Live kanaler

Tal til mig

Ugens gæst fortæller om en afgørende overgang i gæstens liv. For det er ofte i vores livs overgange og kriser, at nye meninger og indsigter åbenbarer sig. Vært: Iben Maria Zeuthen.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:34
  Tal til mig

  Søndag 16. feb. 2020

  Forfatter Jacob Skyggebjerg voksede op i socialt og åndeligt armod, og manglede som barn derfor både tro og håb. Men ved en ayahuasca-ceremoni i Perus jungle genfinder han håbet og sin plads i et kærligt og beåndet kosmos. Vært: Iben Maria Zeuthen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:43
  Tal til mig

  Søndag 9. feb. 2020

  Forfatter Peter Øvig blev besat af en dæmon og mistede sin tro- og fandt den igen da han fik elektrochok Vært: Iben Maria Zeuthen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:24
  Tal til mig

  Søndag 2. feb. 2020

  Özlem Cekic var i sine teenageår i fare for at blive muslimsk ekstremist. Men en imam stillede hende to specifikke spørgsmål, som fik hende til at tvivle på sin tro. Vært: Iben Maria Zeuthen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:52
  Tal til mig

  Søndag 26. jan. 2020

  I 1987 sætter en ung kvinde sig ind i et fly for at flytte fra Grønland til Danmark. Denne overgang fik hende til at miste fodfæstet og indse, i hvor høj grad hun ønskede sig en Gud. Men kvinden har ikke evnen til at tro. Forfatter Iben Mondrup er ugens gæst. Vært: Iben Maria Zeuthen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:12
  Tal til mig

  Søndag 19. jan. 2020

  Muhammedkrisen svækkede Bertel Haarders kristne tro. Imamernes fanatisme gav ham en afsky for tro i det hele taget. Han brød sig pludselig ikke om præstekjoler og trosbekendelse. Og det er jo lidt en spændende følelse at have hvis man samtidig er kirkeminister. Vært: Iben Maria Zeuthen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:09
  Tal til mig

  Søndag 12. jan. 2020

  Sangerinde Kira Skov har mistet sin mand. Kira opsøgte derefter troen i mange forskellige afskygninger og krisen blev dermed en slags momentan vækkelse. Der synges om Den Tibetanske Dødebog og citeres fra Kærlighedens Højsang og tales om sorgen som en destillerende proces i hvilken vores nærmeste relationer får lov at stå krystalklart. Vært: Iben Maria Zeuthen.

  Nyheder & Aktualitet