Live kanaler

Tværs

I Tværs er vi sammen om at klare de udfordringer og svære situationer, livet er fyldt med som ung. Vi vil gerne skabe et rum, hvor det er tilladt at være menneske med alle de tanker, følelser og oplevelser, det indebærer - og det er her, du trygt kan fortælle din historie. For i Tværs er du ikke alene. Skiv til: tvaers@dr.dk Facebook: "Tværs - Du er ikke alene" Vært: Sara Bro.

Ungdom

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 39:04
  Tværs

  Kan Ulrikke blive fri fra angsten?

  I det her afsnit sætter TVÆRS fokus på angst. Sara har haft besøg af skuespilleren Ulrikke Falch, der er kendt som Vilde i den norske serie SKAM, for sine kropspositivistiske og feministiske budskaber og for at tale åbent om sin angst og sit psykiske helbred. Men er det muligt at finde en vej ud af angstens greb? Medvirkende: Ulrikke Falch. Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Jencel, Trine Damgaard og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Ula Bach Hulgaard og Karen Straarup.

  Ungdom
 • 37:04
  Tværs

  Valentines-special - Onani med Maja

  I den her uge slår TVÆRS et slag for kærlighed til og MED sig selv! Sara har besøg af kunstner Maja Malou Lyse, der købte sin første vibrator, da hun var 16 år gammel. Og så har vi været forbi et gymnasium for at finde ud af, hvorfor det er så akavet at snakke om onani? Medvirkende: Maja Malou Lyse. Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Jencel, Trine Damgaard og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Karen Straarup.

  Ungdom
 • 28:29
  Tværs

  I Grønland: "Amisuna skal til Danmark, for at forandre Grønland"

  Amisuna på 20 år, vil have et job hos Grønlands selvstyre. Han vil gøre en forskel og sikre Grønlands fremtid. Derfor tager han til København og starter på en uddannelse i offentlig administration - også selvom det ikke altid har været den drøm han har haft for sit liv... Vært: Sara Bro. Medvirkende: Amisuna Bertelsen. Tilrettelægger: Maria Bülow Bach. Klipper: Trine Damgaard. Klipper: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 21:24
  Tværs

  I Grønland: Når gymnasiet er langt hjemmefra

  De fleste kan hoppe på cyklen eller tage bussen når de skal hjem fra Gymnasiet, men det kan Rina på 16 år ikke. For hende koster en tur hjem 8000 kr. I denne uge fortæller Rina TVÆRS, hvordan man håndterer hjemve, når man er nødt til, at tage til den anden side af Grønland for at kunne gå i gymnasiet. Vært: Sara Bro. Reporter og tilrettelægger: Maria Bülow Bach. Klipper: Daniel Sprogøe-Jakobsen og Trine Damgaard. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 34:33
  Tværs

  I Grønland: Hvad gør mig grønlandsk?

  I 4 programmer sætter TVÆRS fokus på, hvordan det er at være ung i Grønland. Denne uge handler det om kultur. Hvad er det egentligt inuittatoveringer og hiphop har til fælles? De er begge en stor del af grønlandsk kultur. I denne uge snakker TVÆRS med Josef på 21 år, der er rapper og iværksætter. Igennem sine tatoveringer og sin musik prøver han at give udtryk for en anden side af grønlandsk kultur. Han vil give en stemme til dem, som ikke bliver hørt, og vise andre unge, at man sagtens kan blive til noget, selv hvis man har det svært. Vært: Sara Bro. Reporter og tilrettelægger: Maria Bülow Bach. Klipper: Daniel Sprogøe-Jakobsen og Trine Damgaard. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 21:17
  Tværs

  I Grønland: Kamp for klimaet!

  I de næste 4 programmer sætter TVÆRS fokus på, hvordan det er at være ung i Grønland. I denne uge handler det om klima. Hvordan er det at bo i et land, hvor klimakrisen ikke bare er noget, man snakker om, men noget man kan se og mærke? Sascha på 19 år går i 3.g og er klima-aktivist. Siden hun var 4 år, har hun kendt til klimakrisen, men troede ikke hun ville komme til at opleve det. Nu smelter isen hurtigere end nogensinde før, og sneen kommer meget senere end den plejer. Hør hvordan Sascha og hendes venner kæmper for den grønlandske natur i denne uges TVÆRS. Vært: Sara Bro. Tilrettelægger og reporter: Maria Bülow Bach. Klip: Trine Damgaard og Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 23:38
  Tværs

  TALK: Når julen ikke bare er hyggelig

  Fejrer man jul når begge ens forældre er døde? I TVÆRS-dokumentaren på DR3 "Mia hader julen" fortæller 21-årige Mia, hvordan julehygge og familietraditioner rammer hende hver år i december. Tværs tog til Grønland sammen med Mia, viste dokumentaren på Nuuk gymnasium og snakkede med de unge der om den svære jul. Du kan se dokumentaren på DR TV: https://www.dr.dk/drtv/episode/tvaers-paa-dr3_-mia-hader-julen_154225 Medvirkende: Sara Bro og Mia Valentina Frausing. Redaktion: Maria Bülow, Daniels Sprogøe-Jakobsen, Trine Damgaard og Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 27:40
  Tværs

  Hvad er voldtægt? 2:2

  Trigger warning: Ugens TVÆRS program handler om voldtægt. Der indgår derfor beskrivelser, som kan virke hårde, hvis du har været udsat for en lignende situation. Det her TVÆRS-program er andet afsnit af historien om en kvinde, der blev voldtaget af sin ekskæreste. Hvordan føles det at sidde i en retssal og skulle genfortælle hele ens oplevelse, uden at vide hvad der kommer til at ske? Og når det hele er slut, kan man så nogensinde blive den samme igen? Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Bülow, Daniel Sprogøe-Jakobsen og Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 24:13
  Tværs

  Hvad er voldtægt? 1:2

  Trigger warning: Ugens TVÆRS program handler om voldtægt. Der indgår derfor beskrivelser, som kan virke hårde, hvis du har været udsat for en lignende situation. En voldtægt er stadig noget mange forbinder med en mørk vej, hvor en fremmed pludselig springer ud af en busk. Men de fleste voldtægter bliver faktisk begået af en person, ofret allerede kender. I det her TVÆRS-program taler Sara med en kvinde, som er blevet voldtaget af sin ekskæreste. Og hun blev nødt til at stille sig selv spørgsmålet: "Hvad fanden er det, der er sket?" Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 37:31
  Tværs

  Min far er pisse ligeglad!

  I denne uge sætter TVÆRS fokus på dårlige fædre. Dem, der zoner ud af deres børns liv, aldrig ringer, glemmer din fødselsdag og i det hele taget virker komplet ligeglade med deres børn. Mo (18 år), Thomas (26 år) og Arian (24 år) kender alt til det at savne en far. I det her program giver de deres bedste råd til at tackle den følelse. Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Voxpop og klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 42:50
  Tværs

  Hvordan lever man, når hele ens liv er sygt?

  I denne uge snakker Sara med Maja på 23 år. Siden hun var 13, har hele hendes liv været tvangsindlæggelser, institutioner og kontrol. I alt den tid har hun kæmpet for at kunne leve et liv, som alle andre. Men er det muligt at have et liv, selvom man stadigvæk er psykisk syg? Skriv til: tvaers@dr.dk Facebook: "Tværs - Du er ikke alene" Vært: Sara Bro.

  Kultur
 • 32:29
  Tværs

  Hvorfor er menstruation så klamt?

  I det her program slår TVÆRS et slag for menstruationen! Sara har snakket med komiker Natasha Brock, som kun var 10 år gammel, første gang hun fik sin menstruation. Og så har vi været en tur forbi et gymnasium for at finde ud af, hvad drengene egentligt ved om menstruation, og hvorfor det er så ulækkert og ufedt at snakke om? Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Voxpop og klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 30:57
  Tværs

  Når frygten for andres mening fylder alt

  I denne uge går TVÆRS rigtig meget op i, hvad andre tænker! Sara har snakket med Amanda på 19 år. For hende betyder andres meninger alting. Faktisk fylder det så meget, at det styrer hele hendes liv, og det kan være svært for hende bare at tage bussen af frygt for, hvad andre tænker. Og så har vi ringet til jer lyttere for at høre, hvad I er bange for, andre tænker om jer... Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Voxpop og klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 32:27
  Tværs

  Hvordan overlever man at flytte hjemmefra?

  I denne uge flytter TVÆRS hjemmefra og har med hjælp fra jer fået de bedste råd til, hvordan du bedst overlever uden din mors mad og fars bil.. Sara snakker med en pige 24 år, der fik lidt af en overraskelse, da hun blev 18: Hun blev smidt ud hjemmefra. Vi har også besøgt Asta og Nicole, der fortæller, hvordan det føles at flytte første gang. Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Reportage og klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 28:12
  Tværs

  Hvad stiller man op med sit knuste hjerte?

  I denne uge har TVÆRS kærestesorg... Sara snakker med Carolina, hvis kæreste pludselig slog op for et par uger siden. Hør hvordan dét føltes og få gode råd til, hvordan du kommer videre og bedst giver førstehjælp til dit knuste hjerte! Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Bülow, Daniel Sprogøe-Jakobsen og Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 37:06
  Tværs

  Når mobning ændrer dit liv

  "Tog lægerne fejl, da du kom ud af din mor?! Er du en fucking pige?!" Jeg har altid siddet alene i skolen. Jeg har ikke haft nogen, der har stået op for mig, og jeg har aldrig turdet sige det til nogen. Ellers er du en 'snitch'" - Anonym dreng, 16 år. Tværs sætter i den her uge fokus på mobning. Sara har talt med tre unge, der har det til fælles, at de alle har haft mobning tæt inde på livet. Den ene som mobbeoffer, den anden som medløber til mobning og den sidste, som faktisk selv har været mobberen. Vært: Sara Bovin.

  Kultur
 • 52:47
  Tværs

  Hvordan går det nu?

  Tværs har i lang tid gået med tanken om at vende tilbage til nogle af de modige mennesker, som har delt deres i historie i Tværs. Da Sara går på barsel lige om lidt, virker det nu som det rigtige tidspunkt at høre, hvordan Jonathan, Nicolai og Ditte har haft det, efter de har været med i Tværs. Medvirkende: Ditte, Jonathan og Nicolai. Vært: Sara Bovin. Klip: Trine Damgaard. Redaktion: Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 40:23
  Tværs

  Den nat Victorias far forsvandt 2:2

  Victorias far sidder i fængsel. Han har fået en dom på 13 år for at smugle 53 kg amfetamin. At hendes far var kriminel, kom som et kæmpe chok for hende. Nu sidder hun og venter på et vigtigt opkald fra fængslet. Hun skal for første gang fortælle sin far, hvordan hun har det med hans fravær, og spørge ham om, han kunne finde på at gøre det igen, når han kommer ud. Medvirkende: Victoria. Vært: Sara Bovin. Klip: Trine Damgaard. Redaktion: Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 42:13
  Tværs

  Den nat Victorias far forsvandt 1:2

  En nat vågner Victoria op til stemmer, der råber at de vil sparke døren ind. Hun er kun iført undertøj, da seks kampklædte politimænd står med maskinvåben og spørger efter hendes far. Efter den nat er Victorias liv for altid forandret. Medvirkende: Victoria. Vært: Sara Bovin. Lyd: Daniel Sprogøe Jakobsen. Klip: Trine Damgaard. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 47:11
  Tværs

  Stemmer fra Instagram

  Tværs har i denne uge tre forskellige historier om det, der er svært lige nu. En anonym pige (18) " Jeg kan ikke kan ikke styre mit pengeforbrug. Jeg låner fra andre, og det er pinligt. "Min kæreste har lige slået op med mig" anonym pige (19) "frygten for at min mors psykiske helbred bliver værre, når jeg flytter hjemmefra lige om lidt." Anonym pige (21) Vært: Sara Bovin. Klip: Trine Damgaard. Redaktion: Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 36:26
  Tværs

  Når selvskade bliver en hemmelighed

  "Jeg fortsatte med at skade mig selv, men nu gjorde jeg det bare mere skjult, så mine forældre ikke opdagede det. Fordi jeg ikke ville have, de skulle blive sure på mig. Jeg kunne jo også godt se på dem, det påvirkede dem negativt, at jeg havde det så dårligt." Anonym pige (23) Vært: Sara Bovin. Klip: Trine Damgaard. Redaktør: Karen Straarup. Redaktion: Daniel Sprogøe Jakobsen.

  Kultur
 • 33:48
  Tværs

  Smidt ud af gymnasiet

  Isabella (19 år) kommer hjem fra sin sommerferie på Bali. Hun har ikke tjekket sin mail i flere uger, mens den værst tænkelige meddelelse er landet i hendes indbakke. Hun er blevet smidt ud af 3. g. Men hvad skal der så ske nu? Medvirkende: Isabella Valhøj og Alexander Kjær. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 29:42
  Tværs

  Når sex gør ondt

  "Det føles lidt som, hvis du har ondt i halsen, og gør ondt at få noget ned gennem spiserøret. Mine muskler trækker sig sammen, og jeg kan gå fra at føle, jeg har vildt meget lyst til sex, til at føle, det er et overgreb på min krop." - Cecilie 22 år. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 29:59
  Tværs

  Sabbatår - fri eller fucked?

  "Den sidste dag i 3.g havde vi en spørgerunde med vores klasselærer om, hvad vi skulle bagefter. Alle var sådan: "Jeg skal Thailand, jeg skal til Uganda på børnehjem, og jeg skal på højskole". Det var meget de der klassiske sabbat-agtige ting. Og der sad vi så alle og smilede og klippede over, hvor fantastisk det var, alle de ting vi skulle - totalt uvidende om, hvad fuck vi havde i vente ude i den virkelige verden" - Line 22 år. Vært: Sara Bovin. Medvirkende: Line Flugt Juhl, Stine Winther Johansen og Ciliane Stubkjær. Klip: Karoline Kert, Cathrine Leonhard Poulsen og Maria Bülow Bach. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 48:45
  Tværs

  Lars er bange for at blive glemt

  "Nogle gange er det som om, at jeg ikke eksisterer. Og jeg kan jo ikke gå ud at vise, at jeg eksisterer på nogen måde. Jeg følger med i, hvad de andre laver på de sociale medier, men jeg kan jo kun ligge herhjemme med ondt i hovedet" - Lars 22 år. Medvirkende: Lars. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 34:40
  Tværs

  Frederikke føler sig beskidt

  Frederikke lever i en verden, hvor hun er bange for bakterier. I hendes hoved er der en lille mand, der fortæller, hvad hun må og ikke må. En stemme der siger, at alting er beskidt. Hun har de sidste syv år mistet magten over sit liv og evnen til at træffe valg selv. Medvirkende: Frederikke. Klip: Cathrine Leonhard Poulsen og Maria Bülow Bach. Redaktør: Karen Straarup. Skriv til: tvaers@dr.dk Facebook: "Tværs - Du er ikke alene" Vært: Sara Bovin.

  Kultur
 • 36:11
  Tværs

  Tvang ham til sex

  Jeg kunne finde på at vække ham, mens han sov, og plage om sex. Jeg kunne slet ikke klare, hvis han faldt i søvn før mig, og vi ikke havde haft sex. Jeg ville have sex hele tiden, og det ville han slet ikke, men mange gange gjorde han det, blot for at gøre mig glad. Jeg har rigtig dårlig samvittighed over, hvad jeg har udsat ham for, og jeg ved, at det var overgreb på ham. Vært: Sara Bovin. Klip: Cathrine Leonhard Poulsen og Maria Bülow Bach. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 56:50
  Tværs

  En kærlighedshistorie i medgang og modgang

  En dag starter der en ny fyr på Katrines arbejde. De bliver først gode venner og sød musik opstår. De bliver vilde med hinanden. Men en dag får Katrine et opkald fra ham der ændrer alt. Medvirkende: Katrine. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonhard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 41:50
  Tværs

  Når fyres grænser bliver trådt helt flade 3:3

  Når mænd oplever grænseoverskridende adfærd fra piger, frygter de hån og latterliggørelse. Derfor er der mange fyre, der ikke tør tale højt om det. Men i det her afsnit af Tværs bliver der rum til de historier. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonhard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 13:45
  Tværs

  Frække blikke og en finger i munden 2:3

  Sara ringer til en fyr på 19 år. Han fortæller: "Jeg var til en gymnasiefest, og pludselig tog hun en dominerende føring, rev hele mit hoved tilbage og snavede mig i gulvet midt ude på dansegulvet. Det føltes som om, at hun ville vise de andre, at nu havde hun scoret mig." Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonhard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 25:40
  Tværs

  Kan mænd blive udnyttet seksuelt? 1:3

  "Jeg var 16 år og var meget fuld til festen. Jeg havde ikke lyst til at være sammen med hende, men jeg følte, at hun udnyttede mig. Det føles lidt som om, at mænd ikke kan blive overgrebet af kvinder. Men det følte jeg mig i hvert fald". Medvirkende: Patrick. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 48:25
  Tværs

  Flashbacks om seksuelt misbrug

  De sidste 10 år er der begyndt at dukke nogle virkelig ubehagelige minder op i Julies hoved. Oplevelser hvor hendes far misbruger hende seksuelt. Erindringer og tanker, der i dag gør, at hun går i gruppeterapi og får psykologisk behandling. Medvirkende: Julie Mortensen. Vært: Sara Bovin. Klip: Cathtine Leonard Poulsen og Maria Bülow. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 38:43
  Tværs

  Ung og fuld

  Har du gjort noget pinligt, fordi du var fuld? Det har Electra og Albert på 16 år. Sammen med Sara giver de i denne uges TVÆRS gode råd til, hvad man gøre, hvis man vågner op med moralske tømmermænd. Medvirkende: Electra og Albert. Vært: Sara Bovin. Klip: Cathrine Leonard og Maria Bülow. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 32:11
  Tværs

  Amie føler sig dum

  Amie går i specialklasse og har fået at vide, hun ikke egner sig til gymnasiet. Hun kender alle fordommene - at folk tror, hun er dum og mærkelig. Derfor prøver hun at gøre sig så usynlig som overhovedet muligt på skolen. Medvirkende: Amie Stefanie. Vært: Sara Bovin. Klip: Cathrine Leohard Poulsen og Maria Bülow. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 32:48
  Tværs

  Mohamad flygtede fra krigen

  For tre år siden rejste Mohamad fra Aleppo i Syrien til Danmark. Selv om han kun er 19 år, har han allerede oplevet at miste familie og venner i krig, flygte fra sin barndomsby og opbygget et helt nyt liv i Danmark. Medvirkende: Mohamad Abd Almonam. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow Bach og Cathrine Leonhard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 40:15
  Tværs

  Min far forsvandt

  Da Christoffer var 1 år gammel, skulle hans far på ferie i sit hjemland i Guatemala. Men han vendte aldrig tilbage til Danmark. 14 år senere kommer der en overraskende besked i Christoffers Facebook indbakke. Medvirkende: Christoffer Martin. Vært: Sara Bovin. Klip: Cathrine Leonhard og Maria Bülow. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 29:02
  Tværs

  Maria ved ikke, hvem hun er

  Maria har haft en meget kaotisk barndom og har blandt andet boet på flere forskellige børnehjem. I mange år er hun flygtet fra sin fortid. Faktisk så meget, at hun i dag er i tvivl om, hvem hun er... Medvirkende: Maria Stage. Vært: Sara Bovin. Tilrettelæggelse: Cathrine Leonhard og Maria Bülow. Klip: Cathrine Leonhard og Maria Bülow. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 27:30
  Tværs

  Sofus er ensom

  Lige pludselig sidder jeg hjemme en tirsdag aften og føler mig rigtig alene og kan føle, at jeg skal takle hele verden alene. Jeg vil ikke ringe til mine venner og være til besvær. Ensomhedsfølelsen bruser ind over mig, og samtidig føles det som om, at alle andre har gang i deres liv. Dér føler jeg mig allermest alene i verden, og jeg bliver ked af det over, at jeg ikke ved, hvordan jeg kommer ud af ensomheden, og hvor lang tid den skal vare ved? Medvirkende: Sofus Krogh Eriksen. Tilrettelægger: Cathrine Leonhard Poulsen. Klipper: Maria Bülow Bach. Vært: Sara Bovin. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 29:03
  Tværs

  Da Malthe døde 2:2

  I januar døde Malthe Thomsen som 27-årig af en blodprop i hjertet, mens han var elev på Den Europæiske Filmhøjskole. I dette afsnit siger højskolevennerne og familien sammen et sidste farvel til Malthes mindehøjtidelighed. Medvirkende: Bjarke Kastbjerg Andersen, Laurits Fog Balstrup, Marianne Larsen og Birgitte Thomsen. Klip: Cathrine Leonhard og Kristian Lindhardt. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø. Vært: Sara Bovin.

  Kultur
 • 28:46
  Tværs

  Da Malthe døde 1:2

  I januar døde Malthe Thomsen af en blodprop i hjertet, mens han var elev på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft. TVÆRS besøger denne uge skolen og vennerne, der pludselig mistede deres højskolekammerat. Medvirkende: Bjarke Kastbjerg Andersen og Laurits Fog Balstrup. Klip: Kristian Lindhardt og Cathrine Leonhard. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø. Vært: Sara Bovin.

  Kultur