1:44:50
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 43 2015

  Monopolet: Iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph, politiker Søren Pind og skuespiller Nicolaj Kopernikus. Dilemmaliste: 1.Jesper og hans kæreste har en polsk rengøringsdame, der efterlader gryder med polsk mad til dem, som de ikke har bedt om. 2.Johanne er fra Norge og er feminist og ved ikke, hvordan danskere modtager det, hvis hun melder klart ud omkring sine standpunkter. 3.Hanne blev voldtaget for 47 år siden, da hun var 17, og bortadopterede barnet. Hanne er nu kommet i kontakt med datteren og ved ikke, om hun skal fortælle sandheden. 4.Preben har en 21 årig papsøn, som overhovedet ikke yder i hjemmet, men som til gengæld kræver fuld opvartning og gratis kost og logi. 5.Lulu elsker, når hun kan være højlydt under sex, men det gør hendes naboer ikke. 6.Bettina og Mia har en medstuderende, der i høj grad snyder med sit fravær. 7.Christopher der bor i New York er træt af, at hans danske drengeloge aldrig vil arrangere ture til staterne, men kun indenfor Europa. 8.Lotte har set en fyr, som hun har fundet ud af er både gift og har børn. 9.Lene og hendes mand har et vennepar, der har en søn, som Lene synes er en decideret møgunge.

  Underholdning
 • 1:49:36
  Mads & Monopolet - podcast

  – Uge 41 2015

  Monopolet: Sangerinde Annette Heick, komiker Jan Gintberg og livstilsekspert Mads Christensen. Dilemmaer: 1.Irene ringede fra New Zealand og spurgte, om hun skal kaste sig over et garneventyr eller komme hjem til Danmark. 2.Malenes bror giver hendes børn hundrede kroner hver måned til de er 18 og Malene ved ikke, om hun nu skal give det samme tilbage til hans barn. 3.Kasper er homoseksuel og ved ikke, om han skal springe ud af skabet overfor sin far, der ligger på sit dødsleje. 4. Jarl har arvet et skrumpehoved at sin bedstefar, som kæresten nægter at få op at hænge. 5.Kathrine ser en fyr fra Canada, men hun har ikke fortalt ham, at hun har været sammen med en anden. 6.Rikke har en kollega, der har et stofmisbrug, og hun ved ikke, om hun skal fortælle det til sin chef. 7. Bos mor har en mand, der behandler hende dårligt og Bo ved ikke, om han skal blande sig 8. Lise og Mathias er uenige om niveauet af rengøring i deres hjem 9. Stina overvejer at lave en smutter med p-pillerne, fordi hun er bange for, kæresten aldrig bliver klar til at få børn.

  Underholdning
 • 1:53:14
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 40 2015

  Monopolet: Politiker Ida Auken, musiker Mads Langer og filminstruktør Søren Fauli. Dilemmaer: 1. Martin vil gerne i sommerhus med gutterne, men det betyder, Camilla skal være alene med deres 2 tvillingedrenge på 4 måneder plus deres datter på 2 ½ år. 2. Anders ville høre om hans og konens fælleskonto skal dække middag med gutterne derhjemme. 3. Mille har været sammen med en ung elsker og er imod alle odds blevet gravid 4. Kirsten, Gyda og deres to veninder har fået 50.000 kroner af en fremmed mand. 5. Preben har endnu engang fået en gave fra sin kæreste, denne gang en taske, som han slet ikke kan lide. 6. Anne er blevet forelsket i sin venindes ekskæreste. 7. Jens og Pia har en lykkelig sammenbragt familie med 4 børn. Nu har de fået en familiefest invitation, hvor kun halvdelen er inviteret. 8. Jakob er biseksuel men har aldrig fortalt det til sin kone. 9. Kasper vil gerne vide, om man bør fortælle inden første date, at man har et barn.

  Underholdning
 • 1:50:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 39 2015

  Monopolet: Tv vært Signe Lindkvist, modeekspert Uffe Buchard og sanger Christopher. Dilemmaer: 1.Anders og Mette er uenige om, hvorvidt deres omgangskreds må smide fotos af deres datter på facebook. 2. Julies far skal i dag giftes med en kvinde for anden gang. Kvinden har aldrig accepteret Julie, og derfor har Julie ikke lyst til at komme. 3. Jonas er i gang med en uddannelse i visual effects og han overvejer derfor at droppe det VUC forløb han går på sideløbende. 4. Lisbeth har tidligere i sit liv prøvet nogle vilde ting seksuelt og ved ikke, om hun skal indvi sin kæreste i det. 5.Marie synes ikke fest er fedt, men oplever at folk tager afstand, hvis hun er ærlig omkring det. 6. Silja har fået adgang til sin eks’ facebook og ved ikke, om hun skal gå ind og tage et hurtigt kig på hans profil. 7. Henriette og Niklas er uenige om, hvorvidt Nicklas skal indfri hendes studiegæld. 8. Anders kæreste er i tvivl, om hun magter, at Anders har et barn med handikap fra et tidligere forhold. 9. På Prebens job er der morgenbrødsordning, men ikke alle betaler og det irriterer Preben voldsomt.

  Underholdning
 • 1:46:03
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 38 2015. Klovn Special.

  Monopolet: Holdet fra klovn - Casper Christensen, Mia Lyhne, Frank Hvam. Dilemmaer: 1.Sofies mand tænker ikke på andet end Ironman og deres forhold lider gevaldigt under det. 2. David er homoseksuel og har fået tilbudt selv at vælge, om han vil med herrerne eller kvinderne, når der er firmaarrangement. 3.Signes far har været hendes mor utro, om lidt har faren fødselsdag og nu har Signe og hendes søskende ikke lyst til at give ham en gave. 4.Kristian har smidt sin kammerats elskede langpibe væk og spurgte hvilken straf, der er passende for den forseelse. 5.Line har mødt en sød fyr, som hun er blevet ret vild, men nu har han lige breaket, at han stadig bor med sin ekskæreste 6. Anton så aldrig sine forældre i sin barndom, fordi de arbejde hele tiden. Nu er Anton ved at uddanne sig til kok men er blevet i tvivl, fordi han gerne selv vil være en bedre far. 7. Violas overbo står nøgen på bagtrappen sent om aftenen og ryger, og han har nu fortalt Viola, at han har en sexfantasi om, at hun kommer ud til ham kun iført undertøj. 8. Sebastians ven havde en periode, hvor han spillede meget på nettet og i den forbindelse stjal han 2500 kr fra Sebastians hævekort. 9. Katja havde sex med en fyr i sommer, som hun efterfølgende afviste benhårdt, og nu er fyren kommet ind i hendes liv igen som matematik-vikar på hendes 3.g hold.

  Underholdning
 • 1:46:30
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 37

  Monopolet: Sangerinde Lina Rafn, nyhedsvært Kim Bildsøe og filminstruktør Søren Fauli. Dilemmaer. 1.Christina har en kollega der altid tager æren for hendes arbejde 2. Peter skylder sin eks 19.000 kroner men overvejer ikke at betale tilbage, fordi hun var big time utro. 3. Luca har en roomie, der låner hendes dildo og Luca aner ikke, hvordan hun skal håndtere det 4. Signes kæreste arbejder meget og har nu fået tilbudt et nyt job, der vil betyde, at de to kan komme til at se hinanden endnu mindre. 5. Josephine og Preben ved ikke om de skal benytte sæddonor, fordi Prebens familie har en historik med arvelig sygdom. 6. Melissa skal vælge mellem en gammel aftale, hun har med kageklubben i morgen eller et nyligt opstået tilbud om at deltage halvmarathon. 7. Sofie har fået et anonymt brev hvor der står at hendes mand er hende utro. 8. Tina er træt af at hendes kolleger ofte tager deres børn med på job, når de er syge.

  Underholdning
 • 1:47:03
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 36 2015

  Monopolet: Musiker Emil Simonsen, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og bestyrelsesformand Asger Aamund. Dilemmaer: 1.Oline har en venindegruppe fra gymnasiet som hun kraftigt overvejer at slå op med 2.Frederikke var blevet lovet en fuldtidsstilling som nu er gået til en anden kollega 3. Anders kone har bedt om at få lov at se det afskedsbrev, Anders skrev, inden han skulle udsendes, i tilfælde af at han skulle miste livet. 4. Pia er 49 og ser en fyr på 24, men er i tvivl om det er okay. 5. Annas kæreste har tidligere været sammen med en fyr, og Anna er i tvivl om, hvordan hun skal tolke dette 6. Frederikke har en kollega der konsekvent snyder med timerne på jobbet og bruger meget af sin arbejdstid på at tjekke strikkeopskrifter 7. Christinas mor har for nylig fortalt at Christinas lillesøster er blevet til ved hjælp af donorsæd 8. Susanne var til firmafest i går og sendte i den løsslupne stemning en fræk sms til sin chef. 9. Caroline er kommet hjem fra Paris efter halvandet år og er startet på studie i Danmark, men savner Paris helt utrolig meget

  Underholdning
 • 1:44:53
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 35 2015

  Monopolet: Forfatter Suzanne Bjerrehuus, livsstilsekspert Mads Christensen & musiker Søren Rasted. Dilemmaer: 1.Bettina er mørk i huden, og hun oplever, at når hun vedhæfter foto på sine jobansøgninger så kommer hun til færre jobsamtaler. 2. Alexanders naboer har sendt et anonymt brev, hvor de klager over, at Alexanders hund gør for meget. 3. Kaspers har fundet ud af, at hans stedbror har været sammen med Kasper ekskæreste. 4. Carolines andelsforening vil ikke have, at hun udlejer sin lejlighed på Airbnb 5. Anna har mødt en sød fyr, men han vil gerne tale dirty til hende, og det synes hun er et kæmpe turn off 6. Stefans kæreste rejser meget med veninderne men vil ikke rigtigt rejse med ham. 7. Preben er træt af at kollegerne på den restaurant, hvor han arbejder, altid tager et glas vin eller to sidst på aftenen 8. Andreas er i tvivl om han skal tage på ferie med sin far, fordi faren altid har store humørsvingninger 9. Anna har et blomsterværksted, som ugentligt bliver udsat for hundepis, når forbipasserende lufter deres firbenede

  Underholdning
 • 2:01:02
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 51 2014 Direkte fra Skuespilhuset

  Monopolet: Livstilsekspert Mads Christensen, Journalist Stéphanie Surrugue, Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og Musiker Mads Langer. Dilemma: 1. Trine ved ikke om hun skal sige til sin veninde, at hendes kæreste har været utro. 2. Sylvesters veninde skal giftes med en fyr, der er indædt modstander af homoseksualitet, hvilket strider fundamentalt imod Sylvesters holdning, og han overvejer derfor at sige nej til bryllupsinvitationen. 3. Clara var på scenen. Hun har mødt en sød fyr, som er rejst til new york, og nu ved hun ikke, om hun skal kontakte ham, når hun skal til new york i januar. 4. Lærke ved ikke, om hun skal lade sin ekskæreste flytte sammen med sin veninde. 5. Michael ved ikke, om han skal fortælle sine brødre, at han har fundet ud af, at deres afdøde far var moren utro gennem mange år. 6. Ida var på scenen med et spørgsmål om, hvorvidt man kan springe af gaveræset og simpelthen droppe julegaverne. 7. Julie ringede fra Bangkok og er i tvivl om hun skal tage imod et tilbud fra en sød fyr, hun har mødt, der vil låne hende penge til at komme og besøge ham i Filipinerne. 8. Anders og hans kone har en praktisk seng med skuffer i, men den larmer helt vildt, når Anders og konen hygger sig i sengen. 9. Jacob skal på skiferie med sin mor, far og lillebror, men nu har hans kæreste spurgt, om han vil med på skiferie med hendes familie.

  Underholdning
 • 1:48:08
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 50 2014-12-12

  Monopolet: Direktør Morten Albæk, sangerinde Lina Rafn og Satiriker Huxi Bach. Dilemmaer: 1. Sarah ved ikke, om hun kan tillade sig at rette på de andre i fitness centret, når hun kan se, de bruger maskinerne forkert 2...

  Underholdning
 • 1:42:53
  Mads & Monopolet - podcast

  Mads og Monopolet - Uge 49 2014-12-04

  Monopolet: Politiker Pernille Skipper, Filminstruktør Søren Fauli & Modeekspert Uffe Buchard. Dilemmaer: 1. Morten ved ikke, om han skal stå fadder eller ej, da han ikke tror på gud 2...

  Underholdning
 • 1:46:29
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 48 2014-11-29

  Monopolet: Special Guest Star & Musiker Wafande, Radiovært Simon Jul & Forfatter Suzanne Bjerrehuus. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:45:56
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 47 2014-11-22

  Monopolet: Politiker Søren Pind, Iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph & Musiker Søren Rasted. Dilemmaliste: 1...

  Underholdning
 • 2:57:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 46 2014-11-15

  Vært: Mads Steffensen Panel: Nicolaj Kopernikus, Mikael Simpson og Signe Lindkvist...

  Underholdning
 • 1:51:39
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 45 2014-11-08

  Monopolet: Tv Vært Peter Falktoft, Politiker Morten Messerschmidt & Tv Vært Christiane Schaumburg-Müller. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:47:28
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 44 2014-11-01

  Monopolet: Bestyrelsesformand Asger Aamund, Special Guest Star & Politiker Pernille Skipper og Modeekspert Uffe Buchard. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:56:55
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 43 2014-10-25

  Monopolet: Filminstruktør Hella Joof, Musiker Mads Langer & Stand Up Komiker Jan Gintberg. Dilemmaer: 1. Lau ved ikke om han skal vælge championscup i Berlin eller blive hjemme ved sin højgravide kone 2...

  Underholdning
 • 1:56:32
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 41. Live fra Brundby Rockhotel på Samsø 2014-10-11

  Monopolet: Tv Vært Signe Lindkvist, Livsstilsekspert Mads Christensen & Politiker Søren Pind. Dilemmaer: 1. Trines nabo har bedt om Trines datters aflagte børnetøj til velgørenhed, men nu har naboen sat det til salg på nettet 2...

  Underholdning
 • 1:57:21
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 40 2014-10-04

  Monopolet: Tv-Vært Christiane Schaumburg-Müller, Journalist Stephanie Surrugue & Filminstruktør Søren Fauli. Dilemmaer: 1. Skal Morten hæve sit lån hos svigerfar fra 30.000 til 40.000, så han kan købe den tablet, han drømmer om. 2...

  Underholdning
 • 1:57:30
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 39 2014-09-27

  Monopolet: Special guest star & Sanger Christopher, Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil & Skuespiller Nicolaj Kopernikus. Dilemmaer: 1. Cæcilie har en professor på sit australske universitet, som slet ikke kan sit stof. 2...

  Underholdning
 • 1:54:03
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 23

  Monopolet: Stéphanie Surrugue, Simon Jul og Hella Joof.

  Underholdning
 • 1:58:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 38 2014-09-20

  Monopolet: Bestyrelsesformand Asger Aamund, Sangerinde Annette Heick & Radiovært Simon Jul. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:52:37
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 37 2014-09-13

  Monopolet: Sangerinde Coco, Politiker Søren Pind & Filminstruktør Hella Joof. Dilemmaer: 1. Skal Johanne sælge sine noter til sin medstuderende 2...

  Underholdning
 • 1:46:22
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 36 2014-09-06

  Monopolet: Leonora Christina Skov, Søren Rasted & Søren Fauli Dilemmaer: 1. Skal Jeppe tage sin flotte brasilianske veninde med som date til sin vens bryllup eller ej. 2...

  Underholdning
 • 1:49:57
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 51 2013-12-21

  Monopolet er sendt på juleferie og i stedet er programmet pakket med masser af highlights fra det sidste halve år. Store og små øjeblikke fra nogle af de mange dilemmaer og diskussioner, Monopolet har taget op, hvor du får efterspillet med...

  Underholdning
 • 2:57:24
  Mads & Monopolet - podcast

  Live fra Aarhus Teater - Uge 50 2013-12-14

  Direkte fra Aarhus Teater. Vært: Mads Steffensen. Panel: Pernille Rosenkrantz-Theil, Uffe Buchard, Nicolaj Kopernikus og Special Guest Star Thomas Helmig Podcast med musik

  Underholdning
 • 1:42:28
  Mads & Monopolet - podcast

  – Uge 49 2013-12-07

  Monopolet: Tegneserietegner Anders Morgenthaler Filminstruktør Hella Joof, Forfatter Suzanne Bjerrehuss. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:49:51
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 48 2013-11-30

  Monopolet: Sangerinde Annette Heick, Skuespiller Nicolaj Kopernikus & Special Guest Star Tv vært Anders Breinholt. Dilemmaer: 1. Peter er på vej til grænsen til herrejulefrokost, men samtidig skal Peters svigerfar giftes i dag. 2...

  Underholdning
 • 1:55:15
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 47 2013-11-23

  Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, Radiovært Simon Jul & Livsstilsekspert Mads Christensen. Dillemmaliste: 1. Henriette er træt af at alle hendes og kærestens madpenge går til kærestens enorme kød-indtag. 2...

  Underholdning
 • 1:55:30
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 46 2013-11-16

  Monopolet: Special Guest Star Sanger Mads Langer, Stand Up Komiker Anders Matthesen & Tv Vært Christiane Schaumburg-Müller O'Connor. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:53:43
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 45 2013-11-09

  Monopolet: Suzanne Bjerrehuus Uffe Buchard og Morten Albæk. Dilemmaer: Signe er i tvivl om, om hun skal kaste sig ud i en affære med sin underviser. Så er der Sofie der ikke ved, om hun skal blive hjemmegående eller fortsætte som jurist...

  Underholdning
 • 1:55:27
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 44 2013-11-02

  Monopolet: Filminstruktør Hella Joof, Sangerinde Lina Rafn & Stand Up Komiker Jan Gintberg. Dilemmaer: 1. Skal Trine og Marie udskyde deres indflytterfest på grund af væggelus. 2...

  Underholdning
 • 1:52:32
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 43 2013-10-26

  1. Kan Thomas have kilt på til bryllup i dag, selv om han ikke har skyggen af skotske aner. 2.Skal de bekymrede veninder fortælle deres veninde, at hendes kæreste tvivler på deres forhold. 3...

  Underholdning
 • 1:49:58
  Mads & Monopolet - podcast

  Mads og Monopolet - Uge 41 2013-10-12

  Monopolet: Tv-vært Signe Lindkvist Skuespiller Nicolaj Kopernikus Radiovært Simon Jul

  Underholdning
 • 1:41:16
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 40 2013-10-05

  Monopolet: Bestyrelsesformand Asger Aamund, Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil & Radiovært Huxi Bach. Dilemmaer: 1. Thomas far nægter at tage imod gaver, hvis det ikke står på hans sirligt udfærdigede ønskeliste. 2...

  Underholdning
 • 1:47:22
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 39 2013-09-28

  Monopolet: Journalist Stephanie Surrugue, Filminstruktør Søren Fauli & Special Guest Star Løsgænger Uffe Elbæk. Dilemmaer: 1. Drengegruppen er trætte af, at deres ven ingenting må for sin kæreste. 2...

  Underholdning
 • 1:47:17
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 38 2013-09-23

  Monopolet: Forfatter Suzanne Bjerrehuus, Politiker Søren Pind & Tv vært Emil Thorup. Dilemmaer: 1. Camilla har ikke lyst til at hendes mand skal holde fødselsdag hjemme efter at gutterne sidste gang gik i hendes klædeskab. 2...

  Underholdning
 • 1:50:52
  Mads & Monopolet - podcast

  10 års Jubilæums Show - Uge 37 2013-09-14

  14 monopolister tager imod dilemmaer i DR's Koncertsal. Din vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Jeppe har købt to koncertbilletter til sig selv og sin kæreste, men nu er de gået fra hinanden 2...

  Underholdning
 • 1:48:39
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 36 2013-09-07

  Panelet: Journalist Karen Thisted, Satiriker Huxi Bach & Musiker Søren Bach. Dilemmaer: 1. Helene forældre har givet hendes bror en arve stok i 50 års gave til en værdi af 50.000 kr. mens hendes 50 års gave blot kostede 1000 kr. 2...

  Underholdning
 • 1:51:36
  Mads & Monopolet - podcast

  Uge 35 2013-08-31

  Monopolet: Sangerinde Annette Heick, Livstilsekspert Mads Christensen & Politiker Søren Pind. 1.Matildes kæreste har været til numerolog, og vil nu også have Matilde til at ændre i sit navn 2...

  Underholdning