Live kanaler

Danske tilstande

Danske tilstande på P3 er programmet, der sætter dagens vigtigste historier på plads. Værterne Issa Mahmoud Jeppesen og Julie Toft forsøger med alle midler at skære gennem junglen af spin, statistikker og uheldige procedurefejl for at forstå, hvad det i virkeligheden handler om. Hvorfor er det vigtigt, hvorfor er det spændende og ikke mindst: Hvorfor er det sjovt?

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:55:59
  Danske tilstande

  Torsdag 12. mar. 2020

  Det er dag 1 efter, at Danmark er lukket ned, så vi kommer ikke udenom det. Der er corona på programmet.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:55:59
  Danske tilstande

  Onsdag 11. mar. 2020

  Corona-debatten er blevet lidt mudret. Nogen sammenligner den med indvandring, andre synes, vi skal have corona-virus hvert år af hensyn til klimaet. Vi forsøger at rydde op i støjen, så vi allierer os med influenceren over alle influencere. Den danske møbelvirksomhed Eilersen har lanceret en kampagne, hvor de slår et slag for kvindekampen. Vi ringede og spurgte virksomheden: Hvad betyder reklamen? Men det havde de lidt svært ved at svare på. Det var meningen, at Danmark skulle have nogle elektroniske søkort klar i 2018. De blev otte år forsinket, og det forsikrer klimaminister, Dan Jørgensen, os om, at de stadigvæk er. Og så skal vi selvfølgelig quizze. I dag står den på Kasi Jesper eller Jeppe K.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:55:59
  Danske tilstande

  Tirsdag 10. mar. 2020

  Klimarådet er klar med en masse forslag til, hvordan regeringen skal nå målsætningen om at nedsætte CO2-udledningen med 70% inden 2030. Der er et problem. Klimaminister Dan Jørgensen vil ikke helt tage stilling til forslagene. Enhedslistens Mai Villadsen synes, at det er de rige borgere med en "lystyacht på havnen og tre Audier i garagen" der skal betale mest til den grønne omstilling. Men findes den person overhovedet? Det mener Mette Abildgaard fra Konservative ikke. Hun har derfor lovet Mai Villadsen kongerigets største kage, hvis Mai kan finde den person. Vi deltager også i jagten for at få fingrene i kagen. Vi gør corona-status, og så kigger vil lidt på Alternativets sammensmeltning. Til slut skal vi quizze. Den står på Dan Jørgensen eller Bill Gates.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:55:59
  Danske tilstande

  Mandag 9. mar. 2020

  Der var lagt op til den helt store demokratiske fest i Alternativet. Men lige nu er der mest af alt begravelsestemning. 4 ud af 5 folketingsmedlemmer har i dag forladt partiet. Radikales Kristian Hegaard mener, at "et par." cirka svarer til 250. Det er noget en vild omgang talgymnastik. Vi kigger på, hvordan det må påvirke Kristians hverdag. Mette Frederiksen har holdt corona-pressemøde. Mens der er en masse tiltag, der skal forhindre smittespredning i Danmark, så tager man det anderledes roligt i Sverige. En dokumentar om terroristen Omar El Hussein har fået kritik for at portrættere gerningsmandens menneskelige sider. Vi taler med Dennis Meyhoff Brink, der overlevede terrorangrebet, om hvad han synes om filmen. Vi skal quizze: Den står på Uffe Elbæk eller Vladimir Putin.

  Nyheder & Aktualitet