Live kanaler

Slotsholmen

'Slotsholmen' sender direkte fra DRs politiske redaktion i kælderen under Christiansborg. DRs politiske analytiker Bjarne Steensbeck fører an og er vært i kælderen, når de skarpeste journalister, eksperter og analytikere vil nørde politik. Her kan du følge demokratiet indefra, når politikere, deres rådgivere og mange flere gæster det åbne studie midt i DR's politiske redaktion.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 54:48
  Slotsholmen

  Danske børn i lejr i Syrien risikerer alvorlige psykiske skader, mens regeringen tøver

  To danske børn under fem år er spærret inde i en IS-lejr Syrien og risikerer alvorlig psykisk sygdom. Det fastslår en rapport, Udenrigsministeriet selv har bestilt. Alligevel er børnene ikke hentet hjem endnu. Hør historien og få svar fra regeringspartiet Socialdemokratiet i et kritisk interview. Der er ny, stor ballade i Liberal Alliance, efter at partiet har ekskluderet en af bagmændene, Søren Kenner. Slotsholmen har ham i studiet. Bjarne Steensbeck og Christine Cordsen er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:03
  Slotsholmen

  Sådan er det at være udenrigsminister, når kineserne presser på

  To tidligere udenrigsministre fortæller om deres oplevelser, med pres fra Kina, der i en lang række tilfælde har forsøgt at påvirke politikere, myndigheder og medier til at droppe kritisk omtale af Kina. Lyt med, når Venstres Kristian Jensen og de Radikales Martin Lidegaard deler deres erfaringer med pres fra Kina, der er vores sjette største eksportmarked. Du får også analyser af ballade i både Alternativet og Venstre i Slotsholmen. Bjarne Steensbeck og Christine Cordsen er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:14
  Slotsholmen

  Nu træder Storbritannien ud af EU - Hvad nu, Dansk Folkeparti?

  Efter flere års tovtrækkeri er det slut fredag. Storbritannien forlader EU med deres brexit-aftale under armen. Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, har flere gange sagt, at Danmark også skal have en folkeafstemning om Danmarks forhold til EU, når Storbritannien har fået deres brexit-aftale på plads. Kristian Thulesen Dahl er i London på studietur for at blive klogere på Brexit - men han har længe været tavs omkring sit ønske om en dansk folkeafstemning. Skal vi have et daxit ifølge Dansk Folkeparti? Hør Kristian Thulesen Dahl live fra brexitland i Slotsholmen på P1. Bjarne Steensbeck og Christine Cordsen er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:14
  Slotsholmen

  Det borgerlige Danmark har brug for kunstigt åndedræt

  Blå blok er i krise, og der er brug for en borgerlig renæssance. Det mener Pernille Vermund, der begynder en turné på søndag med de konservatives formand, Søren Pape Poulsen. På jagt efter en borgerlig genfødsel. Slotsholmen på P1 spørger de to borgerlige politikere, om der overhovedet er et borgerligt projekt, og hvem der egentlig er Blå bloks leder. Ligestillingsminiser Mogens Jensen bliver overhalet indenom af både Dansk Industri og Nationalbanken, når det gælder krav om øremærket barsel. Er ligestillingen gået i stå i den nye regering? Hør Mogens Jensen svare i Slotsholmen på P1. Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:16
  Slotsholmen

  Gåden Kristian Jensen - Fra nummer to til ingenting

  For mange er det en gåde, at en toppolitiker som Kristian Jensen rodede sig ud i et avisinterview med solomeldinger, der kostede ham næsten alle politiske poster og al indflydelse i Venstre. Slotsholmen analyserer gåden Kristian Jensen i et portræt med Jensen-kendere i studiet. Theresa Scavenius kaldte finanslovens grønne afsnit for rendyrket symbolpolitik og klimapopulisme. Nu vil hun være formand for Alternativet, der var med til at lave finansloven. I studiet tager hun debatten med partiets politiske ordfører, Rasmus Nordqvist, der også er formandskandidat. Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:17
  Slotsholmen

  Hvorfor går danske politikere på æggeskaller overfor USA?

  Danske politikere leder efter de rigtige svar ovenpå USA's likvidering af en iransk general og iranske bombeangreb på en base med danske soldater i Irak. Slotsholmen analyserer, hvorfor det er så svært. Gæsterne er Venstres udenrigsordfører, Michael Aastrup Jensen, og formanden for Udenrigspolitisk Nævn, Martin Lidegaard. De får input fra tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft fra Socialdemokratiet. Nu vil Venstres tidligere ligestillingsminister, Eva Kjer Hansen, have øremærket barsel til mænd. Socialdemokratiet er uenig. Vi tager debatten i Slotsholmen. Værter: Bjarne Steensbeck og Christine Cordsen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:23
  Slotsholmen

  Et vildt år på vej i dansk politik

  2020 bliver et afgørende år på Christiansborg. Statsminister Mette Frederiksen skal levere på løfterne om, at det både er Arnes og klimaets tur, men det kan blive svært i en rød blok, hvor samarbejdet knager ovenpå finanslovsforhandlingerne. I Venstre skal Jakob Ellemann-Jensen bestå den afgørende eksamen som ny formand, finde en retning for partiet og samle blå blok, hvor partierne er uenige om kursen på afgørende områder. Slotsholmen analyserer det kommende års politiske udfordringer. Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:11
  Slotsholmen

  Året i dansk politik

  Danmark fik ny statsminister og Venstre skiftede formand. Slotsholmen ser tilbage på et vildt år i dansk politik over en julefrokost med nogle af de politikere, der var i begivenhedernes centrum: Venstres nye næstformand, Inger Støjberg, justitsminister Nick Hækkerup fra Socialdemokratiet, Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, og SFs Jacob Mark. Og så uddeler programmet Slotshomen-priser i kategorier som "årets formands-afgang" og "årets nye parti". Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:05
  Slotsholmen

  Mette Frederiksens plan for fire år i regering

  Køreplanen for regeringen har Mette Frederiksen hentet i London. Hos Jonathan Powell, der var stabschef for tidligere premierminister Tony Blair. Det handler om at undgå at fortabe sig i daglige kriser, ligegyldige journalister og fodslæbende embedsmænd. Slotsholmen diskuterer planen med tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Programmet går også helt tæt på forhandlingerne om en ny rygelov og analyserer de seneste skandalesager i Forsvaret. Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:09
  Slotsholmen

  Det besværlige Radikale Venstre

  Morten Østergaard og de radikale blev kaldt stædige og besværlige af andre partier under de netop overståede finanslovsforhandlingerne. Slotsholmen går i dybden med selvforståelsen hos Radikale Venstre, der er vant til magt og indflydelse, men nu må nøjes med rollen som støtteparti. Og ser på, hvad det kommer til at betyde for regeringen fremadrettet. Programmet giver dig også lobbyistens ABC over, hvordan man kommer på finansloven. Og ser på kritik af Socialdemokratiets planer om at spare milliarder på konsulenter. Rikke Gjøl Mansø og Jens Ringberg er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:21
  Slotsholmen

  Komikeren Jacob Haugaard gør status

  Folkestyret fik et chok, da komikeren Jacob Haugaard for 25 år siden lovede medvind på cykelstierne og blev valgt til Folketinget. Det var en practical joke, men Jakob Haugaard indså hurtigt, at det var ham selv, der blev til grin. Haugaard besøger Slotsholmen og gør status, samtidig med at hans jakkesæt fra dengang, syet af kaffesække, er afleveret til Nationalmuseet. Du får også nyheden om, at Radikale Venstre er ved at tabe tilliden til Socialdemokratiet i Europapolitikken. Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg er værter.

  Nyheder & Aktualitet
 • 55:00
  Slotsholmen

  Er regeringen gået i stå?

  Regeringen taler om klima, asyllejre i Afrika, Arnes folkepension og 1000 nye sygeplejersker. Men hvornår sker der noget? Slotsholmen gennemgår kritisk regeringens politik sammen med politisk kommentator Kristian Madsen. Socialdemokratiets politiske ordfører, Jesper Petersen, svarer på spørgsmål. Peter Skaarup er i studiet for at forsvare sin kritik af Aldis vintermedisterpølse. Og så analyserer programmets værter Venstres form efter et følelsesladet landsmøde i Herning. Værter: Jens Ringberg og Bjarne Steensbeck.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:01
  Slotsholmen

  Torsdag 14. nov. 2019

  Hvordan genvinder Venstre magten? Næstformand Inger Støjberg er gæst i Slotsholmen forud for Venstres landsmøde i weekenden. Programmet tegner også et fyldigt portræt af den sammensatte politiker Lars Løkke Rasmussen, som Venstre på landsmødet takker for de mange år som formand. Og så leverer Sket i ugen det skarpe og humoristiske tilbageblik på ugens største politiske begivenheder. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:08
  Slotsholmen

  Torsdag 7. nov. 2019

  I dag får Danmark et nyt parti med navnet Fremad. Slotsholmen har partiets to stiftere, Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund, i studiet. Slotsholmen markerer 30-året for Berlinmurens fald med et interview med daværende udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen. Og så taler værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg om Lars Løkke Rasmussens foredragsturné, der begyndte i aftes. Med udgangspunkt i de bedste lydklip fra arrangementet.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:08
  Slotsholmen

  Torsdag 31. okt. 2019

  Dansk Folkeparti vil melde Danmark helt ud af Europarådet og menneskeretskonventionerne. Partiets Martin Henriksen forklarer, Dansk Folkeparti nu tager det meget markante skridt. Politiske nedture kan ramme hårdt. Rigtig hårdt. Det ved Venstres Carl Holst og Troels Lund Poulsen alt om. Og det fortæller de om i Slotsholmen, der også analyserer mulighederne for, at Simon Emil Ammitzbøll-Bille starter et nyt parti. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:03
  Slotsholmen

  Torsdag 24. okt. 2019

  Nye Borgerliges Pernille Vermund er mere imponeret af Socialdemokratiets statsminister Mette Frederiksen end af Venstres nye formand Jakob Ellemann-Jensen. Vermund forklarer hvorfor i Slotsholmen på P1. Og så griller værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg også ugens politiske hovedperson, Simon Emil Ammitzbøll-Bille, i et interview, efter at han tirsdag meldte sig ud af Liberal Alliance. Sket i Ugen analyserer hasteloven om Syrienskrigere og ministeriernes mange pressechefer med tilknytning til Socialdemokratiet. Og så kan du høre, hvad det betyder for politikere og boligejere, at Regeringen udskyder nye boligskatter til 2024. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:11
  Slotsholmen

  Torsdag 17. okt. 2019

  Fire gange fik udenrigsminister Jeppe Kofod det samme spørgsmål om våbeneksport til Tyrkiet uden at svare klart. Hvad sker der, når politikere taler sort, taler udenom eller vælger at svare på noget andet, end de bliver spurgt om? Slotsholmen analyserer nogle af de mest ikoniske eksempler med hjælp fra en politiker og en tidligere spindoktor. "Sket i ugen" gennemgår skarpt og satirisk ugens begivenheder i politik. Og så anmelder Slotsholmen Ritt Bjerregaards nye bog og runder sagen om Morten Messerschmidt og "Meld og Feld". Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:34
  Slotsholmen

  Torsdag 10. okt. 2019

  Regeringen er på vej med endnu en undskyldning. Denne gang til udviklingshæmmede, som samfundet ifølge Regeringen har behandlet umenneskeligt i tidligere tider. Slotsholmen giver dig nyheden og spørger, hvor mange yderligere undskyldninger, det er rimeligt at give. Med i udsendelsen er den radikale Jens Rohde, hvis far som barn var udsat for mishandling på børnehjemmet, socialminister Astrid Krag, det grønlandske folketingsmedlem Aki-Matilda Høegh-Dam og Søren Espersen fra Dansk Folkeparti. Sket i ugen giver dig sidste kapitel i elefant-gate, og udsendelsen vender også regeringens forslag om masseovervågning via kameraer i det offentlige rum. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:05
  Slotsholmen

  Torsdag 3. okt. 2019

  Finansminister Nicolai Wammen får hård kritik for at foreslå en finanslov med alt for lidt fokus på grønne omstilling. Finansministeren er gæst i Slotsholmen, hvor Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg forlanger svar på kritikken. Du får også en analyse af ugens vigtigste politiske begivenheder. Og så tørner der politiske ordførere fra Socialdemokratiet og Venstre sammen i en politisk konfrontation forud for Folketingets åbningsdebat.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:06
  Slotsholmen

  Statsministeren i krydsild

  Statsminister Mette Frederiksen svarer på kritiske spørgsmål kun få timer efter, at hun har holdt sin første åbningstale for Folketinget. Værterne Jens Ringberg og Christine Cordsen tager udgangspunkt i de visioner og forslag, statsministeren netop har lagt frem, når de i en hel time har Mette Frederiksen i krydsild. Hør regeringschefen forklare regeringens linje og blive udfordret af de to politik-kyndige værter. Værter: Jens Ringberg og Christine Cordsen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:16
  Slotsholmen

  Torsdag 26. sep. 2019

  De konservative fik vendt vælgernedturen ved sidse valg, men er stadig langt fra storhedstiden i 80'erne. Hvordan kommer partiet videre? Hvad er fremtiden for den borgerlige opposition? Og hvordan sikrer de konservative sig endnu flere vælgere og større indflydelse? Formand Søren Pape Poulsen giver sit bud i Slotsholmen, forud for de konservatives landsråd i Herning i weekenden - og bliver udfordret af værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg. Programmet ser også frem mod Folketingets åbning på tirsdag og spørger Henrik Dam Kristensen, hvordan han som ny formand vil præge Folketinget. Og så ser programmet også på olieudvinding i Nordsøen, som flere partier ønsker stoppet.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:59
  Slotsholmen

  Torsdag 19. sep. 2019

  Finansministeriet bremsede lovgivning om bedre vilkår for handicappede, selv om der var politisk flertal for det. Sådan lyder den opsigtsvækkende anklage fra tidligere socialminister Mai Mercado. Hør hende i Slotsholmen på P1. Journalist og forfatter Kim Kristensen skriver i en ny bog om Enhedslisten, at socialdemokrater omkring Mette Frederiksen i 2014 bad Enhedslistens Pelle Dragsted om hjælp til at undgå Bjarne Corydon som næste formand i Socialdemokratiet. Kim Kristensen og Pelle Dragsted fortæller historien i Slotsholmen på P1. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:19
  Slotsholmen

  Torsdag 12. sep. 2019

  Den tidligere justitsminister Søren Pind angriber Finansministeriet for at have et kulturproblem. Hør om det magtfulde ministerie og Søren Pinds historie fra i sin nye bog, hvor han beskriver, hvordan Finansministeriet ændrede i en trusselsvurdering fra PET, fordi den så "dyr ud". Politikens politiske kommentator, Kristian Madsen, gæster også kælderen som optakt til, at både Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og de Radikale holder landsmøde på lørdag. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:15
  Slotsholmen

  Torsdag 5. sep. 2019

  Hvad vil Venstres Jakob Ellemann-Jensen med sit parti? Få svaret i Slotsholmen, der har Venstres sandsynlige næste formand på besøg. Sket i ugen leverer analyse og satire om ugens politiske begivenheder. Og så kan du høre mere om den undersøgelseskommission, det er ved at trække op til i sagen om Inger Støjberg og barnebrudene. Vært: Bjarne Steensbeck.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:59
  Slotsholmen

  Torsdag 29. aug. 2019

  Lars Løkke Rasmussen kommer i studiet i Slotsholmen for at svare på kritiske spørgsmål om situationen i Venstre, hvor en hel stribe tillidsfolk i partiet har bedt ham om at gå af som formand for partiet. "Sket i ugen" kaster et satirisk og oplysende blik på den seneste uge i dansk politik, og så byder programmet på et portræt af Jakob Ellemann-Jensen, der med stigende styrke bliver nævnt som et bud på Venstres næste formand. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 55:00
  Slotsholmen

  Torsdag 22. aug. 2019

  Sjældent har en spindoktor udløst så stor debat som Mette Frederiksens tro følgesvend, Martin Rossen, der som den første ikke-minister sidder blandt topministre i de centrale regeringsudvalg, hvor alle de vigtigste beslutninger træffes. "Alle vil herrer være, ingen vil sækken bære", lyder et af mange fyndord man finder i den 100 år gamle blomsterfrise i Folketingets Vandrehal, som lige nu er ved at blive restaureret. Og så fortæller SF-formand Pia Olsen Dyhr, hvad der skal til, for at SF stemmer for regeringens første finanslov - det er nemlig ikke givet. Det er alt sammen i Slotsholmen på P1. Værter: Rikke Gjøl Mansø og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 31:43
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Stram Kurs

  - giver svar på, hvad partiet står for, hvor det kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partiformand Rasmus Paludan og spidskandidat for Stram Kurs i Nordsjællands Storkreds, Casper Hansen, i studiet. Med udgangspunkt i Stram Kurs ideologi og historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står Stram Kurs for? Hvad vil de, og hvad foreslår de?

  Nyheder & Aktualitet
 • 37:40
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Alternativet

  - giver svar på, hvad Alternativet står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har formand Uffe Elbæk og folketingskandidat Theresa Scavenius i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Alternativets historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 36:23
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Liberal Alliance

  - giver svar på, hvad Liberal Alliance står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har formand Anders Samuelsen og folketingsmedlem Laura Lindahl i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Liberal Alliances historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 37:40
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Klaus Riskær Pedersen

  - giver svar på, hvad Klaus Riskær Pedersens parti står for og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partistifter Klaus Riskær Pedersen og folketingskandidat Martin Nordstjerne Rasmussen i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i dets korte historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 29:16
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Kristendemokraterne

  - giver svar på, hvad Kristendemokraterne står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partiformand Stig Grenov og næstformand Isabella Arendt i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Kristendemokraternes historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Bugl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 35:54
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Nye Borgerlige

  - giver svar på, hvad de Nye Borgerlige står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partiformand Pernille Vermund og Mikkel Bjørn Sørensen fra Nye Borgerliges Ungdom i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og korte historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 38:08
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: SF

  - giver svar på, hvad de SF står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partiets tidligere formand Holger K. Nielsen og finansordfører Lisbeth Bech Poulsen i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i SF's historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 36:05
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Enhedslisten

  - giver svar på, hvad de Enhedslisten står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har folketingspolitikerne Pelle Dragsted og Rosa Lund i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Enhedslistens historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 36:47
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Det Radikale Venstre

  - giver svar på, hvad de radikale står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har politisk leder Morten Østergaard og Andreas Steenberg i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Radikale Venstres historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 37:43
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Det Konservative Folkeparti

  - giver svar på, hvad de Konservative står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har justitsminister Søren Pape Poulsen og gruppeformand Mette Abildgaard i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i de Konservatives historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 35:40
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Dansk Folkeparti

  - giver svar på, hvad de Dansk Folkeparti står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har tidligere partiformand Pia Kjærsgaard og retsordfører Peter Kofod i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Dansk Folkepartis historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 37:37
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Venstre

  - giver svar på, hvad Venstre står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen og skatteminister Karsten Lauritzen i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Venstres historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 38:11
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Socialdemokratiet

  - giver svar på, hvad Socialdemokratiet står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har socialdemokraterne Mogens Lykketoft og Peter Hummelgaard i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Socialdemokratiets historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil de, og hvad foreslår de? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet