Live kanaler

Shitstorm

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Vært Mads Aagaard vil forsøge at forstå internetdebattens mest hidsige konversationer og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 45:20
  Shitstorm

  SAS-gate, krisekommunikation og en kvinde, der ikke blev hørt

  SAS har været ude i en helt klassisk virksomhedsshitstorm efter en mislykket reklamefilm, og de har måtte bruge hele det krisekommunikative vokabularium for at holde næsen nogenlunde oven vande. I denne udgave af Shitstorm på P1 tester vi, hvad der egentlig er skandinavisk - ligesom vi undersøger, om SAS mon har været udsat for et koordineret cyberangreb fra fremmede magter. Desuden besøg af 17-årige Natalie, der ufrivilligt blev hovedperson i en shitstorm, der startede, da Katrine Fischer skrev et indlæg i Berlingske om sin dovne klassekammerat. Natalie er den klassekammerat, Katrine Fischer omtaler - men ingen medier har gidet at kontakte hende og lade hende komme frem med sin version af sagen. Og endelig den sædvanlige gennemgang af internettets vanvittige ugerevy. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Corona-shitstorm, fars pige og dovne gymnasieelever

  Siden gymnasieeleven Katrine Fischer skrev et debatindlæg, hvor hun kritiserede sine medstuderende, har den digitale debat i den grad handlet om mobbekultur og ytringsfrihed - og ikke mindst kritik af Katrine Fischer selv. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Katrine Fischer forklare, hvorfor hun mener, det er nødvendigt at tale om sine medstuderendes påståede dovenskab - og hvordan hun tackler de hadefulde beskeder, der følger i kølvandet på hendes indtræden i den offentlige debat. Desuden besøg af Alva Madsen, der medvirker i DR3-programmet "Fars Pige". Programmet har medført tusindvis af vrede kommentarer, der i stor stil tilsviner Alva og hendes familie. Endelig skal vi på en digital verdensomsejling for at indsamle eksempler på, hvor mange steder Corona-virussen medfører shitstorme lige nu. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Kinesiske memes, Deadline i stormvejr og Torben Lund-gate

  Siden Jyllands-Posten trykte en satiretegning, der kombinerede det kinesiske flag med symbolet for Corona-virussen, har den kinesiske vrede ramt flere danske profiler på de sociale medier. Som modsvar til Jyllands-Postens satiretegning har kineserne tæppebombet danskerne med memes, der er designet til at fornærme den danske nationalfølelse. I denne udgave af Shitstorm på P1 tester vi, om kineserne er lykkedes med deres mission. Og så afkræver Mads og Sanne måske også kineserne en lille undskyldning. Desuden besøg af Torben Lund, der har været i ugens største stormvejr siden han kommenterede kritisk på en voldtægtsoplevelse fortalt af Ditte Okman. Et stormvejr, der har store betydninger for den tidligere minister, der nu ikke længere er velkommen til kendismiddage i indre København. Endelig får vi fint besøg af Danmarks Radios nyhedschef, der skal svare på et enkelt spørgsmål: Var det et politisk forudindtaget interview, Deadline lavede med Tommy Robinson? Vært: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Burkaballade på højskolen, asylcenter-jokes og æslet Alex

  Krogerup Højskole har været under heftig beskydning fra hele den danske højrefløj i denne uge. Siden det blev offentligt kendt, at skolen har haft to burkaklædte kvinder på besøg som oplægsholdere, har Stram Kurs-politikere skrevet vrede facebookopdateringer og blogindlæg og selveste Morten Messerschmidt har kritiseret sagen fra Folketingets talerstol. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du møde højskoleforstander Rasmus Meyer, der svarer på kritikken. Vi spørger også danmarksmester i shitstorm og ytringsfrihedsekspert Flemming Rose, om han mener, at Krogerup Højskole har fortjent deres shitstorm. Desuden besøg af Rasmus Jarlov, der har fået heftige svinere i indbakken, efter han postede en række vittigheder på Instagram, imens han besøgte asylcentret Sjælsmark. Endelig skal vi fortælle en fantastisk historie om æslet Alex, der først blev misrøgtet og var helt alene, men som nu er omgivet af kærlighed og er i fuld vigør. Alt sammen grundet en stærk digital indsats fra Bornholms Politi, der dog kom til at bryde loven i deres æseliver. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:59
  Shitstorm

  Fie Lauersens plastikoperationer og Twerkqueens voldtægtstrusler

  Fie Laursen lavede en konkurrence om en skønhedsoperation på sin Instagram og det har sat ild til en diskussion om influenceres tvivlsomme markedsføring. I denne udgave af Shitstorm på P1 reagerer Fie Laursen på kritikken og Magnus Heunicke svarer på om Sundhedsministeriet har tænkt sig at gribe ind. Desuden får vi besøg af Twerkqueen som har været udsat for både voldtægtstrusler og efterfølgende blackmailing på internettet. Og så taler vi med Line Hoffmeyer der startede en lovestorm ved at lave et satirisk opslag om plastikoperationer i bloggerland. Vært: Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Socialdemokratiet anklaget for fejlcast, Klaus Rothstein anklaget for kvindehad og buschauffør anklaget for racisme

  Klaus Rothstein kommenterede i nedladende vendinger Malou Aamunds nye roman og blev efterfølgende kaldt kvindehader. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi Klaus Rothstein om der hold i de sociale mediers kritik af hans kvindesyn. Desuden svarer Jesper Pedersen på den massive kritik af Socialdemokratiets nye kampagnevideo. En video der skulle sætte fokus på ulighed blandt børn, men i stedet blevet til en shitstorm om plagiat og forfejlet casting. Og endelig er Isabel Donnen med til at fortælle om hvordan en helt almindelig bustur udviklede sig til et Facebook opslag om racisme der i skrivende stund er delt mere end 6000 gange. Vært: Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:36
  Shitstorm

  Lørdag 28. dec. 2019

  Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Vært Mads Aagaard vil forsøge at forstå internetdebattens mest hidsige konversationer og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Pernille Vermund siger perker, Sara Omar siger stop og Mette Østergaard siger tak til sin au pair

  Pernille Vermund står i denne uge, i midten af en sproglig shitstorm. For må man egentlig sige perker i bedste sendetid? I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Pernille Vermund definere, hvornår man er en rigtig "wallah-perker". Desuden interview med forfatter Sara Omar, der har erklæret krig mod de mænd, der sender hende usmagelige billeder af dem selv i hendes indbakke, hvilket har medført, at indbakken nu også er fyldt op med trusler. Og endelig besøg af Berlingskes Mette Østergaard, der var har været centrum i ugens største shitstorm lige siden hun satte lighedstegn imellem au pair-ordningen og ligestilling. Vært: Mads Aagaard.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Sexistisk julekalender, Morten Østergaards terroropdateringer og Bubber forsvar

  I denne uge fik ordet julekalender en ny betydning da det kom frem, at flere gymnasier hver dag åbner en låge i en kontroversiel digital julekalender. Her kårer de, i sexistiske vendinger, dagens babe uden samtykke. I denne udgave af Shitstorm på P1 står skoleelev Malte Larsen frem og fortæller hvorfor han afslørede det. Desuden kommer Morten Østergaard og fortæller hvordan en opdatering om 20 terroranholdelser på få minutter kan sætte ild til et radikalt kommentarspor. Og så kommer vi igen ikke udenom Bubber. For i denne uge tog Torben Chris ham i forsvar og endte i en decideret lovestorm. Værter: Mads Aagard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Cecilie Becks ben og hærværksplagede valgplakater

  Cecilie Becks ben har i denne uge været centrum i en voldsom shitstorm, der både handler om, hvorvidt kvinder bliver reduceret til sexobjekter i den offentlige debat - og som også handler om, hvilke billeder man må tage af andre i det offentlige rum. I denne udgave af Shitstorm på P1 kommer Cecilie Beck og genfortæller sin version af forløbet. Desuden besøg af Frederikke Werther fra den politiske forening Frit Forum, der fik ødelagt sine valgplakater til det netop overståede universitetsvalg, hvilket skete efter gentagende opfordringer fra den kendte instagramprofil "Krænkelseskulturelle memes". Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Bertels julesang, Oliver Bjerrehus' fistbump og Saseline Sørensens krisekommunikation

  Bertel Haarder tog i denne uge forskud på julen og skrev en julesang der fik alle til at se rødt. I sangen lagde hans sig nemlig ud med både transseksuelle, voldtægtsoftre og Enhedslisten. I denne udgave af Shitstorm på P1 undersøger vi, om Bertel Haarder har overskredet satirens grænse. Desuden en gennemgang af sanger og influencer Saseline Sørensens samarbejde med virksomheden Serum Nordic, der er under heftig beskyldning for tvivlsomme ingredienslister. Vi spørger også miljøstyrelsen, hvorfor de finder det oplagt at bruge selvsamme Saseline Sørensen i en kampagne om mindre kemi i hverdagen. Endelig besøg af Oliver Bjerrehus, der fistbumpede Bubber i bedste sendetid og kom i shitstorm, en gennemgang af Anne Gadegaards hadbeskeder og som altid en oversigt over internettets vanvittige ugerevy. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Vintermedister, OK, boomer og den falske Ali

  Der skulle ikke mere end ordet "vinter" til at sætte ild til internettet i denne uge. Vintermænd, vintermedister og vinterboller fik Peter Skaarup til se rødt. Han mente, at vinteren havde skubbet julen ud og, at det var et knæfald for Islam. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Peter Skaarup fortælle hvad der gør ham så rasende og så kan du også høre Coop forklare, hvorfor det hele er en storm i et glas vand. Desuden besøg af gymnasieeleven Ali Kellou fra Fanø. Han var i denne uge nødt til at rense sit navn i en facebookopdatering efter at være blevet truet, fordi folk forvekslede ham med en eftersøgt voldtægtsmand. Og så kommer vi ikke udenom, at tale om Millennials angreb på de ældre generationer. Vi taler om udtrykket "OK, Boomer" som var et digitalt svar på de fleste spørgsmål i denne uge. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:10
  Shitstorm

  Jødehad, politiske dickpics og en tvivlsom trøffelræv

  På årsdagen for krystalnatten vågnede Ella og Henrik Chievitz til synet af en jødestjerne, der var påklistret deres postkasse. I stedet for at bøje nakken i tavshed strøg de to til tasterne og startede egenhændigt en lovestorm, som fik afgørende betydning for debatten. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du møde de to silkeborgensere og høre, hvorfor de besluttede sig for at bruge deres sociale medier i kampen mod antisemitisme. Desuden besøg af lokalpolitiker Annette Rieva, der jævnligt modtager dickpics i sin politikerindbakke - og som er et eksempel på en trist og voksende tendens, hvor kvindelige politikere modtager chikanerende beskeder. Og så skal vi endelig prøve at rulle sagen op om en nordjysk trøffelræv, der skaber splid og ballade i adskillige gastronomiske grupper på Facebook. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Skrivebordstomater, hadbeskeder fra Bwalya Sørensen og realitystjernernes webshop-karrusel

  De fleste danskere kender Bwalya Sørensen som formand for foreningen Black Lives Matter og som kvinden, der anmeldte Rasmus Paludan for racisme og vandt. Bwalya Sørensen advokerer ofte for en ordentlig tone i den offentlige debat - men nu er det kommet frem, at hun selv er afsender af en lang række særdeles grove og tilsvinende internetbeskeder og -kommentarer. I denne udgave af Shitstorm på P1 samler vi tre danskere fra den offentlige debat, der har fået massive tilsvininger tilsendt af Bwalya Sørensen, og danner en terapigruppe. Desuden besøg af Jonas Rimer Hansen, journalist på Børsen, der har afdækket et særligt netværk af webshop-karusseller, der markedsfører og sælger en lang række af de produkter, influencere ender med at komme i shitstorm for at sælge. Og endelig; fint besøg af Christian Jahnsen, der leder Den Korte Radioavis troldehær. En digital krigerskare, der har kastet adskillige blodrøde emojis efter deres banemænd i denne uge, og meget lidt tyder på, at de har i sinde at indstille tomatkrigen. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  For muslimsk til DF

  Marie Krarup lagde et billede på sin facebookprofil af sin muslimske partifælle Amina Sardar. Og så blev hun tilsvinet og shitstormet af sine egne følgere og vælgere. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Amina Sardar fortælle om at være for muslimsk til Dansk Folkeparti. Desuden besøg af influencer Naomi Anwer, der løbende får kritik for sine friske opslag på Instagram, der både ironiserer over kokain og anbefaler medicinsk cannabis. Og så følger vi op på sagen om Serum Nordic, der bl.a. benytter Alexandra Staffensen, også kendt som Migogmintinderbaby, som reklamesøjle for et produkt, de påstår at kende indholdet af. På trods af, at Miljøstyrelsen ikke har testet det pågældende produkt endnu. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Sara Bro, Julie Schoen, Sarah Tiedt

  Hendes kæreste delte en uskyldig joke på sin instagramprofil. Og pludselig havde Rasmus Paludan i vrede vendinger offentliggjort hendes adresse og andre personlige oplysninger som straf. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du møde Julie Schon, der pludselig blev centrum for Stram Kurs-lederens vrede. Desuden besøg af Sara Bro, der røg i heftig lovestorm efter hun smed tøjet på Instagram. Og så ringer vi til realitystjerne Sarah Tiedt, der måtte offentliggøre sin fyreseddel fra en tøjbutik efter falske rygter på mediet Jodel. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Tobias Hamann, Rasmus Staghøj og grimme skolefotos

  Lige siden Tobias Hamann udgav bogen 'Arven fra min morfar' har han været centrum for en gevaldig shitstorm. Anmelder Lars Bukdahl kræver, at bogen bliver trukket tilbage - Hamann fokuserer nemlig ikke tilstrækkeligt på ofrene for de forbrydelser, hans morfar begik. I denne udgave af Shitstorm på P1 svarer Tobias Hamann på kritikken. Desuden besøg af cykelsportskommentator Rasmus Staghøj, der uretfærdigt blev beskyldt for at ignorere, at Danmark har en kvindelig verdensmester i cykling, da han kommenterede Mads Pedersens sejr i mændenes mesterskab. Og så skal vi også tale med skolefotograf Edyta Sørensen, der afgiver rapport om forældre, der vil have photoshoppet billeder af deres børn. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:10
  Shitstorm

  Alle vil have hvide tænder

  Blot få dage efter at skandalen om SmileBright rullede i medierne dukkede et nyt tandblegningsprodukt op på flere influenceres Instagram-profiler. Belissa Whitening lover hvide tænder, men firmaet bag vil ikke udlevere en ingrediensliste og fortælle, hvad deres produkt reelt indeholder. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre reality-kendis Mathias Hjort forklare, hvorfor han reklamerer for et tandblegningsprodukt, der potentielt kan være yderst skadeligt for tænder og tandkød. Desuden besøg af DR3's Ivy Rosenauer, der er kommet i shitstorm, fordi hun filmer folk i offentlige transportmidler, et opkald til hhv. Pernille Vermund og Umut Sakarya, der er blevet uvenner, efter Umut Sakarya skrev en malplaceret joke om Vermunds mor. Og så skal vi også tale om terroristen i Halle, der i høj grad brugte særlige fora på internettet til at blive overbevist om sin sag. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Flemming Møldrup, naziburgere og #tacogate

  Flemming Møldrup postede et skønt feriebillede fra Tel Aviv på Instagram. To minutter efter blev han shitstormet af antisemitter, der blandt andet kaldte tv-værten for "smovs". I denne udgave af Shitstorm fortæller Flemming Møldrup for første gang, hvor meget digitalt jødehad egentlig påvirker hans humør. Desuden en gennemgang af den såkaldte #tacogate fra Aalborg. En ung kvinde klagede over restaurant Vaca og blev efterfølgende svinet til af ejer Morten Hanson. Vi prøver at finde ud af, hvordan den nævnte sag kunne eskalere så hurtigt. Og så skal vi også tale om naziburgere og om influencere, der reklamerer for et nyt, tvivlsomt tandblegningsprodukt - bare få dage efter, at miljøstyrelsen var ude og advare om et lignende af slagsen. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Lina Rafn, Umut Sakarya og Harun Demirtas

  Lina Rafn jokede med MeToo på Instagram. Det skulle hun aldrig have gjort. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi den populære sangerinde, hvorfor hun ironiserer over en bevægelse, som hun ellers var en af de første danskere til at bakke op om. Desuden besøg af kendiskok Umut Sakarya, der er blevet shitstormet, lige siden han stillede op i Vild med dans. Ifølge store dele af Ekstrabladets !Nationen, er Umut nemlig alt for tyk til at danse på fjernsyn. Og så ringer vi til debattør Harun Demirtas, der bliver beskyldt for at være en sand islamist af Nye Borgerliges Mette Thiesen. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Kender du typen? Mads Steffensens og Flemming Møldrups bromance

  Tv vært Mads Steffensen er af flere medier blevet beskyldt for at kanøfle sin medvært Flemming Møldrup i programmet "Kender du typen". I denne udgave af Shitstorm kommer de to i studiet og svarer på kritikken og giver en forklaring på hvorfor, at deres relation er vigtig for programmets succes. Derudover kommer Journalist på Zetland Frederik Kulager ind og taler om hvordan han fandt ud af, at statsminister Mette Frederiksen havde stjålet og overtaget sin nye Instagramkonto fra en helt almindelig kvinde ved navn Mette Olsen fra Køge. Og så har vi en gammel kending af programmet med, nemlig Ozlem Cekic som normalt er genstand for internettes had, men som i denne uge skrev noget ledt til Søren Espersen og fortrød.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Luna i lovestorm

  Luna blev afvist i Gift ved første blik, men bagefter blev hun omfavnet af internettet. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Luna fortælle, hvordan de mange roser i de sociale mediers kommentarfelter har terapeutisk effekt og hjælper hende med at komme videre fra det, der muligvis er historiens værste bryllupsrejse. Desuden besøg af Jens Phillip Yazdani, der er blevet udsat for alt fra sober kritik til tilsvinende dødstrusler efter han skrev en kritisk opdatering i anledningen af flagdagen for udsendte soldater. Og så ringer vi til en kvinde, der er alenemor om dagen - men som afslører kendte bloggeres fusk om natten. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmoyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Katherine Diez på date, blokade af McDonalds og et katalog over hævnporno

  Anmelder og debattør Katherine Diez har rodet sig ud i et digitalt stormvejr, efter hun skrev en klumme om sin rolle på datingscenen i København. I denne udgave af Shitstorm på P1 forvandler Mads og Sanne sig til to sande coaches, når de udsætter Diez for kriserådgivning. Desuden besøg af Morten Steiniche, der er talsmand for Extinction Rebellions, der blokerede en McDonalds på Frederiksberg - og blandt andet nægtede en handicappet dame adgang til toilettet. Morten kommer primært i studiet for at sige undskyld. Og så skal vi tale med Laura, en 35-årig mor til to, der pludselig fik besked fra politiet i sin eBoks om, at der florerer nøgenbilleder af hende på nettet. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Ulovlige produkter og en mislykket forsoning

  Alexandra Staffensen blogger under pseudonymet "Mig og min tinderbaby" - og hun har nægtet alle anklager om, at hun reklamerer for tvivlsomme produkter. I denne udgave af Shitstorm på P1 giver bloggeren dog lyd i programmet - det sker efter, at Lægemiddelstyrelsen har konstateret, at flere af de produkter, hun gør reklame for, er ulovlige. Desuden et forsøg på digitalt diplomati imellem Saseline Sørensen og Ditte Okman, der er røget ud i en heftig internetfejde. Og så skal vi tale med Ida Auken - der er gået viralt med et klimavenligt modsvar til Donald Trump - og er er blevet re-tweetet af en helt særlig pornostjerne. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal

  Nyheder & Aktualitet
 • 43:46
  Shitstorm

  Peter Falktoft og Alexandra Staffensen

  Peter Falktoft er aktuel med podcasten "Danmarks dræber #1", men en række faktuelle fejl i programmet har medført en rullende snebold af kritik, der kun blev forstærket af nyheden om, at Falktoft selv har optrådt som konferencier for den tobaksindustri, han kritiserer i yderst hårde vendinger. I denne udgave af Shitstorm på P1 kommer Peter Falktoft i studiet og svarer på kritikken. Desuden følger vi op på historien om bloggeren Alexandra Staffensen, der reklamerer for cannabisolie og samtidig kalder antidepressiv medicin for "gift for hjernen". Vi taler blandt andet med en ekspert, der kalder netop den type online-formidling for "livsfarlig". Derudover en telefon til Uffe Rørbæk, der har genoplivet en satire med flere årtier på bagen - og kommet i lovestorm af samme grund. Alt sammen i anledning af Trumps forhåbninger om at købe Grønland. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Når bloggere giver medicinsk vejledning

  'Mig og min tinderbaby' er navnet på en populær blog og Instagram-profil. Kvinden bag hedder Alexandra Staffensen, og hun kalder antidepressiv medicin for "gift for hjernen", imens hun fremhæver cannabisolie som den helt store sundhedsskaber. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi en ekspert på området, om man kan stole på den medicinske vejledning, den populære blogger giver til sine 33.000 følgere på Instagram. Desuden besøg af Ahmad Mahmoud og Tobias Aakast, der begge har oplevet, at internettets homohad er blevet virkelighed. De er begge blevet overfaldet af homofober op til Copenhagen Pride. Vi når også en snak med Dan Rachlin, der har fatshamet Rasmus Paludan. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:59
  Shitstorm

  Lørdag 10. aug. 2019

  Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Vært Mads Aagaard vil forsøge at forstå internetdebattens mest hidsige konversationer og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

  Nyheder & Aktualitet
 • 42:25
  Shitstorm

  5-årig youtube-stjerne og Carla Mickelborg

  Viola på 5 år er allerede en stor stjerne på youtube, hvor en lang række børn følger hende og ser hendes videoer. Men trods hendes unge alder slipper Viola ikke for grove hadbeskeder. I denne highlight-udgave af Shitstorm på P1 spørger vi Violas far, hvordan han tackler de hadbeskeder, der bliver sendt til hans datter. Desuden besøg af den kendte blogger Carla Mickelborg, der turnerer med et budskab om, at man skal elske sig selv - men som samtidig fotoredigerer sine billeder og reklamerer for plastikkirurgi. Værter: Mads Aagaard og Abdel Aziz Mahmoud.

  Nyheder & Aktualitet
 • 42:23
  Shitstorm

  Burkaklædt mangfoldighed

  Aya Amal krammede en politibetjent under en demonstration for retten til at bære burka - og efterfølgende gik billedet viralt. Ikke mindst fordi Aya Amal, der bærer burka, hyldede mangfoldigheden i samme forbindelse. Spørgsmålet er bare, hvad hun svarer, når Abdel og Mads inviterer hende til mangfoldighedsfest i anledning af Copenhagen Pride. Værter: Mads Aagaard og Abdel Aziz Mahmoud.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:00
  Shitstorm

  Rasmus Paludan og Stram Kus

  Rasmus Paludan blev genstand for en lang række shitstorm-historier under den seneste valgkamp. I denne highlightudgave af Shitstorm på P1 samler vi det bedste om partiformanden, der lige akkurat missede en plads i Folketinget. Desuden besøg af Ida Auken, der fortæller om sit nye internetparti med navnet Stram Kus. Vært: Mads Aagaard og Abdel Aziz Mahmoud.

  Nyheder & Aktualitet
 • 41:31
  Shitstorm

  Lørdag 13. jul. 2019

  Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Vært Mads Aagaard vil forsøge at forstå internetdebattens mest hidsige konversationer og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

  Nyheder & Aktualitet
 • 40:28
  Shitstorm

  Lørdag 6. jul. 2019

  Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Vært Mads Aagaard vil forsøge at forstå internetdebattens mest hidsige konversationer og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:00
  Shitstorm

  "Borgens bedste babes"

  Se & Hør fejrede folketingsvalget ved at skrive en erotisk gennemgang af "borgens bedste babes". Og så kom bladet i stormvejr. I denne udgave af Shitstorm på P1 lader vi chefredaktør Niels Pinborg svare på kritikken. Desuden besøg af Pernille Vermund, der postede et bikini-kajak-billede til stor forargelse fra flere politiske kommentatorer - og så skal vi ringe rundt i det danske sommerland, hvor shitstormene raser fra Aalborg til Vejle. Vi skal blandt andet tale med en nyudklækket student, der bliver beskyldt for sexisme, en kvindelig blogger, der bliver beskyldt for at være en dårlig mor og en folkeskole, der bliver beskyldt for at være et islamisk radikaliseringscenter. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:00
  Shitstorm

  Tobias Hamann og en 24syvsk rundringning

  Den Korte Radioavis fra Radio24syv har været i shitstorm, lige siden de hængte en navngiven og ukendt socialdemokrat ud for at dyrke sex med Henrik Sass-Larsen. I denne udgave af Shitstorm på P1 forsøger vi at få satireprogrammet i tale, når vi foretager en 24syvsk rundringning. Desuden besøg af bagedystvinder og hypnotisør, Tobias Hamann, der har lagt sig ud med hele det københavnske lgbtqi+-miljø. Og så skal vi også tale med Øjvind Hesselager fra Fagbladet Journalisten, der kom i så store digitale vanskeligheder, at han valgte at give sig selv karantæne på Twitter. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:00
  Shitstorm

  Lørdag 15. jun. 2019

  Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Vært Mads Aagaard vil forsøge at forstå internetdebattens mest hidsige konversationer og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:00
  Shitstorm

  Kim Christiansens fuckfinger og Carla Mickelborgs kropsidealer

  Carla Mickelborg bruger enhver chance til at fortælle sine mange Instagram-følgere, at de skal elske sig selv, som de er, og ignorere moderne kropsidealer. Alligevel fotomanipulerer hun sig tyndere på mange af sine billeder, ligesom hun bliver sponsoreret af en plastikkirurg. I denne udgave af Shitstorm svarer den populære influencer på den massive kritik, hun har fået de seneste dage. Desuden besøg af den populære vejr-vært, Cecilie Hother, der er blevet tilsvinet på sociale medier, efter hun stod frem og fortalte åbenhjertigt om sorgen over at miste et barn. Og så ringer vi til Dansk Folkepartis Kim Christiansen, der sender fuckfinger-emojis til 24syvs journalister, ligesom vi spørger Vodskov Festudlejning og SF's Lisbeth Bech Poulsen, om de har en kommunistisk konspiration kørende i Nordjylland - som det påstås af en standhaftig facebookbruger. Vært: Mads Aagaard.

  Nyheder & Aktualitet
 • 43:57
  Shitstorm

  Klimatosser og Pizza-Aage

  Pia Kjærsgaard har efterhånden en fast plads i Shitstorm-studiet, og i denne uge er hun på plads for at definere ordet "klimatosser" og desuden for at uddybe sin kritik af 16-årige Greta Thunberg. Og så får vi besøg af Mimi Jakobsen, der kan fortælle, at der er blevet hængt langt flere "nazi-sedler" på hendes hoveddør, end hun har fortalt til pressen indtil nu. Desuden en telefon til Niels-Aage Bjerre, der er kommet i shitstorm for bemærkningen "ud med bøssen, ind med bøffen" til Alternativets Uffe Elbæk. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi Pizza-Aage, som han kaldes, hvorfor han flere gange igennem de seneste år har skrevet homofobiske internetkommentarer i Elbæks retning. Endelig får vi også besøg af Martin Paludan, der er gået viralt med en video, hvor han opfordrer vælgerne til ikke at stemme på broren, Rasmus Paludan. Vært: Mads Aagaard

  Nyheder & Aktualitet
 • 43:59
  Shitstorm

  Klaus vil bare gerne sige fuck

  TV2 Nord stod for ugens mest virale valgklip, da de interviewede en ældre herre ved navn Klaus, der bare gerne ville "sige fuck" til valgkampen. Men TV-stationen glemte at fortælle, at interviewpersonen Klaus lider af paranoid skizofreni. I denne udgave af Shitstorm spørger vi TV2 Nord, hvor langt de vil strække etikken for at få likes i kassen. Martin Paetau trak sig som folketingskandidat, da det kom frem på Facebook, at han for 10 år siden blev dømt for et røveri. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan vi afsløre, hvilken TV-kendis der skrev opdateringen og dermed blev Nye Borgerlige-kandidatens politiske banemand. Desuden besøg af Pia Kjærsgaard, der mener, at Eurovision handler alt for meget om "bøsser, drags og gejl", og så skal vi også tale med fotografen bag valgets mest delte og omtalte fotografi. Vært: Mads Aagaard.

  Nyheder & Aktualitet
 • 43:54
  Shitstorm

  Rasmus Paludans falske fans

  Rasmus Paludan har mange støtter på Facebook, og flere af dem deler og liker hans opslag til den helt store guldmedalje. Spørgsmålet er bare, om profilerne er ægte - eller om der i virkeligheden er tale om Tordenskiolds digitale soldater. Da Ida Auken startede facebookgruppen "Stram Kus" ville hun lave uskyldig politisk satire. Men nu - 75.000 medlemmer senere - har gruppen udviklet sig til et erotisk mødested for midaldrende facebookbrugere. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørges Ida Auken, om hun kan styre det digitale sexmonster, hun selv har skabt. Desuden en telefon til Venstres Kristian Pihl Lorentzen, der startede et damplokomotiv og 10 skovbrande midt i en klimatid, og så spørger vi også TV2 Øst, om de var berusede, da de fandt på ideen om at give politikere stød i en paneldebat. Vært: Mads Aagaard.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:00
  Shitstorm

  Mangler du dit mastercard, Rasmus Paludan?

  11-årige Rahim blev landskendt på de sociale medier, da han gjorde sin borgerpligt og afleverede et tabt mastercard til dets rette ejermand. Rasmus Paludan blev genforenet med sit betalingskort, men spørgsmålet er, om Rahim fik en dusør? Desuden besøg af socialdemokraten Simon Simonsen, der har frontalangrebet sin partikammerat, borgmester Joy Mogensen, fordi hun har valgt at få et barn med en sæddonor. Simon Simonsen svarer på den kritik, han har fået på de sociale medier - og debatterer med Joy Mogensens selv. Og så får vi langt om længe besøg af en bruger fra det anonyme medie Jodel, der har besluttet sig for at smide masken og træde frem og fortælle, hvorfor så mange bloggere og influencere møder kritik i Jodels spalter. Værter: Mads Aagaard og Abdel Aziz Mahmoud.

  Nyheder & Aktualitet
 • 43:59
  Shitstorm

  Martin Paludan og Anders Hemmingsen

  Broren til ugens hovedperson kommer i studiet og fortæller, hvordan hele den Paludanske familie er ramt af en shitstorm - også selvom de ikke deler broren Rasmus Paludans holdninger. Værst er det, når internettet fyldes med hånende kommentarer og memes om brødrenes mor. Sådan en kommentar har instagrammer Anders Hemmingsen delt, og han dukker også op og forklarer, hvorfor han ikke mener, at han har overskredet grænsen for god, digital opførsel. Desuden besøg af blogger og influencer Christina Barré og realitydeltager Storm Balderson, der hver især har følt internettets vrede den seneste uge. Værter: Mads Aagaard og Abdel Aziz Mahmoud.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:00
  Shitstorm

  Farvel til Påskeharen og goddag til Paludan

  Rasmus Paludans provokerende demonstrationer har fået danskerne til at diskutere og tale forbi hinanden. Enhedslistens Rosa Lund føler sig misforstået. Det samme gør Liberal Aliances Alex Vanopslagh. Begge har de blandet sig i denne uges mest stormfulde emne. Viola Glob er en kæmpestjerne på Youtube, hvor hun laver slim og shopper i BR. I mellemtiden oplever Violas forældre de værste tilsvininger, man kan forestille sig. I denne uges Shitstorm på P1 har vi besøg af vores yngste gæst nogensinde, og vi spørger faren til den fem-årige pige, hvorfor han overhovedet vil udsætte sig selv for alle de ubehagelige kommentarer. Og så tager vi i Esbjerg Storcenter, der har aflyst påskeharen af hensyn til eventuelle krænkede borgere. Men hvem er det egentlig, centret tager hensyn til? Værter: Mads Aagaard og Abdel Aziz Mahmoud.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:00
  Shitstorm

  Høje hæle og homofobiske tilråb

  Den populære vært Nina Munch-Perrin iførte sig høje hæle og lavede endnu en udgave af TV Avisen. Og så fik Politikens tv-anmelder nok. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi Nina Munch-Perrin, hvordan det føles, når organet for den højeste oplysning vurderer ens påklædning. Viktor Fischer røg i lovestorm, og så røg Dan Rachlin i shitstorm. I dag taler vi med den kendte radiovært, der skiftede mening fra den ene dag til den anden, om, hvad man egentlig må råbe, når man ser fodbold på stadion. Desuden besøg af fantastiske Nicolai Jespersen, der lider af tourettes, og som har brugt den forløbne uge på at forklare hele landet om sin sygdom - til stor applaus på de sociale medier. Værter: Mads Aagaard og Abdel Aziz Mahmoud.

  Nyheder & Aktualitet
 • 43:55
  Shitstorm

  Alle veje fører til Mariager

  En omfartsvej rundt om Mariager betød shitstorm mod Dansk Folkepartis Kim Christiansen i en grad, så han selv strøg til tasterne med en anklage mod kritikerne. Vi spørger Kim Christiansen, om han vil sige undskyld. To pandaer er endelig landet i Københavns Zoologiske Have, men hvordan beskytter zoo dem egentlig fra vrede aktivister? Bengt Holst kommer i studiet og vi spørger ham, om pandaernes ankomst til Danmark er politisk eller ej. 25-årige Malou Christensen har en medfødt hjerneskade og kæmper mod mobning på de sociale medier. Malou modtager mellem 10 og 20 hadbeskeder hver eneste dag på de sociale medier, og vi spørger hende, om det er dét værd. Værter: Abdel Aziz Mahmoud, Camilla Boraghi og Sabina Nesheim.

  Nyheder & Aktualitet