Live kanaler

Danskerbingo

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 00:12
  Danskerbingo

  Holder pause

  På grund af den nuværende situation med Coronavirus kan Danskerbingo desværre ikke udkommer som normalt. Men du kan høre alle tidlige episoder fra Danskerbingo og masser af andre gode podcasts i DR's radio-app.

  Underholdning
 • 1:10:39
  Danskerbingo

  Et ødelagt bryllup og babyer der nikker skaller

  Danmark er mere eller mindre lukket ned, men vi sender stadig bingoradio til jer. Andreas er blevet nødt til at blive hjemme i karantæne, og derfor har vi endnu en gang hevet Oliver ind til at hjælpe ved mikrofonen. Vi starter programmet med at tage alle vores nye lyttere lidt i hånden. På baggrund af gårsdagens pressemøde leder vi efter nogle, der er blevet forhindret i stort som småt grundet coronavirussen. Laurine skulle have været til Cuba og danse salsa med sin efterskole. Linda kan ikke komme til gospel. Vi spritter hænderne af og trækker en seddel i vores rummelige bjørn. Vi skal lede efter nogle, der har væltet noget stort. Det har Kenneth. Han væltede en palle med flere tusinde stykker papir på en papirfabrik. Lottes søster faldt og væltede bryllupskagen til deres fætters bryllup, og hun blev efterfølgende bortvist af den ulykkelige brud. "Sjovt Du Sir' Det"-depechen bliver givet videre til Steffen. Han gjorde nemlig noget rigtig dumt i sin brandert for at få kontakt til sin ekskæreste. En gamer ved navn Victor brændte i går Jacob af. Jacob, der forbereder sig på det værste og en muligvis lang karantæne, skulle hente et Grand Theft Auto 5-spil, men Victor var ikke hjemme. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der er blevet brændt af på samme grove måde. Mikkel blev droppet af sin kæreste fra parallelklassen i bussen på SMS, 30 minutter inden i deres 9. klasses studietur til Prag. Thomas og vennerne blev brændt af i en argentinsk lufthavn - "Den rute flyver vi ikke længere". Hvad kan man slå sig på? Corona? Ja! Men vi leder efter nogle, der har slået sig på et spædbarn, som Mikkel foreslår på SMS'en. Det er den selv samme Mikkel, der blev droppet i bussen på vej til Prag. Mikkel er dog kommet i tanke om, hvor han i virkeligheden havde været på studietur - det var nemlig ikke Prag. Hanne blev sparket så hårdt indefra, at hun fik et blåt mærke på maven under sin graviditet. Mikkel (ikke den Mikkel) brækkede sin mors næse, da han nikkede hende en skalle som spæd. I coronakaoset har Jacob endelig fået sin længe ventede og forsinkede, fødselsdagsgave. Vi leder derfor efter nogle, der har fået en sindsyg god nyhed, mens der sker noget forfærdeligt. Emils lillebror kom til verden midt under 9/11. Værter: Jacob Weil og Oliver Noppenaug.

  Underholdning
 • 1:08:14
  Danskerbingo

  Romantisk samtaleanlæg og kynisk hævnsmitte

  Andreas har hevet forstærkninger ind, da Jacob og Henrik er til et vigtigt møde. Oliver hjælper ved mikrofonen, og Anders Stegger er på producerpladsen. Vi kommer selvfølgelig ikke uden om coronavirussen, der for alvor har ramt landet. I Kolding fik en nyansat smittet 17 ud af 30 kollegaer på sin første dag. "Han var selvfølgelig rundt og hilse pænt på folk. Det gør vi altid" siger den administrerende direktør. Ja. Vi leder efter nogle, der har haft noget rigtig skidt med på arbejde. Kaspers pose blandet frugt faldt ikke i god jord på politistationen. Daniel havde lavet bacon-chokoladekage til kollegaerne. Den kunne ikke spises... Oliver trækker en seddel i vores 3D-printede bjørn, og vi skal lede efter nogle, der som barn er blevet slæbt med til et mærkelig sted, fordi der ikke var mulighed for pasning. Stephanie blev som barn hevet med til Thomas Helmig-koncert af sin mor. Hun faldt i søvn på jorden i menneskemængden, som dannede en cirkel om Stephanie, så hun kunne sove trygt. Nicki blev som 10-årig sendt i Tivoli på Vorbasse Marked, så hans far kunne gå i "voksenteltet". Det endte med radiobiler og et flækket øjenbryn. I "Sjovt Du Sir' det" kæder vi Ann-Emilies historie sammen med Søs'. Ann-Emilie blev kontaktet på fax af sin mor, og Søs blev kontaktet af sin flirt over DSB-højttaleranlæg, da hun var på vej op for at besøge ham i Skagen. Regeringen har fremlagt nogle retningslinjer for, hvordan vi skal benytte den offentlige transport for at mindske spredningen af coronavirussen. På baggrund af den nyhed leder vi efter nogle, der har oplevet noget virkelig træls i offentlig transport. Patrick blev vasket af en brandslukker i metroen, da en ældre herre ville vaske gulvet efter at have spildt lidt øl. Er "hævnsmitte" en ting? Vi undersøger det og hører fra en anonym lytter, der fortæller om dengang, han smittede sin utro ekskæreste med klamydia. Til sidst dykker vi ned i det værste Merete kan forestille sig. Nemlig at være fanget i brændende hus. Vi finder Karoline, som vågnede i et hus fyldt med røg. Værter: Andreas Kousholt og Oliver Noppenaug.

  Underholdning
 • 1:06:30
  Danskerbingo

  Breaking News med fax og soldater fanget i ler

  En 18-årig mand sad i går fast i flydende ler i 3 timer, og det krævede en specialmaskine at få ham op. Derfor leder vi efter nogle, der har haft frygtelige oplevelser med ler. Signe blev traumatiseret, da drengene i 7. klasse opførte 9/11 i ler for øjnene af hende. Nicolas sad fast i "kvik-ler" sammen med 8 soldaterkammerater, da de var på patrulje i Fredericia. Lars kom til at hive cykel, hund og søskende med ud i ler til knæene i den lokale lergrav. Bjørne Corydon vil gerne lede efter nogle, der har stået i en lortesituation, men er blevet reddet af en brandalarm. Sabrine er lærer i indskolingen, og hun er flere gange blevet reddet fra total nedsmeltning i klasseværelset pga. en brandøvelse. Med udgangspunkt i Tobias' vanvittige fortælling om en sommerhustur fra i går, går vi i "Sjovt Du Sir' Det" i dag på jagt efter nogle, der befandt sig midt i en katastrofe, men ikke gjorde noget. Ann-Emilie sov sin brandert ud, mens et jordskælv nedlagde nabobyen med et alvorligt jordskred. Hun vågnede først, da hun modtog en fax (!!!) fra sin mor. Mette Abildgaard, MF'er for det Konservative Folkeparti, holdte for nogle måneder siden et oplæg for Alternativet omkring det at være et lille parti og "spille hinanden bedre". Dårligt oplæg? Med dårlige råd? Tjo. Vi leder efter nogle, der har givet noget virkelig elendig rådgivning. Det gav Thilde hendes bedste veninde i folkeskolen. De var nemlig vilde med den samme Goth fyr fra klassen over. Lærke Lytken er overdommer i Nyhedsbingo, og endnu en gang løber Jacobs seddel med sejren. Vi leder derfor efter nogle, der har måttet aflyse noget, fordi ingen ville med. Inspireret af de mange tomme fly, som Corona-virussen forårsager. Louise må også blive hjemme. Hendes mand vil hellere på jagt i Polen end med hende til Fuerteventura, og hendes mor og børn er alt for bange for Corona-virussen, selv om den Kanariske ø ikke er erklæret rødt område endnu. Til sidst forsøger vi at gøre Carina, Jacob og Jespers dag lidt bedre på Ugens Værste Tidspunkt med et kæmpe fælles BIIINGOOOO! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:11:32
  Danskerbingo

  Asocial dumping og vodkabrand i saunaen

  Vi er tilbage fra weekend og tager hul på ugen med solid fredagsenergi. Vi leder efter en god seddel, der passer til et godt fredagsnummer, og den kommer Mads med. Med udgangspunkt i kæmpehittet 'Who Let The Dog Out' skal vi finde nogle, der er kommet til at gøre noget ved en andens hund. Jørgen ville lige sige farvel til naboens sovende schæfer, men det var den ikke lige så klar på. Jørgen smuttede derfor lige forbi skadestuen og fik 72 sting i ansigtet. Danni droppede Mille for åbent skærm i sidste uges afsnit af Luksusfælden, og derfor leder vi efter nogle, der er blevet droppet på en virkelig tarvelig måde. Svend er til sodavandsfest og står foran sit helt store snørebånd-spisnings-gennembrud. Klar på scenen med slikket i munden og hænderne bundet på ryggen, droppede hans kæreste ham. Tårer og snørebånd flyder sammen i Svends ansigt, og en andenplads hjælper ikke på humøret. I "Sjovt Du Sir' Det" sender Tobias depechen videre til Tobias, og på baggrund af Tobias' historie leder vi efter vi efter nogle, der fik en rigtig dårlig idé i en sauna. Tobias fortæller om en sommerhustur, hvor der blev røget pool og startet vodkabrand. Andreas stikker lappen i maven på Bjørne Corydon, og vi leder efter nogle, der er blevet i deres job, fordi de har frygtet at sige op. Karoline prøver i to forsøg at blive fyret som købmand af ren og skær konfliktskyhed. Nyhedsbingo sender os, via historien om Klimarådets nye anbefalinger, på jagt efter nogen, der har skruet på et helt forkert håndtag. Susanne havde som 3-årig svært ved at kende forskellen på den kolde og den varme hane. Det gik desværre hårdt ud over hendes hamster, der ikke klarede den kolde svømmetur. Tonny fik ny slamsuger på maskinstationen, men han havde bare ikke helt styr på de forskellige håndtag, hvilket gik slemt ud over hans kollega. I forbindelse med at statsminister Mette Frederiksen i fredags opfordrede til, at alle arrangementer med mere end 1000 deltagere bliver udskudt pga. Coronavirus, udskydes "Vidensfestivalen", fordi de har 1002 pladser. Derfor efterlyser vi andre, der liiige inviterede TO gæster for meget. Vi hører historien om to frygtelige ekstra gæster til en havefest, der gennemførte det nok mindst diskrete tyveri i verdenshistorien. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:09:28
  Danskerbingo

  Forkert smørelse og en mormor du kan slå dig på

  I Kenya er der blevet spottet en plettet zebra. Derfor efterlyser vi danskere, der overhovedet ikke ligner deres forældre. Tobias' øjenfarve passer rigtig dårligt til hans forældres, og Anders har overhovedet ikke fået sin fars hudfarve. Vi trækker en seddel og leder efter folk, der har udgivet sig for at være handicappede for at få en fordel. Morten snød sig gratis ind i en italiensk forlystelsespark, og Jannick spillede i et års tid altid handicappet i supermarkedet for at kunne komme foran i køen. "Sjovt Du Sir' Det"-faklen går i dag videre til Tobias, som kan fortælle en dramatisk historie om at bruge den helt forkerte smørelse, der udløste et smeltet bollefår. I samme kategori ringer Rikke ind og fortæller om dengang, hendes far kom til at made hendes lillesøster med tapetklister. En ræv er gået amok på Amager og har nu mange fugleliv på samvittigheden. Derfor leder vi efter andre, der heller aldrig skulle have haft lov til at være alene. Hestehviskeren Jon ringer og fortæller to historier om børn, der aldrig skulle have været overladt til sig selv. Fuld tryk på public servicen med en omgang "Hvad kan man slå sig på?". Vi undersøger, om der er grund til at være bange for mormor. Danny fik klippet sit øre i stykker i mormor, og Jannick blev slået med en fluesmækker af sin cypriotiske mormor, fordi de ikke talte samme sprog og kun kommunikerede gennem slag. En stewardesse hos Malaysian Airlines er blevet fyret, fordi hun vejede 700 gram for meget. Derfor efterlyser vi nogle, der er kommet i problemer pga. ganske få gram. Lasse tog nogle alt for tunge kugler med til hardball-kamp, og det gik hårdt ud over stoltheden. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:13:46
  Danskerbingo

  Sløjt fremmøde til orgie og fugt i fars raps

  Både Jacob og producer Henrik er tilbage fra hhv. sygdom og Coronaferie, og med A-kæden tilbage i studiet leder vi efter nogle, der har fået noget konstruktivt ud af at være spærret inde. William endte som elevrådsformand efter at have været indespærret på skolens toilet med en el-cigaret. Vi trækker traditionen tro en seddel i vores 3D-printede Bjørn. Sedlen er dog kun 80% færdig, da Jacob åbenbart har været for doven til at skrive den færdig. Vi åbner derfor SMS'en for et bud på en lokationen til, hvor "et super sløjt/dårligt/akavet arrangement" kunne udspille sig, og vi ender til Henriks orgie og lærer en vigtig livslektie. På baggrund af Betinas historie fra "Sjovt Du Sir' Det" i går, leder vi i dag efter nogle, der har været alt for ærlige. Jakob var som 8-årig lidt for ærlig omkring fugten i fars raps. I denne tid tales der en del om kønsskifteoperationer blandt unge. I Storbritannien er en kvinde stået frem og har fortalt, at hun nu fortryder sit kønsskifte, da hun mener hun var for ung til at tage en så markant beslutning i sit liv. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der som teenager traf en stor beslutning, som har hjemsøgt dem som voksne. En anonym lytter fortæller os om at løbe hjemmefra som 13-årig fra et hjem med stofmisbrug og generelt store svigt. Vi kører en omgang Nyhedsbingo og historien om, at EM i fodbold muligvis er arrangeret helt ad helvede til pga. Corona, sender os på jagt efter nogle, der har holdt deres arrangement et frygteligt sted. Og vi hører om et svendegilde, der blev holdt hjemme hos svigerfamilien. Og det var en KÆMPE fejl! Vi runder af med "Det værste, jeg kan forestille mig", og Sasha skriver ind og fortæller om sin snegle-angst. Derfor ringer Tobias og fortæller om, dengang han vågnede op med to leopardsnegle på sofaen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:03:41
  Danskerbingo

  En vaskebjørn som vækkeur og et hemmeligt krudtlager

  Dagens program starter i Pakistan, hvor man taler om at sætte en hær af 100.000 ænder ind mod massive insektsværme. Ænderne skal æde de store mængder af insekter, der lige nu æder sig gennem planter og afgrøder i store områder i Asien og Afrika. Vi leder derfor efter nogle, der har sendt dyr afsted for at løse et problem. Rasmus jager med rovfugle og er blevet en populær mand i lokalområdet til at skræmme luftens rotter og kæmpe måger væk. Vores gode ven af programmet, James, fik et nyt vækkeur, da han besøgte et vennepar i Vancouver: nemlig en vaskebjørn på størrelse med en labrador. Jacob er desværre stadig syg, så Oliver får lov at trække en seddel i Bjørne Corydon, og vi skal finde nogle, der er kommet til at lime sig fast til noget eller nogen. Kaspers ven prankede ham i Malmø og limede hovedpuder fast til hans ansigt. Tanja skulle redde et skambidt dværghamster som nyuddannet dyrlæge. Vævslimen fungerede bare lige lidt bedre end forventet. I "Sjovt Du Sir' Det" snakker vi med Betina, der dummede sig grumt på sit nye job i en videobutik, fordi hun ikke vidste, at det eneste hun skulle sige til brandmyndighederne var: Vi har IKKE noget kæmpe krudtlager i kælderen! Ekstra Bladet har taget den Ferrari-forargede S-politiker Simon Pihl Sørensen i selv at køre lige lovlig meget i Ferrari. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der er blevet taget i en løgn pga. fotodokumentation. Fillas blev bustet af farmands videoovervågning. Det var nemlig slet ikke nabolagets store katte, der havde ødelagt mors udelamper. På baggrund af nyheden omkring Tyrkiets genåbning af grænsen til Europa, vinder Andreas dagens Nyhedsbingo med en seddel, hvor vi skal lede efter nogle, der har sneget sig ind over en landegrænse. Bo var snacksulten i Nepal og uden at vide det, havde han krydset grænsen til Indien. Ulla kom i pas-problemer på grænsen mellem Guatemala og El Salvador, der både involverede lokale bander, bestikkelse, svært bevæbnede grænsevagter og gemmeleg på et offentligt toilet. Klokken rammer 11.45, og som vi alle ved, er det Ugens Værste Tidspunkt. Esben er blevet afskediget som elektriker, og Tones ballonskræk blev genvakt til en meget kontraproduktiv terapisession. Værter: Andreas Kousholt og Oliver Noppenaug.

  Underholdning
 • 1:02:32
  Danskerbingo

  Politi i Nik & Jay-krise og romantik på Rio Bravo

  På denne fredags-mandag er den gode Jacob Weil desværre blevet syg, så vi har hevet forstærkninger ind, og Oliver, tidligere praktikant, er tilbage i studiet. Som enhver anden fredags-mandag starter vi med en lytterernes SMS'er, der kobler et fedt fredag-track med en seddel. Og med Hit N' Hides Space Invaders i ørerne, leder vi efter nogle, der har fundet kærligheden et sted, de egentlig ikke skulle være. Anette løb bogstavelig talt ind i sit livs kærlighed på bagtrappen til Rio Bravo i Fjerritslev. I torsdags formåede en kvinde at låse sig selv inde i en postboks på Islands Brygge i København, og på baggrund af den historie leder vi efter nogle, der har været i samme situation og har været låst inde et virkelig mærkeligt sted. Og det har Kristian. Hans lede søster låste ham inde i et Chinchilla-bur. Vi skal have forlænget vores "Sjovt Du Sir' Det" kæde, og det gør vi med Jonas' historie. Jonas var tæt på at brænde den biograf af, han arbejdede i, fordi han ikke magtede at lave popcorn. Producer Anders Stegger er gået en gammel Nik og Jay-sang i bedene. I en af deres sange synger Nik nemlig sit telefonnummer højt. Stegger ringede nummeret op, og i dag er det ejet af en lettere irritabel politimand, der udmærket godt ved, hvem der tidligere har ejet hans nummer. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der har nogle virkelig irriterende telefonnumre. Det har Kim, der har talt med mange katteelskere gennem tiden, og Bo der ikke kan tale thai, men hans børn elsker at prøve. Olivers seddel vinder dagens Nyhedsbingo, og på baggrund af historien om terrorangrebet på Krudttønden, leder vi efter nogle, der har købt noget udelukkende pga. titlen eller navnet på produktet. Kristina og veninderne købte estisk cider med navnet Fizz. Til sidst trækker vi en seddel i vores rummelige Bjørne Corydon og leder efter nogle, der er kommet til skade til et førstehjælpskursus. Det er Cherie, der fik grineflip over sit eget brækkede ben. Værter: Andreas Kousholt og Oliver Noppenaug.

  Underholdning
 • 1:10:28
  Danskerbingo

  Panikken breder sig og peanuts er et våben

  Vi går direkte i Bjørne Corydon og trækker en seddel. Vi skal finde nogen, der er kommet i problemer, fordi de forholdt sig neutrale. Kwamie ringer og fortæller om en bytur i Ghana, hvor han ikke stoppede sin fætters virkelig ringe planer om at hente sine sidste ejendele hos ekskæresten i en kæmpe brandert. Jacob har set en dokumentar om nogle teenagere, der forsøger at starte en afdeling af en nynazistisk forening op i Danmark. Men det er svært, og de dropper det hurtigt igen, fordi det er for besværligt. Derfor leder vi efter nogle teenagere, der har påtaget sig et alt for stort ansvar. Rebecca magtede ikke at passe sin kanin, og det fik hendes far straffet på voldsom vis. Naja gad ikke passe sin avisrute og valgte derfor at grave alle aviserne ned i haven. Det blev først opdaget efter et år. Steven skulle passe sin søsters hamster, men kom til at kvæle den med jordnødder. "Sjovt Du Sir' Det" sender os fra den flyskræksfyldte rejsekonsulent Camilla til andre, der også sælger noget, de aldrig selv ville bruge. Michelle er gammel tupperware-sælger, men ville ALDRIG selv købe produkterne, fordi hun synes, de er alt for dyre. Vi runder vores kampagne om ulovlig deling af billeder på internettet af. Og i dag går vi omvendt til værks, og leder efter nogen som ville have håbet, at noget var blevet delt meget mere. Vi præsenterer selv nogle af vores fiasko-forsøg på at lave virale hits. David forsøgte sig med en provinsjoke i Næstved, som alle rigtig fik flyvehøjde på Facebook. Vi kører "Hvad kan man slå sig på?", og inspireret af Coronaens indtog i Danmark handler det i dag om folk, der har slået sig på panik. Anja var som barn bange for mørke og skulle igennem en mørk gårdsplads. Hun gik i panik og løb direkte ind i en kampesten. Peter solgte sine blodrøde Pandora-aktier efter et kæmpetab og gik glip af et overskud på flere hundrede tusinde kroner. Rasmus startede en panisk kædereaktion, da han slog sin kollega bevidstløs. Og Kim kom til skade, da han hørte Rasmus' historie og hans radio pludselig løb tør for strøm. Til sidst forsøger vi at finde en Emma, som har købt noget dyrt. Det viser sig at være overraskende besværligt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:03:33
  Danskerbingo

  Posterboy for snorkeindustrien og en blendet hånd

  Vi starter dagens program på ryggen af Jacob. Han vågnede nemlig med ondt i rygsøjlen. Smerten viste sig dog at komme fra en velplaceret bums, og derfor leder vi efter nogle, der har haft en virkelig sløjt placeret og dårligt timet bums. Karsten var bange for, at han havde tarmkræft, men heldigvis var det bare en stor bums lige i brevsprækken. Peter måtte forbi samaritterne på Roskilde festival, da en bums i skridtet blev for uoverkommelig. Vi trækker en seddel i Bjørne Corydon, og leder efter nogle, der har været erklæret terminal for efterfølgende at blive erklæret rask. Det har Henrik, der fortæller om et svært kræftforløb, hvor han lige nu er kræftfri. På baggrund af gårsdagens "Sjovt Du Sir' Det" leder vi efter nogle, hvis job i dag passer virkelig dårligt med deres fortid. Camilla oplevede engang en meget traumatiserende flyvetur. I dag sælger hun flyrejser med god samvittighed. Ulovlig deling af billeder og videoer på nettet er et tema på kanalen hele ugen. Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal gøre, når man er offer for ulovlig deling. I dag leder vi efter nogle, der har oplevet at få delt et ikke-seksuelt billede på nettet, som de var rigtig trætte af. Jeppe meldte sig syg fra arbejde, så han kunne komme med vennerne i limousine. Den fede tur skulle selvfølgelig deles, hvilket er et problem, når man er venner med sin chef på Facebook. Peter blev ufrivilligt en del af en snorkeplasterreklame på nettet, da hans kone delte et drillebillede af ham på nettet. Nyheden om at optagelserne til den syvende 'Mission Impossible'-film, der skal indspilles i Venedig, og som er blevet sat på pause grundet coronavirus, inspirerer Andreas, der vinder dagens Nyhedsbingo. Vi leder derfor efter nogle, der har været med til at udsætte en film eller tv-optagelse. Morten var statist i Forbrydelsen og havde svært ved at finde rundt på P-pladsen. Vi er tilbage med indslaget: "Det værste, jeg kan forstille mig". På baggrund af en lytters værste frygt søger vi nogle, der har stukket deres hånd i en blender. Mads og hans bror udfordrede hinanden til at stikke hånden ned i en tændt blender. Det gik bedre for Mads end for brormand. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:01
  Danskerbingo

  Reddet af en narkosmugler og uvejr på helikopterskolen

  Kæmpe Breaking Coronavirus News fra morgenstund. Coronavirusen er rykket tættere og tættere på, og nu er Danskerbingo-redaktionen muligvis blevet ramt. Henrik Svoldgaard, programmets redaktør, er netop taget på ferie til Tenerife, der har konstateret første tilfælde af virussen på øen. Vi leder efter danskere, der er blevet direkte påvirket af Corona. Patrick og Martin har begge tabt penge på den omtalte virus. Vi trækker en seddel fra maven på vores rummelige 3D-bjørn og leder efter nogle, der har fået succes med en genial idé, som alle tvivlede på i starten. Katja har lavet et hundehotel, og Simon Birk, som selvfølgelig arbejder med træer, har formået at kombinere en ladcykel med jobbet som træplejer. På baggrund af Michellas historie i "Sjovt Du Sir' Det" fra i går, leder vi efter nogle, der er blevet reddet af en kriminel. Dan var selv den kriminelle, der engang hjalp en ældre dame op af grøften. Eva var som ung på interrail med sine veninder. I Amsterdam fik de en lille klump hash med i tasken, men de var ikke de eneste på toget med sådan noget i lommerne. Heldigvis. Ulovlig deling af billeder og videoer på nettet er et tema på kanalen hele ugen. Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal gøre, når man er offer for ulovlig deling. Vi leder i den forbindelse efter nogle, der har oplevet at sprede noget, de virkelig ikke skulle have spredt. Mohammed oplevede grumme rygter blive spredt om sit pizzeria. Og helt ærligt, vi er næsten helt sikre på, at der ikke er sæd i dressingen hos Alibaba i Århus. Lytterne vinder dagens Nyhedsbingo, og vi leder efter nogle, der har været udsat for et drabsforsøg fra et vildt dyr. Stine blev bidt i halsen af en abe på Bali. Johnny har været guide på den afrikanske savanne, og her blev en ellers fredelig fotosession ødelagt af en irritabel løve. Uffe arbejdede på en vejrstation i Østgrønland. Her fik de besøg af en nærgående isbjørn, som skulle jages væk i en fart. Tirsdag formiddag er Ugens Værste Tidspunkt, og det får vi endnu engang bekræftet med historier om Corona-frygt, parkeringskriser og uvejr på helikopterskolen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:07:18
  Danskerbingo

  Smuglet ud af Bolivia og gudskelov for de ulovlige våben

  "Great Balls of Fire" skyder denne uges Danskerbingo i gang, og på baggrund af det nummer leder vi efter nogle, der har sat ild til sig selv. Mia fik fjernet sine næsehår på en lidt alternativ måde, og Mortens kammerat Christian dyppede javertussen i et brændende sambuca-shot. I Iran er salget af organer steget markant grundet hårde amerikanske sanktioner. Vi leder derfor efter nogle, der har været nødt til at sælge deres kæreste eje. Det har Mikkel. Han måtte tage afsked med sin højt elskede Kawasaki Ninja - en motorcykel. Det hedder jo trods alt villa, volvo og vovse, så det var slut med at "give den håndtag". I "Sjovt Du Siger Det" leder vi efter nogle, der er kommet til at overraske de helt forkerte. Michella fik ikke overrasket de lampetyve, hun var ude efter, men takket være en masse våben var hendes biljagt ikke helt forgæves. Ulovlig deling af billeder og videoer på nettet er et tema på kanalen denne uge. Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal gøre, når man er offer for ulovlig deling. Vi leder i den forbindelse efter nogle, der har oplevet denne ulovlige deling uden at anmelde det. Vi får en historie fra en anonym lytter, der fravalgte politianmeldelse for at få tysset det hele ned. Nyhedsbingo leder os på sporet af nogle, der desperat har forsøgt at komme hjem fra en ferie. Jakob var "fanget" i den norditalienske by Bagolino på en motorcykeltur. Laura var i borgerkrigsramte Bolivia som au pair og måtte smugles ud af landet. Vi slutter mandags-fredagen af med at lede efter nogle, der har haft et underligt overforbrug. Line cravede gulerødder under sin graviditet, og børnene endte rent faktisk med at blive orange... Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:07
  Danskerbingo

  Vennegruppen der blev fyret og et 11-årigt geni

  Vi starter dagens program i det royale hjørne. Ulykkesfuglen, mingvasen, det kongelige porcelæn, vores allesammens kommende konge, Kronprins Frederik, er endnu en gang kommet til skade. Vi leder derfor efter nogle, der bliver ved med at komme at tage chancer, selv om de hele tiden kommer til skade. Astrid, Basel og Jesper er nogle af naturens store ulykkesfugle og deler ud af deres vanvittige ulykkeshistorier. Dennis' nærdødsoplevelse til sin 30 års fødselsdag fra i går har affødt en seddel, hvor vi leder efter nogle, der har oplevet en forfærdentlig surprise. Jens ringer og fortæller om vennen Brian, der har "fyret" hele sin vennegruppe, fordi de arrangerede en polterabend for ham, der gik grueligt galt. På et hospital i London spillede en kvinde violin under sin hjerneoperation, fordi kirurgerne var tæt på det område i hjernen, som kontrollerer hendes finmotorik. På baggrund af den historie, leder vi efter nogle, der desværre har mistet evnen til at gøre det, de holder af. Asger ELSKEDE parkour, men fik en frygtelig knæskade og har måttet droppe passionen, fordi han landede på en forkert madras. Vi kører en gang "Hvad kan man slå sig på?", og i dag er det en bilmåtte, vi retter projektøren mod. Det kan faktisk gå helt galt med sådan en, og det har Joachim erfaret på den hårde måde, da han lånte sin mors Fiat 500. Bjørne Corydon har torsdagsluft i maven og vil lede efter nogle, der har bagt sig ud af problemer. Alberte på 11 år snød både mor og sur engelsklærer med lækre kanelmuffins og en ualmindeligt snedig plan. Jakob har bagt en del af en bilmotor, hvilket rent faktisk fik den til at virke igen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:10:20
  Danskerbingo

  Battlefield på slagmarken og partnerbytte i værkstedet

  Der er kommet nye tal fra Epinion, der desværre viser, at hver 8. dansker i alderen 18-35 år spiller spil på deres mobiltelefon, mens de kører bil. Vi leder efter nogle, der har været alt for optaget af deres spil. Johannes friede til sin kone, men det opdagede hun ikke rigtigt, for hun var alt for optaget af den fantastiske gave, han lige havde givet hende. Det inspirerer os til at finde nogle, der har givet en FOR god gave. Og det har Daniel. Han gav sin kone en vanvittig og kompliceret gave til hendes 30 års fødselsdag. Vi får også fat i Morten, der har sendt en SMS ind først på dagen. Mortens kammerat registrerede ikke angrebet på deres base i Afghanistan, da han var i gang med et godt spil Battlefield. Lydene er jo også de samme, altså, det er svært! I "Sjovt Du Sir' Det" får vi fat i en historie fra Dennis, der var sikker på, at han skulle dø på sin 30 års fødselsdag, da vennerne dukkede op uanmeldt. Jakob er også blevet hårdt pranked af sin fætter som 12-årig. I dag låser han ALTID sin hoveddør og har et friskt bud på en passende hævn. I går kom det frem, at landets statsminister Mette Frederiksen ikke ønsker at tale til det traditionsrige 1. maj-arrangement i Fælledparken. På baggrund af det leder vi efter nogle, der har droppet en årelang tradition på grund af for meget ballade. Kaspers nytårstraditioner er blevet lagt pænt meget i graven efter lidt partnerbytte i skuret. I dagens Nyhedsbingo vinder Jacobs seddel, og vi leder efter nogle, der har været i en mærke-krig med deres forældre - inspireret af den anspændte stemning mellem Huawei og den amerikanske stat. Melissa fortæller om en ketchupkrig med sin mor, og Vivian tager os med på et røremaskine-eventyr af en anden verden. I vores nye onsdags-indslag "Det værste, jeg kan forestille mig" tager vi fat i Sofies værste mareridt nemlig at få sin skolelærer som forældre. Det har Frederik oplevet, da hans idrætslærer pludselig sad hjemme i sofaen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 58:27
  Danskerbingo

  Sprængfarlig seng i Irak og en fasan med headset

  Vi starter dagen i den finske nåleskov. Her har fotografen Valtteri Mulkahainen nemlig spottet tre bjørnebørn i dans. Derfor leder vi efter nogle, der har busted et dyr i at gøre noget usædvanligt. Nikolajs kat har fået menneskelige vaner og bruger hans toilet på bizar facon. Vi bliver i bjørneverdenen og trækker en seddel I vores egen dansende bjørn, Bjørne Corydon. Vi leder efter nogle, der har set noget mærkværdigt på et overvågningsbånd. Det har Ole i den grad. En fasankok er nemlig gået amok i hans garage, og det er ikke første gang, Ole har haft bøvl i den afdeling. I "Sjovt Du Sir' Det" fotæller Peter, som vi i forvejen kender som lidt af en verdensmand og prankster, om dengang, han fyrede op for lidt hygge-fyrværkeri for at vække sin kollega, i Irak. Han synes ikke, at kollegaen, trods af dårlig mave, skulle snydes for øl. Bobby Jensen er forsanger i coverbandet Hairball, der bl.a. spiller Kiss-covers. Koncerten er on fire, og det er Bobby pludselig også. Men det skal ikke stoppe ham, og det gør det heller ikke, for Bobby fortsætter som om intet var hændt. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der har ignoreret en skade, fordi de ikke ville tabe ansigt. Pernille må snige sig ud af bagdøren efter et lidt for hidsigt "Dirty Dancing"-move på floor. Rasmus kæmpede ufortrødent videre på lagnerne efter en lidt for hurtig og uforberedt indføring. I Nyhedsbingo løber Jacob sejrrigt fra det. På baggrund af nyheden omkring flygtninge, der sover frygtelige steder, leder vi ligeledes efter danskere, der er blevet tvunget til at sove ubehagelige steder. Malthe endte på hattehylden i en fuldstændig proppet bus. Michelle og kæresten måtte lettere royalt sove på den røde løber til et overfyldt bryllup. Der bydes på ren dårligdom fra Michael, der har smadret et panoramavindue med sin hammer, og Knud der har slået hul i hovedet to gange, mens han er ved at installere, hvad der viser sig at være den forkerte motor på Gentofte Sygehus. 11.45 er minsandten stadig Ugens Værste Tidspunkt! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:01:49
  Danskerbingo

  Æblekast på sovende jomfru og lakridstyv med krøllet skjorte

  "It's Friday... Friday!" Sådan synger Rebecca Black mandagen ind. Vi holder selvfølgelig fredag på en mandag og starter med at lede efter en dansker, der har fået deres forældre til at bruge en masse penge på noget, de var helt talentløse til. Helt ligesom Rebecca Blacks mor gjorde med hendes karriere. Karoline ønskede sig en hest, men var ingen stor rytter og mistede lynhurtigt interessen efter at have fået en til 50.000 kroner i gave. I Hong Kong er en supermarkedskæde blevet rullet for alt toiletpapir af en bande, og derfor leder vi efter nogle, der har oplevet at få stjålet noget virkelig mærkeligt. Mark løb desværre på en sliksulten tyv med krøllet skjorte i Amsterdam, og Yahia får stjålet sine dyre boksershorts - og det er ikke noget at grine af. Vi kæder Sabrines historie fra sidste uge sammen med Karinas i "Sjovt Du Sir' Det". Karina har nemlig også haft en gæst, der bare ikke ville gå! Vi er også faldet over historien om Blak, der i 2016 storhittede med sangen "Nede Mette". Han fik sat sin underskrift et meget uheldigt sted, og derfor leder vi efter en dansker, der har oplevet noget tilsvarende. Frederik fik stjålet sin pung, og gerningsmanden fik sat mange uheldige underskrifter i hans navn. Nyhedsbingo er tilbage. Lytternes bud vinder, og vi leder derfor efter nogen, der har fået hug for at gøre lige netop, hvad de er blevet bedt om. Sedlen hænger sammen med Nannas nyhed om, at flere ungdomsuddannelser har slået sig sammen efter ønske fra politisk side. Og som den nye regering nu giver ungdomsuddannelserne hug for. Jon gjorde lige præcis, hvad hans far bad ham om, alligevel var det hele lige ved at gå galt, da en mand var på vej ud af en mandskabskurv. Heldigvis skete der ikke noget. Endnu et mesterværk af en ikke-historie fra Jon. Til slut vil Bjørne Corydon gerne lede efter en dansker, der er meget, meget struktureret omkring sine madvaner. Det er Kasper, der spiser det samme hver dag, og har gjort det de sidste 3 år. Menuen indeholder blandt andet røde pølser til frokost og knækbrød og kylling til aften. Mums. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:05
  Danskerbingo

  Når far pisker mor og kemilokalet sprænger i luften

  Vi bingoer på en fredag! Og så endda på Valentines Day. I den anledning leder vi efter rigtige dårlige forsøg på romantik. Det oplevede Louise, da hun blev hevet med til Skagen midt i kartoffelskrælningen og blev udsat for, hvad hun selv beskriver som et frygteligt frieri. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og leder efter nogen, der har vundet en stor præmie, som har været til mere gene end gavn. Tues far vandt engang 10 tons havesteen. De boede på 2. sal. Alexander vandt et legehus, men det udløste en større indretningskrig mellem ham og hans mor. I dagens 'Sjovt Du Sir' Det" har vi uhørt hurtigtsnakkende Sabrine med. Hun måtte fake et stort drama for at slippe af med en uønsket date. Vi ser lidt nærmere på en historie fra Viborg, hvor en kørelærer er blevet taget for spirituskørsel. På baggrund af den historie leder vi efter nogen, der har fået "undervisning" af en, der mildest talt ikke burde give visdom videre. Rikke har haft en virkelig usmidig yogalære, og Kristinas lærervikar i 7. klasse havde lidt svært ved forholdet mellem vand og natrium, hvilket gik ud over hele første række. Andreas vinder endnu engang Nyhedsbingo, og derfor leder vi efter danskere, der har fået overskygget deres mærkedage. Ligesom Valentinsdag som i år falder sammen med femårsdagen for terrorangrebet i København. Michael fik overskygget sin egen fødselsdag af sine nyfødte søn. Sunes fødselsdag blev også ødelagt af en stor norsk tragedie. Hvad er det værste du kunne forestille dig? Det dykker vi ned i vores nye indslag: "Det værste, jeg kunne forestille mig". At se sine forældre dyrke sex? Jo, tak. Vores anonyme lytter "Mads" fortæller om dengang han ikke kunne sove og fandt vej til forældrenes soveværelse og blev vidne til læder, pisk, fjer og det der er værre. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:09:24
  Danskerbingo

  Afslappet bomberydder og Dannebrog i hornhinden

  Filmen 'Birds of Prey' har fået en hård start på lærredet, derfor har de nu valgt at ændre navnet til 'Harley Quinn: Birds of Prey'. Et meget forståeligt navneskifte ifølge Andreas, og derfor leder vi i første time efter danskere, der har ændret navn for at løse et problem. Vi taler blandt andet med løg-elskeren Claus, og Frederikke som gerne vil have et nyt navn ligesom hendes lillebror Bertram. Pernille og hendes søskende spiste for mange pomfritter som børn, så forældrene fandt et nyt navn til de franske friturestænger. Jonas og hans brødre fik allesammen utroligt bøvlede navne med hjemmefra, som Jonas siden har valgt at ændre. I "Sjovt Du Sir' Det" får vi fat i Trine. Hun fortæller om, dengang Røde Kors hjalp hende ud af en penibel situation i Aarhus' gågade ved at udgive sig for at være hendes venner. Big Ben i London er under renovering. En renovering der pludselig kommer til at tage længere tid end forventet, da der er nemlig fundet bombeskader, der stammer helt tilbage fra 2. verdenskrig. Vi leder derfor efter nogle, der er kommet i problemer på grund af 2. verdenskrig. Og det er Allan, der fik evakueret Gentofte Politistation med lidt af et fund fra fortiden. I "Hvad kan man slå sig på?" vil Anders gerne finde nogle, der har slået sig på Dannebrog. Det har Kathrine, og det er ikke det eneste, hun har slået sig på, kan man vist roligt sige. Allan har også oplevet at blive lidt for ivrig med et papirflag til en surprise fødselsdag i reklamebranchen. Flaget endte i øjet, og det er en rigtig grim historie. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og leder efter en dansker, der hader deres job, men bliver fordi frynsegoderne simpelthen er for gode. Marva har haft et frygteligt job hos YouSee, der krævede tilsvarende lækre frynsegoder. Og dem gjorde hun glædeligt brug af. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:08:26
  Danskerbingo

  Livgardens knogleknuser og babyer i frit fald

  Et krydstogtskib ud for Japans kyst er stadig i Corona-karantæne, og man slipper kun ud, hvis man bliver testet positivt. Et eksistentielt dilemma, og vi går på jagt efter danskere, der har gjort skade på sig selv for at slippe væk fra noget. Vi hører om faket hjernerystelse på McDonalds og om Peters soldaterkammerat, der fik brækket armen med et gevær, fordi han ikke gad være værnepligtig længere. Og så Jens der brækkede to fingre på en gynge på legepladsen - han gad sgu ikke være i skole længere. Bjørne Corydon vil gerne finde nogle danskere, der har sprunget for livet. Julie springer for livet dagligt i fitnesscenteret for at tjene til føden. Elisabeth sprang for livet i Londons gader, mens Anna og hendes veninde var tæt på at opleve 'Mufasas død' in real life, da en flok køer i fart satte kurs lige imod dem. Bent måtte også, ikke bare springe, men også løbe for livet på en trekkingtur i Nordthailand i 1992. I dagens "Sjovt Du Sir' Det" fortæller Palle om dengang, han ikke ville tabe ansigt foran sin tidligere folkeskole ven Mark. Eller vent? Var det overhovedet Mark? I sidste uge bakkede en pansret militærvogn ind i en personbil. Vi samler op på historien og leder efter danskere, der har fået smadret deres bil på en meget overraskende måde. Kevin spiller høj dakkedak i sin Seat i Greve, hvilket fremkalder lidt uønsket og brandfarlig opmærksomhed. Christian har sammen med kollegerne i Forsvaret været med til at smadre en taxas tag med en tonstung bro. Nyhedsbingo sender os i dag på jagt efter nogle, der har valgt en uddannelse eller et job udelukkende, fordi det lyder sejt. Mikkel blev kleinsmed, og Joachim kom i militærpolitiet. Det holdte ikke længe. Vi har premiere på vores nye indslag: "Det værste, jeg kunne forestille mig". Jacob har et mareridt om at tabe nogle andres baby. Vi dykker ned i frygten og taler med Ulla og Ricco, som begge har kastet med deres meget unge familiemedlemmer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:56
  Danskerbingo

  Blodtørstig familiehund og belejlig overvægt

  Heldigvis blev Jacob ikke bollet ihjel af en kamel på sin fødselsdag i går ligesom en stakkels australsk kvinde for 13 år siden. Men historien kickstarter en dag i de vanvittige dyrs tegn. Vi leder efter sindssyge kæledyr, der har forsøgt at slå hinanden ihjel. Marks oksefrøer kommer nogle gange til at spise hinanden, og Hannes glubske jagthund har det lidt presset med døtrenes kaniner. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og leder efter nogle, der har gravet deres egen grav. Det fik Maria, bogstavelig talt, lov til at prøve i et 12 timers ekstremsports løb. I "Sjovt Du Sir' Det" fortæller Glenn om dengang, han på en backpacker tur med kæreste og svigermor vågnede, mens han i søvne var i gang med at tisse ned i jeres bagage. Kan det være farligt at lyve om vægt? I hvert fald når man skal på ski, men også andre steder? Programmets kære ven James ringer og fortæller om dengang, han blev kasseret fra militæret pga. hans vægt og en sjusket sessionslæge. Nyhedsbingo, Petringo, Nyhedswisser? Lige nu har det kære barn, som er vores nyhedsspil, mange navne. Og værkstedet er stadig åbent. På baggrund af nyheden omkring en græshoppe-plage i Østafrika, leder vi efter danskere, der har fået spist deres mad af dyr. Vi tager endnu en runde på hunde, som bare ikke kan styre sig, og det går både ud over store fødselsdagslagkager og frosne Pekingænder. 9-årige Victor har fået aflyst sin legeaftale, så det bliver en ensom omgang Fortnite i dag. Og Morten er kørt fast på en mudret vej og har smækket sig ude af sin bil. 11.45 er og bliver Ugens Værste Tidspunkt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:14:58
  Danskerbingo

  Flydende julefrokost i orkan og karantæneramte soldater

  Vi er endelig tilbage igen, og så endda på første dag i vinterferien. Med os har vi en ordentlig sejr i bagagen efter Danmarks Indsamling. Jacob har fødselsdag, og det fejres som en vaskeægte fredag på en mandag. Fredagsmandagen starter i selskab med Sandstorm af Darude og Nannas historie, der leder os tilbage til den store storm i '99 og Færgen Sjælland. I anledningen af vinterferien tjekker vi også lige op på, om der er nogle der allerede skulle have fået ødelagt deres vinterferie pga. en skade efter et styrt på børnebakken. I dagens "Sjovt Du Sir' Det" snakker vi med Lasse. Han og hans venner har oplevet en svær svømmetur og mødet med overklassen på aller tætteste hånd, da turen gik over Kolding Fjord på en sommersolskinsdag med lidt for mange øller i blodet. Vi kigger lidt på nyhederne fra sidste uge. Temaet står lysende klart: Corona-kriser overalt. Bl.a. et helt krydstogtskib, der har været i karantæne, og det sender os på jagt efter andre, der har været fanget et frygteligt sted. Niklas blev tilbageholdt en hel weekend på sit "værelse" med sine 21 soldaterkammerater i stedet for en planlagt tur på stripklub. Men hvorfor dog? Tjo, hans soldaterven mistede sit gevær under en øvelse. Thomas er i Bangkok med hele familien og ender med at være fanget som et menneskeligt depositum på en go-go-bar. I Nyhedsbingo vinder lytterne, og vi leder derfor efter rigtig dårlige undskyldninger for ikke at kunne komme på arbejde, og dem er der nok af. Ikke mindst historien om et virkelig sjusket forsøg på at svindle med et blåt mærke. Bjørne Corydon har luft i maven, og derfor leder vi efter en dansker, der har fået et stort had til noget/nogen pga. en film eller i tv. Mette ringer ind og fortæller om, hvordan hun HADER Casper Christensen og Frank Hvam i dag, fordi Klovn er så akavet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:13
  Danskerbingo

  Krigen bliver personlig og livstruende farsbrød

  Det er dag 5 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle flest penge ind til den gode sag. Vi er stadig uendelig langt foran, men Bjørne Corydon er stadig kidnappet, løsesummen er eksploderet, og vi bliver truet med de mest uhyrlige ting, for nu vil de simpelthen sælge Bjørne Corydon til højestbydende på det skumle internet. OG VI BEGYNDER ÆRLIG TALT AT OVERVEJE, OM VI IKKE SKULLE FORHANDLE MED TERRORISTER! Curlingklubben har kasseret al god moral og begyndt at bruge Jacobs familie imod ham i jagten på donationer til Danmarks Indsamlig. Derfor efterlyser vi andre, der også er blevet forrådt af deres familie. Louise er LIGE flyttet hjemmefra, og straks tager hele familien til Gran Canaria uden hende. Christians mor forsøgte at slå ham ihjel med hans værste frygt gemt i et farsbrød. Vi har læst lidt op på, hvordan man forhandler med terrorister, og det lader til, at vi har grebet det lidt forkert an. Men inden vi skifter strategi, så efterlyser vi folk, der har forhandlet helt ad helvede til. Bare lige for at suge lidt erfaringer til os. Rasmus endte i en grim situation efter sin konfirmation, der involverede en dyr knallert, politiet og en rigtig dårlig investering. I dagens "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling EDITION hører vi historien om 10-årige Islam, som bor med en voldelig far i Gazastriben og har en helt og aldeles miserabel tilværelse. Vi prøver at finde relaterbare ting i historien, og Christian ringer ind, fordi han ligeledes har et meget religiøst-ladet navn i nogle dele af verden. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:35
  Danskerbingo

  Bjørnemishandling og rotter i førerhuset

  Det er dag 3 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle flest penge ind til den gode sag. Vi er stadig uendelig langt foran, men Bjørne Corydon er stadig kidnappet, løsesummen er 5-doblet, og vi bliver truet med de mest uhyrlige ting. MEN VI FORHANDLER STADIG IKKE MED TERRORISTER! I Kina er millioner af mennesker i karantæne pga. Corona-virus, og de KEDER sig! Derfor efterlyser vi folk, der har gjort noget idiotisk for at slå kedsomheden ihjel. Daniel har brugt en hel aften på at lære romertal på sin ældgamle telefon. Det virkede ikke. Martin keder sig i sin isbutik i lavsæsonen, så han farvesorterer tivolikrymlet, når han venter på kunder. Vi kører "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling-edition, og Jacob fortæller en tragisk historie fra Myanmar om et tragisk mudderskred, voldsomme klimaforandringer og glubske rotter. Sara ringer og fortæller om i forgårs, hvor der lige pludselig var en rotte i hendes bil, der næsten fik hende til at køre i grøften. Vi når også en obligatorisk omgang "Hvad kan man slå sig på?", og i dag handler det om målebånd. Mariane ringer ind med sit mystisk navn med ét n for lidt. Jannick fik næsten kappet hovedet af af sin skrædders målebånd. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:03:45
  Danskerbingo

  Bjørne Corydon bliver kidnappet - gæst Anders Breinholt

  Det er dag 3 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle flest penge ind til den gode sag. Vi er laaaangt foran, men nu er det fandme gået for vidt. Christian og Maria har kidnappet Bjørne Corydon og kræver 10.000 kroner for at levere ham tilbage. OG VI FORHANDLER IKKE MED TERRORISTER! Derfor efterlyser vi andre, der også er blevet afpresset. Vi hører om, hvor modbydelige tricks brødre bruger mod hinanden, for at få deres vilje. Vi har besøg af programmets kære ven Anders Breinholt, og det er som altid en kæmpe fornøjelse. Vi snakker krigsstrategi, og han har mange gode indsigter i både Curlingklubben, og i hvordan man vinder en indsamlingsdyst. Han fortæller også om dengang han selv brugte en formue på velgørenhed, men endte med at blive grueligt narret! Vi kører "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling-edition, og Jacob fortæller en tragisk historie fra Cambodia, hvor børn bliver slaver på fabrikker, og kun han reddes ud, hvis forældrene træder ind i deres sted. Vi efterlyser derfor danske børn, der har oplevet, at deres forældre tog på deres arbejde for dem. Vi hører om forsømte avisruter, og forældre der vil gå utrolig langt for at skjule, at deres børn en møgforkælede. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 57:20
  Danskerbingo

  Børn bag rattet i Sverige og en målrettet dværghøne

  Det er dag 2 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle fleste penge ind til den gode sag. Vi er kommet godt fra start, men alt kan endnu nå at ske. Andreas var liiige ved at vrisse af Jacob på cykelstien her til morgen, og det havde jo været forfærdelig akavet. Derfor efterlyser vi andre, der er kommet til at vrisse af den forkerte. Jesper ville lære en bilist lidt om færdselsreglerne og opdagede først for sent, at føreren var en professionel bokser. Morten var lige flyttet til en lille svensk by, da han fik vrisset godt og grundigt af en cyklist, som han synes kørte for langsomt. Det viste sig at være hans nye nabo. De boede ved siden af hinanden i årevis, men talte ALDRIG om episoden. Vi kører "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling-edition, og Jacob fortæller en tragisk historie fra Afghanistan, hvor børn bliver sat til at sælge stoffer for at skaffe penge. Vi efterlyser derfor børn, der er blevet sat til kriminelle handlinger, og Preben fortæller om dengang, han som ung teenager kørte sin fars lastbil gennem Sverige, mens faren sov ved siden af. Vi fortsætter jagten på flygtende børn i Danmark. Marie ringer ind og fortæller en tragisk historie om, hvordan hun som barn blev angrebet og måtte flygte fra en dværghøne. Den gik efter øjnene, og det kostede den hovedet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 59:44
  Danskerbingo

  Danmarks Indsamling og krig på redaktionen

  Det er dag 1 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle fleste penge ind til den gode sag. Men the show must go on, og vi leder efter folk, der vil af med en undskyldning, de skulle have givet for mange år siden. Asmus spiste sin lærers marcipan og ødelagde hans dag. Hestehviskeren Jon ringer og fortæller om dengang, han "terroriserede" sine engelsklærere. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter nogen, der har overtalt nogen til at ændre livsstil, fordi man var bange for at miste dem. Sandra brugte allerede i børnehaven særdeles hårde midler for at få sin mor til at holde op med at ryge. "Sjovt Du Sir' Det"-kæden er sat i bero i den her uge til fordel for en temaversion, hvor historierne kommer fra nogle af de børn, som er på flugt. Dagens historie er fra Kenya og handler om en ung pige, der skal passe på alle sine yngre søskende, fordi deres mor er blevet dræbt. Det inspirerer Chanel til at ringe ind og fortælle om sin barndom i Danmark, der var ualmindeligt hård og brutal. Vi samler ind til børn på flugt hele ugen, og for lige at få det lidt ind under huden, så efterlyser vi folks historier om, hvad de er flygtet fra som børn. Elisabeth ringer ind og fortæller om hendes flugt fra støvmider. Alt sammen pga. et traumatiserende kig i Illustreret Videnskab. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 56:57
  Danskerbingo

  Tyvenes værste frygt og en økse under puden

  I næste uge går vi i krig mod Curlingklubben. Vi skal battle om, hvem der kan samle flest penge ind til Danmarks Indsamling, og vi forventer, at det bliver grimt. Derfor efterlyser vi erfaringer fra andre, som har været i voldsomme konkurrencer på jobbet. Brian ringer og fortæller om stridigheder i det københavnske ølkuske-miljø, hvor konkurrerende bryggerier saboterer hinanden. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter folk, der sover med ting under hovedpuden. Ayo sover med krystaller for at styre sit tankemylder og forbedre sin søvn. Mikkel sover med en 'combat-økse'. Bare lige for en sikkerheds skyld. 'Sjovt Du Sir' Det' bliver i dag fortalt af Kaj, som forsøgte at finde en plastikkirurg i en snestorm, der kunne lappe hans datter sammen. Det var ikke så nemt. Vi taler om vagtværn, nabohjælp og folk, der får noget godt ud af at skrige. Nikolaj ringer ind og fortæller om indtil flere møder med indbrudstyve omkring hans barndomshjem. Fuld public service-pedal i anledning af torsdagen, hvor vi kører en gang 'Hvad kan man slå sig på?'. I dag leder vi efter historier om folk, der har slået sig på penge. Milla har engang forstuvet foden på 15.000 kr. i mønter. Vi runder ugen af med en gang Frit Lejde i jagten på alle de bedste historier, som vi er gået glip af i årenes løb. Frederikke er engang blevet mobbet af en vanvittig svane, som over en hel dag beslaglagde hendes cykel. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:14:08
  Danskerbingo

  Lillebror fanget i sex-håndjern og stiv mor på stjålet mooncar

  Anders And skal have ny nabo, fordi hans nuværende vrisne eksemplar bliver sendt på pension. Derfor hylder vi den friske start og går på jagt efter nogle, der mod alle odds, rent faktisk har haft en god nabo. Dorthes hus brændte ned midt om natten. Det blev opdaget af genboen, som fik familien op og ud, og i månederne efter stillede naboen sit hus til rådighed for hele familien. Camillas sex-håndjern blev fundet af hendes 13-årige lillebror, som fik dem monteret alt for stramt. Så hun måtte hive ham med ind til naboen Lars og få dem klippet af. Vi bliver lidt i Anders And-universet og efterlyser folk, der ligesom den navnkundige And har haft en meget spraglet erhvervskarriere. Joanna har arbejdet med alt fra rollespil til ridende hyrder i Australien. I dag er hun dyrlæge. Morten har haft omkring 30 jobs i sit liv, og han har ved Gud også været vidt omkring. Dagens "Sjovt Du Sir' Det"-historie kommer fra Max, der fortæller en blodig historie om dengang, han arbejdede i Sverige, og hans kollega fik en voldsom underlivsskade i saunaen på deres arbejde. I Ecuador er en uheldig mand blevet afsløret i at være på en hemmelig date pga. storskærmen på et stadion. Vi efterlyser andre hemmelige dates, og Mette ringer og fortæller om, dengang hun datede flere mænd på én gang - hvilket var helt uproblematisk, indtil det blev opdaget flere år senere. Vi lader os igen inspirere af P3 Nyheder og nyheden om den nye kanal DR2+, der skal være rigtig ung med de unge. Vi efterlyser nogle, der også har været ung med de unge, hvor det måske er gået mindre godt. Zitas mor overtog fuldstændig datterens 19-års fødselsdag og drak igennem til kl. 10 næste formiddag, hvor politiet stoppede hende på en stjålet mooncar. Til sidst filosoferer vi lidt over, om Jacob mon kan køre på arbejde på en mooncar, og Stefan ringer og tilbyder at udlåne sin. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:04:58
  Danskerbingo

  Pornoteater med far og familietur på natklub

  Jacob har slæbt hele sin jødiske familie med ind og se en nazifilm. Det var en blandet succes, men vi vil gerne finde nogen, hvor det er gået helt, helt galt, da de tog familien med til et arrangement. Louise tog i teateret med sin far, og det endte helt og aldeles forfærdeligt. Nikolaj ringer ind og fortæller om dengang hans onkel Søren Rasted tog hele familien inkl. bedsteforældre med på natklubben NASA i København. Vi trækker en seddel ud af Bjørne Corydon og går på jagt efter nogen, der har taget en kugle for nogen andre. Michael har været en rigtig helt på paintball-banen - tættere kommer vi det ikke. Dagens "Sjovt Du Sir' Det" kommer i dag fra Maibritt, der så sin første penis, da hendes onkel forsøgte at klatre op i flagstang og fejlede noget så gevaldigt. Vi lytter intenst efter P3 Nyheder og lader os inspirere til danskere, hvis historier vi gerne vil høre. Mange solarier laver falsk markedsføring, og derfor leder vi efter nogen, der er faldet for noget falsk reklame. Nikolajs kone faldt for et utrolig uoriginalt svindelnummer. Vi rammer Ugens Værste Tidspunkt, der endnu engang leverer. Tak til Niklas for at dele med gruppen! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:00:54
  Danskerbingo

  Blodig Kåre Quist og præsten der slog sig selv bevidstløs

  Fredagsstemning fra morgenstunden. Vi hører Kygo, Danger Zone og D-A-D, mens vi leder efter folk, der er løbet tør for benzin på et kritisk tidspunkt. Glenn kørte tør på vej til sin søsters konfirmation og kom flere timer for sent. Konfirmanden tog det med ophøjet ro. Hos NASA har en praktikant på sin 3. dag opdaget en ny planet. Vi efterlyser lignende historier om praktikanter, der i Danmark har været meget imponerende. Camilla opdagede en teknisk fejl i et regnskabssystem, der i værste fald kunne være endt i fængselsstraffe, hvis det ikke ikke blev stoppet. 'Sjovt Du Sir' Det' bliver i dag fortalt af Søren, der til session valgte at camouflere en stor urinplet på sine boksershorts ved at gå nøgen ind til sessionslægerne. Han kom ikke i Forsvaret. En amerikansk militærbase i Irak blev for nyligt bombarderet af iranske missiler. Ingen døde, men 11 soldater er blevet behandlet for tegn på hjernerystelse. Vi synes, det er en ret vild måde at få hjernerystelsen, og vi leder efter andre, som også har raget en hjernerystelse til sig på ualmindelig facon. Emma brækkede næsen på sig selv, da hun udklædt som præst forsøgte at slå katten af tønden. Og så ringer KÅRE QUIST(!!!) og fortæller om dengang, han fik en blodig hjernerystelse lige før, han skulle på live-tv, fordi en tekniker smed en gigantisk fjernbetjening i hovedet på ham. Vi tager en gang SHOKT og forsøger at finde en sjov historie om noget så kedeligt som et babyshower. Vi leder længe, men til sidst ringer Sigrid og fortæller om et babyshower i Chile, og Rasmus' babyshower uden moren mindede mest af alt om en polterabend. Vi trækker en seddel og leder efter nogle, der er blevet syge af deres diæter. Daniel ringer ind og fortæller om, hvordan hans mave blev ødelagt af en juicekur og skjulte franske hotdogs i massevis. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:05:47
  Danskerbingo

  Live fra DM i Skills

  Vi sender live fra DM i Skills i Bella Centeret, hvor landets dygtigste lærlinge konkurrerer i deres respektive håndværksfag. Og for at forstå niveauforskellen efterlyser vi nogen af landets mest uduelige lærlinge. Dan ringer og fortæller om sin kæreste, der lavede en kæmpe vandskade og tog et IT-rum med i faldet. Nanna spulede et elektrochok gennem sig selv i en svinestald sammen med en helt uduelige lærlinge-makker. Andreas har en livslang drøm om at blive blomsterbinder, der i dag endelig kan gå i opfyldelse. Blomsterdekoratørerne Olivia og Rikke guider ham gennem arbejdet, mens vi hører frygtelige blomsterhistorier. Kathrines roser blev fejlleveret og endte med at ødelægge stemningen til både et bryllup og en begravelse på én og samme tid. Vi har fået utrolig mange forespørgsler på at finde historier, om alt det lort som lærlinge bliver sat til for at pranke dem. June blev i Forsvaret sat til at hente en spandfuld kørnerprikker - hvilket man åbenbart ikke kan. Hun svarede tilbage med en en stærk kontraprank. Lars sendte sin lærling ud for at male loftet i en drive in-bio i farven himmelblå. Vi kører en klassisk omgang "Hvad kan man slå sig på " med fokus på håndværkerfagenes skjulte farer. For er det rent faktisk muligt at slå sig på flydende maling? Jonas ringer ind og fortæller om, hvordan han fik smurt sig selv ind i tjære og måtte fjerne det med en stålbørste. Vi tager også til konkurrencen om at blive Danmarks bedste SOSU-assistent, og Jacob forsøger at få drengedrømmen om at sidde i et F16-fly til at gå i opfyldelse. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:09:16
  Danskerbingo

  Forhadte elektrikere og råddent får mellem tænderne

  Vi starter lige på og hårdt i dag. Hånden direkte i Bjørne Corydon og afsted på jagt efter nogen, der er vågnet med en fremmed i deres hjem. Morten ringer og fortæller om dengang, han var den fremmede - på job som vinduespudser. René vågnede, fordi der var en indbrudstyv i hans soveværelse, men bevarede roen og fik håndteret situationen. I England er en mand næsten død, fordi han gav sig selv blodforgiftning, da han prøvede at få et stykke popcorn ud af tænderne. Hjemme i Danmark har Malthe formået at kile en papirclips fast mellem fortænderne, der måtte fjernes med en tang på skadestuen. Mikkel havde en træls færøsk specialitet - skærpekød - siddende i tænderne i over et døgn efter et besøg hos svigerfamilien. "Sjovt Du Sir' Det" bliver i dag overtaget af Mads, der som 13-årig var indlagt på Randers Sygehus med sukkersyge, og meldte sig som forsøgsperson til en eksamen, men blev noget overrasket over størrelsen på publikummet. Vi skal til DM i skills i morgen, og som forberedelse forsøger vi at kortlægge stridighederne mellem de forskellige faggrupper. Vi ved af erfaring, at malere og elektrikere er i evig beef, men hvorfor egentlig? Det bliver vi lidt klogere på. Vi finder på sedler henover et slag P3 Nyheder, og går på jagt efter personer, der har fået fjernet det forkerte, og hører om scene til Kolding By Night, der forsvandt. Der er en ny DR3-serie ude, der hedder PLEASER. Forfatter, instruktør og hovedrolleindehaver i serien Stine Rosenfeldt har været forbi Go' Morgen P3 og fortælle om dengang, hendes ekstreme høflighed næsten kostede hende livet. Derfor leder vi efter andre, der også er kommet i knibe, fordi de var FOR høflige. Heidi var som teenager i Spanien med sin kæreste og forstod ikke, hvordan man spiste skaldyr og endte med høvle store rejser uden at pille dem. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:37
  Danskerbingo

  Destruktiv strippoker og universets kedeligste frieri

  I Aarhus har en taxachauffør smidt nogle racistiske passagerer ud af sin vogn, og vi leder efter lignende episoder, hvor nogle er blevet smidt af en bil i raseri. Nick smed sin ven af 20 km udenfor Aalborg, fordi han pruttede i bilen. Alexanders mor blev smidt ud, fordi hun som co-driver havde vendt vejkortet på hovedet, og Tina smed sin 6-årige søn ud af bilen i Argentina, fordi han var skide irriterende. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter meget utraditionelle frierier. Lars lavede et ekstravagant ridderfrieri til sin svenske kæreste. Rasmus præsterede verdens mindst romantisk frieri nogensinde - over SMS i et tog på vej hjem fra Tyskland. Hun sagde ja. I 'Sjovt Du Sir' Det' ringer Tobias ind med historien om dengang, han stillede sine baller til rådighed for, at en udvekslingsstuderende kunne prøve at tatovere for første gang. Amerikansk Jeopardy har skabt dårlig stemning med et spørgsmål om Israel-Palæstinakonflikten. Vi leder efter flere historier om, hvordan stemningen er blevet ødelagt af en selskabsleg. Tobias fortæller om en altødelæggende gang strippoker med katastrofale følger. Vi kører en runde Nyhedsbingo, og historien om universelle mobilopladere sender os på jagt efter en historie om nogle, der stak det forkerte ind - hvad end det så er. Tobias har været i biffen for at se The Dark Knight, men der blev sat den helt forkerte film på. Vi runder dagen af med Ugens Værste Tidspunkt, der i dag er gået hårdt ud over Esther, Nanna og Carl Emil. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:32
  Danskerbingo

  Panik i Limfjorden og spritstiv fransk tatovør

  Vi kører hård Fredagsmandag-stemning fra start og går på jagt efter nogle, der tog på ferie med én kæreste og kom hjem med en ny. Rasmus tog til Tyrkiet for at overraske sin kæreste. Hun tog hjem fra Tyrkiet 3 dage før ham, og i mellemtiden finder Rasmus en ny pige dernede, som han bliver kæreste med i 3 år. Prins Harry og Meghan Markle har forladt det britiske kongehus uden at orientere dronning Elizabeth. Derfor efterlyser vi andre der har gjort noget uden at orientere de relevante mennesker. Anders købte en telefon til sig selv for fælleskontoen, og Kenneths kone købte i smug en hund, mens Kenneth var udenlands. Ugens første gang 'Sjovt Du Sir' Det' kører, og næste led i historiekæden kommer fra Andreas, som sammen med vennerne i en kæmpe brandert fik en stiv fransk kvinde til at tatovere et regnestykke på sin fod. På torsdag sender vi Danskerbingo fra DM i SKILLS i Bella Centeret i København. Vi vil gerne klædes ordentligt på til lejligheden, så vi efterlyser tips til valg af arbejdstøj. Kasper er blikkenslager med speciale i at lægge tag. Han foreslår hvide overalls. Justian er bygningssnedker og taler varmt for, at vi skal gå med brune bukser, da overalls kun er for landmænd. Vi tager en ny runde SHOKT! I dag skal vi finde en sjov historie om noget kedeligt, og vi forsøger med et meget specifikt ønske: Er der nogensinde sket noget sjovt i forbindelse med opsætning af et partytelt? Cecilie stillede an til den helt store havefest, men teltet styrtede sammen henover natten, og festen blev flyttet ind i et skur og blev legendarisk. Vi runder af med at trække en tilfældig seddel fra Bjørne Corydon og bliver sendt på jagt efter en, der har fejlvurderet vejret fuldstændig. Daniel er nærmest blind, men lever livet som havde han perfekt syn. Derfor købte han 8 meter båd og tog på sejltur i Limfjorden. Det endte dog helt galt for det rasende inkompetente mandskab. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:52
  Danskerbingo

  Giftige dronejokes og blaffere med Downs syndrom

  I USA har en person skudt to børn, fordi de kastede med snebolde. Alle overlevede, men vi efterlyser nogle, der er kommet til at kaste den HELT forkerte snebold. Vi får både historier om at brække næsen på sin kusine og om at tyre en snebold lige i smasken på sin skoleinspektør. Vi trækker en seddel og går på jagt efter en, der er blevet reddet af sit handicap. Vi får både historier om snedige og dovne personer med Downs syndrom, der får for meget hjælp, og Henrik fortæller om dengang, hans far klippede hans finger af, hvilket i sidste ende sikrede en topkarakter for en ulæselig dansk stil. Vi kører ugens sidste omgang 'Sjovt du sir' det', og dagens historie kommer fra Henrik, der engang faldt i søvn i en kælder, mens han ventede på at blive røntgenfotograferet. Han sov i fire timer, og da han vågnede var alle gået hjem. Jacob har engang mødtes med nogle engelske gamervenner i London, og vi kunne godt tænke os at finde andre, der har aldrig har mødt deres bedste ven, fordi de kun kender hinanden fra den digitale verden. Daniel blev gode venner med en amerikaner på Twitch, og efter flere år kom han med sin kone til Danmark for at besøge Daniel. Mark har fået en stor flok gode venner i USA og Australien pga. deres store fælles kærlighed til droner. Vi smider brænde på public service-bålet og kører en gang 'Hvad kan man slå sig på?'. Vi undersøger, om man kan slå sig på at være fór forsigtig. Det har Elisabeth gjort, som pga. sin angst for knive holder dem på en meget mystisk og meget farlig måde. Vi runder ugen af med Frit Lejde, og Trine fortæller om, hvordan hun som barn 10-12 gange forvekslede tobak med revet chokolade og spiste sig syg og dårlig hver gang. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:13:10
  Danskerbingo

  Chili i underlivet og romantisk cola-tæsk

  En 'ulveforkæmper' har fået 40 dages fængsel for trusler og hærværk. Og den straf synes han sgu er for slap. Så vi leder efter andre, der også slap for billigt. Heidi ringer ind og fortæller om, dengang hun og ti andre kørte kørte ud over en skrænt i Venezuela med 120 km/t. I jeepen var der en machete, en harpun, og de landede én meter fra en sø. Ingen kom til skade. Ligeledes inspireret af 'ulveforkæmperen' leder vi efter nogle, der har ofret alt for et dyr. Mathias brugte en arbejdsdag på at hjælpe en mågeunge hjem til sine forældre på taget af Elgiganten. Et stort offer til ingen verdens nytte. Vi kører vores daglige omgang 'Sjovt Du Sir' Det', og dagens historie kommer fra Mads, der har besluttet sig for at købe en pallesofa uden for sæsonen, og det har gjort det frygtelig svært at skaffe delene. Vi dykker ned i dramaet. Jacob har haft skaldyrsforgiftning i ferien, og mens han lå og rallede, forsøgte hans kæreste af få ham til at spise nogle kiks. De viste sig desværre at være chili-kiks, og det værste en madforgiftet mand kunne forestille sig. Derfor går vi på jagt efter andre historier om patienter, der har fået virkelig dårlig hjælp! Jonas fik stillet den forkerte neurologisk diagnose, hvilket i sidste ende førte både depression og angst med sig, inden fejlen blev opdaget, og han fik den rette behandling. Vi kører endnu en runde af vores nye spil, hvor vi finder på sedler baseret på P3 Nyheders-udsendelse. Inspireret af Irans gengældelsesangreb mod USA i Irak, leder vi efter nogle, der har gjort noget drastisk for at gøre stemningen god igen. Benjamin gjorde sin kæreste rasende, fordi han tog for stor en tår af hendes cola. Men hans håndtering kan man IKKE sætte en finger på. Vi runder af med at trække en seddel, der sender os på udkig efter en, der har oplevet konsekvenser af at glemme håndvasken. Louise ringer ind med en forrygende historie om hendes chef, en kok, sex i køkkenet og meget stærk chili. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:01
  Danskerbingo

  Et smeltet dæk i ansigtet og snydetrick i balletten

  Jacob har set Dracula-serien, og vi starter derfor ud med at tale om vampyr-regler og dykker ned i den med, at en vampyr kun må gå ind i et hus, hvis de modtager en invitation. Vi efterlyser nogle, der har lukket den helt forkerte ind, og Kristian ringer og fortæller om dengang, han lukkede sin udlejers ekskæreste ind. Det endte ikke kønt. Vi trækker en seddel og går på jagt efter en dansker, der er blevet ramt af en flyvende bildel. Kenneth ringer med en fantastisk historie om at få et smeltet dæk i hovedet til dragracing i Jylland! Vi kører vores daglige omgang 'Sjovt Du Sir' Det', og dagens historie kommer fra Sune. Han var meget opsat på at få fat i en LEGO-Star Wars-julekalender - til sig selv - og kørte tidligt fra arbejde for at nå til Hobro og hente en på tilbud. Desværre fik han en fartbøde på vejen, og julekalenderen var udsolgt. Jacob har været en tur i Europas kulturelle hovedstad Wien og se opera. Han så Die Fledermaus og blev overraskende nok til den bitre ende. Derfor efterlyser vi andre, der også er blevet til noget meget længere end forventet. Mia ringer ind og fortæller om, dengang hun ville dumpe en fyr på 3. date, men endte med at vende på en tallerken på én køretur, og i dag er hun gift med manden. Vi starter et nyt 2020-spil i dag, som ikke har noget navn endnu, men hvor alle skal finde på gode efterlysninger baseret på P3 Nyheder. Nyhedsvært Cecilie Lange fortæller bl.a. om, at der måske skal sendes danske brandmænd til Australien, og vi efterlyser derfor danskere, der er rejst langt for at hjælpe. Maria ringer og fortæller om sit forsøg på at hjælpe en rumænsk sexarbejder hjem fra Spanien. Vi rammer også Ugens Værste Tidspunkt, og det bekræfter Adam og Laurits. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:01:03
  Danskerbingo

  Årtiets sidste Danskerbingo og Sorøs største legender

  Årtiets allersidste Danskerbingo skydes i gang! En Ukrainsk Miss World-deltager blev diskvalificeret, fordi hun havde et barn. Vi leder efter andre, der også er blevet saboteret af børn. Niklas og konen var i fuld gang med de ægteskabelige pligter, da de blev cockblocket af deres børn. For sidste gang, i dette årti, er Bjørne Corydon rullet ind i studiet. Praktikanten, Oliver, får lov at trække sedlen. Det lyder umiddelbart som en svær seddel, men vi kommer da tæt på med kørelæreren Søren. Han havde nemlig en elev, der blev styret efter en kriminel, af den køresagkyndige. Rebeccas søster var til køreprøve, da hun blev beordret til at sætte efter en kriminel. Pierre og hans kammerat, Pumper, stod på en tankstation og drak Breezers, da en røver prøver at røve tanken. De prøver at stoppe ham, men han kører væk i en flugtbil. De får dog fat på en ældre mand, der kører efter ham. Årtiets sidste historie i "Sjovt du sir' det" bliver historien om Lasse og dengang hans far gik viralt pga. et lidt for kækt parketingstrick. Den sidste låge i Danskerbingos julekalender skal åbnes. Praktikanten sprayer en masse deospray i studiet, til stor øjeblikkelig fortrydelse. Mathias og gutterne fortrød også lidt, da de brugte så meget deospray, at efterskolens gas-alarm gik i gang. Vi skal sige farvel til vores praktikant, Oliver, så han tilslutter sig i studiet i hele sidste time. Der skal vi selvfølgelig også lige finde ud af hvad man kan slå sig på. Camille ringer ind og fortæller om, dengang hun fik eksem af et falsk overskæg. Vi runder simpelthen årtiet af med en omgang frit lejde. Ian ringer ind og fortæller om sin og kones specielle indretning derhjemme. De har nemlig kranier, monstre og alskens heavy metal-lir fra top til tå. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:11:14
  Danskerbingo

  Kinesisk sexlegetøj og verdens ondeste drillenisse

  Vi åbner endnu en låge i praktikantens julekalender. Vi kunne aldrig drømme om at kigge forud i kalenderen, men det er der jo folk, der gør med skrabekalendere. Jesper var ude hos en kunde, der havde skrabet sig til en million, men heldigvis gjorde hun det på den rigtige måde. Jacob skrabede troligt hver dag, og den 24. fandt han så det sidste juletræ! Uheldigvis for ham, var hans kammerat en rigtig drillenisse, der havde tegnet et ekstra træ på. "Sjovt du sir' det" skal lige have et led ekstra på. Det led bliver Nikolajs historie, om dengang han næsten blev glemt på en rasteplads i Tyskland. Danmark kæmper for OL-deltagelse, så Danskerbingo er lidt af en håndboldspecial i dag. Vi har Frederikke fra LIGA med som ekspert, og så pipper Henrik Liniger ind med opdateringer. Liniger har også lige tid til at fortælle en historie om, da han var i Kina, hvor han blev beskyldt for at have stjålet kinesisk sexlegetøj. Stig skulle have scannet ryggen. Han får noget rustning på pungen, så den ikke beskadiges af strålerne. Stig vælger så at tage alt andet tøj af, til stor morskab for sygeplejerskerne. Vi trækker også lige en seddel hos Bjørne Corydon. På en skiferie til Italien lærte Lars at folde fodtøj af servietter. For at støtte kvinderne i landskampen laver vi en anti-jinx og tager forskud på sorgerne. Vi leder derfor efter nogle, der har rejst langt forgæves. Jannik rejste til Kina for at besøge kærestens familie. Mens de nu var i Kina, ville han gerne lige slå et smut forbi Shanghai for at se en helt speciel have. Desværre havde haven lige lukket den dag, da Kinas generalsekretær, Xi Jinping, lige skulle bruge den til noget. Egon fra Aabenraa fik stjålet sin gamle bro. Det viste sig, at det var kommunens bro, så de gav ham en ny. Kristian fik også leveret noget. Han fik leveret sin julegave, her 13 dage før juleaften. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:35
  Danskerbingo

  Abehånd på nosserne og de helt forkerte øjendråber

  Jacob har lidt dårlig samvittighed. Han var inviteret hjem til en kollega for at prøve et virtual reality spil. De tager derefter til paintball, og Jacob gengælder tjenesten med et brutalt nakkeskud på kollegaen. Frederik og storebror var FDF'ere på tur, da storebroren slog Frederik i klokkeværket med en abehånd. Sofies ekskæreste var rigtig sød til at hente hende og veninder en nytårsnat. Hun valgte at bruge gestussen som anledning til at slå op med ham. Vi trækker en seddel ud af Bjørne Corydon. Vi leder efter danskere, der har en meget speciel indretning i hjemmet. Mikael og hans roomies har indrettet deres hjem med julepynt. Eller... De pyntede op til jul et år og har ikke lige fået pakket det ned igen. Per havde indrettet et værelse i en mere maritim stil. Der var både skibsradio, kompas og en nissebjørn hængende på væggen. Den kædedans, vi kalder "Sjovt du sir' det", skal videreudbygges. Nina blev kørt ned af sin mor. Og så endda i en bus! Der er dog ikke noget som er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så siden da har Nina brugt morens dårlige samvittighed til sin fordel. Walmart i Canada har taget en dårlig beslutning. Husnisse- og praktikant, Oliver, har taget en historie med om en julesweater med julemanden, der suger coke. Martin og hans kammerater tog også en rigtig dårlig beslutning. De tabte nemlig 16.000 kr. på en boksekamp, der nærmest var afgjort fra starten af. Der er gået råd i stammen hos Barcelona fodboldklub. Den brasilianske midtbanespiller, Arthur, er angiveligt skadet med gonoré. Barca selv siger dog, at det bare er en lyskeskade. Nik slog tungen i stykker på noget oralsex, og den er jo svær at forklare. Midt i samtalen mister vi forbindelsen til Sascha, men fortvivl ej! Vi får da bare praktikanten til at fortælle historien med Saschas stemme. Ugens værste tidspunkt er over os. Det måtte Mark sande, da en hidsig gyllevogn gylpede en portion op på ham. Anne har også en lortedag. Hun skider nemlig så meget, at toilettet, i den lejlighed hun skal til at fremvise, oversvømmer. Så hun må grave sig ud af situationen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:51
  Danskerbingo

  Limet fast til racerbane og den skidefulde Shetlandspony

  Fredagsmandagen fortsætter! Lytternes nummer bliver "A Little Less Conversation", der sætter gang i en jagt efter nogle, der er kommet i problemer, fordi en samtale blev for lang. Kathrine missede toget, da hun stod og sludrede på stationen. Desværre for Kathrine havde hun allerede sat bagagen i toget. Praktikanten, Oliver, er tilbage fra julemarked i Lübeck, og i den anledning har han en historie med om en amerikansk vaskebjørn, der har drukket sig fuld på et julemarked. Mathilde ringer ind og fortæller om sin Shetlandspony, Tarzan, der også fik drukket en ordentlig kæp i øret. I anledningen af Danmarks deltagelse ved VM i håndbold, har vi Frederikke fra LIGA med for at holde os opdateret på situationen. Men det betyder jo ikke, at vi ikke skal videre med "Sjovt du sir' det". Og det kommer vi med Johnny og hans historie, om dengang han blev kørt ned af en lynhurtig cigarbil. På sådan en fredagsmandag skal vi selvfølgelig også have en omgang "Sjove historier om kedelige ting". Maria har en sjov historie om en vandlås. Eller... Hun fortæller den rigtig sjovt i hvert fald. Slutteligt skal vi lige have trukket en seddel. Vi leder efter en nogle, der har været på forsiden af en udenlandsk avis. Johnny var på forsiden af en avis i Oregon. Han var nemlig til VM i skovhugger, da der gik ild i en elmast. Johnny klatrede op i den og slukkede branden og blev efterfølgende hædret som en konge. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:34
  Danskerbingo

  Mor tabte søn ned i toilet - og søn kørte mor ned 2 gange

  Vores praktikant Oliver er rejst på inspirationstur til Lübeck, så næste uges julekalender kan blive endnu bedre. Men han har efterladt en lille julegave til os i form af en jagt på nogle, der er rejst langt efter en madvare. Kristoffer rejser til London for at få nogle bestemte hot wings, og Erin rejser et par gange om året til Spanien bare for at få Taco Bell. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter en forældre, der har forsøgt at redde sit barn, men bare gjort det meget værre. Janni kom til at rive sin barns arm af led, og Josefine kom til at tabe sin søn ned i et toilet. "Sjovt Du Sir' Det"-faklen bliver i dag givet videre til Tom, som engang kom til at køre sin mor over. To gange. Men hun er åbenbart lavet af jern, så hun fik ingen nævneværdige skrammer. På den psykiatriske afdeling på Aarhus Universitetshospital er der problemer med medarbejdernes alarmer, der ikke giver præcise lokaliteter, så hjælpen kan finde hurtigt frem. Derfor efterlyser vi nogle, der har råbt på hjælp uden at få svar. Søren var ved at kæntre i en husbåd, og redningshelikopteren kunne ikke finde ham, fordi han havde så mange databeskyttelses-apps. Og Jarl var ansat som bager på en psykiatrisk afdeling, og kom i store problemer, da han kom til at servere et kæmpe stykke kage til en anorektisk patient. Vi finder public service-kanonen frem og undersøger, om man kan slå sig på en tegneserie. Det gjorde Simon som barn, fordi hans store kærlighed til Spiderman fik ham til at springe ud fra højderne med armen forrest. Den brækkkede. Vi slutter ugen af med en gang Frit Lejde, så vi kan behandle vores anekdote-FOMO. Sara ringer ind og fortæller om, dengang hun blev angrebet af en lama og reddet af en pony. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:10
  Danskerbingo

  Romantisk date hos spaforhandler og verdens bedste bytter

  Webshoppen Boozt har været ude og svinge 'banhammeren'. En masse kunder har nemlig udnyttet en fidus på det groveste ved at købe tøj og returnere det igen efter enkelt brug. Oliver har boet i USA, og der giver de den gas med kundeservicen. Det oplevede han, da en kunde fik fuld returret på en halvspist fødselsdagskage. På Jonas' arbejde måtte de stoppe med at lade folk afprøve deres spa, da den samme fyr igen og igen inviterede dates med på spatur. Vi fortsætter lidt i sporet med de mærkelige steder at tage på date. Nikita var også blevet inviteret med på date, men det endte med bare at være havearbejde. Lise blev også inviteret med på date. Det var så i Bauhaus, og det passede egentlig hende meget fint, for så kunne hun jo lige få klaret nogle praktiske gøremål. Vores historiekæde kører ufortrødent videre. Vi går fra Johnny til Kenny. Kenny og hans familie skulle hjælpe nabobondemanden med at få køerne på græs. Af uransagelige årsager var det Kennys lille mor, der skulle håndtere den store tyr. Det resulterede i, at hun blev trukket gennem kolort, tis og møg. Endnu en låge i Danskerbingos julekalender åbnes, og her finder vi historien om Martin Scorsese, der bliver drillet på internettet. En masse folk ser hans nyeste film på alle mulige andre skærme end den tiltænkte, bare for at bevise en pointe. Ask løb et maraton uden træning, bare for at tvære det i ansigtet på sin kække onkel. Det er blevet tid til en omgang lokalaviser. Vi har fået tilsendt aviser fra både Brighton og Australien. Begge steder er glade for pints, og derfor leder vi efter folk, der har købt noget stort for øl. Steen var i Sverige for at se triumfen i 92. Ja, altså de havde så kun billetter til bussen, men Steen havde held med at bytte seks bajere til en billet til finalekampen. En amerikansk musikstuderende i Danmark har sunget et par gange i nogle kirker for at tjene lidt ved siden af studierne. Men hov, hun har jo ikke nogen arbejdstilladelse. Så nu vil anklageren smide hende i brummen og give hende indrejseforbud. Nanna var tæt på at komme i problemer på grund af sang. Hun var lige lovlig festlig i natbussen. Heldigvis forbarmede chaufføren sig over hende, og gav hende et lift til døren. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:44
  Danskerbingo

  Den kristne Minecraft-server og struds i galop

  Ifølge en undersøgelse har unge lidt svært ved at kende forskel på grøntsagerne. Magnus skulle smøre en mad til lillesøster, og hun ville gerne have rød peber. Hun blev dog noget rød i hovedet, da det viste sig, at det var chili. Vores gode ven, Bjørne Corydon, er hjulet ind i studiet. Dan fik en chihuahua i fødselsdagsgave. Han blev dog ikke overrasket, da kæresten var kommet til at afsløre det i søvne. Der kom der dog lidt overraskelse, da hunden viste sig at have kræft. Alex fik sig også noget af en overraskelse ved søvntale. I søvne fik hans kæreste nemlig afsløret, at hun var ham utro. Kapitlet om uheldige dyr i "Sjovt du sir' det" er efterhånden ved at være noget tyk. Bjørk bragte noget optimisme med en positiv historie, men vi må bare sande, at vi er tilbage ved et dyr, der får en på sinkadusen. Det handler om en bortløben struds, der bliver sparket i hovedet af en ko, og det er Johnny, der bringer os den fortælling. Anden låge i Danskerbingos julekalender åbnes. Bag lågen gemmer sig historien om den katolske præst, der har åbnet en kristen minecraft-server. På serveren må man ikke bande og være tarvelig. Mads ringer ind og fortæller, om dengang en præst reddede konfirmandkørslen med sine helbredende hænder. Vibeke havde også brug for en præst. Det var dengang, hendes mor døde, hvor samtaler med den lokale præst hjalp hende rigtig meget. Jakob fortæller om en oplevelse i weekenden, hvor en veninde fik ødelagt sin aften af kraftige menstruationssmerter. På redaktionen er lige nu kun mænd, så vi kan jo slet ikke forestille os, hvor ondt det gør. Derfor er vi også rigtig glade for, at Henriette ringer ind og fortæller om sine menstruationssmerter. Julie ringer ind og fortæller om første gang, hun fik menstruation. Det var til onklens begravelse og foran hele familien. Ugens værste tidspunkt har atter sneget sig ind på os. Det har Henning måttet sande, da han blev sat i firmaets mindste bil. Trine har også en rigtig træls dag. Hun ammer lige for tiden og har desværre fået noget brystbetændelse henover natten. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:44
  Danskerbingo

  Spaophold for frossen hjort og den søde hæmoridecreme

  Det er fredagsmandag nok engang i Danskerbingo. En god ven af programmet, Tattoo-Ronnie, får sit musikønske opfyldt. Bjarne fik et forkølelsessår, som jo skulle smøres med noget creme. Da han havde gået en hel dag og slikket på det, fandt han ud af, at det var den helt forkerte creme, han havde brugt. Vi leder efter nogen, der er blevet ramt af stenslag. Det har Rasmus prøvet. Han kørte ATV på motorvejen, da han blev ramt af stenslag på sikkerhedsbrillerne. "Sjovt du sir' det" er endnu engang nået i en retning, hvor dyr kommer til skade. Det er beklageligt. Heldigvis kommer en lytter til undsætning og styrer skibet i anden retning. Bjørk ringer nemlig ind og fortæller om, dengang hendes far kom til at lave et wellnesscenter for hjorte. December er over os, og i Danskerbingo er det vores praktikant, Oliver, der står for den daglige julekalender. Bag den første låge gemmer sig et krybbespil i Skovlunde Kirke. Kristoffer har også en glorværdig skuespilskarriere. Han har nemlig spillet død mand, der ligger nederst i en bunke, i tv-serien 1864. Rasmus havde også en rolle i The Rain, og det var faktisk ret så anstrengende. Det er dødkedeligt at sidde i telefonkø, men der må da være nogle sjove historier med det. Heste-Hvisker Jon melder lige ind fra det svenske. Han sad lang tid i telefonkø, da en stakkels klassekammerat skvatter, til stor latter for Jon. Desværre kan Jon ikke styre sit grineflip, da han endelig kom igennem køen. Bertel Haarder har skrevet sin årlige julesang og har inkluderet et ret så tonedøvt vers om en voldtægtssag. Eva var til et sølvbryllup, hvor en tale også lagde en dæmper på stemningen. Gommens bror var nemlig blevet lidt fuld og meget rørstrømsk, og fortæller, at han føler sig udenfor og ikke ser dem nok. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:39
  Danskerbingo

  Cheeseburger ud gennem næsen og hyblerne i Greve i 00'erne

  Vi starter i retten. Et jysk par nægter at give deres barn et navn, og derfor skal de nu i retten. Sabed har også oplevet at være i et lignende tovtrækkeri med myndighederne, da han skulle navngive sit barn. Én der til gengæld ingen problemer har med sit navn, er Bjørne Corydon. Vi trækker en seddel. Cecilie kom til at nyse i badet, så hun gled og måtte syes med tre sting. Martin havde lånt farens motorcykel og kommer til at nyse i hjelmen og styrter. Michelle var ude at køre med sin lillebror. Lillebroren nyser sin burger udover hele instrumentbrættet, så Michelle kører ind i bilen foran dem. "Sjovt du sir' det" har efterhånden rullet i et par måneder, og det giver jo anledning til et kort tilbageblik. Vi skal selvfølgelig også have næste led i kæden. Det gør vi med Peter, der uheldigvis fik sin kat kappet over af en carport. Den der med faren, der gik efter smøger og aldrig kom tilbage, er lidt blevet en gammel traver. Da Karina var barn, skulle hendes far væk. Han skrev, at han bare ville væk i tre måneder, men han kom aldrig hjem igen. Det har påvirket Karina meget, men heldigvis har Karina verdens sejeste mor. Hvad i alverden kan man egentlig slå sig på? Vi leder efter folk, der har slået sig på et engangskamera. Det var åbenbart et stort problem i Greve i midten af 00'erne, men det var det også for Søren. Han ville prøve at skifte film i et engangskamera. Det resulterede i et ordentligt rap over nallerne. Vi slutter ugen af med en omgang frit lejde. Ester ringer ind og fortæller om, dengang hun hjælp en lille afrikansk dreng på hospitalet. Heidi runder ugen af med en vanvittig fortælling. Som 16-årig var hun på klassetur til Tjekkoslovakiet. Hun får stjålet sit pas i Østtyskland, og derfor bliver hun taget i grænsekontrollen. Det resulterer i 3 dage alene i kachotten. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:13
  Danskerbingo

  Elg-Giganten og Cirkelspark med træsko på

  En idyllisk by i Sverige hærges lige nu af en monstrøs elg. Ninnas mor havde også en ravn, der terroriserede lokalområdet. Lige indtil politiet arresterede den. Uffe og hans kammerat blev også terroriseret af en gal hane. En lokal bjørn terroriserer også vores studie. Bjørne Corydon sætter en jagt i gang, og vi skal finde nogen, der har fået opkaldt en pris efter dem. Vi bliver lidt i dyreriget, for Stefans mor tog sagen i egen hånd og oprettede en badmintonturnering for seniorer i Sønderjylland. Turneringen var opkaldt efter familiens gås. Utroligt nok er vi stadig inde på dyre-temaet. Gårsdagens "Sjovt du sir' det" handlede jo om Tommy, der blev jagtet af et arrigt fjerkræ. Det mindede Martin om, dengang hans hund blev jagtet af et rasende rådyr. Ugens store tema om fraværende fædre fortsætter. Det vil vi selvfølgelig gerne markere, og det gør vi ved at lede efter nogle, der er blevet fravalgt af deres far, på grund af et dyr. Lasse var landmandssøn, og det kom han til at mærke til sin konfirmation. Her dukkede hans far nemlig ikke op, da han var taget til dyrskue med køerne i stedet. Vi har modtaget en meget gammel lokalavis fra Hvidovre. Praktikanten Oliver er selv fra Hvidovre, så han er sat til at finde en historie derfra. Oliver får sat en lidt for ambitiøs jagt i gang, som desværre ikke kaster noget af sig. Hitlers gamle hat har været på auktion og er blevet solgt for en klækkelig sum. Heldigvis er det en god mand, der køber den og donerer den til Israel, så den ikke ender som nazistisk propaganda. Han foreslår selv, at Israelerne sætter ild til den. Kurt har også købt noget, kun for at smadre det. Det var badeværelsesfliser, som han ville lave til mosaik. Mike og hans kammerat plejede at købe biler, som de så kørte i smadder ude på marken. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 58:22
  Danskerbingo

  På romantisk date med far og spøg og skæmt i Irak

  En meget mærkværdig sag har udspillet sig i fodboldklubben Viborg FF. De har skrevet kontrakt med en spiller, der viste sig at være lidt af en plattenslager, der ikke kan spille fodbold. Theis havde også pyntet lidt på CV'et, da han søgte job på en båd. Han fik jobbet som skibskok, selv om han ikke kunne lave mad. Anders ville gerne være delfinpasser i Sverige, men manglede karakterblad for idræt. Så han måtte få en gymnast til at peppe hans CV op. Bjørne Corydon er hevet i studiet til sjov og spas. Vi leder efter folk, der har infiltreret en arbejdsplads for at få fat på noget specifik information. Kristian tog et job på en restaurant, kun så han kunne få fingrene i opskriften på deres sagnomspundne Foie Gras. Når klokken er 10 i Danmark, er det tid til "Sjovt du sir' det". Og således blev det også tid til Tommys historie om hans påsketraume. En gammel ven af programmet, Peter, ringer lige ind og fortæller en fuldstændig vanvittig historie om spionage i Irak. Danske skoleelever er gået tilbage i læsekompetencer. Kasper er ordblind, så han ved, det også kan drille lidt med det. Det gav i hvert fald lidt problemer, da han læste et skilt forkert og endte inde i et ammerum. I denne uge har hele DR fokus på fraværende fædre. Der kan jo være tusinde forskellige årsager, og ikke én situation er ens. I dag leder vi efter folk, der måske ville ønske, at deres far havde været lidt mere fraværende. Hans skulle have besøg af en sød pige. For at markere det, havde Hans' far iklædt sig smoking og kokkereret en utrolig lækker middag til dem alle tre. Det er ugens værste tidspunkt. Det er det for landmanden Jeppe, der har fået syre i ansigtet. Det er også ret skidt for Kasper. Han dumpede nemlig køreprøven i dag. Nilas ringer hele vejen fra Australien, hvor hans mejetærsker er gået i brand. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:31
  Danskerbingo

  Fars fede frisure og forulempet af en 2-årig

  Mandagsfesten fortsætter! Jacob skyder festen i gang med noget disko, og lytterne følger trop med en klassiker til 90'er-børnene. Jons frisør var også lidt af en 'freestyler', da Jon ville ligne Paw fra Infernal. Da Sara var 12, ville hun gerne have pagehår, for det havde Rihanna. Saras mor var dog ikke så vild med det ønske. I den amerikanske stat Utah er en stakkels stedmor endt i et uvejr. Hendes stedbørn kom nemlig til at se hende uden bh på, og når man befinder sig i mormonernes højborg, Utah, så er den slags altså ulovligt. En ganske absurd sag. Det var også absurd, da et billede af Nannas bare bryster dukkede op på Instagram, uden hendes samtykke. "Sjovt du sir' det" byder i dag på historien, om dengang Mathias var barn og kom til at amme på den forkerte kvinde. I denne uge på P3 kører vi et tema om fraværende fædre. Josefs far var lidt for fraværende i et enkelt sekund. Det resulterede i, at Josefs lillebror satte ild til farens hår. Morten fik også stukket ild i noget. Det var dog ikke farens hår, men deres campingvogn. At blive afbrudt af reklamepauser er ret kedeligt, men der må da være nogle sjove historier om det? Det blev lige lidt for spændende for Mikkel, da han troede, han så en ånd i sit fjernsyn. Det viste sig dog bare at være en reklame med Mick Øgendahl og Rune Klan. Vi runder dagens udsendelse af med at trække en seddel. Her fortæller Lennart om, dengang en bil kørte galt og hev hele vaskehallen med i faldet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 55:52
  Danskerbingo

  Skandaløs julegave og fæces i VIP-loungen

  Jacob var millimeter fra at bummelumme i bukserne. Han besluttede sig for, at det skulle være bagerkæden Emmerys problem, da han gik ind og købte en bolle, så han kunne låne deres toilet. Ulrik har også været desperat. Han var fanget i en bus uden mulighed for toiletbesøg, og havde kraftig racermave. Han brugte en noget utraditionel løsning. Heldigvis var buschaufføren med på planen. Ligesom Jacob, har Bjørne Corydon også mavsen fuld af spændene ting. Det er dog ikke fæces, men gode sedler og sådan en trækker vi. Michelle fik lavet en 3d-printet statue af sig selv og giver den til sin mor i julegave. Moren er ikke just imponeret. Ude foran Dansk El-Forbund står der en statue af Frederik. Ugens sidste omgang "Sjovt du sir' det" står for døren. Ulrich er en rigtig badutspringer. Han var på gymnastiktur i Zürich og skulle lige blære sig med en dobbelt baglæns salto. Han lander desværre forkert og brækker halsen. Heldigvis kom han sig. En tragisk historie har fundet sted i Kolding. En ældre mand var fundet død i sin lejlighed. Mellem bedemænd, hjemmehjælpere osv. gik der forvirring i den, omkring hvem der skulle hente ham. Camilla og hendes storesøster for vild i London, da de begge troede, at den anden kendte vejen. Vi skal også lige have et skud public service med til weekenden. Vi skal finde ud af, om man kan slå sig på et gebis. Man kan åbenbart slå sine fødder. Jeppe jokkede i hvert fald et gebis op i foden. Michael slog storetåen, da han kom til at sparke til et gebis i New Delhi. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:08:11
  Danskerbingo

  En Kato-strofal løgn og kannibalhøns i asparges

  Jacob bringer nyt i sagen om hajerne i Sharm el Sheikh. Turistbådene har haft fodret hajerne og derfor blev de tiltrukket til området. Nadja tænkte ikke så meget over det, da hun kom til at fodre sine høns med tarteletter med høns i asparges. Inge havde juleklejner med til sine muslimske naboer. Hun havde desværre lige glemt, at klejner typisk koges i svinefedt. Vi trækker også en tilfældig seddel ud af Bjørne Corydon. Vi leder efter folk der har datet folk baseret på deres erhverv. Ingelise stod og manglede en håndværker, så hun sorterede sin datingprofil så hun kunne finde sådan en. Da Michella var ung stod hun også manglede gratis drinks, så hun fandt sig en sød bartender. Det viste sig, at være mere end bare våde varer, for de har nu været kærester i 13 år. Det startede med Kim med bækkenløsning. Siden har "Sjovt du sir' det" kørt derudaf. Det gør den med historien om dengang Susan red på en nordmand og faldt og brækkede kravebenet. En ny spray skal gøre det nemmere at skylle pøller ud. Den skal nemlig gøre kummen glattere. Dan blev reddet af glathed. På skiferie gled deres bil på en glat vej, så de røg ind til siden. Der skete dem heldigvis ikke noget, men den ekstra tid det tog reddede dem fra at blive begravet i en lavine. Per og hans far var ude og strø salt på vejene. Per faldt ud af lastvognen, men det endte ikke så galt, da den glatte vej bremsede hans momentum. Det er blevet tid til at læse lidt i lokalavis. En rigtig fremragende lytter har sendt en avis fra Klitmøller. Det munder ud i en jagt efter folk der akut har manglet blæk. Jeff og kæresten skulle på ferie, men kunne ikke printe billetterne da printeren manglede blæk. Den nye blækpatron sprang dog, så der var blæk ud over det hele. En 45-årig Indisk mand udgav sig for at være en dansk mand på 26. Han bliver afsløret hos tandlægen, da røntgenbillederne ikke matchede. Mogens er kæmpe fan af Gnags. Faktisk så stor fan, at han engang udgav sig for at være lillebror til Peter A.G. for at komme gratis til koncert. Vagten var skeptisk, men heldigvis hoppede selveste Peter A.G. med på løgnen. Kasper var på ferie og ville charmere en kvindelig DJ. Han beslutter sig for at udgive sig for at være den danske DJ Kato. Det bliver selvfølgelig lidt problematisk, da hun slæber ham op på scenen og bliver busted. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:58
  Danskerbingo

  Hr. og fru Røv og verdens klammeste smørekniv

  Amerikanerne sagsøger hinanden for et godt ord, men Phillip Williams kan dog alligevel godt have en sag. Han sagsøger Burger King for at have stegt hans plantewhopper på samme grill som kød. Rasmus er en rigtig håndværker, der også bruger sit værktøj til at smøre sin madpakke med. Det skulle han måske have ladet være med, dengang han havde skåret lokumsfuger op. Vi bliver lidt ved Burger Kings veganerwhopper. I Danmark er der nemlig også udkommet en kødfri whopper. Den har fået det tvivlsomme navn Rebel Whopper, som er ganske svært at udtale. Rasmus har også et utrolig svært efternavn. Mette har også et mellemnavn, der kan give nogle problemer, især når hun rejser i udlandet. Heste-Hvisker Jon er også ret træt af, at folk udtaler hans mellemnavn forkert. Vores historiekæde er efterhånden ved at være ret lang, og det giver anledning til et lille tilbageblik på nogle af dem, vi havde glemt. Men vi skal jo også have et nyt led med. Det gør vi med Martin, der hellere ville brække ryggen end at blive slået i pikken med en dør. Vi trækker en seddel. Vi skal finde nogle, der er vågnet op til en oversvømmet bolig. Det har Camilla prøvet. Hun var udenbys for at besøge nogle venner, men da de kom hjem, var lejligheden oversvømmet. Tommy var på et krydstogt til Galapagos, og det skulle vise sig at blive noget værre juks. D. 19. november markerer Mændenes Internationale Kampdag. Der er nemlig masser at kæmpe for. Mænd er overrepræsenteret i mange kedelige statistikker, såsom selvmordsraten, ofre for vold osv. Mike oplevede at blive beskyldt for at have begået en voldtægt, da han var teenager. Det resulterede i trusler, også selv om der ingen beviser var. Anklagerne endte med at krybe til korset, men det er noget, der stadig sidder dybt i Mike. Det er jo ugens værste tidspunkt. Det er det også for Nikolaj. Han er nemlig blevet opereret i næsen, og nu er der gået betændelse i såret. Rasmus er vinduespudser, og hans elmotor er gået i stykker. Så han skal rulle slangen op ved håndkraft. Øv. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:34
  Danskerbingo

  Midtjyllands fedeste svømmehal og kæmpe søkalkun med dildo-næb

  Kalenderen siger mandag, men humøret siger fredag. Andreas gør det svært, da han sætter den kedeligste landsholdssang på. Heldigvis har vi en lytter, der kickstarter humøret med nummeret Bonkers og en seddel om en biljagt. Tobias så et biltyveri og fik lov af politiet til at sætte efter. Vi trækker en seddel hos Bjørne Corydon og leder efter nogen, der har set noget, som ingen andre har set. Christian var ude og snorkle, da han blev jagtet af en fisk med næb. Heldigvis blev han reddet af en dalmatiner. Mikkel var på fisketur i Australien, men det eneste, de fangede, var en stor, oppustelig kalkun med en dildo på næbbet. Klaus har set verdens største frø. "Sjovt du sir' det" byder på en vaskeægte basker i dag. Den handler om, dengang Henriette blev skidefuld til en gymnasiefest og ville vise, hvor god hun var til poledance. En dansk virksomhed har omdannet deres motionsrum til et gaming-rum. Så kan medarbejderne spille computer som et social afbræk. Michael har også fede frynsegoder på sit arbejde. Han er fisker på Færøerne, og det er ret hårdt, så han og kollegerne får en tur til Paris i julen. Mathias er bartender, og det er der rigeligt med frynsegoder i. Én af dem var den årlige firmafest i Viborg Svømmehal. Endnu engang leder vi efter sjove historier om kedelige ting. Vi leder efter en sjov historie om H.C Andersens hus. Det er en utrolig svær opgave, men det lykkes til sidst. Det sker med Marcos historie, om dengang han både snublede og slå hovedet ind i dørkarmen, dengang han besøgte forfatterens hus. I sydengland er der nogle rigtige adelsmænd, der simpelthen lyder som noget fra en komediefilm. En af dem har et maleri, lavet af den fejlslagne kunstmaler Adolf Hitler, hængende. Han tager dog billedet ned, når der afholdes jødiske bryllupper hos ham. Henrik og lillemor har anskaffet sig en fræk julekalender. Den bliver også pillet ned, når der er gæster på besøg. Caroline har en hulens masse sexlegetøj hængende på væggen. Det kan selvfølgelig også være problematisk, når svigermekanikken tjekker ind. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:27
  Danskerbingo

  Polsk strippertequila og enarmet bowlermobning

  Ovenpå gårsdagens snak om gåse-simulatoren Untitled Goose Game, gik Jacob fluks ud og købte det. Desværre bliver han voldsomt søsyg af at spille det. Thomas har brugt penge på et spil til hans iPad, noget som han ellers aldrig kunne finde på. Desværre glemte han så lige sin iPad i flyveren. Safine havde købt et vokssæt så hun kunne få bugt med hårene på kærestens ryg. Efter en enkelt, voldsomt smertefuld omgang blev kæresten dog enig om at det var et fejlkøb. En ikonisk scene i Star Wars er endnu en gang blevet ændret. Scenen hvor Han Solo skyder en alien på en bar, er nu blevet "rettet" for gud ved hvilken gang. Maibritt bliver også ved med at ændre på noget der allerede fungerer fint. Hun bliver nemlig ved med at rette på sin mands udseende. "Sjovt du sir' det" bliver i mandelogens tegn i dag, hvor vi skal med Tobias på speedwaytur til Polen, hvor en stripklub, et tequila-armbånd og en polestang ender i kaos med polske VIP's. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter nogen, der har bragt sig selv i fare for at hjælpe andre. Kenneth ringer ind og fortæller om dengang, han som 15-årig reddede sin små søstre fra en ildebrand i deres barndomshjem. "Hvad kan man slå sig på"??? Det er det store, evige torsdagsspørgsmål. I denne uge retter vi spotlyset mod jokes. For kan man egentlig slå sig på dem? Stefan var på date med en fantastisk kvinde med en kunstig hånd, og alt spillede, indtil han satte sin yndlingsfilm på, hvor en karakter får smadret armen i en bowlingmaskine. Derfra var stemningen ikke til at redde. Vi slutter ugen af med Frit Lejde, og får historien om dengang Fie blev fanget i sin BH, imens hun forsøgte at stige af sin hest. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:09:28
  Danskerbingo

  Verdens værste flugtbil og golfbanens skrækfugl

  En stakkels YouSee-medarbejder er blevet overfaldet på grund af hans arbejdsplads. Det sker samtidig med, at en ung medarbejder i Netto har fået nikket en skalle, fordi at kødet var for dyrt. Lisa er dyrepasser og er glad for det. Hendes erhverv blev dog sindssygt upopulært, da giraffen Marius blev aflivet. Melanie er specielt upopulær her op til juletiden. Hun kører nemlig med pakker for GLS, og det resulterer desværre tit i overfusninger fra frustrerede folk. Vi holder lige lidt fast i historien om Netto-medarbejderen, der blev overfaldet. For man må formode, at gerningsmændene bliver fundet hurtigt, da deres flugtbil havde et noget specielt signalement. Clara har også et rimelig nemt signalement. Hun kører nemlig rundt på en zebrastribet cykel, iført lyserødt tøj. Mikkel mener, hans signalement er meget letgenkendeligt. Vi andre er dog lidt i tvivl. Sjovt du sir' det! Det tænkte Allan i hvert fald. Gårsdagens historie mindede ham nemlig om, dengang han og gutterne lavede mandestrip på Crazy Daisy i Kalundborg. Jacob er blevet nysgerrig på et nyt spil, og derfor har han sat gamingkorrespondent- og praktikant, Oliver, på sagen. Efter en snak om gæs ender vi med at lede efter folk, der er blevet chikaneret af de her fjerkræ. Det har Kristoffer prøvet. Han er pakkeomdeler og blev angrebet af en vagtgås i jumbostørrelse. Golfspilleren Martin oplever også at blive chikaneret af gæs. De skider nemlig på golfbanen. En ulykke kommer sjældent alene, men hvad med de gode ting? Carsten tager os på lidt af en rutsjebanetur af en fortælling. Bjørne Corydon er blevet kørt i stilling. Det bliver svært, men vi sætter en ambitiøs jagt i gang. Mathilda blev overhalet med 130 kilometer i timen af sin morfar. Problemet var bare, at morfar lå i en kiste bag i rustvognen. Peter er tidligere bedemand og har oplevet lidt af hvert med en rustvogn. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:21
  Danskerbingo

  Povl Kjøller under tapetet og afkalkning af underliv

  Ambitiøs klimapolitik er det nye stramme udlændingepolitik. I hvert fald hvis man kigger på den penis-måling, der udspiller sig mellem Mette Frederiksen og Jakob Ellemann-Jensen lige nu. Vi leder efter andre, der også har brugt mange penge, kun for at overgå sin rival. Christina var til auktion for de danske hospitalsklovne og endte i en hidsig budkrig med sin bedre halvdel. Xzibit har ikke levet forgæves. Thomas og hans kammerat har hver brugt over 130.000 i forsøget på at pimpe deres biler, kun for at overgå hinanden. Vi trækker en seddel ud af Bjørne Corydon og finder én, som Jacob engang har skrevet. Det handler om håndværkere, der efterlader hilsener i de bygningsværker, de laver. Tonny efterlod lidt valuta under gulvbrædderne. Maleren Holger havde en kollega, der forlod jobbet ved at male sit opsigelsesbrev på kundens stuevæg. Vores historiekæde, "Sjovt du sir' det", runder et skarpt hjørne i dag. Emil bliver nr. 50 i kæden. Det gør han med historien, om dengang han stak en kuglepen op i røven. Hunde bliver stressede og kede af det, når man råber af dem. Så det skal man lade være. Man skal i hvert fald også lade være med at dytte af en stor elgtyr. Det lærte Jan, da han sad fast i morgentrafikken i en norsk skov. I Hellerup tilbyder de en helt speciel ydelse. Her kan man nemlig få afkalket sin penis. Kasper skulle måske overveje en afkalkning, hvis ikke af penis, så af det badeværelsesspejl han bliver ved med at sprøjte til med vand. Kirsten har også kalkproblemer med armaturet, som man siger. Hendes bonusdatter nægter nemlig, at tørre vandet væk efter bad. 11.45. Tirsdag formiddag. Et fuldstændigt katastrofalt tidspunkt. Det er det også for Sander. Han er nemlig ude at fælde juletræer, og det pisser ned. Til at runde afkalkningsdebatten af med kommer Frede lige med nogle gode tips og tricks. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:39
  Danskerbingo

  Pornohackeren fra 4.B og mysteriet om bagerens fødselsdag

  Danskerbingo omskriver kalenderen! Fremover er mandag den nye fredag, og det skal humøret afspejle. Derfor får lytterne trumfet igennem, at vi skal høre The Prodigy med Firestarter. Anders har også været lidt af en firestarter. Han kom nemlig til at sætte ild til en masse halmballer. Mændene i Charlottes familie var samlet for at se landskamp. Det var den kamp, hvor "fodboldtossen" ødelagde kampen, så mændene drak sig skidefulde og satte ild til deres projektor. I weekenden var der en fuld idiot, der kørte på cykel i metroen og bragede ind i en rude. Cyklen havde han lånt af frisk fyr, der hedder Olav. På redaktionen forestiller vi os, at Olav og cykelmyggen er blevet rigtig gode venner. Det havde også et rigtig godt udfald, da Kasper lånte en lighter til en sød pige. De er nemlig gift og har hus og børn nu. Det er atter blevet tid til en god gammeldags omgang "Sjovt du sir' det". Da Lukas gik i folkeskole, hackede de smartboardet i klasselokalet, så det viste pornografisk materiale. Således afpressede de læreren til frikvarter. I anledningen af 81-året for Krystalnatten har nogle rigtig ubehagelige hærværksaktioner fundet sted imod danske jøder. En rigtig nederen historie, og for at fordøje det vælger vi at lede efter nogle, der har forvoldt stor skade med meget lidt maling. Det gjorde Anders, da han skød hul på en spraydåse ude på forældrenes toilet. Morten har prøvet noget lidt andet. Da han var en ung knægt, tegnede han hagekors på skolens toiletter. Han vidste ikke helt, hvad det tegn gik ud på, men det fik han lært. Hans mor valgte nemlig at tage ham med til Tyskland for at se en koncentrationslejr, så han kunne se, hvad det egentlig betød. Vi skal også have rusket op i en gammel traver. Vi skal nemlig høre sjove historier om kedelige ting. I anledningen af bagerens fødselsdag, d. 11/11, leder vi efter en sjov historie om bagerens fødselsdag. Andreas og Jacob er skeptiske, men praktikanten, Oliver, skaffer dem Amalies brandgode historie om bagerens fødselsdagskage. I bedste fredagsmandagsstil har vi kørt Bjørne Corydon i studiet. Vi leder efter nogle, der har gjort den samme dumme ting to gange. Det har Hassan prøvet, da han ødelagde farens bil to gange på under et minut. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:59
  Danskerbingo

  Højlydt stønnen i S-toget og farlig leg ved færgelejet

  Ugens sidste omgang Danskerbingo skydes i gang ved at trække en seddel. Vi skal finde nogle, der er kommet til at hente den forkerte person. Det oplevede taxachaufføren Morten, da han samlede en kunde op, som senere viste sig at være den helt forkerte. En kinesisk kvinde fik lov til at tage et billede i pilotens sæde. Problemet var så bare lige, at flyet befandt sig i luften imens. Piloten blev fyret og bandlyst for livet. Så galt gik det heldigvis ikke for unge Lars, men tæt nok på. Han kom til at tømme farens lastbil for bremseluft, og det gør, at den ikke kan køre længere. Det er selvfølgelig et problem, når man sidder i kø ved færgelejet. Gårsdagens "Sjovt du sir' det" var ingen fis i en hornlygte. Det var snarere en brandskid i en discman. Lasse havde dog nok foretrukket, hvis hans oplevelse bare havde været den famøse fis. Han blev nemlig offer for en højlydt Facebook-prank i toget, og det blev meget pinligt for ham. Organdonationstemaet fortsætter. Kan man skifte personlighed ved overtagelsen af en andens organer? Måske. Bo ændrede sig, da han tog en uddannelse til restaurationsbranchen. Desværre var det en skidt ændring, men heldigvis endte det godt. Det er blevet tid til noget hardcore public service. Vi finder ud af, hvad man kan slå sig på. Det kan man på skeer. Det oplevede Lasse, da han så sin kammerat brække kravebenet på en teske. Karen så også noget rigtig grusomt. Hun så et lille barn, der faldt med en teske i munden. Som altid runder vi ugen af med at erklære frit lejde. Kristian benytter muligheden til at ringe ind og fortælle om, dengang han stak fingrene ind i en havetraktor. Søren ringer ind og fortæller om ham og hans rollespilscrew. De har brugt ca. 80.000 kr. på deres hobby, og har bygget en kanon, de bruger til at skyde de andre rollespillere ned med. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:13
  Danskerbingo

  Snaps med pøllet eftersmag og psykedelisk kørvel. Gæst: Nikolaj Kirk

  I Japan er det blevet forbudt at tage billeder med de ikoniske geishaer. Derfor efterlyser vi folk, der er kommet i problemer, pga. et billede de fik taget med nogen. Rasmus Brohave ringer ind og fortæller om, dengang et fanbillede endte med at hjemsøge ham flere år efter. Patrick kravlede op på et 20 etagers højhus i Rødovre for at få fede billeder, men endte med at bøde for ulovlig indtrængen. Vi har besøg af kok, forfatter og TV-vært Nikolaj Kirk, som fortæller fantastiske røverhistorier. Bl.a. om dengang han på Svalbard besluttede sig for at lave isbjørne-lort og servere det for hele Nak og Æd-holdet. Af lort var det kommet, og til lort skulle det blive. Inspireret af Nikolajs nye bog efterlyser vi folk, der har haft gang i fejlslagne madprojekter i naturen, og Louise ringer ind og fortæller om dengang, hun som 8-årig blev skæv af at spise mystiske rødder fra naturen. "Sjovt du sir' det" bliver i dag fortalt af Anton, der ville lave en musikprank på toiletterne på sin arbejdsplads og endte med at fucke med hele virksomhedens telefonsystem. Til sidst finder vi historier om en romantisk gestus, der gik fuldstændig galt. Anders forsøgte sig med en smukt forklædt julegave, men endte med bare at give sin nye kæreste en brødkurv. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:20
  Danskerbingo

  Gadehund som livvagt og en Randers-guide til Johnny

  Rigtig mange danskere, med hjertet på rette sted, tager udenlandske gadehunde med hjem til Danmark. Men det kan sgu da også være svært at modstå sådan et par tiggende øjne. Det måtte Kristian sande, da han ville vinde en bamse til sin kæreste. Det endte med at blive en rigtig dyr affære. Det var ikke så dyrt, da Peter købte en hund i Gabon. Til gengæld nåede han også at fortryde rigtig mange gange. Ja, altså lige indtil den reddede hans liv fra en giftig slange. Dagens "Sjovt du sir' det" fortsætter i det lumre hjørne. Michael var ganske lystig som teenager. Ja, måske for lystig. Han blev i hvert fald busted i en gang "selvpleje" hele tre gange på en aften. Et forslag, der går igen i debatten om organdonation, er forslaget om, at man aktivt skal vælge det fra, hvis man ikke ønsker at være organdoner. Men det kan jo altid være lidt noget møg, når man skal afmelde sådanne ting igen. Det var det for Simon, der gerne ville tilmelde sig til en svømmeturnering, men kom til at tegne et abonnement på Indre Mission-avisen Åbne Døre, som han nu ikke kan komme ud af. Adam tilmeldte sig en bogklub, så han kunne købe en bog til sin kæreste. Kæresten gad dog ikke læse den, og nu hænger Adam på de foreløbigt 25 bøger. De oprindelige danske dialekter er desværre ved at uddø. Derfor tilbyder en bornholmsk ungdomsskole nu et fag om det bornholmske sprog. Det, synes vi, er et skønt initiativ, så vi leder efter folk, der frivilligt har tillagt sig en dialekt. Johnny fra Sjælland er rykket til Østjylland, men har ikke helt tillagt sig det lokale sprog endnu. Så det prøver vi at hjælpe med. Det får vi Joachim til hjælp med, da han er fra Randers. Det er Ugens Værste Tidspunkt! Det har Else måtte sande, da hendes yndlingssandal er blevet bidt i stykker af hendes hund. Anders' kollega har plantet 200 hækplanter forkert, så nu må Anders gå og rydde op efter det. Magnus har det heller ikke så fedt. Han har nemlig fået to hæmorider. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 56:17
  Danskerbingo

  Fredag på en mandag og lokal sprøjten på lokalsprøjten

  Mandag er det nye fredag, og det slår vi et slag for. Vi skyder ugen i gang med et rigtig festligt nummer og kaster bolden over til lytterne. Brian foreslår en god gang Rage Against the Machine, og at vi skal finde nogen, der har fået noget godt ud af et uheld med en maskine. Det har Michael. Han fik nemlig hånden galt i dyvelboret. Det fik ham til at reflektere over det og skifte karriere, og det blev han rigtig glad for. Kun 0,4 procent af Danmark er vild natur. Det er ret så skidt for biodiversiteten. En løsning kunne være at parkere græsslåmaskinen og lade det gro. Jeppe har løst problemet med dovenskab. Motorlampen i hans bil begyndte at lyse. Det valgte han sådan set ikke at gøre en skid ved, og nu er lampen stoppet med at lyse, og bilen kører, som den skal. Mathias kom til at brække knoen på sin højre hånd. I stedet for at gøre noget ved det, valgte han dog at ignorere det og lade det gro sammen igen. Det råd er dog nok ikke noget, vi kan anbefale. Endnu en uge, endnu en omgang "Sjovt du sir' det". Peter var en frisk teenager og gjorde, hvad friske teenagere nu engang gør. I stedet for den klassiske sok til svineriet, havde Jesper en avis. Efter en god hyrdetime blev Jesper så træt, at han faldt i søvn med avisen på mavsen. Da han vågnede igen, havde mor dog været så sød at rydde det op for ham. Hele ugen har Go' Morgen P3 fokus på organdonation. Den tager vi også gerne op, da det er så super vigtigt at tage stilling til. Sofie tog stilling, da hendes klassekammerat på tragisk vis gik bort. Susan mistede sin gode veninde i 2013. Derfor har hun taget stilling til, hvordan hendes egen begravelse skal foregå, så hendes pårørende ikke skal stå med alt det midt i sorgen. Klaus mistede sin far som 14-årig. Faren elskede livets goder, måske lidt for meget. Klaus besluttede sig i hvert fald for at lære af det og leve sundt og raskt. Det er atter blevet tid til at finde sjove historier om kedelige ting. Det er utrolig kedeligt, når ens barn er sygt. Anna har en sjov historie om dengang, hun selv var et sygt barn. På en lang køretur bliver hun nemlig køresyg. Det resulterer i en eksplosiv omgang opkast ud over sin onde stedmor. Vores skæbnebamse, Bjørne Corydon, er i et rasende humør. Vi leder efter folk, der har stukket fingrene ind i skarpe ting. Det gjorde Emilie, da hun havde lavet hummus. Det tror vi i hvert fald, for det var ikke rigtig til at høre, hvad hun sagde. Til gengæld går Lone klart og tydeligt igennem. Bladene gik også klart og tydeligt igennem Lones pegefinger, da hun stak den ned i en milkshakemaskine. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:08:54
  Danskerbingo

  Forført i Shaggys studie og en hævngerrig natsværmer

  En pusher på Nørrebro er styrtet på cykel, og da politiet hjælper ham op, opdager de, at han har 450 joints og 60 klumper hash. Træls for ham, godt for samfundet. Vi efterlyser andre, der er har fået noget godt ud af et fald, og taler med Bjørn, der faldt ned fra et tag, skiftede karrierevej og i dag tjener kassen. Lytteren Andreas har oplevet at blive reddet af den helt forkerte. Efter et brud med en ekskæreste, havde han været ude og slå sig lidt løs. Det redder han sig en god omgang klamydia på, og ret så typisk er det ekssvigerfaren, der står bag disken på apoteket. Tit og ofte er det en træls affære at skulle lytte til folks backpackerhistorier. I Niels' tilfælde vil vi dog rigtig gerne høre det. Han ender nemlig til privatfest med Usain Bolt og musikeren Shaggy. Og ikke nok med det, så ender Niels også med at blive snydt til at købe en taxa. Rent tematisk har "Sjovt du sir' det" bevæget sig i en "akavede ting med mor" retning. Det fortsætter også med Jespers historie om, da han var fuld og sov på badeværelset, fordi der var gulvvarme. I spillet Fallout 76 er udbrudt klassekrig mellem spillerne. De spillere, der har betalt en ekstra pris, har fået nogle goder, bliver nu jagtet som vilde dyr af de almindelige spillere. Jonas kender det godt. Han havde nemlig rigtig nem adgang til Didl-papir som barn, og det blev klassekammeraternes forældre trætte af. Hestehvisker-Jon har også måtte mærke misundelsens grimme fjæs. Som barn fik han nemlig en traktor i gave, men de andre børn troede ikke på ham, indtil læreren måtte fremvise en video af Jons traktor. Det er endnu engang blevet tid til at finde ud af, hvad man kan slå sig på. I dagens anledning leder vi efter folk, der har slået sig på et Halloweenkostume. Det har Astrid. Hun skulle demonstrere, hvordan en falsk kniv fungerer, men kom til at skære sig på den. Mads har også slået sig på et kostume. Han var klædt ud som sodavandsautomat, og det skulle vise sig at være et kæmpe handicap, når man spiller stikbold. Endnu engang åbner vi for sluserne til frit lejde. Den mulighed griber Mikkel og fortæller, om dengang en natsværmer satte sig fast i hans øre. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:31
  Danskerbingo

  Klamydia i Lalandia og en teeanger i isolationsfængsel

  I går handlede det om døde dyr, og derfor tager vi i dag revanche og taler om dyr, der dræber mennesker. Islamisk Stats leder blev jagtet i døden af en amerikansk militærhund, som har fået stor ros af Donald Trump. Vi leder derfor efter andre dyr, der har klaret en opgave rigtig godt. Morten ringer ind og fortæller om en service, hvor man kan leje fx hans hund Buster til at finde ting, man har tabt. Nærmest gratis. Genialt! Vi har fået lov til at se et billede af militærhunden, men dens navn er fortsat hemmeligt. Det, synes vi, er en åndssvagt ting at holde skjult, og derfor leder vi efter andre, der også har holdt noget helt ligegyldigt hemmeligt. Clara har sat ild til sine forældres loft, men vælger at holde det hemmeligt. Alexander har skjult sin alder for en ven i årevis, og Jens har holdt hemmeligt, at han som teenager blev nr. 2 til DM i Pokemon. "Sjovt du sir' det" fortsætter i dag og inspireret af Steens historie om, da han fik sin mor til at trække en torn ud af ringmusklen på ham, fortsætter kæden i dag med Emilies vanvidshistorie om, da hendes lillebror gav deres mor klamydia. På en lovlig måde. Vi trækker en seddel og leder efter en, der har set to fugle flyve ind i hinanden. Australske Peter har set to selvmordsduer kollidere lige foran sin truck, hvilket kostede dem livet. Og Stine har set to griske måger gøre sig selv til grin med en frydefuldt pinlig kollision på molen i San Francisco. Vi isolationsfængsler folk meget i Danmark, og det kan have store konsekvenser for de indsatte. Derfor efterlyser vi nogen, der har været alene alt for længe, og Peter ringer ind og fortæller om konsekvenserne af at have siddet halvanden måned i isolationsfængsel som 19-årig. Forskere har fundet ud af, at menneskeheden nok stammer fra Botswana og ikke ikke Etiopien som hidtil troet. Derfor leder vi efter nogen, der har fundet ud af, at de kommer fra et helt andet sted, end de troede. Lean ringer og fortæller en vanvittig historie om sin komplicerede familiestruktur, der først afslørede sig for ham, da han som 37-årig fandt ud af, at han var adopteret. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:49
  Danskerbingo

  Torn i kameløjet og for sent til eget bryllup

  En frygtelig hændelse er hændt i den jyske by Blåvand. En stakkels kænguru var sluppet fri fra zoo, men den nåede ikke langt, før den desværre blev kørt ned. Marie blev også ramt af noget overraskende. Hun blev nemlig ramt af Amors pil og blev forelsket i sin fætter, som hun også er gift med i dag. Emil var glad og frejdig på cyklen. Ja, altså lige indtil en selvmorderisk krage hoppede ind i cykelhjulet. Nogle børns vejbod har udviklet sig til et caféprojekt for hele familien. Det er en relativt kedelig historie, men vi mistænker, at der godt kunne være nogle sjove historier om forældre, der har lavet en god forretning ud af deres børn (Ja, ikke på dén måde). Det har Jesper, for han slog to fluer med ét smæk, da han imødekom sønnens ønske om en hund ved at gøre ham til hundepasser. Når det svier i underlivet, skal man oftest gå til lægen og blive testet. For Annes kæreste var det dog bare fordi, han havde haft chili på fingrene. "Sjovt du sir' det" tænkte Steen. Han er nemlig anlægsgartner og faldt engang ned i tjørnehæk. Utroligt uheldigt for Steen, for han fik en torn direkte op i numsehullet. Og endnu mere uheldigt for Steens mor, for det var hende, der fik tjansen med at trække den ud. Skæbnens gudinde, Bjørne Corydon, har velsignet os med en fremragende seddel. Vi leder efter den perfekte plan, der blev udført katastrofalt. Michelles chef havde lagt en skudsikker plan for arbejdet, men da det kom til stykket, endte det med en opgravet indkørsel og en chef med meget røde ører. Carsten havde også bryllupsplanerne i orden. Men måske skulle han have haft planlagt logistikken lidt bedre, for han endte med at komme for sent til sit eget bryllup. I politiet har man en formodning om, at der er et kæmpe mørketal af hadforbrydelser, der ikke bliver anmeldt. Det kan Anders nikke genkendende til. Han blev udsat for en hadforbrydelse til en pride parade, og selv om han selv studerer til politibetjent, valgte han alligevel ikke at anmelde det. Mathilde er overvægtig og oplevede en gruppe, der råbte skældsord efter hende, spyttede efter hende og andre ubehageligheder. Hun oplevede, at hun ikke havde lyst til at gå til politiet med det, da hun var bange for ikke at blive taget alvorligt. Ugens absolut værste tidspunkt nærmer sig med hastige skridt. Det måtte Alberte sande, da en kavalkade af irriterende ting gjorde at hun kom for sent i skole. I det mindste var den ikke lige så slem som hendes brors. Han er nemlig blevet opereret i øjnene, og proceduren lød rigtig ubehagelig. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:48
  Danskerbingo

  På lægterne med de danske alkoholigans og nødhjælpsdonationer til sultne gymnasieelever

  Det er mandag, og Andreas har haft en rigtig kedelig weekend. Heldigvis har Jacob udlevet sin weekend, som var han Andreas. Han har nemlig været ude at bowle og har spist pizza tre gange. I Vejle er der også sket noget rigtig ungdomsagtigt. En mor og hendes kæreste blev skidefulde og ubehagelige til sønnens 18-års fødselsdag. Det resulterede i, at de blev smidt ud af diskoteket. Rasmus var til landskamp med familien. Det endte med, at faren blev æskestiv og ørlede ud over dem på rækken foran. Bjørne Corydon kunne også meget nemt være plørefuld. Indholdet af hans mave ender i hvert fald ude i studiet. Vi leder efter nogle rigtige nasserøve, der har nasset sig til mad i en længere periode. Christian nassede sig til frokost igennem alle 3 år af gymnasiet, men hey, ellers gik det jo bare til spilde. Som på en fremragende togbane, bliver endnu et sæt skinner sat på det jernbanenet, vi kalder "Sjovt du sir' det". Det gør vi med Annes go-to festhistorie. Den handler om, dengang hendes kæreste havde haft hænderne dybt begravet i chili og derefter haft dem lige så dybt begravet i sine underbukser. Det svier så meget, at hans mor må hælde mælk på hans ædlere dele. I en ny, omfangsrig undersøgelse er danskernes sexliv blevet kortlagt. Andreas bed mærke i en statistisk, der siger, at 1 ud af 5 danske mænd har været til prostitueret. Det har Allan også prøvet. I en svær periode i sit sexliv tog Allan til Hamborg for at prøve det. Der findes ufatteligt mange sjove ting, og de får oftest alt opmærksomheden. Nu slår vi et slag for kedelige ting. Vi bliver enige om, at det er rigtig kedeligt at vande blomster. Steen var ude for at skulle redde en have. Ved en fejl var der nemlig blevet mikset Roundup i vandingsanlægget, så hele haven blev svedt af. Hvis du synes, det er hårdt at få børn, så har du givetvis ret. Men overvej lige hvis du fik 44 børn, og var ene om det. Det er desværre den barske sandhed for en kvinde i Uganda. Mikkel skulle også have sagt stop noget før. Han sad nemlig og lavede halloweenpynt til sent ud på natten. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:09:47
  Danskerbingo

  Sort bælte i gruppekram og vinduespudserens værste mareridt

  Ugens sidste omgang Danskerbingo skydes i gang med lytternes bedste bud på en seddel. Vi leder efter folk, der har begået så dum en fejl, at det er for pinligt at gå til forsikringen med det. Viktoria blev overstadig ved udsigten til en gruppekrammer, og det resulterede i en brækket næse. DR har et nyt tv-program, Øen, hvor nogle danskere skal overleve på en ø i stillehavet. Det bliver hurtigt klart, at evnen til at starte et bål er essentiel. Den evne har Jan. For ikke at vække resten af beredskabet brugte han håndsprit til at få tændt sine smøger. Alexander har også et godt fif til at tænde smøger. Han plejede nemlig at tænde cigaretter på sin scooters udstødningsrør. Frederik tog den skridtet videre, da han gassede godt op for bilen, så han kunne tænde en smøg på sin bils turbo. Ugens sidste "Sjovt du' siger det" er en efterfølger til Jennys historie. Kristian var taget til Nordfrankrig med gutterne. Hans nøgne kammerat, Holger, ender i en situation, hvor hans klokkeværk bringer skræk og rædsel til hotellets spisende gæster. Libanesiske demonstranter brød ud i sang for at berolige en lille dreng. Det var ikke hvilken som helst sang, der reddede dagen. Det var nemlig Babyshark. For Vibeke var det dog Rammsteins 'Du Hast', der reddede hende og veninden. Andreas har først fundet Babyshark for nyligt, og det var Jacob og praktikanten Oliver noget rystede over. Cecilie var også rystet over, at hendes kæreste aldrig havde set Potter Puppet Pals. Hvad i alverden kan man da egentlig slå sig på? Lytteren Andreas var engang ved at blive kvalt i et stykke rucola. Med store kræfter følger stort ansvar. P3-programmet, Danske Tilstande, har købt et koskind fra Britta Nielsens residens i Sydafrika. Vi sætter en jagt i gang for at finde en lytter, der skal til Johannesburg, og som kan tage dette skind med tilbage til Danmark. Til at runde ugen af med erklærer vi frit lejde og lader lytterne komme igennem med de historier, de ikke har fået fortalt før. Her får Kim lov til at fortælle om, dengang han fik legionærsyge af at drikke vand fra en vandhane. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:34
  Danskerbingo

  Randersmesterskaberne i røvhul og baby-gladiatorkampe. Gæst: Rasmus Tantholdt

  Nogle overskrifter er simpelthen bare så gode, at vi bliver nødt til at tage den op. Smag for eksempel på denne her: "Blotter med tykke lår får konkurrence af ældre onanist". Michael vandt en konkurrence, der endte med at bide ham i røven. Han vandt billetter til et arrangement i København, og det endte med at koste ham mange penge. Karina og slænget var taget ud for at deltage i en 'Miss Wet T-shirt'-konkurrence for sjov. Uheldigvis var der ikke andre deltagere end hende. Mikael blev en vaskeægte mester. Han vandt nemlig det modsatte af en skønhedskonkurrence for numsehuller. Vi har en gæst i studiet. Det er en mand, der gennem sit erhverv er i besiddelse af et væld af vilde historier. Journalisten Rasmus Tantholdt er dagens gæst. Han fortæller bl.a. om, da han skulle være korrespondent i Irak og måtte spørge B.S. Christiansen om hjælp til forberedelser. Rasmus hjælper os også med at trække en seddel. Det er en seddel, der påstår, at ingen gode historier starter med en salat. Og det viser sig at være korrekt. Til gengæld fortæller Rasmus om, dengang han var militærnægter på Moesgård Museum. Den 38. udgave af "Sjovt du' siger det" bringer os til byfest i Vamdrup. Jenny drikker sine pendlerpenge væk og kan ikke komme hjem. Heldigvis er hun fræk som en slagterhund og får ordensmagten til at køre hende hjem. Vi forsøger os atter engang med at trække en seddel ud af Bjørne Corydon. Det kommer til at handle om søskende, der smadrer hinandens livsværk. Benjamin er tekniker ved den nært forestående babymesse i Øksnehallen, og det ender vi med at snakke mere om end hans historie. Mathias havde bagt en masse vafler som barn og blev forrådt af sin storebror, der låste ham ude og spiste vaflerne selv. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:14
  Danskerbingo

  Nissehaderens banemand og den tømmermandsramte superhelt

  Jacob har været ude og bowle i weekenden. Næste weekend skal han også ud og bowle. For en der hader bowling, er han ret tit ude at bowle. Bo bliver også tvunget til ting, han hader. Han hader højtider med en brændende passion, og der er jo desværre nok af dem. Endnu en dag, endnu en seddel der skal trækkes. Vi trækker en usandsynligt svær seddel, men vi kommer i mål efter nogle småjusteringer. Det gør vi med Sune, der havde en dansklærer, der ikke troede på, at hans navn fandtes. Joachim har også knas med navnet. Han bliver altid kaldt Nikolaj eller Jacob, og han ved ikke hvorfor. Vores lyskæde af lytterhistorier kører ufortrødent videre. Kenneth og kammerater var lige lovligt kåde under en bytur. De forsøgte sig nemlig med at negle et lysskilt fra en isbod. De var dog ikke verdens bedste kriminelle og blev taget på fersk gerning. Det legendariske fyr, Rubjerg Knude Fyr, skal rykkes længere ind på land. De har valgt en lidt kreativ måde. De har nemlig udstyret det med en form for rulleskøjter og planlægger at trille det væk. Runes far havde sagt ja til at hjælpe med at flytte, men Rune skulle lige over og hente noget wienerbrød først. Der var imidlertid et røveri hos bageren. Rune fik stoppet en af røverne, men faren købte ikke den undskyldning. Jakob skulle præsentere en mejetærsker for pressefolk i Venedig. Det gjorde de ved at sejle den rundt på en flodpram i kanalerne. Et universitet i Glasgow har konkluderet, at hovedstød i fodbold kan lede til demens. Malik har været til en enkelt fodboldkamp i sit liv. Det var i Zagreb i Kroatien, og der giver de den altså gas. Malik havde så lige glemt, hvilket afsnit han burde stå på, og det var lidt noget øv, da de skulle eskorteres ud fra stadion efter kampen. Ugens værste tidspunkt, 11.45, kom snigende. Einar har en dårlig formiddag, da han havde glemt lyset på bilen og blev vinket ind til siden. Johannes har også en dårlig dag. Han har nemlig fået en betinget frakendelse af kørekortet for at danse. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:40
  Danskerbingo

  30 tons barkflis i indkørslen og på offpist i Toyota'en

  Elton John har engang været på druk i Randers i 70'erne. Ligesom han ikke kunne finde kokain i Randers, kunne vi ligeledes ikke finde nogen, der har drukket Elton John under bordet. Til gengæld fandt vi Orm, der ikke kunne få sig en lammesteg på Færøerne, som ellers bugner med får. Julius er i en lignende kattepine. Han kan nemlig ikke finde en mikrobølgeovn, der passer til hans køkkenskab. Heste-hvisker Jon havde problemer med at finde den svenske delikatesse surströmning. Det burde da ellers ikke være noget problem, når man bor i Sverige. Historie-kæden, 'Sjovt du' siger det', er også tilbage efter efterårsferien. Politibetjenten Jakob var ude og vente på en spritbilist om natten. Da de havde siddet der nogle timer, skulle Jakob lige lufte politihunden, men sigtbarheden er jo ikke så god i den mørke nat. Det resulterede i, at Jakob løb direkte ind i et skilt. Vores røde ven, Bjørne Corydon, er propfyldt med gode sedler. Vi trækker den om "Nogen der har misset en vigtig afspærring". Lene var i Lagos i Nigeria. Lenes chauffør havde ikke brobizz, da de skulle krydse broen dernede, og derfor blev de stoppet på en ret så militant måde af politiet. Jørgen skulle måske have lyttet mere til afspærringen end til GPS'en, for de endte i hvert fald ude på skipisten i deres bil. Hvor sjovt er det egentligt at købe bukser? Umiddelbart ikke udpræget skægt, men det laver Johnny om på med historien om de udvidede vagtbukser. Andreas har brugt efterårsferien på at male vægge i lejligheden. Det har de gjort tidligere og kommer nok til at gøre det igen. For de kan simpelthen ikke sætte sig fast på en farve. Lytteren Andreas har heller ikke helt kunne bestemme sig. Han har skiftet belægning i indkørslen fem gange. For Loui gør den slags ubeslutsomhed. Han er nemlig gardinmontør og har en kunde, der tit og ofte skal have nye gardiner. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:31
  Danskerbingo

  Den sovende cyklist og tandbøjlen i den forkerte ende

  Andreas er tilbage på pinden, efter at praktikanten Oliver måtte vikariere for ham. Heldigvis er han tilbage i tids nok til at høre Jacobs sindsoprivende historie om en bekendt, der snubler. Alexander oplevede også noget rigtig pinligt. Han skulle imponere nogle søde piger, men falder og prutter imens. Allan skulle også lige hilse på en kammerat. Det endte med to brækkede fingre. Christina var nede og handle, da hun så et par veninder. Hun kvitterede med en rap replik og et klap i måsen. Lad os bare sige, at Christina måske lige skulle have sikret sig, at det rent faktisk var veninderne. USA har trukket sig ud af Syrien, og Tyrkiet har udnyttet chancen til at invadere og angribe kurdiske styrker. Vi leder efter andre, der er blevet ladt i stikken af deres kammerater. Jan tog fra Tyskland til Danmark for at blive postbud. I nattens mulm og mørke valgte hans venner dog at stikke af og efterlade ham i Danmark. Det endte dog fint for Jan, da han valgte at blive her, og i dag har skabt sig et liv for sig selv. Michael From Jamaica bragte stafetten videre i "Sjovt du' siger det". Lars er en frisk fyr og griber den. Det gør han med historien om, dengang han faldt i søvn, imens han kørte på cykel. Spilfirmaet Blizzard Activision har udført sanktioner imod en spiller, fordi han udviste støtte til demonstranterne i Hong Kong. Det har fået praktikanten Oliver til at boycotte Blizzards produkter. Isak og hans venner tog en hård beslutning og boycottede en kammerat på grund af hans kokainmisbrug. Det virkede. For kammeraten blev stoffri, og det er han taknemmelig for i dag. Hvad kan man egentlig slå sig på? Sennepsministeren foreslår vingummi, men da vi prøver at ringe ham op, går det ret galt. Det går også helt galt for Simon på en skiferie. En stor frossen vingummi ender med at sidde fast i tandbøjlen, og han kommer derfor til at sluge hele svineriet. Leif fik vingummien galt i halsen. Heldigvis var det ikke noget et glas danskvand ikke kunne fikse. Vi er ved at gå på efterårsferie, og så skal vi da lige have det sidste ud af systemet inden. Det gør vi ved at åbne op for frit lejde, og lytterne kan fortælle en valgfri historie. Cecilie ringer ind med sit lifehack til folk, der ikke kan kende forskel på højre og venstre. Hun har nemlig fået tatoveret lidt hjælp. Frederik har også et lifehack: Stop med at gå med hængerøvsbukser. Han brækkede nemlig begge arme, da han snublede. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:13
  Danskerbingo

  Chefens øreflip i munden og pedellen med det sorte bælte. Gæst: Shaka Loveless

  Det er en lidt speciel udgave af dagens Danskerbingo. Andreas er her ikke, så praktikanten Oliver har måtte træde i hans sted. Oliver har et studiejob med titlen Screenshot Consultant, og det lyder en del sejere, end det egentlig er. Frederik har også en sej titel. Han er nemlig Security Consultant Manager, som egentlig bare betyder, at han sælger IT-Sikkerhed. Henrik er damage control agent, hvor han sender folk ud til forsikringssager. Det er i dag den helligste af helligdage i jødedommen. Yom Kippur handler om forsoning, og derfor leder vi efter folk, der gentagne gange har bedt om tilgivelse uden at få det. Martin gjorde noget rigtig dumt og "lånte" sin fars bil uden at spørge. Han har søgt om tilgivelse mange gange, og skønt han endelig fik den, må han stadig ikke låne bilen. Vi har fået musikeren Shaka Loveless med i studiet, og han har også fået en ny sej titel. Han er nemlig blevet far. Shaka fortæller også, om dengang han var lige hurtig nok til at affærdige en anden musiker. Den anden musikant viste sig nemlig at være ingen ringere end Ed Sheeran. Sofia har prøvet noget lignende. Til et stort firmaarrangement mødte hun nemlig chefen for det hele, og i stedet for at hilse på ham som et normalt menneske, kom hun til at stikke hans øreflip i munden. Johnny var lige lovligt høj i hatten overfor skolens pedel. Ja altså, lige indtil han så, hvem hans nye Taekwondo-instruktør var. Vi får drysset lidt stjernestøv over dagens "Sjovt du' siger det". Michael from Jamaica ringer nemlig ind og fortæller om, dengang han skulle lave tricks på en motorcykel, men endte med en 3. grads forbrænding. Vores benhårde kollega, Stefan fra Go' Morgen P3, kommer i mål efter at have gået 100 kilometer. Heldigvis var der flere P3-lyttere, der havde gået med lidt med og havde ydet moralsk opbakning. Da Lasse var kommet rigtig galt afsted på mountainbike, var han også glad for, at hans kammerat Mike og en fremmed jæger var der for ham.

  Kultur
 • 1:04:31
  Danskerbingo

  Amagers kækkeste pizzabud og forladt i Luxembourg

  DR Byen er ramt af et katastrofalt problem. I perioder kan mobiltelefoner ikke ringe op til os. Det er selvfølgelig lidt af et problem, når hele vores program er baseret på lyttere, der ringer ind. Ikke desto mindre får vi dog lige slået fast, at der stadig findes fastnettelefoner i Danmark. Vi drømmer os til varmere himmelstrøg. En dansker gjorde drømmen til virkelighed og tog til Tyrkiet. Han er diabetiker, men så er det jo godt, at der findes light sodavand. Det er jo så bare drønærgerligt, at tjenerne ikke tog det så alvorligt og bare serverede almindelig cola til ham. Det gik heller ikke helt som ventet for Rune, da der var bestilt slushice-maskiner til stedfarens fødselsdag. Restaurationspersonalet havde nemlig glemt hvilken af maskinerne, der var propfyldt med alkohol. Vi har modtaget ganske eksotisk post. Vi har simpelthen fået tilsendt lokalaviser fra Södermalm i Sverige. De byder på en hjerteskærende historie om et kærlighedsbrev, der blev fundet alt for sent. Det lykkes ikke helt, så vi udvider den til folk, der bare har set en besked for sent. Line ser alle beskeder på ForældreIntra lang tid efter det er relevant. I går hørte vi om, da Victor kørte med høj fart, ind i en carport. "Sjovt du' sagde det" tænkte Kenny. Han skulle hente pizza til kollegerne og blev sendt afsted på ATV. Der skal lige spilles lidt smart og hidses lidt op, men han ryger selvfølgelig på røven foran alle mekanikerne på jobbet. Stefan fra Go' Morgen P3 er ude på lidt af en gåtur. Han mente da sagtens, at han kunne gå 100 kilometer på under 24 timer. Elisabet mente også, at hun sagtens kunne klare 24 timer uden at snakke. Hun kom dog til at bryde sit tavshedsløfte, da hun var rigtig uimponeret over venindens kunstneriske kompetencer. Vi bliver nødt til at vende tilbage til den med beskederne, man har set for sent. For Jespers historie om farfarens brev, der blev skrevet, kort inden han blev skudt af tyskerne, er godt nok for vild. Mys historie om bedstemorens begravelse, bliver vi også nødt til at få med. Rikke fandt lidt for sent ud af, at hendes kæreste gerne ville slå op med hende. Det fandt hun først ud af, da de var taget på ferie, og han forlod hende i Luxembourg lufthavn. Det bliver svært at toppe Rikkes historie, men det er jo ugens værste tidspunkt, så vi prøver alligevel. Karolines formiddag er rigtig skidt, fordi hun ikke har læst og skal til filmhistorie forelæsning. Laura Marie har også en skidt formiddag, for hun har migræne og skal tømme kattebakken. Sara skulle aflevere blade til vandflyveren i København, men på grund af vejret var den forsinket. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:48
  Danskerbingo

  I kasjotten i Kina og pølser i rejecocktailen

  Vi laver lige en Throwback Thursday på en mandag og starter med at trække en seddel. Ved et fuldstændig vanvittigt tilfælde kommer vi til at skulle lede efter nogen, der har haft en uheldig oplevelse med en operation. Mads havde fået sig en god gammeldags forhudsforsnævring og skulle have det fjernet. Det blev startskuddet til en kavalkade af problemer med underlivet. Jacob og Andreas har udgivet et nyt afsnit af deres podcast "Forsiden af Medaljen". Denne gang handler det om Kina, og her er der jo nok at tage fat i. Men der er jo også et ordentligt væld af positive ting. For eksempel var det positivt for Allan, at han kunne få lov til at betale en lille pose penge for at undgå at sidde i kinesisk fængsel. Vores nu navngivne historiekæde, "Sjovt du' siger det", får endnu et hak i bæltet. Det gør den med Victor, der - til en børnefødselsdag - kører ATV og drøner direkte ind i garageporten. I en ny undersøgelse fandt man fækale bakterier på 75% af tilberedte rejer importeret fra Asien. Annamarie fandt også noget mærkeligt i sin madpakke. Hun fandt nemlig et øjenlåg i sin syltemad. Endnu mærkeligere var det, da Flemming fandt et stort stykke kul i sin tunsalat. Nøj, hvor er vores sms-indbakke dog kedelig. Det er den, fordi vi skal finde sjove historier om kedelige ting. Lamper er jo generelt virkelig kedelige, men når Daniel gentagne gange kommer til at klippe ledningerne over, bliver det alligevel ret skægt. Cecilies onkel syntes også, det var skægt, da Cecilie kom til at kortslutte hele opgangen, da hun skulle sætte en lampe op. En Thailandsk dommer skød sig selv i brystet som en protest mod den korruption, der hærger dommersystemet. En rimelig drastisk protest, ville nogen sige. Stines protest endte i medierne, og gudskelov for det, for ellers var der ikke sket noget som helst. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:30
  Danskerbingo

  Den falske ræv og en ordentlig torsk på krogen

  Mobning er ikke bare en social uskik hos mennesket, men faktisk noget vi har arvet fra aberne. Det viser sig, at mobning er ganske almindeligt blandt sociale dyr. Det fik Julie at smage, da hun over en længere periode blev mobbet af en bande gæs. Den danske fodboldspiller, Kasper Dolberg, har fået stjålet sit hundedyre ur. 'Dolleren' havde nok ikke lige regnet med, at det var hans holdkammerat, der havde hapset det. Nanna har selv prøvet at være den uventede tyv. Da hun var lille, kom hun nemlig til at blive lidt for glad for bedstemorens smykkeskrin. Thomas var nede for at støtte de rød-hvide drenge på udebane i Gibraltar. Her mødte han en roligan med lidt for lange fingre. Ugens sidste omgang "Sjovt du' siger det" skydes i gang. Det gør den med Ellas historie om en uhyggelig telttur til New Zealand. Bølgerne gik højt, men på redaktionsmødet blev vi enige om, at skilte sagtens kan være spændende. Derfor leder vi efter folk, der har fået noget rigtig godt ud af et skilt. Niklas kørte på et overdimensioneret løbehjul og bragede direkte ind i et skilt, hvor der stod "Pas på grøften". Men i det mindste røg han da ikke i grøften. Johanne havde malet et rigtig flot skilt, som hun havde med til demonstrationer for Ungdomshuset. Pressen var ret glade for Johannes skilt, og det, syntes hun, var mega fedt. Det er er decideret umuligt at slå sig på skygge. Eller hvad? Snowboarderen Anton var midt i stort spring, men på grund af skygge kunne han ikke se, hvor han skulle lande, og han faldt så og brækkede kravebenet. Anders var stor fan af Lucky Luke, så selvfølgelig skulle han da se, om han ikke også kunne fange sin egen skygge. Bedst som han troede, han havde den, løber han direkte ind i opvaskemaskinen. Som en ny tradition, slutter vi ugen af med en omgang Frit Lejde, hvor folk kan ringe ind med de historier, der ikke blev fortalt. Her fortæller Lars, om dengang hans kammerat fangede sig selv i nakken med en fiskekrog. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:46
  Danskerbingo

  Ristede nødder på campingpladsen og tæsk med en brændende færge

  Jacob har været til koncert med en great businesswoman. Under koncerten smutter han en tur på toilettet, og her ser han en mand, der er i fuld gang med at presse en bums. Det havde han ikke regnet med. Sofie kom spontant med i en skyl-ud flashmob på et toilet på Skanderborg Festival. Ole havde heller ikke lige regnet med at se en stikhamrende tosset dansker på et toilet i Prag. Mathias har en kammerat, der har tourettes, og det resulterer i nogle sjove, men uheldige episoder på offentlige toiletter. Daniel oplevede også noget sjovt i Royal Arena. Han så nemlig en ung fyr, der tog fejl af pissoiret og håndtørreren. Vores rundesang af lytterfortællinger når til Søren. Søren har været på campingtur med sin far. Der så de en mand få en ordentlig omgang stød i klunkerne. Det har altid været ilde set at sladre til de voksne, men oftest er det altså en rigtig god idé at gøre. Allan var en rigtig dummernik og kørte med alt for høj promille. Heldigvis blev der sladret om ham, inden det gik galt, og det er han glad for den dag i dag, for han har siden lagt sit liv om. Mick er også taknemmelig for, at hans ekskæreste sladrede om hans narkomisbrug. Det gav ham nemlig klarsynet til at blive clean for sine børns skyld. Folketinget er tilbage efter sommerferien. Og en ny regering betyder selvfølgelig også nye pladser. Zenia Stampe og Marie Krarup har også fået nye pladser. Uheldigvis for dem er det ved siden af hinanden. Heldigt for os, for det betyder, at vi får Ronnies historie om dengang, han blev sat ved pensionistbordet ved et bryllup. På en flyplads i Chicago har en rigtig fjollet situation udspillet sig. En form for madvogn begyndte at spinne fuldstændig ud af kontrol. Situationen blev forløst af en vaks arbejder, der valgte at brage sit køretøj ind i vognen. Henrik har faktisk prøvet den situation. Der sad han bare inde i køretøjet, der snurrede rundt. Brian har også klaret en kritisk situation. Det gjorde han ved at køre ind i en trailer, der var løbet løbsk. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:28
  Danskerbingo

  Tudet sig ud af knallertbøde og 25.000 kroner snoldet væk på danskvand

  Jakob har set en tv-serie med en mand, der gifter sig med en kvinde for at få hende til at stoppe med at græde. Det virker lidt drastisk. Nikolajs kæreste var så grædefærdig over at skulle tage bussen, at han besluttede sig for at købe en bil til hende. Jespers steddøtre ville have dessert på en hverdagsaften. Noget som Jesper som udgangspunkt sagde nej til. Ja, altså lige indtil han udfordrer dem til at spise tre liter regnbueis på en time. Nu prøver vi så lige at vende den om. Hvilke situationer kan man komme ud af ved at græde? Rikke har grædt sig ud af en bøde, da hun havde været lidt for kæk på en knallert. Kristina havde købt et nyt skab til sin datters værelse, men de havde fået fat i de forkerte mål. Det var dog ikke noget som et par krokodilletårer ikke kunne klare, så IKEA sendte nogen ud med et spritnyt skab. Vores anekdotiske kædedans skal have lidt hjælp på vej i dag. Men vi kommer da i mål med Sørens historie, om dengang han var "down under". Vi fortsætter ugens tema omkring mobning. Her snakker vi om mødet mellem mobber og offer. Kevins møde med sit mobbeoffer fik heldigvis en lykkelig slutning. Jacob skal til Ariana Grande koncert, og efter det tragiske terrorangreb ved hendes koncert i 2017, må man altså kun have gennemsigtige tasker med til koncerten. Det er selvfølgelig for sikkerhedens skyld, men det er dog påfaldende, at Grande selv sælger gennemsigtige tasker som tour merchandise. Jakob har også tjent en stille mønt på andres ulykke. For efter han selv havde brækket anklen, begyndte han at importere krykker til Danmark. Det er tirsdag formiddag, og det kan kun betyde én ting. Det er ugens værste tidspunkt, og det er det i særdeleshed for Dennis. Han fik nemlig en stor menu med alt det gode, selv om han kun havde bestilt og betalt for to små burgere. Umiddelbart lyder det jo som en opgradering, men det er bare lidt uheldigt, når man prøver at holde den slanke linje. Det er mildest talt også en dårlig formiddag for Julie. Hun har nemlig brugt 25.000 på tant og fjas og har derfor ikke penge til huslejen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:45
  Danskerbingo

  Spritstiv dronepilot og det fibersprængende gab

  Andreas har haft en super weekend. Hans favorit pizzeria har genåbnet efter en uheldig episode, med lemfældig omgang med gnaverekskrementer. Andreas var glad, men det var hans kammerater bestemt ikke. Andreas er vendt tilbage til Azeroth i World of Warcraft. Det er hans "guildmates" ikke tilfredse med. Daniel droppede ingeniørstudiet for at leve af at spille rollespil. Hverken venner eller familie var begejstrede, men Daniel fulgte sit hjerte og har ikke kigget tilbage siden. I forbindelse med deres podcast, Forsiden af medaljen, har Andreas og Jacob været ude og kigge på konventionelt landbrug. På redaktionsmødet ledte det til en fortælling om, at vores redaktør i weekenden havde set en meget fuld mand købe en droneracerbane. Jakob har også gjort noget rigtig godt for sig selv i en kæmpe brandert. Til en lidt for våd julefrokost besluttede han sig nemlig for at købe en vaskemaskine. Fragtmanden Tommy har været på den anden side af den situation. Han var ude og aflevere en havetraktor til 30.000 kr. Køberen kunne bare ikke lige huske, at han havde bestilt den. "Sjovt du sir' det!" Det tænkte Henriette i hvert fald, for hun ringede ind og fortalte om, dengang en stangliderlig kænguru sparkede hende 2.5 meter ud i luften. Hele denne uge retter DR blikket mod mobning. Mange oplever, at de bare følger med de andre og mobber. Frederikke har oplevet det med at gøre noget, man egentlig ikke har lyst til, bare for at være med i gruppen. Hun har så også oplevet, hvad der sker, når man går imod gruppen. Det er endnu engang blevet tid til at snakke om kedelige ting. Og er det overhovedet muligt at finde noget sjovt ved et gab? Stine skulle skifte sin baby, og det skulle vise sig at være et ret katastrofalt tidspunkt at begynde at gabe på. Poul gabte også på et rigtig skidt tidspunkt. Det resulterede i hvert fald i en uges sygemelding. Bjørne Corydon er blevet fyldt til randen med dugfriske sedler, og derfor skal vi selvfølgelig trække en. Vi skal finde en dansker, der har lært noget fra en uventet person. Det tætteste vi kommer på bingo, er at vores praktikant, Oliver, har lært af svømme af Hvidovres nuværende borgmester. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:18
  Danskerbingo

  #MeToo-hund og en varevogn fyldt med automatvåben

  Jacob skal til Ultimate Fighting Challenge i Royal Arena og se nogle krigere slå hinanden til plukfisk. Inspireret af de veltrænede slagsmålsmaskiner efterlyser vi nogen, der har trænet noget i lang tid, men som fuldstændig frøs, da de skulle bruge deres skills i virkeligheden. Jeanette var som 16-årig bagstopper på mændenes rugbyhold, og hun fulgte ikke retningslinjerne for den perfekte tackling, når mænd på 120 kg. løb direkte imod hende. I Roskilde har Heidi fået spærret en vej af, fordi hun smed en håndgranat direkte i metalaffald. Skraldemanden gik selvfølgelig i panik og tilkaldte politiet. Derfor efterlyser vi andre, der også har gjort noget dumt med en håndgranat. Morten glemte sikkerhedsproceduren, da han kastede med sin første håndgranat, og Poul Erik har smidt 100 håndgranater i en sø, fordi de jo skulle bruges. 'Sjovt du sir' det" går i dag videre til Peter, som er blevet seksuelt chikaneret af en hund i en motorcykelklub. Vi er ikke helt færdig med håndgranaterne og efterlyser sgu også lige nogen, der har gjort noget rigtig sejt med en. Det kaster en historie om en meget liret gearstang i en Opel Kadett af sig. Det er torsdag, så vi undersøger Hvad Man Kan Slå Sig På. I dag kigger vi nærmere på farlige advarsler, og Eiks søn er leveringsdygtig. Vi slutter ugen af med en gang Frit Lejde og hører Kenneths historie om, hvordan det er at aflevere 600 rifler til frit lejde. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:11
  Danskerbingo

  Den morderiske adoptivdatter og kattelort i rygsækken

  Det lyder som plottet til en dårlig gyserfilm, men lige nu udspiller der sig en sag om et par adoptivforældre, der har forladt deres 8-årige adoptivdatter. Det viser sig nemlig, at datteren i virkeligheden er en 22-årig ukrainsk dværg, der prøver at slå dem ihjel. Charlotte havde adopteret en bortløben allike unge, ligesom hendes far havde gjort, da han var knægt. Men de skulle nok bare have ladet den leve frit i naturen. Ude i naturen er der i hvert fald ingen vækkeure til at skræmme livet af den. Vækkeure kan nemlig vise sig at være nogle fandens karle. Sebastians vækkeur besluttede sig i hvert fald for at ringe på et rigtig uheldigt tidspunkt: Midt under en begravelse. Metaldetektor-entusiasten Arkibald var noget forundret, da han fandt et afhugget duehoved i indkørslen. Sjovt du siger det, tænkte Pernille. For hun fandt engang en gammel kattelort i sin skoletaske. Det er tid til at tage et kig i lokalsprøjten. Og denne gang er de ekstra eksotiske, da vi har modtaget nogle ørkenmagasiner fra Californien. Efter en længere ørkenvandring kommer vi i kontakt med Manou, der engang har været faret vild i en skov. Heldigvis kunne hendes hest finde vej ud af skoven. Vi har fundet en historie på Instagram, og vi skal da være de første til at indrømme, at den måske er en røverhistorie. Ikke desto mindre handler den om en, der har solgt sin eksmands Porsche for 20 dollars. Det må simpelthen være en vandrehistorie, for der var ingen af vores lyttere, der havde prøvet noget lignende. Til gengæld har Lennart smidt en gammel bamsestol ud. Den kunne han ellers have fået over 100.000 kr. for. Sune solgte hele sin samling af Magic kort til en kammerat for den nette sum af to colaer. Kammeraten kunne så sælge dem videre for rigtig mange penge. Fed deal. Praktikanten Oliver går lidt og sukker efter, at Ozzy Osbournes afskedsturné ville komme til Danmark. Men Hr. Osbourne har faktisk været på afskedsturné før. Vi leder efter folk, der har gjort noget for allersidste gang flere gange. Sofia var blevet rigtig træt af sit ungdomsarbejde, så hun valgte at trække stikket og sige op. Lad os bare sige, at hun var ret skidt til at holde fast i sin opsigelse. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:08:48
  Danskerbingo

  Nummer 100 i telefonkøen og det store duehoved-mysterie

  Amerikanerne vil endnu engang sende mennesker til månen. Som udgangspunkt lyder det jo rigtig spændende, men hvad nu hvis der ikke sker en skid deroppe? Vi snakker med danskere, der har haft et skuffende genbesøg med et sted. Sebastian var i hvert fald slemt skuffet, da han genbesøgte Sharm el-Sheikh, og så hvordan klimaforandringer er ved at dræbe korallerne. Vores kære ven af programmet, James, fortæller om, da han tog kæresten med til Dubai og kom på et rigtig horribelt hotel. Jacob skal til Ariana Grande-koncert, og han kan især godt lide nummeret "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored". Det lyder dog ret drastisk at slå op, fordi man keder sig. Rikke havde det simpelthen så kedeligt, at hun spontant besluttede sig for at lave huller i øret på sig selv. Det gik sådan set fint nok, ja altså hvis man lige ser bort fra de to gange, hun besvimede. Per og en kammerat kedede sig så meget, at de besluttede sig for at stikke ild til farens gamle skrotbunke af en bil. Fatter blev stiktosset, dog ikke på grund af branden, men fordi de ikke havde inviteret ham med til det. Vi har endelig fundet et navn til vores historie-kæde. Byd velkommen til "Sjovt du siger det". Første historie under nyt navn kommer fra Arkibald. Arkibald skulle ud og svinge metaldetektoren en tur, men fandt kun et afhugget duehoved. Inspireret af Arkibalds seje navn, leder vi efter folk, der har vilde navne, imens resten af deres familie har helt almindelige navne. Her kommer vi i kontakt med henholdsvis Jotin og Tomek. Jacob og Andreas har lavet en podcast, der hedder "Forsiden af medaljen". Seneste afsnit handler om modeindustrien, og her har drengene lært, at danskerne køber ca. 16 kilo tøj om året pr. person, men hele 5 kilo af dem kommer til at ligge ubrugt i skabet. Vi er ret overraskede over, hvor tungt det tøj er. Cecilie blev også ret overrasket, da hendes navlepiercing blev så tung, at den rev hendes navle op. For at modarbejde ugens værste tidspunkt lidt, starter vi med at lede efter mennesker, der har en god Tirsdag formiddag. Det har Kristian, for han har en fridag sammen med sin datter. Datterens dag er dog knapt så god. Hun er nemlig syg efter dårlig sushi. Rasmus har også en rigtig sløj formiddag, for han er nummer 100 i en telefonkø. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:22
  Danskerbingo

  Blå blink på Berlingoen og bankrøver med børn i bilen

  Efter en god uge på Københavns Hovedbanegård er vi atter tilbage i vante omgivelser. En 15-årig dreng er blevet snuppet i at videresælge Playstation-spil fra biblioteket. Han blev fældet af et anonymt tip fra en af internettets snushaner. Jakob kom også med et godt anonymt tip, da han så et butikstyveri. Anonymiteten blev dog en kortvarig fornøjelse, da han stod ansigt til ansigt med gerningsmanden og blev bedt om at udpege ham. Daniel havde også et rigtig godt tip! Faktisk så godt et tip, at det kunne have stoppet et voldsomt røveri. Desværre var politiet ikke lige så enig i vigtigheden af Daniels tip. Kender I det, når man har købt billet til et arrangement, og man glæder sig helt vildt, men man opdager, at man nok lige skulle have kigget en ekstra gang på billetten? Verdensmanden Michael havde købt en lækker ferie til Nice. Det skulle bare være ren forkælelse for ham og familien. Et par dage inden afrejse bliver Michael mindet om, at han altså allerede har en aftale der. Han havde så lige glemt, at han i de dage allerede havde booket en tur til Monaco. Vores guirlande af gode fortællinger tager hul på endnu en uge. På det seneste er vi gået fra museby til musehospice, og nu til Michelle. Michelle måtte flygte med alle de vigtige ting, da der gik ild i deres hjem. Heldigvis kunne de jo sætte sig ud i deres bil. Hvis det ikke lige var fordi, at bilen valgte at selvantænde. Vi har modtaget fornem post. Anton har sendt os en stak engelske lokalaviser. I den ene avis finder vi en historie om en, der har lært Japansk efter et sabbatår i Japan. Derfor leder vi efter folk, der har lært konkrete, brugbare ting på en dannelsesrejse. Det må man sige, at Patrick har. På en sabbatrejse til Malaysia blev Patrick nemlig undervist i at skyde med pusterør. I dagens anledning har vi udvidet vores Sjove Historier Om Kedelige ting. I dag tager vi nemlig også imod seje historier om Citröen Berlingo'er. Det sejeste, der er sket i Monicas Berlingo, var dengang, hun kunne få plads til en kummefryser i den. Objektivt set var det en lille smule sejere, dengang Kasper overtalte sin mor til at køre deres Berlingo ud på en frossen sø. Rasmus og kammerat fik sig en slem overraskelse, da de var ude og gasse op for at fejre, at kammeraten havde fået kørekort. Det var nemlig ikke en fodboldmor, der lå og kørte bagved dem, men derimod Ballerup Politi i deres politi-Berlingo. Rose-Maria binder en fin sløjfe om dagens biltema. Det er dog ikke med en Berlingo, men når historien omhandler et bankrøveri, potentiel kidnapning og verdens sejeste bankdame, er modellen komplet irrelevant. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:43
  Danskerbingo

  Gedde galt i halsen og at klø sig i dukkehåret

  Vi sender for sidste gang fra Københavns Hovedbanegård, og vi slutter af på festlig manér. Måske ikke lige så festligt, som da chefen fra WeWork annoncerede massefyringer med tequila shots og spontan Run DMC koncert, men mindre burde da også kunne gøre det. Måske skulle mindre også have gjort det, da Stefan skulle fortælle sin chef, at han var kommet til at sætte ild til firmabilen. For sidste gang, i denne uge, trækker vi en seddel ud af Bjørne Corydon. På sedlen står der, at vi skal finde en dansker, der har ydet førstehjælp til en fisk. Det har Kenny prøvet på en fisketur. For da han fik to gedder på én krog, viste han sig som en rigtig samarit. Rikke løser også sedlen til punkt og prikke. Hun har nemlig givet kunstigt åndedræt til en kuglefisk! Ovenpå gårsdagens historie om Knuds uheldige møde med en museby, ringer Pernille ind og fortæller om dengang, hun byggede et musehus. Desværre viste det sig at blive et musehospice. Vores gode ven af huset, Sofia, har været forbi med et par tyske lokalaviser. Aviserne bugner med gode historier om dukkehår, kreative løg og diskusprolapser. Vi vælger at gå med diskusprolapserne, og det viste sig at være en god idé! For ellers havde vi ikke hørt om dengang, Kathrine fik en diskusprolaps ved at putte olie i håret. Vi ville heller ikke have hørt om Jakob, der nøs sig til en dobbel diskusprolaps, og det havde været en skam! Der er masser af ting, man kan slå sig, men denne gang vil vores lyttere gerne vide, om man kan slå sig på en vinduesvisker. Det kan man sagtens! Jonas fik da i hvert fald et ordentligt rap over nallerne, da han skulle tjekke vinduesviskerne på sin lastvogn. Det er sidste dag på hovedbanegården, og derfor også sidste dag i reporterskolen for praktikanten Oliver. Han bringer en reportage fra politistationen på hovedbanen, og det inspirerer os til at holde frit lejde, så lytterne kan fortælle hvilken som helst historie, de vil. Desværre er der ingen lyttere, der bider på. Til gengæld får vi historien, om dengang nyhedsværten Cecilie Lange lagde en ansigtsmaske, men manglede agurkeskiver til øjnene. Det viste sig at rødløg ikke var verdens bedste erstatning. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:26
  Danskerbingo

  Luke Skywalker i Holme-Olstrup og fanget i bamsekran

  Vi sender fortsat inde fra Københavns Hovedbanegård, hvor Jacob nær var kommet for sent, da hans ID-kort var blevet væk. Ifb. med en flytning mistede Stefan og konen deres gamle klaver. Eller det vil sige, at det står bagerst i flyttefirmaets lager, og det ville være lidt af en krig at grave det frem. Flytningen gik også lige lovligt stærkt for Bjarne og storebror, for da de ramte Odense indså de, at anhængeren med alt inventaret stadig stod hjemme i Herning. Vores kære bamse, Bjørne Corydon, har fødselsdag. Vi fejrer mærkedagen ved at trække en fuldstændig genial seddel. Brian kvitterer med en lige så genial historie, der involverer en hjemmelavet flammekaster og nogle meget afbrændte øjenbryn. Vi har stadig ikke fundet et navn til vores historie-kæde. Til gengæld har vi fundet et nyt led til kæden. Det led sørger Knud for, med en historie om dengang han kom til at bryde ind i en museby. Som barn var kviksand en kæmpe bekymring, men det er nok de færreste danskere, der rent faktisk har været i kontakt med det. Anne-Sofies irrationelle frygt er nåle. Derfor er det da måske også lidt mærkeligt, at hun dagligt stikker nåle i folk på arbejdet. Daniel måtte også stå ansigt til ansigt med sin barndomsfrygt. Det skete dengang, han faldt ned i en brønd. Heldigvis, for Daniel, var Edward Saksehånd dog ikke nede i brønden. Vores praktikant, Oliver, sidder stadig på skolebænken i reporterskolen. Dagens disciplin er ekspertinterview, og her bliver det afsløret, at folk smider andet end to-kroner i modeltogbanen på hovedbanegården. Folk smider åbenbart også andet end nummer 1 og 2 i toilettet. Søren fra rensningsanlægget ringer i hvert fald ind og fortæller lidt om, hvad de har fundet derude. Bjarne har også engang fundet noget spøjst i maskineriet. Han fandt nemlig en 4-årig, der sad fast i en bamsekran. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:22
  Danskerbingo

  Spurv i maskineriet og beskudt i bar røv

  Dag to fra Hovedbanegården starter med noget, der kunne lyde som plottet til en Hitchcock-film. En ældre australsk mand blev angrebet af en aggressiv fugl og døde desværre som følge deraf. I Kristines nabolag er svalerne også ret så aggressive. En gråspurv tog en hovedløs beslutning i kampen mod Mikkels tunede knallert og endte, ja, hovedløs. Der er furore i arkadespils-verden. Mistanke om modificerede maskiner har ført til fratagelse af en plads i Guiness rekordbog. Christian er bidt af en gal cykelrytter og har op til flere verdensrekorder bag sig. Faktisk er han så god, at det engelske ultracykling forbund udlovede en dusør til den der kunne slå hans rekord. Historie-stafetten er tilbage på sporet efter en lettere kaotisk omgang. Det er den med Liv der, efter en ordentlig omgang mexicansk mad, tilstoppede værtsfamiliens toilet i sådan en grad, at værtsfaren gentagne gange måtte afbryde svupperiet for at brække sig. Vi er fortsat i gang med at gøre vores praktikant til en stjernereporter. Og lad os bare sige, at der stadig skal arbejdes lidt på hans mikrofonteknik. Årets Ig Nobelpriser er blevet uddelt til nogle lidt specielle forskningsprojekter. Der er bl.a. blevet uddelt priser til forskere, der har undersøgt temperaturen på franske postbudes testikler. Der er også blevet forsket i hvor det føles bedst at klø sig. Soldaten Nik syntes også det var rigtig dejligt at klø sig, efter en lang tur igennem en flod i Afghanistan. Ja, altså lige indtil han blev beskudt, imens han havde bukserne nede om anklerne. Vi bliver ramt af helt katastrofale tekniske problemer. Det kan kun betyde én ting: Det er verdens værste tidspunkt, Tirsdag kl.11.45. Heldigvis er vores Tirsdag formiddag ikke lige så slem som Sonnys. Han har nemlig simpelthen nyst sin egen krop i stykker. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:25
  Danskerbingo

  Pyroman med ukrudtsbrænder og kødsår på børnebakken

  Vi sender fra Københavns Hovedbanegård hele denne uge. Derfor starter vi naturligvis med en historie om en horribel togtur. Jeanettes historie har alt hvad en god toghistorie skal indeholde: Snørklede ruter, glemt bagage og en spontan skilsmisse. Flypassagerer på ruten Frankfurt-Cancún fik sig en slem overraskelse, da den ene pilot kom til at spilde kaffe på instrumentbrættet i cockpittet. Heldigvis var der ingen der kom til skade. Det gjorde Michael til gengæld, da han spildte en hel kande kaffe i skridtet på sig selv. Selvom vi sender fra Hovedbanen, skal vi da stadig igennem dagens led i historie-kæden. Til trods for tekniske udfordringer kommer vi i mål, og det gør vi med Saras fortælling om en rigtig uheldig tur på toilettet. Denne uge står også i læringens tegn. Vi skal nemlig have gjort vores praktikant, Oliver, til en verdensklasse reporter. I hans første test finder han frem til nogle 9. klasse elever, der skal på studietur til Budapest. Heste-hvisker Jon har også engang været på tur med klassen, og i bedste heste-hvisker stil endte det selvfølgelig med at Jon måtte hentes af samaritterne. Det er oftest røvsygt at stå og vente på toget. Ligeledes er det også ganske kedeligt at samle skrald. Pers historie fik dog pulsen op, da han fortalte om dengang han troede han havde fundet en død person! Heldigvis viste det sig at være en moderigtig, hjemløs mand der lå og sov. Vi trækker en seddel ud af maven på en rød bjørn. Det kunne lyde som en mærkelig drøm, men det er dog virkelighed. Hvad der til gengæld var en mærkelig drøm, var dengang Hannah drømte at hendes far solgte hende til nazisterne. Sissels mand er også en livlig drømmer. Det var han i hvert fald dengang han, i søvne væltede sengen på hovedet imens stakkels Sissel stadig lå i den. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:52
  Danskerbingo

  Død ved en fejl og uigenkendelige frikadeller

  Gisp! En lille dreng blev fanget af kameraerne, imens han pulsede løs til en fodboldkamp! Det viste sig så at være en 36-årig mand, der bare ser helt utrolig ung ud. Ligeledes viste det sig også at være Marks kollega, og altså ikke hans søn, da tjeneren kom forbi med tusser og noget at tegne på. Hele ugen har vi snakket om chefen fra helvede. Nogle gange kan det dog også ske, at chefens katastrofale fejl ender med en lykkelig slutning. Det endte i hvert fald med et nyt lækkert sommerhus på en god grund, men måske skulle chefen lige have tjekket adressen en ekstra gang. Chefen måtte også indse at det måske var lidt en fejl at ansætte Dennis, da hans første måned endte med at blive en rigtig dyr fornøjelse for chefen. Politikere, både i ind- og udland, vil sætte en stopper for de farverige smage til E-cigaretter. Argumentationen er at smagene lokker børn til at ryge. Men der er da massere af andre snedige måder. Hvis man f.eks. er velsignet med en rigtig lille Spørge-Jørgen, kan man jo bilde ham ind at man skal spare lidt på stemmebåndet. Michael from Jamaica ringer også lige ind, og giver sit besyv med. En kæde er kun så stærk som sit svageste led. Heldigvis er der ingen svage led i vores kæde af lytterhistorier. Det slår Maria fast, med sin historie om dengang hun væltede rundt til en eksamen. Det er nok engang tid til at finde ud af hvad man kan slå sig på. Den gode Ib foreslår at finde nogen der har slået sig på en pause. Det kan man sagtens. Eller det kunne Mikkel i hvert fald, da han i et frikvarter tog den på hovedet ud af et vindue. Jeppe fik ødelagt både hovedet, frokostpausen og den lampe han bankede skallen op i. I Region Syddanmark blev stakkels Kirsten erklæret død ved en fejltagelse. Hun sigtede højt med erstatningskravet, men måtte tage til takke med 445 danske kroner. Det er åbenbart ikke så sjældent igen. Kenneths bror blev nemlig også erklæret død, i hvert fald i systemets øjne. Johan har stået lidt i den anden rolle. Han har nemlig kommet til at fejlagtigt erklære nogen død. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:10
  Danskerbingo

  Fyret af mor og en pornokonditor . Gæst: Ruben Søltoft

  Vi fortsætter temaet om chefer fra helvede, og i dag leder vi efter folk, der er blevet sat til vanvittige ting af deres vanvittige chefer. Sara blev som butiksassistent sat til at holde sin chefs hest, imens den blev aflivet, og Sannes pornoentusiastiske konditormester fik hende til at ringe frække aftaler hjem til ham. Et EasyJet-fly manglede en pilot indtil én af passagererne meldte sig til at flyve det til Spanien. Han var nemlig uddannet pilot, og vi efterlyser andre, der også har kunne bruge en af deres færdigheder til at redde dagen. Jesper er tømrer, men venner er nogle hårde bananer, der har lært ham lidt om, hvordan man bryder ind i en bil med en sav. Sørens 16-årige klassekammerat faldt om med hjertestop, men det faldt heldigt sammen med, at Søren lige havde været på førstehjælpskursus. Den dag reddede han sin vens liv. Vi har besøg af Ruben Søltoft, som fortæller historien om kampen for at få lokket sit store idol Frank Hvam ind og se sit one man-show. En jagt der også afslører en lidt akavet gammel SMS-korrespondance. Vi efterlyser andre der er blevet "hjemsøgt" af gamle SMS'er og Tenna ringer ind fortæller om to glemte dates. Ruben trækker også en seddel, og vi hører om dengang Benjamin blev fyret pga. et dyr. Dagens historiestafet sender os med Rasmus til Hvide Sande, hvor en meget våd aften ender i både havnen og i plejehjemmets potteplante. Vi slutter af med jagten på folk, der er med i én-personers klub. Michael er eneste medlem af "Dansk Halv 12 Forening", og Kim er ene mand i sin klub for folk, der elsker økologisk gær. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:42
  Danskerbingo

  Sat til vægs af gamer-far og pedicure i udmugningsanlægget

  Man kan gøre alt muligt med stiger. Man kan både kravle op af den og ned igen, men kan man også gøre noget virkelig sejt med en stige? Man kan i hvert fald blive ufrivilligt medlem af en teatertrup, som det skete for vinduespudseren Danni. Kristians kammerater var også rigtig seje, da de byggede en stige for at crashe en gymnasiefest for at se en koncert med Kashmir. Anders ringer ind og forklarer reglerne til ham og gutternes Olympiske Stige-lege. I denne uge snakker vi om chefen fra helvede. Emmy har selv prøvet at være den dårlige chef. Det skete dengang hun startede sit rengøringsfirma og var ret så uerfaren overfor den eneste ansatte hun havde. Heldigvis lærte Emmy af sine fejl! Lyskæden af gode historier skal have skruet endnu en pære i. Ovenpå Lauras forfærdelig historie om arrige heste, skal vi atter tilbage til en stald. Sannes lillebror får kappet tåen af i et udmugningsanlæg. Det har dog ikke sat en stopper for lillebror der i dag er jægersoldat og på jordomsejling i eget skib. Der er ufatteligt mange dårlige tidspunkter at tage mobilen frem for på. Et dårligt tidspunkt kunne f.eks. være når man ligger i bøjlerne hos gynækologen. Det kan Lisa i hvert fald bevidne. Andreas og Jacob bliver lidt i tvivl om hvad man egentlig må når man kører bil. Heldigvis ringer både Jonas og Frank ind for at fortælle hvordan landet ligger. Vi smider simpelthen alt for mange ting ud. Men der er altså også nogle ting der er helt katastrofale at smide ud. Det måtte Mikkel sande da hans far kasserede deres halvandet år gamle computer fordi den ikke virkede. Måske skulle han bare have tjekket strømstikket en ekstra gang. Ligeledes skulle Tina nok også lige have tjekket om det var benzinmåleren den var gal med, inden hun solgte bilen til skrot. En anden ting der også er helt katastrofal, er ugens værste tidspunkt. Det må håndboldtræneren Mark sande, da han ikke kan finde en målmand til holdet. Stakkels Malene har også en dårlig formiddag. Hun sidder nemlig i silende regnvejr og skal luge ukrudt. Frederiks formiddag er ligeledes øv, da regningen for alle weekendens indkøb bliver trukket på én gang. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:20
  Danskerbingo

  Hidsige heste og pant til pandaer

  Under dette års Vuelta a España fik seerne øje på lidt mere end bare gode cykelben. En lille, kæk hampplantage på en tagterasse blev fanget af nyhedshelikopteren der filmede løbet. Henrik har ligeledes oplevet at få ødelagt dagen af et cykelløb. Han og familien var nemlig på vej hjem fra ferie, men blev blokeret af en enkeltstart, kun 100 meter fra deres hjem. Danskerbingos store historie-kæde går ind i sin fjerde uge. Vi er desværre atter engang endt i et tematisk sort hul. Laura trækker os i en lidt anden retning med hendes fortælling om dengang hun fik bøllebank af to heste. Det militære træningsområde i Oksbøl skal udvides til over dobbelt størrelse. Men uanset hvor meget plads man har at træne på, kan der altid ske ting man ikke er klar på. Militærtræningen indebar ikke øvelse i at malke køer, men ikke desto mindre tog Storm sagen i egen hånd, da han som udstationeret så nogle køer der trængte til at få tømt yveret. Bjørne Corydon er også kommet med hjem igen efter Ungdommens Folkemøde, og sikke et held! Vi skal nemlig have trukket en god seddel. Den seddel bringer os i kontakt med Louise, der sammen med sin bror stadig får vasket tøj hos mor og far, selvom de for længst er flyttet hjemmefra. Den ordning benytter Mark sig også af. Han spiser nemlig hos sine forældre næsten hver dag. Det er en af frynsegoderne ved kun at have flyttet 100 meter væk hjemmefra. Gud, hvor er der dog mange kedelige ting derude. Men selv de kedeligste ting kan gemme på en god historie. Katrin og hendes venner var nede og pante en helvedes masse flasker efter fest. En meget utålmodig mand satte dog en stopper for drømmen om pizza og det søde liv. Emma var pantarbejder af den gamle skole, så hun ringer lige ind og forklarer hvordan det fungerer. I denne uge snakker vi om chefen fra helvede. Vi har spurgt lytterne hvilke historier om chefer de vil høre, og i første omgang skal vi finde nogen der har skrevet til deres chef imens de var pivstive. I Daniels tilfælde var det dog omvendt, da hans navn lå lige op af ekskærestens navn i chefens telefonbog. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:28
  Danskerbingo

  Kærlighed ved første stik og uagtsomt skridt-skrubberi i svømmehallen

  Vi sender fra Ungdommens Folkemøde i Valbyparken. De tre værter fra Go' Morgen P3 bliver sendt ud i en konkurrence om at finde den bedste historie! En konkurrence som man bestemt ikke vil tabe! Med lynets hast finder Jojo frem til 16-årige Elias, der synes, det kunne være meget fedt at blive partiformand. Mikkel klarer også sin udfordring til topkarakterer, da han har fundet frem til Valon, der har en tårnhøj fraværsprocent. Stefan er sendt ud med den sværeste udfordring, men finder stadig frem til Gustav, der engang har været oppe at slås med to store hunde. Vores fortælle-stafet fortsætter også ude i Valbyparken. Vi får fat på Kristian, der på en fisketur til Grønland slog lidt mere end bare to fugle med et smæk. Udover en masse glade unge mennesker, er der også en masse organisationer repræsenteret ved Ungdommens Folkemøde. Praktikanten Oliver får sin sag for, når han prøver at interviewe Ældresagen. Bjørne Corydon er ramt af lidt strømsvigt, men det lykkes stadig at trække en god seddel. Vi finder nemlig frem til Christian, der skød genvej gennem en kaktus, men valgte at adoptere den og døbe den Bob. Klara og Linea opsøger vores telt for at fortælle om, hvordan en kollision med en kaktus bragte deres forældre sammen. Det er atter blevet tid til at finde ud af, hvad man kan slå sig på. Inspireret af Jacobs dårlige blodomløb i hænderne, beslutter vi os for at finde ud af, om man kan slå sig på handsker. Skiløberen Fabian fortæller om dengang, han røg på røven på grund af en skihandske. Helt utroligt mange af boderne på Ungdommens Folkemøde har forberedt quizzer. Vi har sendt vores praktikant ned for at deltage i den famøse jødequiz nede i Jødisk Informationscenter. Vi runder endnu en uge af med at trække en seddel. Vi skal finde nogen, der har været involveret i en katastrofal misforståelse. Dagens tredje Christian ringer ind og fortæller om da, efter en tur i svømmehallen, hjalp sine to knægte med at vaske sig. Da Christian endelig fik vasket sæben ud af øjnene, fik han sig en slem overraskelse. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:42
  Danskerbingo

  Oprejsning til dyreriget og den meget uartige kampvognsfører

  Indtil videre har denne sæson budt på mange historier om dyr, der dør. Nok må være nok! Nu er det tid til, at dyrene får deres hævn. Geden Mads slog et slag for dyreriget, da den spiste halvdelen af Stefanies sommerjakke. Dyreelskeren Sisse får sig også en slem overraskelse, da en kejserpingvin lige slår fast,at de to altså ikke er bedste kammerater. Dyrenes hævntørst slukkes for denne gang af historien om rytteren Charlotte og den skøre hoppe, der red direkte ind i en traktor, da smeden ikke stoppede dem. Kan I huske dengang, Jan startede en lavine med et maskingevær? Det kunne Poul Erik, for det mindede ham om dengang, hans kampvognskollega måtte undvære julegaver, da han kom til at springe fire dådyr i luften. Der er blevet smidt et bud på sitet Just-Eat. Buddet lyder på svimlende 74 milliarder kroner, men vurderes stadig til at være et groft underbud. 4500 kr. kan jo f.eks. også være et røverkøb for en perserkat, hvis man altså selv synes, at den er mindst 80.000 værd. Vores praktikant Oliver deler ud af gode kost tips. Man skal i hvert fald ikke gøre som den 17-årige mand fra Bristol, der spiste sig døv og blind i chips og pommes fritter. Vi leder efter folk med spøjse spisevaner, og her kimer Morten ind med en madplan bestående af varme kødretter til morgenmad hver dag. Nicklas var åbenbart også lidt af en stamkunde hos de nordiske fastfood restauranter. I hvert fald ringede Dominos for at høre, om han var okay, da han ikke havde bestilt mad derfra i to dage. Bjørne Corydon er allerede taget afsted til Ungdommens Folkemøde, så vi har taget reservebjørnen i brug. Der er dødt løb mellem to gode sedler, så vi leder simpelthen efter dem begge. Avisbuddet Dennis endte med at køre bilen ned i en å, men var heldigvis uskadt. Lotte ringede ind og fortalte om, hvordan det er at arbejde i Ikea, selv om man ikke kan finde ud af at samle møbler, og således fik vi råbt bingo på to vidt forskellige sedler. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:57
  Danskerbingo

  De møgforkælede kæledyr og superheltenes reservehold

  Jacob og Andreas snakker om snotforkælede kæledyr. Der er nemlig flere og flere, der i stedet for at få børn, vælger at dedikere alt deres kærlighed til deres kæledyr. Anders' far har dog børn, men Anders måtte alligevel stå lidt i skyggen af hunden Tess, da han viste sig at være en væsentligt dårligere jagthund. Kira er dog på forældrenes side. Hun kan huske, hvornår hendes hundehvalp blev født, men det kniber lidt mere med hendes lillebrors fødselsdag. Pia kender også følelsen. Hun forviser tit sin ægtemand til sofaen, så der kan være plads i sengen til Pias hund Oskar. I Spanien er der en flok spædbørn, der er blevet ganske pelsede. Nogle piller, der fremmer hårvæksten, var i pakkefasen blevet ombyttet med medicin mod sure opstød. Vores søgen efter skægge bivirkninger ender dog i et knusende nederlag. Vores historie-kæde fortsætter med Jan og hans soldaterkammerater, der tissede lidt i bukserne efter at have startet en lavine. Ak ja, sådan kan det gå, når man tager ud og fisker med automatrifler. Jacob har set tv-serien Mindhunter, hvor et værre sjuskehoved blamerer sig på bånd. Det minder Jacob og Andreas om, at hvert enkelt lille fejl, de laver på arbejdet, også bliver optaget. Vi leder derfor efter folk, der er blevet optaget på et tidspunkt, der er rigtig trælst. Kassemedarbejderen Phillip blev lidt træt af at være blevet fanget af overvågningen, da han efter en kedelig vagt havde pakket forretningen ind i 10 meter elastikbånd. X-Men eksisterer i virkeligheden! Der findes i hvert fald en familie, der har en genmutation, der gør, at de kan klare sig med kun 4 timers søvn om dagen. Men hvilke andre kedelige superkræfter findes der? Christians kedelige evne er, at han fik skæg ret tidligt, men så behøvede han jo ikke at vise ID, når han skulle i byen. Mikkel ringer ind og demonstrerer sin superkraft: At kunne klappe med én hånd, med begge hænder! Thea ringer også ind, men det er lidt svært at bevise hendes kraft i radioen, da det ikke larmer så meget, når man ryster sit øje. Nicklas fuldender vores B-liste Avengers, da han kan bøvse rigtig hurtigt. Verdens værste tidspunkt er endnu engang over os! Steffen ringer ind og fortæller, at regnen har gjort hans korn vådt, og det er en længere process at få det tørt igen. Shantals mor skulle gøre sig morsom på sin datters bekostning, men så slog 11.45 til, og så faldt hun over en kantsten og slog sig noget så eftertrykkeligt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:09:16
  Danskerbingo

  Stearin-shots i Thailand og mur af ost

  Ugens sidste omgang Danskerbingo skydes i gang med et brag af et bogtema. Jacob har læst en bog om en Brasiliansk læge, der er lidt af en charlatan. Kristina ringer ind og fortæller om, da hun var i Thailand og skulle drikke stearin for at kurere en knæskal, der var gået af led. Stine kom også hjem fra Italien med lægelig fejlvurdering af astronomiske proportioner. Andreas og Jacob har studset lidt over, hvordan folk bliver beskrevet i signalementer. Helene, Søren og den velpolstrede FCK-fan er alle enige om, at "fedladen" ikke er et fedt signalement. Vores lytter-lokomotiv af fede historier buldrer ufortrødent videre. Dog med en fartbegrænsning på, da vi meget gerne vil styre den lidt væk fra historier om dyr, der kommer til skade. Hestehvisker-Jon viser sig som den rette lokofører, da han ringer ind og fortæller om dengang, en kollega udsatte ham for nogle rigtig grove løjer. Snushanerne på Flensborg lokalavis kan berette, at en mexicansk kunstner er gået i gang med at bygge en mur ud af ost. Lytteren Søren har bygget så lang en isdessert, at den slog rekorden. I hvert fald en lokal rekord. Public service til folket! Vi finder ud af, hvad man kan slå sig på. Rasmus og Martin ringer ind og bevidner, at man i hvert fald godt kan slå sig på vådservietter. Vi har en ung gæst i studiet,14-årige Sofia, og hun viser i den grad, hvor skabet skal stå i forhold til at trække sedler hos Bjørne Corydon. Sedlen er i frit fald, indtil Jonas ringer ind og fortæller om dengang en ekstremsportsudøver infiltrerede en kaserne. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:32
  Danskerbingo

  Tilbage til Azeroth og den flyvende Skt. Bernhard. Gæst: Melvin Kakooza

  Jacob står over for et stort dilemma. Skal han vende tilbage til sin ungdom i Azeroth med World of Warcraft Classic? Aya stemmer i og har genoptaget sin hobby med at spille Nintendo, imens Karin binder et smukt råbåndsknob om diskussionen, da hun i en alder af 45 er blevet spejder igen. Der er mange måder at læse en god bog på. Vi snakker med Freia, der læser sidste side af bogen først, googler plottet og sikrer sig, at den ender lykkeligt, inden hun tager den fra starten af. Sofie tager det også til det ekstreme, da hun selv med horoskoper starter fra slutningen af. Komikeren Melvin Kakooza er med os i studiet. Han fortæller om en rejse til Afrika, der bød på spaghetti-ben, narkokontrol i Amsterdam og frygt for ebola. Heldigvis fik Melvin det bedste ud af det, ligesom Frank der ganske vist blev kørt ned af en bil, men heldigvis var bilen fuld af lækker chokolade, som Frank måtte få lidt af. Den stadigt navnløse historie-stafet er endt i lidt af en kattepine. Det er det i hvert fald også i Susans fortælling om en uskyldig kat, der fik et ordentligt gok i nødden. Vi trækker en seddel direkte ud af maven på Bjørne Corydon. I sidste sekund bliver vi reddet på målstregen af Daniels hund, der kastede sig ud fra 4. sal, men heldigvis overlevede. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:27
  Danskerbingo

  Pågående pizzabud og reparation af kat

  Der er en lille smule lavvande i Bjørne Corydons mavesæk. Det skal der laves om på, så vi beder lytterne om at sende nogle gode bud ind! Lytterne vil gerne finde en person, der skulle have taget telefonen i stedet for at ignorere et ukendt nummer. Det kostede i hvert fald Michael dyrt, da politiet ville have fat på ham, og måske endda endnu dyrere for Lærke, der måtte gå sulten i seng. Andreas og Jacob har en fælles ven, der har været til frisør. Den frisørtid løb op i syv timer, og det chokerer drengene. Syv timer var dog ingen sag for Anja der, over to dage på Jamaica, fik flettet hår i 14 timer. Allans fortælling, om dengang han og familien kom til at spise kusinens marsvin, har sendt ærteposen videre. Peters unikum af en kat endte på lægens bord, og Peter selv endte med en hundedyr regning. DR's store bogtema fortsætter ugen ud. Jacob fortæller, om dengang han gav Andreas en bog i gave. Den lå desværre på hylden i lang tid, før Andreas endelig fik den læst og indså, at han faktisk ret godt kunne lide den! David, der lider af ordblindhed, fandt læselysten, da han pludselig fandt en gammel gave fra en lærer. Lailas julegave forblev dog ubrugt, da Volbeat koncert på en onsdag aften i Hamborg ikke just passede ind i kalenderen. Der er fældet dom i sagen mod det amerikanske medicinalfirma Johnson & Johnson, der har kørt kampagner for brugen af deres opioider. En meget modig lytter ringer ind og fortæller om hendes forløb som afhængig af morfin. 11.45 er simpelthen ugens værste tidspunkt, og det beviser lytterne uge efter uge. Flyttemanden Allan står helt alene med et stort flytterod, ligesom at Mie stod helt alene, da hun kom til at spærre sin lille datter inde i en varm bil. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:40
  Danskerbingo

  Marsvin til aftensmad og selvlysende techno-tænder

  Andreas har været på romantisk weekendtur med kæresten. Romantikken endte dog brat, da en lettere tømmermandsramt Andreas får overspist så meget, at der slet ikke var overskud til romantik. Nanna var i en lignende situation, dengang hendes date troede, hun havde forgiftet ham med kikærter. Slemt var det også med Christian og de dårlige rejer, der sendte et helt bryllupsfølge på tønden. Andreas og Jacob har en ny podcast på gaden. Den hedder Forsiden af medaljen og handler om at se det positive i nogle rigtig dårlige situationer. Det skete for Allan og sin far, der har rykket tættere sammen efter et slemt sygdomsforløb. Aske ser også lyst på tingene i mørket. Han har nemlig ikke noget valg, da hans tandproteser er selvlysende og derfor er et kæmpe hit til ravefester. Nyhedsværten Nanna Nørregård er i studiet og breaker nyheden om, at landmændene stopper med at pløje. Den nyhed kan Andreas og Jacob ikke lade gå stille hen. Vores historie-stafet tager hul på sin tredje uge! Inspireret af historien om Benjamins ukristelige wienerbrøds-mave, ringer Allan ind og fortæller om et meget uheldigt marsvin, der endte som aftensmad. Denne uge står i litteraturens tegn på hele Danmarks Radio. Michael fra Jamaica ringer ind og fortæller om dengang et Bob Marley citat ændrede hans liv, og så er vi igennem med Sussie, der bliver grillet i Halfdan Rasmussens ABC, men klarer den med bravour. Sjove historier om kedelige ting! Det er, mildt sagt, røvkedeligt at sidde i venteværelset hos lægen. Men ved Julies tur til lægen blev stemningen blandt de ventende patienter løftet, da en ung purk havde lidt mere end bare krudt i måsen. I forbindelse med deres træning er en flok servicehunde sat til at se en hel musical. Denne gang gik det meget fint, men det er ikke alle steder, der er lige kæledyrsvenlige. Det måtte Patrick sande, da hans lille hundehvalp besluttede sig for at besørge midt på en bustur til Frederikssund. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:13:45
  Danskerbingo

  Biltyv i baghånden og skridt-chips med sour cream & onion

  Ugens sidste udsendelse skal parkeres. Andreas og Jacob snakker om biler, og Jacob fortæller, at bilproducenter kan fjernåbne låste biler. Den information kunne chaufføren Sigurd godt have brugt, da han fik låst sig inde på bagsædet af sin limousine. En anden måde kunne være at have en gammel biltyv ved hånden, som Steffen heldigvis havde, da hans lille søn havde fået smækket sig inde i bilen. Det er blevet tid til at læse lokalavis. Vi har fået fingrene i en universitetsavis fra Georgia, som vi bladrer lidt i. Vi leder efter folk, der har søgt tilflugt i helligt hus, og her kommer vi i kontakt med Johannes, som er med i en organisation, der med åbne arme tager imod folk, som har brug for det. Historie-guirlanden fortsætter! Inspireret af Frejas chipsegilde bag låste dører, ringer Benjamin ind og fortæller om dengang, han guffede studenterbrød oppe i det lokale kirketårn. Guds straf var dog benhård, og Benjamin fik sig en ordentligt omgang avs-i-mavsi. Bjørne Corydon er atter rullet ind for åbne døre og uden at smække efter sig. Man skulle tro, han var født i et s-tog, eller i en elevator ligesom Jeanettes søn. Vi har sat os for at få et endegyldigt svar på det ældgamle spørgsmål: Er der flest chips i et pringlerør eller i en pose chips? Praktikanten Oliver sættes til at tælle chips, imens Jacob og Andreas diskuterer, hvad der skal væddes om. En anden ting der har vakt stor undren hos lytterne, eller i hvert fald hos grissebasse-passer Fie, der gerne vil vide om, hvor vidt man kan slå sig på at give en kop kaffe. Det kan man i den grad, kan Mikkel bevidne. I hvert fald hvis man giver et stort chok oveni. Fidel Castros gamle krokodiller spreder skræk og rædsel i Stockholm. Men ikke lige så meget skræk og rædsel som Thereses bror, der fik sat en stopper for en uønsket kat. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:13
  Danskerbingo

  Et metalspyd i nakken og skjulte hagekors Gæst: Umut Sakarya

  Trump kommer ikke! Derfor efterlyser vi bizarre afbud. Frank fortæller om afbud forårsaget af rivaliseringen mellem byer på Ærø, og Daniels mor meldte afbud til sin søns konfirmation, fordi hun var bekymret for en takkesang. I Tyskland har en stakkels tivoliejer ved en fejl købt en forlystelse, der ligner to roterende hagekors. Det har affødt en gedigen shitstorm, og derfor efterlyser vi andre, der også er kommet til at støde folk på lignende facon. Christian og konen købte et rigtigt lækkert skrivebord og opdagede først et kæmpe indridset hagekors, da det skulle sælges videre. Endnu, har ingen købere bidt på. Kristian og hans søster kom ved en fejl til at brænde et stort kors af til Indre Missions Sankt Hans-fejring i Vestjylland. Vi har besøg af kendiskok og Vild med Dans-deltager Umut Sakarya. Han fortæller historien om dengang, han som barn reddede en kanin fra Zoologisk Have, der viste sig at være en hare, som voldtog og dræbte Umuts storebrors kanin. Derfor efterlyser vi andre, der også har gjort noget idiotisk som barn. Anne smadrede sit ansigt med en Gameboy i et magtspil mod sin bror, Steffen lavede brandfarlige tryllekunster, og Bjarke hev låret af en levende høne med en plæneklipper. Deres anekdotestafet bliver givet videre til Freja, som låste sig inde på et handicaptoilet med chips og roulade for at slippe for idræt. En russisk mand troede i 24 år fejlagtigt, at han havde slået sin familie ihjel. Derfor efterlyser vi andre, der har troet, at de har slået nogen ihjel. Alexander ringer ud og fortæller om dengang, han smed et spyd i nakken på sin kammerat og troede, at han var død. Dennis blev påkørt af en lastbilchauffør og troede, at hele hans familie døde i sammenstødet. Det slog klik for ham, og han lod sine aggressioner gå ud over chaufføren, og det var ved at ende helt, helt galt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:52
  Danskerbingo

  Saddam Husseins VIP-motorvej og boligen der sank

  Et fransk par står til op mod 6 års fængsel, efter de har forsøgt at stjæle 40 kg. sand fra Sardinien. Vi efterlyser andre, der har taget del i en idiotisk paraktivitet. Mikkel og kæresten satte helt unødvendigt deres liv på spil i Ecuador. Og Jan og fruen var på en lige lovlig optimistisk vulkantur i Napoli. Vi fortsætter anekdoteraketten, og i dag ringer Peter ind med en hæsblæsende historie fra den irakiske ørken om den hårdeste prank, vi til dato har hørt om i programmet. Vi taler om uhyggelige teknologihistorier, og Michael fortæller om dengang, han fik hacket sit overvågningssystem. Majken har sendt os en bunke lokalaviser fra Kolding, og det sender os på jagt efter historier om folk, der er flyttet pga. deres dyr. Maria ringer og fortæller om at flytte ud på en båd, der synker samme nat. Det er tirsdag formiddag, så vi slutter af med Ugens Værste Tidspunkt. Den er still going strong, beviser Oliver, Tanja og Rasmus. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:33
  Danskerbingo

  Reddet af cowboystøvler og Dr. Bombays sidste fan

  Briterne er begyndt at hamstre for at undgå en økonomiske Brexit-hammer. Derfor efterlyser vi lyttere, der også har hamstret. Lukas hamstrede chokoladegifler, da de udgik, og Martin hamstrer stort set alt. Andreas overvejer at få installeret gulvvarme, og derfor passer det perfekt, at vi trækker en seddel ud af Bjørne Corydon, der sender os på jagt efter folk, der er kommet i problemer pga. gulvvarme. Og her hører vi både om gulve, der flækker, og hidsige vandskader. Vi fortsætter historiestafetten, og i dag bliver det til en hæsblæsende historie om Kenneth, der formår at køre sig selv ned i sin Fiat, brække benet, men alligevel slippe billigt pga. et par cowboystøvler. Nogle amerikanske forskere har tydeligvis ikke set Jurassic Park, for de er ved at færdigudvikle teknologien til at genoplive Mammutten. Derfor efterlyser vi folk, som har genoplivet noget, de aldrig skulle have gjort, og snakken lander på både Power Rangers og Dr. Bombay. Mandagen byder på en chokerende jagt på "Sjove historier om kedelige ting", og i dag forsøger vi os med den umulige situation at finde en sjov historie om verdens kedeligste aktivitet: at lægge tøj sammen. Sigurd kommer tættest på med beretningen om, hvordan han vasker sine 900(!) t-shirts hver 3. måned og farvesorterer dem sirligt. I Hong Kong forsøger Kina at dæmpe optøjerne ved at få demonstranternes lommepengestrømme til at dø. Derfor efterlyser vi historier om store ting, som er blevet udrettet pga. lommepenge. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:18
  Danskerbingo

  Mere rå end sashimi og Hulk i begge ender

  Andreas og Jacob har set noget helt vildt spændende: Et fodgængerfelt under konstruktion. Brian kommer igennem og korrigerer vores forståelse for arbejdsprocessen. Desværre ikke tids nok til at hjælpe stakkels Georg, der fik malet hajtænderne på det forkerte sted. Andreas deler ud af feriefortællingerne fra det solrige Toscana, men det kan jo glippe med det italienske sprog, så han får bestilt en lige lovligt stor bøf. Han er dog ikke den eneste, der var for selvsikker på sit udenlandske sprog: Ann ville bestille kartofler, men fik serveret et kogt fårehoved, og friske Jonas ville have frisk fisk, så den fik han direkte fra akvariet til tallerkenen. Kædedansen af lytternes fortællinger fortsætter med Ronnie, der er ude på lidt af en røvtur i en bananbåd. Vi trækker en seddel direkte ud af mavsen på Bjørne Corydon, der beordrer os til at finde en dansker, der sidder fast et sted og har brug for hjælp. Tømrer-Peter sidder fast i teknikrummet og har brug for vores hjælp til at få fat på sin kollega. Andreas er blevet stukket af en bi, men vi vidste altså allerede godt, at man sagtens kan slå sig på bistik. Men hvad kan man ellers slå sig på?! Niels foreslår, at vi finder ud af, om man kan slå sig på camouflage. Det kan Kim bevidne, at man kan, da militær-make up'en sendte ham en tur til feltlægen. Den gode gamle teenage-leg "Jeg har aldrig" har indtaget studiet, og vi er igennem med de to friske fyre Mathias og Fillip, der aldrig har været til frisøren. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 57:50
  Danskerbingo

  Hjemsøgt af hovedløse egern og den parfumefri vasketyv i natten

  Jacob og kæreste er på roadtrip i smukke Norge, da de støder på et lille bump på vejen. Bumpet viste sig at være et stakkels egern. Den traumatiserede oplevelse har ændret på Jacobs madvaner, der ikke har kunnet spise kød siden da. Jacob er dog ikke den eneste, hvis liv er blevet ændret af egern. Vi snakker nemlig med Ditte, hvis far gik med egern i brystlommen, og Hestehvisker-Jon der blev hjemsøgt af hovedløse egern i sine drømme. Bjørne Corydon spytter en forespørgsel på tips og tricks til, når kvinden i ens liv har menstruation. Vi er igennem med Rasmus der, efter et par velfortjente flade, besluttede sig for at sove i sin bil, indtil han var i kridthuset igen. Bølgerne gik højt, da historie-staffeten blev givet videre med Rune, der, inspireret af gårsdagens fortælling, fortalte om, da han gav en sejltur til naboens unger, men endte med at falde ud af båden, der sejlede videre i høj hastighed. En zoologisk have er blevet sat til salg for 4.5 millioner kr. I den forbindelse leder vi efter folk, der har benyttet sig af et rigtig godt tilbud, der endte med at besværliggøre køberens liv. Her snakker vi med Adam, der har købt et års forbrug af vaskemiddel, kort inden hans boligforening gør vaskeriet parfumefrit. Så nu lusker Adam rundt og bruger sit vaskemiddel i smug og har dårlig samvittighed, når naboerne klager over parfumen i vaskemaskinerne. I bedste Power Rangers-stil har Jack Black og Jack White gået sammen under navnet Jack Gray. Vi snakker med Lea, der mødte sin kæreste og faren til sit barn, fordi at de begge havde ét specielt ord i deres fulde navne. I anledningen af pride-ugen snakker vi om tolerance, og vi prøver at finde ud af, om man kan være FOR tolerant. Campisten Otto er meget tolerant over for hygiejnen omkring bålmad. Hans mave viser sig dog at være knapt så tolerant, på det værst tænkelige tidspunkt: Midt under en bjergbestigning. Det helt nye koncept SHOKT, kort for Sjove Historier Om Kedelige Ting, lanceres, og her vil lytterne høre sjove historier om maling, der tørrer. Bondesønnen Jens trækker sidste stik i en malingskrig, imens Mortens roommate ikke helt har fattet, hvordan den ufatteligt dyre epoxy maling fungerer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:07
  Danskerbingo

  En technohadende kat og et talentløst postbud

  Sommerferien er endegyldigt forbi, og det har ikke just været en succes for alle. Således var et hotelophold i Toscana så sløjt, at Andreas måtte stikke en kæmpe løgn for at tage afsted før tid. Og det er han ikke ene om at have gjort: Evigt uheldige/heldige Tobias måtte forlade en familiefest, da hans skulkende far røg i en ulykke, imens Runes pjækkerier resulterede i en tur på operationsbordet. Det kan være hårdt at komme op i omdrejninger efter sådan en længere ferie. Vi leder efter folk, der er kommet til at lave alle fejlene på én gang, og her kommer vi igennem til postmand Emil, der fejler eklatant i postomdelingens ABC. I næste fortælling i den hidtil unavngivne anekdote-stafet, hører vi om Klaus' morgentur med en blind passager. Til tonerne af morgen-techno og kattejammerrock ender Klaus, kat og fartøj i hækken. Vi prøver at finde en person, der er blevet reddet af Siri, Alexa eller Google. Men da ingen ringer ind, tager Andreas og Jacob sagen i egen hånd og får lytternes telefoner til at ringe ind. Her kommer vi i kontakt med Frederik, der snakker pænt til sin Siri. Den store Copenhagen Pride parade iler nærmere, og derfor efterlyser vi en person der gerne vil gå med i paraden, men som ikke har haft modet til det endnu. Håndværkeren Allan kunne godt forestille sig at tage med sin kvindelige kæreste til pride, men han har stadig nogle bekymringer om, hvad folk mon vil tænke. Vi er også igennem med Christine, hvis 14-årige datter er sprunget ud som pan-seksuel. Datteren vil gerne gå med til pride, og her vil Christine gerne gå med for at støtte hende. Ugens værste tidspunkt er også tilbage efter ferien. Det må teknikeren Nick sande, da han er kommet afsted uden de rigtige reservedele. Det går fra slemt til værre, da Nick finder ud af, at hans redningsmand ligeså har taget de forkerte dele med. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:01
  Danskerbingo

  VI ER TILBAGE! Og Jacob har forsøgt at brænde sin lejlighed ned

  Vi er stærkt tilbage fra sommerferie og lægger hårdt ud med at høre om Jacobs forsøg på at brænde sin lejlighed ned, imens hans kæreste flyttede ind. Og han er ikke alene: Dion har glemt en and i ovnen under en brandert, og Hestehvisker-Jon har selvfølgelig også en historie. Vi er netop hjemvendt fra Smukfest. Ligesom store dele af fodboldholdet Lystrup IF, der droppede en prestigefyldt kamp i Pokalturneringen for at tage til festival i Bøgeskoven. Vi efterlyser andre, der har valgt noget stort fra pga. fest, og hører historien om da Emilie som 13-årig droppede sin mors bryllup. Vi har besluttet, at vi vil lave verdens længste anekdote-stafet, hvor den ene tager den anden. Vi starter ud i dag, med historien om Kim, der på efterskolen kørte på en heftig skipist, og som via et træ endte med bækkenbundsløsning. Lørdag løber den store CPH PRIDE-parade af stablen, og hele ugen sætter vi fokus på inklusion, tolerance og retten til at være den, man er. I dag efterlyser vi folk, der er kommet i problemer ved at bruge homofobiske skældsord. Vi har fået ny praktikant i dag, som hedder Oliver, og som introducerede sig selv med en historie om Østeuropa, våbenfetichisme og dødsforagt. Velkommen til ham! Bjørne Corydon er også retur fra ferie, og vi slutter af med at trække en jagt på folk, der har set noget mistænkeligt og gjort absolut ingenting. Vi hører både om nytårsindbrud og gidseltagninger i Belgien. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:12:16
  Danskerbingo

  Bedste venner og dårlige hoteller Gæster: Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

  Kan det at sidde i en bilkø blive til en positiv oplevelse? Ja, det kan det bestemt, for Kenny mødte sin bedste ven. Er din krop blevet ufrivilligt modificeret? Nadja har fået en ekstremt stærk arm efter at havde arbejdet i en isbod. Vi har fået skønne Jan Elhøj og Morten Kirckhoff i studiet i dag. De fortæller mange gode anekdoter fra deres optagelser til deres nye tv-program "Nul stjerner", hvor de har rejst rundt til verdens værste feriedestinationer. Har du nogensinde givet nul stjerner? Anna har givet et hostel i Amsterdam nul stjerner, men det blev nu en meget mindeværdig oplevelse alligevel. Nu er det nu, sååååååååå... Hvad kan man slå sig på? Thomas har foreslået, at vi skal søge personer, som har slået sig på magneter. Brians finger blev massakreret af magneter. June har fået magnetsplinter ind i sin finger, som hun ikke kan få ud igen. Det er vores søde praktikants sidste dag, så den anledning har vi inviteret Saga ind i studiet. Tak for denne gang, og vi ses på den anden side af sommeren. Agooooloooo! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:33
  Danskerbingo

  Smertefuld verdensrekord og Livgardens sejeste våben

  En dansk ko er blevet kåret til verdens smukkeste. Vi går på jagt efter svar på, hvad det kræver at være en smuk ko. Heldigvis ringer Hans, som ved alt, der værd at vide. Vi efterlyser billeder af folks overgennemsnitligt smukke dyr, så vi kan blive lidt klogere på tværs af arter, og kårer Philips til verdens smukkeste! Kan man vinde en konkurrence, man ikke aner, man deltager i? Svaret er et rungende ja, og vi hører bl.a. historier om Bolettes mormor, og om Jens Martin der fik blod i urinvejene og en Guinness World Record. Og så har Lasse lige vundet et spaophold i Struer, og han aner ikke hvordan. Jacob er blevet godt og grundigt forkølet og har forsøgt sig med næsespray. Det er dog mislykkedes uden Andreas' kyndige vejledning, så vi efterlyser andre, der har gjort noget alene, de klart skulle have haft hjælp til. Vi slutter med noget ekstra sejt og efterlyser folk, der bruger 'night vision', når de er på arbejde. Det gør Jacob i den grad, som arbejder i livgarden, og han fortæller os om deres utroligt blærede grej! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:32
  Danskerbingo

  Tørlagt nazifest, tunet traktortræk og maskingeværer

  Hvor langt vil du gå for dit barn? Dennis mor solgte sine obligationer for at give Dennis en knallert. Dianas forældre endte med at købe en hest for at få hende til at holde op med at græde. Nannas far ville gøre alt for, at hun vandt i traktortræk, hvilket hun endte med at gøre flere år i træk. Go Nanna! Har du fundet kærligheden pga. en eller et lift? Det har Rikke, der blev hjulpet på vej af en ødelagt scooter, og de har nu et barn og har været sammen i 6 år. Har du nogensinde købt noget, for at andre ikke skulle få fingrene i det? Erik købte hele pølsevognens hotdog-arsenal, så de dumme sjællændere ikke fik nogen pølser, Mathias opkøbte hele tigerbalsam-lageret i den lokale by, og Fie købte naboens hest. Vi tester, hvorvidt vores lyttere kan gengive lyden af et maskingevær. Jacob har en teori om, at det er umuligt for kvinder. Det går sådan, ja nogenlunde. Nu er vi nået til Ugens Værste Tidspunkt. Nelle skal gøre rent i hendes meget varme lejlighed. Oliver er blevet ramt af de hårde realiteter, efter han er blevet student. Kira skal arbejde den dag, Rocazino skal spille på Musik I Lejet. Satans. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:11:35
  Danskerbingo

  Bilbombe i Syrien og en nøgen tur i bageriet Gæst: Adam Holm

  Er det muligt at flytte en bil med håndkraft? Det er det i hvert fald! Toni har været med til at flytte en lille polo, som en prank. Tommy er brandmand og har været med til at flytte biler på en professionel måde. Jens Martin er en meget stærk mand, han flytter biler, som han flytter trillebøre. Vi har fået skønne Adam Holm i studiet, og han fortæller om, dengang han var i Syrien og mærkede krigen tæt på egen krop. Desuden fortæller Adam om, hvordan han har lært at komme til tiden, efter han var medvært på Toft & Co. Og i den forbindelse søger vi personer, der har lært noget af et barn eller af en ung person. Claus oplevede de mange grimme sider af krigen i Syrien og mødte mange af dens ofre, især børn. Er du nogensinde vågnet op og har været fanget et sted? Peter vågnede op og var fanget i sit dynebetræk og troede, at han var kommet i himlen. Stine vågnede op på toilettet efter en sommerfest og satte alarmen i gang, da hun ville hjem. Marie lider af søvnparalyse og var fanget i egen krop. Jan gør alverdens ting og gerninger i søvne, især nøgen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur