Live kanaler

Tværs

I Tværs er vi sammen om at klare de udfordringer og svære situationer, livet er fyldt med som ung. Vi vil gerne skabe et rum, hvor det er tilladt at være menneske med alle de tanker, følelser og oplevelser, det indebærer - og det er her, du trygt kan fortælle din historie. For i Tværs er du ikke alene. Skiv til: tvaers@dr.dk Facebook: "Tværs - Du er ikke alene" Vært: Sara Bro.

Ungdom

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 29:05
  Tværs

  I karantæne - Single, self-flirting og dating under corona

  TVÆRS er i undtagelsestilstand! Danmark er stadig lukket ned pga. coronavirussen. Vi må ikke gå i skole, i byen eller på dates, og det er svært ikke at føle sig lidt alene for tiden. Specielt som single er der mangel på kram, kys og gode snakke på sofaen. Tværs deler jeres historier, så vi kan hjælpe hinanden gennem karantænen. Vi har snakket med Line, der har lukket helt ned for datinglivet, og Michelle der trodser anbefalingerne og flirter videre i smug. Og så får du sexologen Louise Trøstrups tips og tricks til at selv-flirte og afhjælpe hudsulten. Vært: Sara Bro. Medvirkende: Louise Trøstrup, Michelle og Line. Tilrettelæggelse, klip og reporter: Maria Bülow Bach. Tilrettelæggelse og klip: Astrid Kirkeskov. Redaktør: Ula Hulgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 23:33
  Tværs

  I karantæne - Hvad med mit liv efter corona?

  TVÆRS er i undtagelsestilstand! Danmark er stadig lukket ned pga. coronavirussen, og det er nu forlænget til efter påskeferien. Vi må ikke gå i skole, på arbejde eller i byen, og måske du sidder derhjemme med en masse bekymringer og usikkerhed om fremtiden. Hvordan kommer mit liv til at være på den anden side af corona? Hvilke konsekvenser har det? Hvad med de planer jeg havde? Tværs deler jeres historier, så vi kan hjælpe hinanden gennem karantænen. Vi har snakket med Josefine, der lige er vendt hjem fra L.A. og føler, hendes fremtidsplaner smuldrer. Maja, som har mistet sit studiejob og ikke ved, hvordan hun skal have råd til at leve. Og Julie, der er i praktik som sygeplejerske, hvor corona nu sætter dagsordenen for alt i hendes liv. Vært: Sara Bro. Medvirkende: Josefine, Julie og Maja. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Tilrettelæggelse og reporter: Astrid Kirkeskov. Redaktør: Ula Hulgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 23:34
  Tværs

  I karantæne - Sofie fik corona og lukkede hele skolen

  TVÆRS er i undtagelsestilstand! Coronavirussen har vendt hele verden på hovedet, Danmark er lukket ned, og det påvirker os alle sammen. Vi må ikke gå i skole, på arbejde eller i byen, og måske sidder du lige nu alene derhjemme med en masse bekymringer og usikkerhed om fremtiden. Tværs deler jeres historier, så vi kan hjælpe hinanden igennem karantænen. Vi har snakket med Sofie, der lige nu ligger syg med coronavirus, og med katastrofeforsker, Oliver Rubin, der forklarer, hvordan det kan være, at vi reagerer så forskelligt i en krisesituation. Vært: Sara Bro. Medvirkende: Sofie og Olivier Rubin. Reporter og tilrettelæggelse: Maria Bülow Bach. Tilrettelæggelse: Astrid Kirkeskov. Redaktør: Ula Hulgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 24:31
  Tværs

  Fritz føler sig fri, når han raver!

  Hvordan er det at vokse op og føle sig anderledes end alle andre? At skulle skjule, hvem man i virkeligheden er? Fritz er 20 år, og han har altid har følt sig forkert og som en outsider. Lige indtil han en aften bliver præsenteret for et helt nyt miljø i København til en hemmelig undergrundsfest. Her møder han for første gang et fællesskab, hvor homofobi og sexisme er bandlyst, og hvor han føler han sig hjemme. Medvirkende: Fritz og queer aktivist Line. Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Ula Hulgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 34:05
  Tværs

  Medinas nye hjerne

  I den her uge tager TVÆRS magten over livet! Sara snakker med Medina om, hvordan hun har ændret sine tankemønstre og forandret sit liv gennem hypnoseterapi. Vi har også besøg af hypnotisør Jacob Strachotta, der vil hypnotisere jer lyttere til at få det bedre på 5 minutter. Medvirkende: Medina og Jacob Strachotta. Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Jencel, Trine Damgaard og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Ula Hulgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 32:34
  Tværs

  Har du styr på Økonomien?

  I denne uge hjælper TVÆRS dig med at få styr på finanserne! Sara taler med iværksætter og coach Carla Mickelborg om, hvordan hun er gået fra minus til plus på kontoen ved at ændre sit mindset omkring penge, økonomi og livet. Du får nogle helt konkrete råd til budgetter og opsparing fra Eva Svarvars, der er formand for Kvindeøkonomien. Og så har vi har været ude og spørge jer om, hvordan I egentlig har det med jeres økonomi. Medvirkende: Carla Mickelborg og Eva Svarvars. Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Jencel, Trine Damgaard og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Ula Hulgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 37:51
  Tværs

  Alle har set mig nøgen

  Paulina vågner op til en rødglødende telefon efter en bytur. En video af kæresten og hende, der har sex, er blevet delt på Facebook. Hvad gør man, når noget så privat og intimt pludselig bliver offentligt? Hvordan ser man sine kollegaer, venner og familie i øjnene? I den her uge er digitale krænkelser i fokus hos TVÆRS og resten af DR Ung. Alt for mange oplever at få delt deres indhold på nettet, uden at de har sagt 'ja' til det. Derfor viser DR Ung dig, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt. Og vi kæmper sammen for at blive bedre beskyttet på nettet, så vi kan holde fast i vores ungdomsliv, hvor vi deler billeder, når vi har lyst. Medvirkende: Paulina. Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Jencel, Trine Damgaard og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Karen Straarup og Ula Hulgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 39:04
  Tværs

  Kan Ulrikke blive fri fra angsten?

  I det her afsnit sætter TVÆRS fokus på angst. Sara har haft besøg af skuespilleren Ulrikke Falch, der er kendt som Vilde i den norske serie SKAM, for sine kropspositivistiske og feministiske budskaber og for at tale åbent om sin angst og sit psykiske helbred. Men er det muligt at finde en vej ud af angstens greb? Medvirkende: Ulrikke Falch. Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Jencel, Trine Damgaard og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Ula Bach Hulgaard og Karen Straarup.

  Ungdom
 • 37:04
  Tværs

  Valentines-special - Onani med Maja

  I den her uge slår TVÆRS et slag for kærlighed til og MED sig selv! Sara har besøg af kunstner Maja Malou Lyse, der købte sin første vibrator, da hun var 16 år gammel. Og så har vi været forbi et gymnasium for at finde ud af, hvorfor det er så akavet at snakke om onani? Medvirkende: Maja Malou Lyse. Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Jencel, Trine Damgaard og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Karen Straarup.

  Ungdom
 • 28:29
  Tværs

  I Grønland: "Amisuna skal til Danmark, for at forandre Grønland"

  Amisuna på 20 år, vil have et job hos Grønlands selvstyre. Han vil gøre en forskel og sikre Grønlands fremtid. Derfor tager han til København og starter på en uddannelse i offentlig administration - også selvom det ikke altid har været den drøm han har haft for sit liv... Vært: Sara Bro. Medvirkende: Amisuna Bertelsen. Tilrettelægger: Maria Bülow Bach. Klipper: Trine Damgaard. Klipper: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 21:24
  Tværs

  I Grønland: Når gymnasiet er langt hjemmefra

  De fleste kan hoppe på cyklen eller tage bussen når de skal hjem fra Gymnasiet, men det kan Rina på 16 år ikke. For hende koster en tur hjem 8000 kr. I denne uge fortæller Rina TVÆRS, hvordan man håndterer hjemve, når man er nødt til, at tage til den anden side af Grønland for at kunne gå i gymnasiet. Vært: Sara Bro. Reporter og tilrettelægger: Maria Bülow Bach. Klipper: Daniel Sprogøe-Jakobsen og Trine Damgaard. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 34:33
  Tværs

  I Grønland: Hvad gør mig grønlandsk?

  I 4 programmer sætter TVÆRS fokus på, hvordan det er at være ung i Grønland. Denne uge handler det om kultur. Hvad er det egentligt inuittatoveringer og hiphop har til fælles? De er begge en stor del af grønlandsk kultur. I denne uge snakker TVÆRS med Josef på 21 år, der er rapper og iværksætter. Igennem sine tatoveringer og sin musik prøver han at give udtryk for en anden side af grønlandsk kultur. Han vil give en stemme til dem, som ikke bliver hørt, og vise andre unge, at man sagtens kan blive til noget, selv hvis man har det svært. Vært: Sara Bro. Reporter og tilrettelægger: Maria Bülow Bach. Klipper: Daniel Sprogøe-Jakobsen og Trine Damgaard. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 21:17
  Tværs

  I Grønland: Kamp for klimaet!

  I de næste 4 programmer sætter TVÆRS fokus på, hvordan det er at være ung i Grønland. I denne uge handler det om klima. Hvordan er det at bo i et land, hvor klimakrisen ikke bare er noget, man snakker om, men noget man kan se og mærke? Sascha på 19 år går i 3.g og er klima-aktivist. Siden hun var 4 år, har hun kendt til klimakrisen, men troede ikke hun ville komme til at opleve det. Nu smelter isen hurtigere end nogensinde før, og sneen kommer meget senere end den plejer. Hør hvordan Sascha og hendes venner kæmper for den grønlandske natur i denne uges TVÆRS. Vært: Sara Bro. Tilrettelægger og reporter: Maria Bülow Bach. Klip: Trine Damgaard og Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • 23:38
  Tværs

  TALK: Når julen ikke bare er hyggelig

  Fejrer man jul når begge ens forældre er døde? I TVÆRS-dokumentaren på DR3 "Mia hader julen" fortæller 21-årige Mia, hvordan julehygge og familietraditioner rammer hende hver år i december. Tværs tog til Grønland sammen med Mia, viste dokumentaren på Nuuk gymnasium og snakkede med de unge der om den svære jul. Du kan se dokumentaren på DR TV: https://www.dr.dk/drtv/episode/tvaers-paa-dr3_-mia-hader-julen_154225 Medvirkende: Sara Bro og Mia Valentina Frausing. Redaktion: Maria Bülow, Daniels Sprogøe-Jakobsen, Trine Damgaard og Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 27:40
  Tværs

  Hvad er voldtægt? 2:2

  Trigger warning: Ugens TVÆRS program handler om voldtægt. Der indgår derfor beskrivelser, som kan virke hårde, hvis du har været udsat for en lignende situation. Det her TVÆRS-program er andet afsnit af historien om en kvinde, der blev voldtaget af sin ekskæreste. Hvordan føles det at sidde i en retssal og skulle genfortælle hele ens oplevelse, uden at vide hvad der kommer til at ske? Og når det hele er slut, kan man så nogensinde blive den samme igen? Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Bülow, Daniel Sprogøe-Jakobsen og Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 24:13
  Tværs

  Hvad er voldtægt? 1:2

  Trigger warning: Ugens TVÆRS program handler om voldtægt. Der indgår derfor beskrivelser, som kan virke hårde, hvis du har været udsat for en lignende situation. En voldtægt er stadig noget mange forbinder med en mørk vej, hvor en fremmed pludselig springer ud af en busk. Men de fleste voldtægter bliver faktisk begået af en person, ofret allerede kender. I det her TVÆRS-program taler Sara med en kvinde, som er blevet voldtaget af sin ekskæreste. Og hun blev nødt til at stille sig selv spørgsmålet: "Hvad fanden er det, der er sket?" Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 37:31
  Tværs

  Min far er pisse ligeglad!

  I denne uge sætter TVÆRS fokus på dårlige fædre. Dem, der zoner ud af deres børns liv, aldrig ringer, glemmer din fødselsdag og i det hele taget virker komplet ligeglade med deres børn. Mo (18 år), Thomas (26 år) og Arian (24 år) kender alt til det at savne en far. I det her program giver de deres bedste råd til at tackle den følelse. Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Voxpop og klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 42:50
  Tværs

  Hvordan lever man, når hele ens liv er sygt?

  I denne uge snakker Sara med Maja på 23 år. Siden hun var 13, har hele hendes liv været tvangsindlæggelser, institutioner og kontrol. I alt den tid har hun kæmpet for at kunne leve et liv, som alle andre. Men er det muligt at have et liv, selvom man stadigvæk er psykisk syg? Skriv til: tvaers@dr.dk Facebook: "Tværs - Du er ikke alene" Vært: Sara Bro.

  Kultur
 • 32:29
  Tværs

  Hvorfor er menstruation så klamt?

  I det her program slår TVÆRS et slag for menstruationen! Sara har snakket med komiker Natasha Brock, som kun var 10 år gammel, første gang hun fik sin menstruation. Og så har vi været en tur forbi et gymnasium for at finde ud af, hvad drengene egentligt ved om menstruation, og hvorfor det er så ulækkert og ufedt at snakke om? Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Voxpop og klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 30:57
  Tværs

  Når frygten for andres mening fylder alt

  I denne uge går TVÆRS rigtig meget op i, hvad andre tænker! Sara har snakket med Amanda på 19 år. For hende betyder andres meninger alting. Faktisk fylder det så meget, at det styrer hele hendes liv, og det kan være svært for hende bare at tage bussen af frygt for, hvad andre tænker. Og så har vi ringet til jer lyttere for at høre, hvad I er bange for, andre tænker om jer... Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Voxpop og klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 32:27
  Tværs

  Hvordan overlever man at flytte hjemmefra?

  I denne uge flytter TVÆRS hjemmefra og har med hjælp fra jer fået de bedste råd til, hvordan du bedst overlever uden din mors mad og fars bil.. Sara snakker med en pige 24 år, der fik lidt af en overraskelse, da hun blev 18: Hun blev smidt ud hjemmefra. Vi har også besøgt Asta og Nicole, der fortæller, hvordan det føles at flytte første gang. Vært: Sara Bro. Tilrettelæggelse og klip: Maria Bülow Bach. Reportage og klip: Daniel Sprogøe-Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 28:12
  Tværs

  Hvad stiller man op med sit knuste hjerte?

  I denne uge har TVÆRS kærestesorg... Sara snakker med Carolina, hvis kæreste pludselig slog op for et par uger siden. Hør hvordan dét føltes og få gode råd til, hvordan du kommer videre og bedst giver førstehjælp til dit knuste hjerte! Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Bülow, Daniel Sprogøe-Jakobsen og Karen Straarup. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Kultur
 • 37:06
  Tværs

  Når mobning ændrer dit liv

  "Tog lægerne fejl, da du kom ud af din mor?! Er du en fucking pige?!" Jeg har altid siddet alene i skolen. Jeg har ikke haft nogen, der har stået op for mig, og jeg har aldrig turdet sige det til nogen. Ellers er du en 'snitch'" - Anonym dreng, 16 år. Tværs sætter i den her uge fokus på mobning. Sara har talt med tre unge, der har det til fælles, at de alle har haft mobning tæt inde på livet. Den ene som mobbeoffer, den anden som medløber til mobning og den sidste, som faktisk selv har været mobberen. Vært: Sara Bovin.

  Kultur
 • 52:47
  Tværs

  Hvordan går det nu?

  Tværs har i lang tid gået med tanken om at vende tilbage til nogle af de modige mennesker, som har delt deres i historie i Tværs. Da Sara går på barsel lige om lidt, virker det nu som det rigtige tidspunkt at høre, hvordan Jonathan, Nicolai og Ditte har haft det, efter de har været med i Tværs. Medvirkende: Ditte, Jonathan og Nicolai. Vært: Sara Bovin. Klip: Trine Damgaard. Redaktion: Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 40:23
  Tværs

  Den nat Victorias far forsvandt 2:2

  Victorias far sidder i fængsel. Han har fået en dom på 13 år for at smugle 53 kg amfetamin. At hendes far var kriminel, kom som et kæmpe chok for hende. Nu sidder hun og venter på et vigtigt opkald fra fængslet. Hun skal for første gang fortælle sin far, hvordan hun har det med hans fravær, og spørge ham om, han kunne finde på at gøre det igen, når han kommer ud. Medvirkende: Victoria. Vært: Sara Bovin. Klip: Trine Damgaard. Redaktion: Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 42:13
  Tværs

  Den nat Victorias far forsvandt 1:2

  En nat vågner Victoria op til stemmer, der råber at de vil sparke døren ind. Hun er kun iført undertøj, da seks kampklædte politimænd står med maskinvåben og spørger efter hendes far. Efter den nat er Victorias liv for altid forandret. Medvirkende: Victoria. Vært: Sara Bovin. Lyd: Daniel Sprogøe Jakobsen. Klip: Trine Damgaard. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 47:11
  Tværs

  Stemmer fra Instagram

  Tværs har i denne uge tre forskellige historier om det, der er svært lige nu. En anonym pige (18) " Jeg kan ikke kan ikke styre mit pengeforbrug. Jeg låner fra andre, og det er pinligt. "Min kæreste har lige slået op med mig" anonym pige (19) "frygten for at min mors psykiske helbred bliver værre, når jeg flytter hjemmefra lige om lidt." Anonym pige (21) Vært: Sara Bovin. Klip: Trine Damgaard. Redaktion: Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 36:26
  Tværs

  Når selvskade bliver en hemmelighed

  "Jeg fortsatte med at skade mig selv, men nu gjorde jeg det bare mere skjult, så mine forældre ikke opdagede det. Fordi jeg ikke ville have, de skulle blive sure på mig. Jeg kunne jo også godt se på dem, det påvirkede dem negativt, at jeg havde det så dårligt." Anonym pige (23) Vært: Sara Bovin. Klip: Trine Damgaard. Redaktør: Karen Straarup. Redaktion: Daniel Sprogøe Jakobsen.

  Kultur
 • 33:48
  Tværs

  Smidt ud af gymnasiet

  Isabella (19 år) kommer hjem fra sin sommerferie på Bali. Hun har ikke tjekket sin mail i flere uger, mens den værst tænkelige meddelelse er landet i hendes indbakke. Hun er blevet smidt ud af 3. g. Men hvad skal der så ske nu? Medvirkende: Isabella Valhøj og Alexander Kjær. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 29:42
  Tværs

  Når sex gør ondt

  "Det føles lidt som, hvis du har ondt i halsen, og gør ondt at få noget ned gennem spiserøret. Mine muskler trækker sig sammen, og jeg kan gå fra at føle, jeg har vildt meget lyst til sex, til at føle, det er et overgreb på min krop." - Cecilie 22 år. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Daniel Sprogøe Jakobsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 29:59
  Tværs

  Sabbatår - fri eller fucked?

  "Den sidste dag i 3.g havde vi en spørgerunde med vores klasselærer om, hvad vi skulle bagefter. Alle var sådan: "Jeg skal Thailand, jeg skal til Uganda på børnehjem, og jeg skal på højskole". Det var meget de der klassiske sabbat-agtige ting. Og der sad vi så alle og smilede og klippede over, hvor fantastisk det var, alle de ting vi skulle - totalt uvidende om, hvad fuck vi havde i vente ude i den virkelige verden" - Line 22 år. Vært: Sara Bovin. Medvirkende: Line Flugt Juhl, Stine Winther Johansen og Ciliane Stubkjær. Klip: Karoline Kert, Cathrine Leonhard Poulsen og Maria Bülow Bach. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 48:45
  Tværs

  Lars er bange for at blive glemt

  "Nogle gange er det som om, at jeg ikke eksisterer. Og jeg kan jo ikke gå ud at vise, at jeg eksisterer på nogen måde. Jeg følger med i, hvad de andre laver på de sociale medier, men jeg kan jo kun ligge herhjemme med ondt i hovedet" - Lars 22 år. Medvirkende: Lars. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 34:40
  Tværs

  Frederikke føler sig beskidt

  Frederikke lever i en verden, hvor hun er bange for bakterier. I hendes hoved er der en lille mand, der fortæller, hvad hun må og ikke må. En stemme der siger, at alting er beskidt. Hun har de sidste syv år mistet magten over sit liv og evnen til at træffe valg selv. Medvirkende: Frederikke. Klip: Cathrine Leonhard Poulsen og Maria Bülow Bach. Redaktør: Karen Straarup. Skriv til: tvaers@dr.dk Facebook: "Tværs - Du er ikke alene" Vært: Sara Bovin.

  Kultur
 • 36:11
  Tværs

  Tvang ham til sex

  Jeg kunne finde på at vække ham, mens han sov, og plage om sex. Jeg kunne slet ikke klare, hvis han faldt i søvn før mig, og vi ikke havde haft sex. Jeg ville have sex hele tiden, og det ville han slet ikke, men mange gange gjorde han det, blot for at gøre mig glad. Jeg har rigtig dårlig samvittighed over, hvad jeg har udsat ham for, og jeg ved, at det var overgreb på ham. Vært: Sara Bovin. Klip: Cathrine Leonhard Poulsen og Maria Bülow Bach. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 56:50
  Tværs

  En kærlighedshistorie i medgang og modgang

  En dag starter der en ny fyr på Katrines arbejde. De bliver først gode venner og sød musik opstår. De bliver vilde med hinanden. Men en dag får Katrine et opkald fra ham der ændrer alt. Medvirkende: Katrine. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonhard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 41:50
  Tværs

  Når fyres grænser bliver trådt helt flade 3:3

  Når mænd oplever grænseoverskridende adfærd fra piger, frygter de hån og latterliggørelse. Derfor er der mange fyre, der ikke tør tale højt om det. Men i det her afsnit af Tværs bliver der rum til de historier. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonhard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 13:45
  Tværs

  Frække blikke og en finger i munden 2:3

  Sara ringer til en fyr på 19 år. Han fortæller: "Jeg var til en gymnasiefest, og pludselig tog hun en dominerende føring, rev hele mit hoved tilbage og snavede mig i gulvet midt ude på dansegulvet. Det føltes som om, at hun ville vise de andre, at nu havde hun scoret mig." Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonhard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • 25:40
  Tværs

  Kan mænd blive udnyttet seksuelt? 1:3

  "Jeg var 16 år og var meget fuld til festen. Jeg havde ikke lyst til at være sammen med hende, men jeg følte, at hun udnyttede mig. Det føles lidt som om, at mænd ikke kan blive overgrebet af kvinder. Men det følte jeg mig i hvert fald". Medvirkende: Patrick. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur